Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Οι ενδεκάδες στο Γάνδη - Βόλφσμπουργκ!!


Οι ενδεκάδες στο Γάνδη - Βόλφσμπουργκ

Πως θα παραταχθούν οι δύο αντίπαλοι στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ που είναι πρωτάρες.

Οι Βέλγοι και οι Γερμανοί βρίσκονται για πρώτη φορά στα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ και επιδιώκουν να πάρουν προβάδισμα σε αυτό το παιχνίδι για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Οι συνθέσεις:

Γάνδη: Σελς, Μίτροβιτς, Ασάρε, Ρενάτο Νέτο, Nίλσεν, Κουμς, Ντεγιάγκερε, Φοκέ, Μιλίσεβιτς, Ντεπουάτρ, Σιμόν

Στον πάγκο: Βαντερμπούσκε, Ραφίνια, Γκέρσον, Ματόν, Κουλιμπαλί, Σαϊεφ, Ντο

Βόλφσμπουργκ: Καστέελς, Ντάντε, Γιουνγκ, Κνότσε, Ροντρίγκεζ, Βιεϊρίνια, Ντράξλερ, Τρες, Γκουστάβο Λουίς, Αρνολντ, Κρούζε,

Στον πάγκο: Γκρούν, Κλίνγκερ, Σέφερ, Ενρίκε, Σίρλε, Αζαουί, Λεάντρο Πουτάρο
*Πηγή: sport-fm.gr*

Οι ενδεκάδες στο Ρόμα-Ρεάλ!!


Οι ενδεκάδες στο Ρόμα-Ρεάλ

Βασικός ο Μανωλάς, στον πάγκο ο Τζέκο για τη Ρόμα. Ξεκινά ο Μαρσέλο που μόλις επέστρεψε από τραυματισμό. Δείτε τις επιλογές των Λουτσιάνο Σπαλέτι και Ζινεντίν Ζιντάν.

Από την Ιταλία και τη Ρώμη ξεκινά το φετινό νοκ-άουτ... ταξίδι της Ρεάλ Μαδρίτης, με στόχο να φτάσει ως τον τελικό του Champions League.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν επιφύλασσε εκπλήξεις στην ενδεκάδα, με τον Μαρσέλο να επιστρέφει στο αριστερό άκρο, αν και ήταν τραυματίας το προηγούμενο διάστημα, ενώ στην Ισπανία έμειναν οι τραυματίες Μπέιλ και Πέπε.

Για τους Ιταλούς, βασικός ξεκινά ο Μανωλάς στο κέντρο της άμυνας, ενώ οι ανέτοιμοι Ντε Ρόσι-Τότι μένουν στον πάγκο. Ο Τοροσίδης είναι τραυματίας και εκτός αποστολής. Μίνι έκπληξη η παρουσία του Περότι σε ρόλο φορ, αντί του Τζέκο.

Ρόμα: Σέζνι, Φλορέντσι, Μανωλάς, Ρούντιγκερ, Ντιν, Πιάνιτς, Βενκέρ, Σαλάχ, Ναϊνγκολάν, Ελ Σαραουΐ, Περότι

Στον πάγκο της Ρόμα: Ντε Σάνκτις, Μαϊκόν, Ντε Ρόσι, Κεϊτά, Τζέκο, Τότι, Φαλκέ

Ρεάλ Μαδρίτης: Κέιλορ Νάβας, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Κρόος, Ρονάλντο, Μπενζεμά, Χάμες, Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Μόντριτς, Ίσκο

Στον πάγκο της Ρεάλ: Κασίγια, Νάτσο, Καζεμίρο, Κόβατσιτς, Βάσκεθ, Χεσέ, Ντανίλο
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μοίρασαν αυτόγραφα οι ερυθρόλευκοι!!


Μοίρασαν αυτόγραφα οι ερυθρόλευκοι

Οπαδοί του Ολυμπιακού περίμεναν τους παίκτες της ομάδας έξω από το ξενοδοχείο.

Αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονται ήδη στο Βέλγιο ενόψει του αυριανού αγώνα με την Άντερλεχτ για τους «32» του Europa League.
Κάποιοι από αυτούς περίμεναν την αποστολή της ομάδας έξω από το ξενοδοχείο της για να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές του Μάρκο Σίλβα.








*Πηγή: sport-fm.gr*

«Περίπατο» στα ημιτελικά η Φενέρ!!


«Περίπατο» στα ημιτελικά η Φενέρ

Η Φενέρμπαχτσε συνέτριψε 89-69 την Μπουγιουκτσεκμετζέ και εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Final 8 Κυπέλλου που γίνεται στην Προύσα.

Πανεύκολο έργο είχε, όπως άλλωστε αναμενόταν, η Φενέρμπαχτσε στον πρώτο αγώνα του Final 8 του Κυπέλλου, που φιλοξενείται στην Προύσα.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς επιβλήθηκε 89-69 της Μπουγιουκτσεκμετζέ και πέρασε στα ημιτελικά, όπου την Πέμπτη θα συναντήσει το νικητή του ντέρμπι Καρσίγιακα-Αναντολού Εφές.

Ο Μπόμπι Ντίξον είχε 14 πόντους, ο Έκπε Ούντο πρόσθεσε 12, ο Τζίτζι Ντατόμε είχε 11, ενώ Βέσελι και Μαχμούτογλου πρόσφεραν από 10 στην προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Top 16. Ο Όσινς Έλντριτζ με 14 πόντους πάλεψε περισσότερο από τους ηττημένους.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τζούρισιτς: «Έχω έντονες αναμνήσεις απ’ τον Ολυμπιακό»


Τζούρισιτς: «Έχω έντονες αναμνήσεις απ’ τον Ολυμπιακό»

Για το πέρασμά του απ’ τον Ολυμπιακό το 2007 και τους υψηλούς στόχους που έχει η Άντερλεχτ, όσο και οι ερυθρόλευκοι στο ματς για τους «32» του Europa League μίλησε ο Φίλιπ Τζούρισιτς.

Την ισχυρή θέληση των παικτών της Άντερλεχτ για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League τόνισε ο Φίλίπ Τζούρισιτς ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στο ερυθρόλευκοι παρελθόν του.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου :
«Ήμουν εκεί πριν περίπου δέκα χρόνια και δεν έμεινα πολύ. Αλλά έχω πολύ έντονες αναμνήσεις και πολλούς φίλους. Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία. Για παράδειγμα, εκεί έμαθα να σπάω πολύ ισχυρές άμυνες», ανέφερε αρχικά.

Όσο για τη σχέση του με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς και για το αν έχει συζητήσει μαζί του για το παιχνίδι είπε: «Προφανώς γνωριζόμαστε αρκετά καλά, αλλά ειλικρινά, δεν είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για το παιχνίδι. Τουλάχιστον όχι πολύ.
Το να επιστρέψω στον Ολυμπιακό, ακόμα και αν είναι παρελθόν για μένα, ήταν κάτι που είχα πάντα στο μυαλό μου. Οπότε δεν χρειάζεται να εξηγήσω ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα, το ξέρω καλά. Αλλά υπέγραψα στην Άντερλεχτ για να διεκδικήσουμε το Europa League. Δεν θα είμαι ευχαριστημένος μόνο με αυτά τα δύο παιχνίδι. Μου αρέσουν πολύ οι νοκ άουτ αγώνες και θέλω περισσότερους
», ανέφερε ο Φιλίπ Τζούρισιτς.

Σχετικά με τους στόχους της Άντερλεχτ από δω και πέρα σχολίασε: «Κι εμείς, όπως και ο Ολυμπιακός, είμαστε μια ομάδα με υψηλούς στόχους. Παρότι δεν μιλάω ούτε Γαλλικά ούτε Φλαμανδικά καταλαβαίνω πως έχουμε αντίστοιχη ποδοσφαιρική άποψη με τους Στέφεν (Ντεφούρ), Γιούρι (Τιέλμανς) και Ντένις (Πρατ). Με την μπάλα στα πόδια όλοι μιλάμε την ίδια γλώσσα. Πιστεύω ότι μπορούμε να λάμψουμε μαζί και στα ερχόμενα πλέι οφ. Πρέπει να λάμψουμε και στις δύο διοργανώσεις».

Όσο για το αν έχει στο μυαλό του την Μπενφίκα, από την οποία δόθηκε δανεικός στον βελγικό σύλλογο, τόνισε: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα, αλλά αυτό δεν με σταματάει απ’ το να έχω μεγάλο κίνητρο, γιατί γεννήθηκα ανταγωνιστικός. Δουλεύω όταν δεν παίζω και είμαι κοντά στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Βολκάν Ντεμιρέλ σήκωσε σημαία μέσα στο γήπεδο με τον Κεμάλ Ατατούρκ!!


Ο Βολκάν Ντεμιρέλ σήκωσε σημαία μέσα στο γήπεδο με τον Κεμάλ Ατατούρκ

Τον γύρο του κόσμου κάνει μια φωτογραφία που δείχνει τον αρχηγό της Φενέρ, Βολκάν Ντεμιρέλ να έχει σηκώσει μέσα στο γήπεδο μετά το τέλος του ματς με την Λοκομοτίβ Μόσχας, σημαία με τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Το παιχνίδι ανάμεσα στη Φενέρμπατχσε και την Λοκομοτίβ Μόσχας χαρακτηριζόταν εξ' αρχής, υψηλού κινδύνου. Φόβοι που επιβεβαιώθηκαν χθες, αφού πριν την έναρξη του ματς υπήρχαν επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων έξω από το γήπεδο, ενώ μέσα σε αυτό οι παίκτες επέδειξαν και αυτοί, προκλητική συμπεριφορά.

Όλοι είδαν χθες τον Τουρίσοφ της Λοκομοτίβ να φοράει και να δείχνει μια μπλούζα με τον Πούτιν, ενώ τις τελευταίες ώρες μια ακόμη φωτογραφία, αυτή τη φορά από πλευράς Φενερμπατχσέ, κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο αρχηγός του τουρκικού συλλόγου, μετά το τέλος της αναμέτρησης, σήκωσε μέσα στο γήπεδο μια μεγάλη σημαία της Τουρκίας που είχε πάνω της τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Δείτε την εν λόγω φωτογραφία

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Φεύγουν» τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!!


«Φεύγουν» τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Μεγάλη είναι η ζήτηση των εισιτηρίων του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Με τρελούς ρυθμούς «φεύγουν» τα εισιτήρια του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για το μεταξύ τους παιχνίδι στο πρωτάθλημα την ερχόμενη Κυριακή.

Η ζήτηση τους είναι αρκετά μεγάλη από την πρώτη κιόλας ημέρα με αποτέλεσμα όλοι στο τριφύλλι να πιστεύουν ότι σύντομα θα έχουν εξαντληθεί.

Αναλυτικά αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με διάθεση των εισιτηρίων.

«Ο αγώνας της 23ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στο «Απ. Νικολαΐδης» (21/02 και ώρα 19:30) με το ακόλουθο πρόγραμμα διάθεσης:

Από την Τρίτη 16/2 και την Τέταρτη 17/2, η διάθεση θα γίνεται μόνο μέσω web και με προτεραιότητα στα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, ενώ από την Πέμπτη 18/2 μέσω web, θα μπορούν όλοι οι φίλαθλοι να προμηθευτούν το εισιτήριό τους.

Από την Παρασκευή 19/2 θα λειτουργούν και τα εκδοτήρια της Λεωφόρου στη Θύρα 13-Τομέας 4 από τις 9:30 έως τις 17:30 για την εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων.

Το Σάββατο 20/2 τα εκδοτήρια θα είναι κλειστά και η προμήθεια των εισιτηρίων θα συνεχίζεται μόνο διαδικτυακά

Την Κυριακή 21/2 εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα το εκδοτήριο της Θύρας 13-Τομέας 4 θα λειτουργήσει από τις 11:00 έως την ώρα έναρξης της αναμέτρησης.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας, συνιστούμε την προμήθεια των εισιτηρίων μέσω Διαδικτύου -από το Viva.gr- με οικονομικό όφελος για και άμεση εξυπηρέτηση».

Οι τιμές τους κυμαίνονται από 10 έως και 60 ευρώ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Άρης χωρίς έλεος!!


Άρης χωρίς έλεος

Καμία διάθεση για οίκτο δεν έδειξε ο Άρης που διέσυρε με 99-56 τον Κόροιβο στο Nick Galis Hall, «έπιασε» την ΑΕΚ και ελπίζει σε στραβοπάτημά της για να ανέβει τρίτος.

Εντυπωσιακός ο Άρης, συνέτριψε 99-56 τον Κόροιβο (με τη διαφορά να φτάνει ακόμη και στο +45) στο Nick Galis Hall για τη 19η αγωνιστική. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη «καθάρισε» το παιχνίδι γρήγορα, πρόσφερε όμορφο θέαμα κι έδωσε τη δυνατότητα στον κόουτς για ανάσες, ενώ ελπίζει πλέον σε στραβοπάτημα της ΑΕΚ στην Πάτρα την Πέμπτη για να ανέβει στην τρίτη θέση.

Ο Κόροιβος αντιστάθηκε μόνο στην πρώτη περίοδο και χωρίς τον Ντουέιν Ντέιβις (έμεινε στον πάγκο) έδειξε ανήμπορος να ακολουθήσει στο σκορ.

inner

Το ματς

Ο Κόροιβος ήταν ανταγωνιστικός μόνο στο πρώτο πεντάλεπτο (2-5, 10-10). Ο Άρης με ένα 7-0 στο φινάλε της πρώτης περιόδου κι ένα ακόμη στις αρχές της δεύτερης ξέφυγε νωρίς με 29-17 και δεν ξανακοίταξε πίσω του. Οι Αμερικανοί των «κίτρινων» έκαναν σε ένα ακόμη παιχνίδι θραύση, οι φιλοξενούμενοι με τον Ντέιβις ανενεργό στον πάγκο δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν στο σκορ και η διαφορά εκτοξεύτηκε μετά από 15 λεπτά στο +20 (41-21) φτάνοντας λίγο πριν το ημίχρονο και στους 21 (51-30).

inner

Το παιχνίδι έμοιαζε να κρίνεται νωρίς. Κι έτσι ήταν. Η ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου δεν μπόρεσε να πλησιάσει περισσότερο από τους 17 (58-41), αλλά και τότε το μόνο που κατάφερε ήταν να προκαλέσει την απάντηση του Άρη με ένα επί μέρους 17-2 (75-43). Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε την ευκαιρία να ανοίξει το rotation χρησιμοποιώντας και τον δωδέκατο παίκτη του, Νίκο Δίπλαρο. Αυτό δεν επηρέασε σε τίποτα την απόδοση της ομάδας του, που συνέχισε να ξεφεύγει (84-44) και να προσφέρει πολύ όμορφο θέαμα. Το ενδιαφέρον στα τελευταία δευτερόλεπτα εστιάστηκε στην προσπάθεια για… 100άρα, που όμως δεν στέφθηκε με επιτυχία καθώς το σουτ του Ζάρα στην εκπνοή ήταν άστοχο.

Δεκάλεπτα: 22-17, 51-32, 75-44, 99-56.

Άρης (Πρίφτης): Ξανθόπουλος 7 (7 ασίστ), Πελεκάνος 9, Τσούπκοβιτς 3, Γουάιτ 9, Γουότερς 13, Δίπλαρος 5, Ζάρας 10, Χάγκινς 15, Κοέν 9, Μούρτος 7, Σίμτσακ, ΜακΝίλ 12.

Κόροιβος (Χ. Μαρκόπουλος): Συνετός, Πουλιανίτης 3, Χριστοδούλου 6, Χάρντινγκ 4, Χαριτόπουλος 6, Τρότερ 10, Γεωργάκης, Σλαφτσάκης 6, Βασιλόπουλος 9, Τσάπιν 6, Χάρις 6.

Διαιτητές: Πηλοΐδης-Παγώνης-Λόρτος (Δροσόπουλος). *Πηγή: sport-fm.gr*

Η Κηφισιά χάλασε το… θαύμα στην Καβάλα!!!


Η Κηφισιά χάλασε το… θαύμα στην Καβάλα!

Η Καβάλα έδωσε μεγάλο αγώνα για περίπου 37 λεπτά, ώστε να κάνει την έκπληξη στο Ζηρίνειο, αλλά η Κηφισιά στο τέλος ήταν πιο ψύχραιμη και έτσι έφτασε στη νίκη με 83-79.

Για περίπου 37 λεπτά, η Καβάλα ήταν κοντά στο να κάνει τη μεγάλη έκπληξη μέσα στο Ζηρίνειο, αλλά η Κηφισιά με πρωταγωνιστή τον Ελ-Αμίν δεν την άφησε, επικρατώντας 83-79.

Πρώτοι σκόρερ για την ομάδα των βορείων προαστίων ήταν οι Ελ-Αμίν και Κασελάκης με 16 πόντους ο καθένας, ενώ από το σύνολο του Στιβ Γιατζόγλου κορυφαίος ήταν ο Κοστόφ με 17 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Διατεθειμένη να πουλήσει ακριβά το… τομάρι της μπήκε η Καβάλα κόντρα στην Κηφισιά, με το ματς να ήταν ντέρμπι από νωρίς (8-8). Μάλιστα, στη συνέχεια η ομάδα του Στιβ Γιατζόγλου πήρε το προβάδισμα (12-15), το οποίο έφτασε ακόμη και στο +8 (14-22) λίγο πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, με τον Σμιθ να διαμορφώνει το 16-22.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στη δεύτερη περίοδο και έτσι πήγαν από νωρίς στο +10 (16-26), το οποίο συντήρησαν μέχρι τα μισά (24-34). Η Κηφισιά αντέδρασε, μειώνοντας στους τρεις με ένα επιμέρους σκορ 8-1 (32-35), όμως οι παίκτες του Στιβ Γιατζόγλου δεν… πτοήθηκαν και με το τρίποντο του Γκέλιου πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι 38-48!

Στο τρίτο δεκάλεπτο, η Κηφισιά έκανε την ολική επαναφορά. Μέσω της καλής της άμυνας, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου επέτρεψε μόλις ένα καλάθι στην Καβάλα και με το τρίποντο του Σταμάτη πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην αναμέτρηση (52-50)! Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε άμεσα και ήταν ένα 8-0 (52-58), με τους παίκτες της ομάδας των βορείων προαστίων να ισορροπούν ξανά το παιχνίδι (61-61), αλλά τον Κοστόφ να διαμορφώνει στο τέλος το 61-63.

Το ντέρμπι καλά κρατούσε και στην τελευταία περίοδο, με την Καβάλα να προσπαθεί με… νύχια και με δόντια να διατηρεί το προβάδισμά της (69-72), αλλά την Κηφισιά να μην την αφήνει (72-72). Στη συνέχεια, το τρίποντο του Λέιζερ έδωσε μία… ανάσα στους φιλοξενούμενους (74-77), αλλά ο Ελ-Αμίν έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους (78-77), ενώ με καλάθι του ίδιου η διαφορά πήγε στο +3 (82-79) στα 37’’ πριν τη λήξη. Ο Κοστόφ αστόχησε στην επόμενη επίθεση, με τον Κασελάκη να είχε στη συνέχεια 1/4 βολές και να δίνει τη νίκη στην Κηφισιά με το τελικό 83-79.

Τα δεκάλεπτα: 16-22, 38-48, 61-63, 83-79

Κηφισιά (Παπαθεοδώρου): Στίγκερς 12 (1), Κασελάκης 16 (1), Χογκ 12, Ελ-Αμίν 16, Γλυνιαδάκης 8, Μάρσαλ, Χατζηνικόλας, Γκίκας 7 (1), Πόποβιτς, Σταμάτης 8 (2), Χρυσικόπουλος, Σμιθ 4.

Καβάλα (Γιατζόγλου): Λέιζερ 10 (2), Γουίλιαμς 6, Μακί 13 (3), Γκέλιος 5 (1), Κρομά 16 (1), Σταμπουλής 6, Κοστόφ 17, Καλαϊτζίδης, Γιαννακίδης 6 (2), Δεμερτζής.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Βάργκας: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό»


Βάργκας: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό»

Να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος και να πάρουν το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, μέσω της δεύτερης θέσης, θέλει η ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Ρόναλντ Βάρκγας σε Μέσο της πατρίδας του.

Το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό και η σημασία που είχε, το κάνει αξέχαστο στον Ρόναλντ Βάργκας, όπως υποστήριξε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βενεζουέλας.

Αναλυτικά όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Deportiva 1300 ΑΜ CENTER»:

«Αυτό το γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ. Όπως και την εκπληκτική, μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί μας. Είναι τέτοια η αξία και η σημασία του σε τέτοιο ματς γι' αυτό και δεν θα το ξεχάσω», είπε αρχικά ο διεθνής Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός, για να συνεχίσει: «Ο Ολυμπιακός είναι ήδη πρωταθλητής επί της ουσίας και εμείς από την πλευρά μας είμαστε συγκεντρωμένοι και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε το Κύπελλο και ταυτόχρονα το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ μέσω της δεύτερης θέσης».

Για την παρουσία του στην ΑΕΚ και στην Ελλάδα: «Περισσότεροι από τους μισούς ποδοσφαιριστές που υπάρχουν τώρα στην ομάδα μας είναι νέοι και όμως έχουμε προσαρμοστεί αρκετά καλά. Είμαι καλά εδώ και στην ΑΕΚ. Αγωνίζομαι πίσω από τον επιθετικό και στο άκρο. Είμαι στο 4-3-3 στο ένα άκρο αλλά έχω μεγάλη άνεση και εντολή να πατάω κυρίως στην αντίπαλη εστία κι αυτό είναι θετικό».

Για το τί έπαιξε ρόλο στην γρήγορη και εύκολη προσαρμογή του: «Υπάρχουν πολλοί ισπανόφωνοι στην ομάδα και γενικά στην Ελλάδα, ενώ έχουμε στη διάθεσή μας και έναν Έλληνα που μας μεταφράζει ότι απαιτείται για να καταλάβουμε τι λέει ο καθένας, όταν αυτό είναι αναγκαίο».

Τέλος, αναφορικά με την Εθνική Βενεζουέλας, υποστήριξε: «Σχετικά με την Εθνική και τις επιλογές, και το ενδεχόμενο να με φωνάξουν ξανά, τα πράγματα πάνε αρκετά θετικά. Θα έχουμε καλά νέα την επόμενη εβδομάδα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Γκάζια» από Τούντορ στον ΠΑΟΚ!! (video)


«Γκάζια» από Τούντορ στον ΠΑΟΚ (video)

Παρατηρήσεις από τον Τούντορ στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Δείτε το σχετικό βίντεο...


Αρκετές παρατηρήσεις από τον Ιγκόρ Τούντορ στους παίκτες του στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Ο Κροάτης τεχνικός έδινε συνεχώς εντολές στις ασκήσεις, τις περισσότερες σε έντονο ύφος, κάτι που φαίνεται και από το βίντεο το οποίο ανέβασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο κανάλι του στο youtube.






*Πηγή: sport-fm.gr*

«Εξέγερση» οπαδών της Μπαρτσελόνα στον αέρα κατά της ομάδας!! (video)


«Εξέγερση» οπαδών της Μπαρτσελόνα στον αέρα κατά της ομάδας (video)

Μια ομάδα 26 φίλων της Μπαρτσελόνα διαμαρτυρήθηκαν με συνθήματα στη διάρκεια της πτήσης της ομάδας προς το Χιχόν καθώς δεν τους επιτρέπεται πλέον να προσεγγίσουν τους παίκτες.

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να πετά από νίκη σε νίκη και να προσφέρει σπουδαίο θέαμα, ωστόσο στη διάρκεια της πτήσης προς το Χιχόν, μια ομάδα φίλων της διαμαρτυρήθηκε έντονα γιατί θεωρούν πως η ομάδα έχει απομακρυνθεί από τους ίδιους.

Μέχρι πρότινος στους φιλάθλους-μέλη που ακολουθούσαν εκτός έδρας την «Μπάρτσα» επιτρεπόταν να συναναστρέφονται με τους ποδοσφαιριστές στο αεροδρόμιο, να φωτογραφίζονται μαζί τους και να παίρνουν αυτόγραφα. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, άλλαξε άρδην με απόφαση του Λουίς Ενρίκε, ο οποίος θεωρεί πως με τον τρόπο αυτό οι παίκτες χάνουν τη συγκέντρωσή τους, αλλά και κάποιες ώρες ξεκούρασης.

Η κίνηση αυτή δεν άρεσε καθόλου στους φιλάθλους και στη διάρκεια της πτήσης προς το Χιχόν 26 εξ αυτών φώναξαν συνθήματα και μοίρασαν σχετικά φυλλάδια. «Δεν είμαστε φιλοξενούμενοι της Μπαρτσελόνα. Εμείς είμαστε η Μπαρτσελόνα!», ανέφεραν.

Η Μπαρτσελόνα απέφυγε επισήμως να σχολιάσει την υπόθεση, αλλά ανεπισήμως αναφέρθηκε πως η αντίδραση προήλθε από μια μειοψηφία των 60 φιλάθλων που ταξίδεψαν με την ομάδα και πως οι υπόλοιποι είχαν υποδειγματική συμπεριφορά. Μάλιστα από πλευράς «μπλαουγκράνα» έβγαινε μια δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι ορισμένοι οπαδοί παρεκτράπηκαν αποκαλώντας μισθοφόρους κάποιους ποδοσφαιριστές.






*Πηγή: sport-fm.gr*

Πολλά τα προβλήματα στη Βέροια!!


Πολλά τα προβλήματα στη Βέροια

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τζόναθαν Λόπεθ για τις επόμενες 4-5 εβδομάδες, ενώ εκτός προπονήσεων παραμένουν οι Μπατιόν, Αμπντούν, Μπαλάφας, Βεργώνης, Νάστος και Κόλα.

Με τα γνωστά -πολλά- προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Βέροιας για την ερχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο τη Δευτέρα. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είδε για ακόμη μια ημέρα να μην συμμετέχουν στις προπονήσεις οι Τζαμέλ Αμπντούν και Ρομπέρτο Μπατιόν, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, οι Μπαλάφας, Βεργώνης, Νάστος και Κόλα έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ δεν προπονήθηκε ο Τζόναθαν Λόπεθ που έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού και θα απουσιάσει για 4-5 εβδομάδες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μπήκαν Σάντσεθ-Εβαντζελίστα στον Παναθηναϊκό!!


Μπήκαν Σάντσεθ-Εβαντζελίστα στον Παναθηναϊκό

Σάντσεθ (μετά από πολύ καιρό) και Εβαντζελίστα προπονήθηκαν κανονικά, σκορπίζοντας χαμόγελα στο Κορωπί και στον Αντρέα Στραματσόνι.

Γεμίζει η φαρέτρα του Αντρέα Στραματσόνι. Μετά το σοβαρό τραυματισμό στον ώμο, στις αρχές της χρονιάς, ο Σέρχιο Σάντσεθ επέστρεψε… δριμύτερος και σήμερα έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Κάτι που σημαίνει πως έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση προκειμένου ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός να επανέλθει κανονικά στη διάθεση του κόουτς του Παναθηναϊκού.

Από ‘κει και πέρα, χαμόγελα σκόρπισε και η επάνοδος του Λούκας Εβαντζελίστα. Ο Βραζιλιάνος χαφ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, προπονήθηκε και πιθανώς να προλάβει να μπει στην αποστολή για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Εκεί όπου δεδομένα δεν θα δώσει το «παρών» ο Σάντσεθ, ο οποίος προέρχεται από αγωνιστική απραξία.

Πέτριτς και Πράνιτς έκαναν και σήμερα θεραπεία, κάτι που κρατά στην… τσίτα το τεχνικό τιμ, στο κατά πόσο θα μπορέσουν οι Κροάτες να συνεισφέρουν κόντρα στον Δικέφαλο του βορρά. Η κατάστασή τους θα ξεκαθαρίσει προσεχώς κι όσο θα πλησιάζει η Κυριακή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ζντοβτς: «Θα δώσω χρόνο στον Γκριν»


Ζντοβτς: «Θα δώσω χρόνο στον Γκριν»

Τη χρησιμοποίηση του Τορίν Γκριν στον αγώνα με τον Απόλλωνα στην Πάτρα προανήγγειλε ο Γιούρε Ζντοβτς, αν και τόνισε πως δεν μπορεί να είναι 100% έτοιμος.

Δύσκολο παιχνίδι, που πρέπει η ΑΕΚ να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα και προσοχή, χαρακτήρισε ο Γιούρε Ζντοβτς αυτό της Πέμπτης με τον Απόλλωνα στην Πάτρα (19:00) προαναγγέλλοντας πως θα χρησιμοποιήσει τον Τορίν Γκριν, παρότι εκείνος υπέγραψε μόλις σήμερα το μεσημέρι.

«Ο Απόλλων σίγουρα βρίσκεται σε πιο υψηλό επίπεδο από τις τελευταίες ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει. Έχει ένα πολύ δυνατό ρόστερ, όλους τους παίκτες έτοιμους, ακόμα κι αν έχει χάσει κάποιους σημαντικούς (παίκτες) τώρα τελευταία, και το βασικό είναι, ότι παίζει εντός έδρας. Δεν θα είναι εύκολα. Εμείς προπονηθήκαμε καλά, έγινε και μία προσθήκη παίκτη (σ.σ. Γκριν), αλλά δεν είναι 100% έτοιμος για να βοηθήσει. Σίγουρα θα του δώσω χρόνο συμμετοχής, αλλά δεν ξέρω πόσο. Θα εξαρτηθεί και από την εξέλιξη του αγώνα», ανέφερε ο Σλοβένος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Δεν γνωρίζει καλά ακόμα τα συστήματα μου και τη φιλοσοφία μου, αλλά αυτό είναι... γλυκό πρόβλημα για κάθε προπονητή, δηλαδή να έχει πολλούς παίκτες στη διάθεση του. Πρέπει να δώσουμε βάση στην άμυνα, όπως κάναμε και στα προηγούμενα ματς και να βάλουμε περισσότερους πόντους. Όλοι το ευχόμαστε, αλλά όπως ξέρετε όταν παίζεις σκληρή άμυνα, δεν έχεις πάντα την απαιτούμενη ενέργεια στην επίθεση. Ελπίζω αυτό να μην συμβεί αύριο και οι παίκτες μου να βάλουν περισσότερους πόντους».

Γερή «σφαλιάρα» στον ΠΑΟΚ από τον Κολοσσό!!


Γερή «σφαλιάρα» στον ΠΑΟΚ από τον Κολοσσό!

Σε σάκο του… μποξ μετέτρεψε ο Κολοσσός Ρόδου τον ελλιπή ΠΑΟΚ, τον οποίο συνέτριψε 74-56 στο Βενετόκλειο!


Την πιο εύκολη φετινή του νίκη στο Βενετόκλειο πήρε ο Κολοσσός με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ!

Η ομάδα της Ρόδου ήταν καταιγιστική απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς δεν τον άφησε να πάρει… ανάσα από την αρχή και έτσι τον συνέτριψε 74-56, ενώ παράλληλα υπερκάλυψε και τη διαφορά της ήττας (64-59) στην Πυλαία!

Κορυφαίος για τους «θαλασσί» ήταν ο Ρέλεφορντ με 16 πόντους, με τον Λαρεντζάκη να προσθέτει άλλους 13. Από την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου πρώτος σκόρερ ήταν ο Τσόχλας με 11 πόντους.

Εξαιρετική εκκίνηση στην αναμέτρηση έκανε ο Κολοσσός, ο οποίος ελέγχοντας το ρυθμό και τα ριμπάουντ κατάφερε πολύ νωρίς να ξεφύγει στο +10 (12-2). Στη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ με μπροστάρη τον Χάτσερ μείωσε στους έξι πόντους (12-6), αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν με ένα 7-0 για το +13 (19-6). Οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη έτρωγαν… σίδερα στην άμυνα μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, το οποίο τους βρήκε στο +13 (24-11).

Ο ΠΑΟΚ ήταν… εγκλωβισμένος από την καλή άμυνα του Κολοσσού και στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκαλέπτου, με τους γηπεδούχους να κάνουν ένα 6-0 για το +19 (30-11), στα πρώτα τρία λεπτά. Οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη εν άφηναν το πόδι τους από το… γκάζι και έτσι η διαφορά διατηρούνταν σε διψήφιο αριθμό πόντων (36-21), με το +15 (40-25) να συντηρείται μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ μείωσε στους 12 πόντους (40-28), αλλά ο Κολοσσός «απάντησε» εκ νέου και έτσι στα μισά πήγε ξανά στο +19 (50-31). Η συνέχεια έγινε ακόμη χειρότερη για την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου, καθώς ήταν ανήμπορη να σταματήσει το ξέφρενο ρυθμό των Ροδιτών, οι οποίοι με το τρίποντο του Λαρεντζάκη πήγαν ακόμη και στο +24 (59-35), με τις δύο βολές του Χάτσερ να διαμορφώνουν το 59-37 του τρίτου δεκαλέπτου.

Με το… καλημέρα της τέταρτης περιόδου, ο Κολοσσός πήγε τη διαφορά στο +25 (62-37), ενώ στη συνέχεια ξέφυγε ακόμη και με 26 πόντους (65-39), με τον ΠΑΟΚ να απαντά με τρίποντα των Κακαρούδη και Λιάπη (65-45). Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τη χαλάρωση των Ροδιτών, μειώνοντας στους 19 (70-51), με τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης να ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και τους Ροδίτες να παίρνουν το ροζ φύλλο με το τελικό 74-56.

Τα δεκάλεπτα: 24-11, 40-25, 59-37, 74-56

Κολοσσός Ρόδου (Λυκογιάννης): Λίντεν 9 (2), Ρέλεφορντ 16 (2), Σαλούστρος 2, ΜακΓκί 8, Λιούις 8 (2), Λαρεντζάκης 13 (1), Μπιλλής, Οικονομόπουλος 3, Μανωλόπουλος 10 (2), Ντέιβις 5, Γεωργαλλής, Αγγελάκος.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Τέπιτς 10 (1), Λιάπης 4 (1), Μαργαρίτης 5 (1), Μάρκοβιτς 4, Χάτσερ 9 (1), Κακαρούδης 3 (1), Τσόχλας 11 (3), Δέδας 6 (2), Κώττας 2, Καμάρας, Ντούβνιακ 2.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ομάδα... μοντέλο η εθνική Αγγλίας!! (pics)


Ομάδα... μοντέλο η εθνική Αγγλίας (pics)

Στα γήπεδα της Γαλλίας δεν ξέρουμε τι ψάρια θα πιάσει, αλλά η εθνική Αγγλίας παρουσίασε τα εντυπωσιακά της κοστούμια για το προσεχές Euro.

Γκάρι Κέιχιλ, Άνταμ Λαλάνα, Ράιαν Μπέρτραντ, Κρις Σμόλινγκ, Τζο Χαρτ, Κάιλ Γουόκερ, Χάρι Κέιν, Ρος Μπάρκλεϊ, Ντέλε Άλι, Φιλ Τζόουνς, Κίραν Γκιμπς και Τζόντζο Σέλβι έγιναν για λίγο... μοντέλα.

Οι Άγγλοι ποδοσφαιριστές φόρεσαν τα νέα κοστούμια της εθνικής ομάδας (της φίρμας Marks & Spencer) και φωτογραφήθηκαν σαν μοντέλα.

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τέλος ο Ναγιάρ από τη Λάρισα!!


Τέλος ο Ναγιάρ από τη Λάρισα

Ο Σεμπάστιαν Ναγιάρ έλυσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΛ, ενώ τα βρήκε με την ομάδα για την αποζημίωσή του και βρίσκεται πλέον στην αναζήτηση του επόμενου ποδοσφαιρικού του σταθμού.

Παρελθόν από την ΑΕΛ αποτελεί ο Σεμπάστιαν Ναγιάρ καθώς τα βρήκε σε όλα -αναφορικά με την αποζημίωση- με τη διοίκηση της ομάδας και έλυσε το συμβόλαιό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή Σεμπαστιάν Ναγιάρ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ήρθε σε συμφωνία με τον Σεμπαστιάν Ναγιάρ να λυθεί πρόωρα το συμβόλαιό του, το οποίο ήταν τριετούς διάρκειας, δεχόμενη την πρόταση του δικηγόρου του ποδοσφαιριστή κ. Καρπετόπουλου όσων αφορά το ύψος της αποζημίωσής του για το οποίο τις προηγούμενες ημέρες υπήρχε διαφωνία.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εύχεται στον Σεμπαστιάν Ναγιάρ κάθε επιτυχία στην ποδοσφαιρική και στην οικογενειακή του ζωή.

Σοκ με Ρούνεϊ!


Σοκ με Ρούνεϊ

Ισχυρό πλήγμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς ο Γουέιν Ρούνεϊ πιθανώς να μείνει εκτός δράσης μέχρι και δύο μήνες!

Χάνει τον ηγέτη της για μεγάλο διάστημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Όπως αναφέρουν στην Αγγλία, ο Γουέιν Ρούνεϊ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στους συνδέσμους του γονάτου και υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός δράσης μέχρι και δύο μήνες.

Κάτι που σημαίνει πως οι κόκκινοι διάβολοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του αρχηγού τους, στην προσπάθεια που κάνουν για να μπουν στην τετράδα (στο -6 από την τέταρτη Σίτι) της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και στους στόχους που έχουν σε Κύπελλο Αγγλίας και Europa League.

Ο 30χρονος φορ είχε βρει τον εαυτό του μέσα στο 2016, έχοντας σκοράρει πέντε φορές στο πρωτάθλημα και έχοντας σηκώσει σε πολλές περιπτώσεις την ομάδα στις... πλάτες του. Τώρα πια ο Λουίς Φαν Χάαλ καλείται να βρει λύσεις στην επίθεση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Καρεμπέ: «Λίγες ομάδες έχουν τέτοια ταλέντα όπως η Άντερλεχτ»


Καρεμπέ: «Λίγες ομάδες έχουν τέτοια ταλέντα όπως η Άντερλεχτ»

Με τα καλύτερα λόγια για τις ακαδημίες της Άντερλεχτ και τον τρόπο δουλειάς σε αυτές, αναφέρθηκε ο Κριστιάν Καρεμπέ σε δηλώσεις του στην «lacapitale».

Μπορεί η Άντερλεχτ είναι η μεγαλύτερη ομάδα του Βελγίου, ωστόσο τα τελευταία χρόνια δεν τα πηγαίνει καλά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ίσως αυτό να συμβαίνει διότι ρίχνουν μεγάλο βάρος στην ανάπτυξη των ακαδημιών και στην ανάδειξη των νεαρών ποδοσφαιριστών, βασιζόμενοι σε ένα πλάνο πολλών ετών.

Γι' αυτόν τον λόγο, ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε στην «lacapitale» και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον τρόπο δουλειάς της Άντερλεχτ.

«Η Άντερλεχτ προοδεύει συνεχώς. Είναι πολύ καλοί στο να εξελίσσουν νέα ταλέντα. Συγκρίνονται με τον Ολυμπιακό, είναι ένα βήμα πιο μπροστά βέβαια στην αναζήτηση ταλέντων και δίνουν στους παίκτες ευκαιρίες. Αυτό το κάνουν πολύ καλά στο Βέλγιο. Υπάρχουν λίγες ομάδες στην Ευρώπη που έχουν νέα ταλέντα όπως η Άντερλεχτ. Από αυτή την άποψη, είναι άξιο αναφοράς», ήταν τα λόγια του Καρεμπέ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ρώσος ποδοσφαιριστής τιμωρήθηκε γιατί φορούσε φανέλα με τον Πούτιν!!


Ρώσος ποδοσφαιριστής τιμωρήθηκε γιατί φορούσε φανέλα με τον Πούτιν

Η UEFA αποφάσισε να τιμωρήσει τον ρώσο ποδοσφαιριστή, Ντμίτρι Ταράσοφ γιατί φόρεσε μια φανέλα με τον Πούτιν με πολιτικό μήνυμα.

Ανάρμοστη θεωρήθηκε η συμπεριφορά του Ντμίτρι Ταράσοφ να φορέσει μέσα από τη φανέλα της Λοκομοτίβ Μόσχας μια μπλούζα με φωτογραφία του Ρώσου πρόεδρου, Βλάντιμιρ Πούτιν, στην οποία αναγραφόταν το σχόλιο «ο πιο ευγενικός πρόεδρος».

Το περιστατικό αυτό συνέβη στην αναμέτρηση της ρωσικής ομάδας με την Φενέρμπαχτσέ η οποία έγινε χθες στην Κωνσταντινούπολη στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θεώρησε ότι πρόκειται για ένα πολιτικό μήνυμα κάτι το οποίο δεν επιτρέπεται.

Θυμίζουμε ότι οι σχέσεις των δύο χωρών, της Τουρκίας και της Ρωσίας, δεν είναι οι καλύτερες μετά το ρωσικό αεροπλάνο που κατέρριψαν οι τούρκοι στα σύνορα στη Συρία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μόνο με πρόστιμο κινδυνεύει η ΑΕΚ για τις φωτοβολίδες!!


Μόνο με πρόστιμο κινδυνεύει η ΑΕΚ για τις φωτοβολίδες

Με απλό πρόστιμο κι όχι τιμωρία έδρας αναμένεται να τιμωρηθεί η ΑΕΚ για τις φωτοβολίδες στο ντέρμπι του Σαββάτου. Αναμένονται διώξεις από ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για Μελισσανίδη, Ολυμπιακό και Κασάμι.

Με πρόστιμο, που βάσει πειθαρχικού κώδικα είναι 9.000 μέχρι 25.000 ευρώ (αλλά μπορεί να είναι μεγαλύτερο καθώς είναι υπότροπή), αναμένεται να τιμωρηθεί η ΠΑΕ ΑΕΚ για τις φωτοβολίδες στον αγώνα με τον Ολυμπιακό το Σάββατο.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε την «Ένωση» σε απολογία αλλά στην αναφορά γίνεται λόγος για ρίψη αντικειμένων που δεν είναι πρόσφορα να προκαλέσουν βλάβη προσώπου. Υπενθυμίζεται πως η πλευρά του Ολυμπιακού ανέφερε πως η ΑΕΚ έπρεπε να έχει βαρύτερες συνέπειες για τις φωτοβολίδες που άναψαν στον αγώνα και να θεωρηθεί πως υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού προσώπων που ήταν στον αγωνιστικό χώρο.

Όσον αφορά στον Δημήτρη Μελισσανίδη (και τις συνέπειες που μπορεί να έχουν για την ΑΕΚ όσα αναφέρονται σε βάρος του στο φύλλο αγώνα), στον Ολυμπιακό και τον Παϊτίμ Κασάμι, θα πρέπει να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για να κληθούν να λογοδοτήσουν και να προκύψουν πιθανές τιμωρίες.

Οι κλήσεις σε απολογία που ανακοίνωσε η Πειθαρχική της Super League είναι για την Παρασκευή, ωστόσο οδεύουν προς αναβολή λόγω της απεργίας των δικηγόρων τουλάχιστον μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου. Υπενθυμίζεται πως για την ΑΕΚ εκκρεμεί και η εκδίκαση για όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ατρόμητο, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» με την απεργία των δικηγόρων δεν κινδυνεύουν να εκτίσουν πιθανή τιμωρία έδρας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι κλήσεις σε απολογία για την 22η αγωνιστική:

Α) ΠΑΕ AEK : «Βάσει των αναφερομένων στο από 13/2/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 13/2/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 2247/16/308405 από 15/2/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ Ολυμπιακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 1, 2 περ. δ΄και ε΄, 3 περ. Β΄στοιχ. α΄και ζ΄, 7 στοιχ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

B) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 14/2/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 14/2/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 3592/16/312215 από 15/2/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Ηρακλής.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 1, 2 δ΄και ε΄, 3 περ. Β΄στοιχ. α΄και ζ΄, 5 περ. β΄ και ε΄, 7 περ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Βάσει των αναφερομένων στο από 14/2/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 14/2/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 3 περ. Β΄στοιχ. α΄και ζ΄, 7 περ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Πασκουάλ: «Καλό νέο αν επιστρέψει ο Ντόρσεϊ»


Πασκουάλ: «Καλό νέο αν επιστρέψει ο Ντόρσεϊ»

Διπλωματική ήταν η απάντηση του Τσάβι Πασκουάλ σε σχετική ερώτηση για την επιστροφή του Τζόι Ντόρσεϊ στην Μπαρτσελόνα, με τον Καταλανό κόουτς απλά να απαντά πως θα ήταν ένα καλό νέο η απόκτησή του.

Ήδη από την Τρίτη (16/2), το όνομα του Τζόι Ντόρσεϊ άρχισε να «παίζει» έντονα για την Μπαρτσελόνα, ενώ μία ημέρα αργότερα η επιστροφή του Αμερικανού σέντερ φέρεται να είναι ακόμη πιο εφικτή.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, των δηλώσεων ενόψει της έναρξης του Κυπέλλου Ισπανίας, ο Τσάβι Πασκουάλ ύστερα από σχετική ερώτηση ούτε διέψευσε, αλλά ούτε και επιβεβαίωσε την είδηση αυτή, καθώς αρκέστηκε στο να πει πως απλά θα ήταν ένα καλό νέο η απόκτηση του 32χρονου.

«Ο Ντόρσεϊ είναι ένας παίκτης που τον γνωρίζουμε πολύ καλά. Έχει πολλές προτάσεις και θα είναι δύσκολη η περίπτωση της απόκτησή του, αλλά θα ήταν ένα πολύ καλό νέο εάν επιστρέψει», δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ σε σχετική ερώτηση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Με τις… ευχές της Αβελίνο στην ΑΕΚ ο Γκριν!!


Με τις… ευχές της Αβελίνο στην ΑΕΚ ο Γκριν

Ο Τορίν Γκριν είναι και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ, με την Αβελίνο να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας μαζί του και να του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Εδώ και μερικές ώρες ο Τορίν Γκριν ανήκει και επίσημα στο δυναμικό της ΑΕΚ και για να γίνει αυτό… πράξη, έπρεπε πρώτα η Αβελίνο να λύσει τη συνεργασία μαζί του.

Η ιταλική ομάδα, λοιπόν, ανακοίνωσε την αποδέσμευση του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος όσο βρισκόταν εκεί μέτρησε 10,7 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 6,8 ασίστ.

«Με αυτή την ανακοίνωση κάνουμε γνωστή τη λύση της συνεργασίας μας με τον Τορίν Γκριν. Η Αβελίνο εύχεται στον παίκτη καλή συνέχεια στην πολύ επιτυχημένη καριέρα του», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών σε Ηρακλή, αλλά…!!


Ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών σε Ηρακλή, αλλά…

Την αφαίρεση 3 βαθμών επέβαλε στον Ηρακλή το Διαιτητικό Δικαστήριο για οφειλή σε παλιό παίκτη της ομάδας. Καθησυχαστικοί στον Ηρακλή, ενώ καταγγέλλουν το δικηγόρο του παίκτη.

Την επιβολή ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών αποφάσισε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ (που αποτελείται από τακτικούς δικαστές) κατά του Ηρακλή για οφειλή 7.300 ευρώ προς τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Μπίνο Μπάμπα.

Από τον Ηρακλή εμφανίζονται καθησυχαστικοί για την υπόθεση, την οποία «ελέγχουν» εδώ και καιρό και χειρίζεται το νομικό τους τμήμα. Μάλιστα καταγγέλλουν πως ο δικηγόρος του παίκτη αξίωνε να μπουν τα χρήματα σε δικό του λογαριασμό κι όχι στου ποδοσφαιριστή!

Πάντως σημειώνεται πως αν το χρέος προς τον Ιβοριανό μέσο που αποχώρησε πέρσι από την ομάδα δεν εξοφληθεί εντός τριών ημερών, η ποινή αφαίρεσης βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα θα εκτελεστεί άμεσα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Φαβορί για Νιουκαστλ ο Ρότζερς λένε οι μπουκ!!


Φαβορί για Νιουκαστλ ο Ρότζερς λένε οι μπουκ!

Ο Μπρένταν Ρότζερς είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Νιούκαστλ.

Από τη Λίβερπουλ στη Νιούκαστλ. Ο Μπρένταν Ρότζερς είναι έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους και να αναλάβει τις «καρακάξες».

Αυτό υποστηρίζουν οι bookmakers στην Μεγάλη Βρετανία, οι οποίοι φυσικά θεωρούν βέβαιο ότι σύντομα ο Στιβ Μακ Λάρεν θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Νιούκαστλ.

Ο Ρότζερς αποχώρησε από την Λίβερπουλ τον Οκτώβριο και από τότε παραμένει χωρίς δουλειά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πρόστιμο και προειδοποίηση σε Μπεκενμπάουερ!!


Πρόστιμο και προειδοποίηση σε Μπεκενμπάουερ

Απέφυγε την καρατόμηση από τα του ποδοσφαίρου ο Φραντς Μπεκενμπάουερ. Η Επιτροπή Δεοντολογίας της FIFA τον τιμώρησε με πρόστιμο και προειδοποίηση για παραπτώματα στις έρευνές της.

Δεν θα έχει την τύχη των Ζεπ Μπλάτερ και Μισέλ Πλατινί ο Φραντς Μπεκενμπάουερ, καθώς η Επιτροπή Δεοντολογίας της FIFA ήταν πιο επιεικής για τα δικά του παραπτώματα.

Ο «Κάιζερ» τιμωρήθηκε με πρόστιμο 7.000 ελβετικών φράγκων και προειδοποίηση να… συμμορφωθεί μετά τη μη διάθεσή του να συνεργαστεί με τις αρχές στις έρευνες που έγιναν για τις υποψηφιότητες των Παγκοσμίων Κυπέλλων του 2018 και του 2022, που κερδήθηκαν από Ρωσία και Κατάρ αντίστοιχα.

Ο 70χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου ήταν ένα από τα 22 άτομα που ψήφισαν για την ανάθεση των διοργανώσεων από τη FIFA, αλλά όταν προέκυψαν στοιχεία για παράτυπες ενέργειες πριν την ψηφοφορία, εκείνος δεν ήταν συνεργάσιμος με τις αρχές όταν κλήθηκε για κατάθεση και δεν απάντησε σε γραπτές ερωτήσεις που του δόθηκαν.

Πάντως η συγκεκριμένη απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της FIFA δεν αφορά καθόλου στην άλλη υπόθεση για την οποία υπάρχουν «σκιές» για την εμπλοκή του Μπεκενμπάουερ, αυτή των διαδικασιών μέσα από τις οποίες η Γερμανία πήρε το Μουντιάλ του 2006. Ο «Κάιζερ» ήταν πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής και υπάρχουν ενδείξεις για ένα ποσό που δόθηκε στη FIFA από γερμανικής πλευράς και δεν… δικαιολογείται επαρκώς. Μάλιστα το περιοδικό Spiegel είχε δημοσιεύει πως υπήρχε κονδύλι 6,7 εκατ. ευρώ για εξαγορά ψήφων από τη γερμανική υποψηφιότητα.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του έχει ισχυριστεί πως δεν υπήρξε κανένας χρηματισμός μελών της FIFA για το Μουντιάλ του 2006, ενώ υπήρξε ανάλογη θέση και από τη γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ορίστηκε το Παναχαϊκή-Πανελευσινιακός!!


Ορίστηκε το Παναχαϊκή-Πανελευσινιακός

Η Football League όρισε στις 2 Μαρτίου το Παναχαϊκή-Πανελευσινιακός, ματς που είχε αναβληθεί μετά από απόφαση του Υφυπουρφού Αθλητισμού, αφού υπήρχε κίνδυνος χειραγώγησής του.

Στις 2 Μαρτίου θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση Παναχαϊκή-Πανελευσινιακός, που είχε αναβληθεί μετά από απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, διότι υπήρχε κίνδυνος χειραγώγησής του.

Η ανακοίνωση

«Ο εξ΄ αναβολής αγώνας της 18ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015 - 2016 μεταξύ των « ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 – ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ» θα διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Παίζει κατά Ολυμπιακού ο Οκάκα!!


Παίζει κατά Ολυμπιακού ο Οκάκα

Το «παρών» στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό θα δώσει κανονικά ο Οκάκα.

Στις υπηρεσίες του Στέφανο Οκάκα θα μπορεί να ποντάρει και πάλι μετά από καιρό η Άντερλεχτ.

Ο Μπέσνικ Χάσι μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα επεσήμανε ότι είναι σε θέση να αγωνιστεί.

«Έχει προπονηθεί καλά όλη την εβδομάδα και είναι έτοιμος να παίξει», ήταν τα λόγια του 44χρονου τεχνικού. Ο τεχνικός της Άντερλεχτ θα έχει στη διάθεσή του και τον Μποντζ ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στο πρωτάθλημα λόγω τιμωρίας.

Ωστόσο ο Χάσι δεν θέλησε να πάρει θέση για τη συμμετοχή του Χέιλεν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ατομικό για τρεις στον Αστέρα!!


Ατομικό για τρεις στον Αστέρα

Οι Τριανταφυλλόπουλος, Τσοκάνης και Φούντας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, στη σημερινή πρωινή προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης και είναι αμφίβολοι για το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού και κοιλιακών, ασκήσεις ευλυγισίας και ισορροπίας, passing game και παιχνίδια σε υποομάδες, περιελάμβανε το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης του Αστέρα Τρίπολης.

Οι Αρκάδες συνέχισαν την προετοιμασία τους για το δύσκολο και πολύ σημαντικό εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο στην προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Τάσος Τσοκάνης και Ταξιάρχης Φούντα, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα λόγω προβλήματος τραυματισμού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η Τζένοα εξετάζει τον Λάμπρου του Παναθηναϊκού!!


Η Τζένοα εξετάζει τον Λάμπρου του Παναθηναϊκού

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, η Τζένοα θέλοντας να επενδύσει με το βλέμμα στο μέλλον, έχει στο στόχαστρο τον 18χρονο άσο του Παναθηναϊκού, Λάζαρο Λάμπρου.

Μόνο απαρατήρητη δεν περνά η παρουσία του νεαρού άσου της Κ-20 του Παναθηναϊκού, Λάζαρου Λάμπρου, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της μεγαλύτερης αθλητικής ιταλικής εφημερίδας, «Gazzetta Dello Sport», η Τζένοα έχει στη λίστα της τον 18χρονο μεσοεπιθετικό.

Ο γεννημένος το 97' (19 Δεκεμβρίου) στην Κατερίνη, ύψους 1.83, βρίσκεται υπό παρακολούθηση και αξιολογείται προκειμένου οι «ροσομπλού» να κινηθούν για την απόκτησή του, εάν κρίνουν πως είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα,

Ο Λάμπρου εντάχθηκε στις ακαδημίες του «τριφυλλιού» το καλοκαίρι του 2011, σε ηλικία 13,5 ετών, ενώ είναι επαγγελματίας από τα 16 (για την ακρίβεια υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο σε ηλικία 16 ετών και 3 μηνών) καθώς οι πράσινοι από νωρίς διέκριναν το τεράστιο ταλέντο του.

inner *Πηγή: sport-fm.gr*

Λεβαντόφσκι: «Θέλω να ανανεώσω με την Μπάγερν»


Λεβαντόφσκι: «Θέλω να ανανεώσω με την Μπάγερν»

O Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με δηλώσεις του στη Bild, θέλησε να κόψει την όρεξη των ενδιαφερόμενων ομάδων, τονίζοντας πως θα ανανεώσει το συμβόλαιό του την Μπάγερν Μονάχου.

Μπορεί πολλές ομάδες να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ωστόσο ο Πολωνός επιθετικός θέλησε να ξεκόψει τις... ορέξεις τους. Σε δηλώσεις του στην Bild, ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου ανέφερε πως θέλει να παραμείνει στους Βαυαρούς και αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

«Το ξέρω ότι πολλές ευρωπαϊκές ομάδες ενδιαφέρονται για εμένα. Αλλά αυτό που φαντάζομαι και θέλω εγώ, είναι να ανανεώσω το συμβόλαιό μου εδώ σε αυτή την μεγάλη ομάδα που έχει πολλούς στόχους. Ο σύλλογος θέλει να κατακτά συνεχώς τίτλους», υποστήριξε ο Λεβαντόφσκι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Χάσι: «Σπουδαίος ο Ολυμπιακός, αλλά μπορούμε»


Χάσι: «Σπουδαίος ο Ολυμπιακός, αλλά μπορούμε»

Ως πρόκληση για την Άντερλεχτ να δείξει την αξία της απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο χαρακτήρισε το ματς με τον Ολυμπιακό για τους «32» του Europa League ο προπονητής της ομάδας,Μπέσνικ Χάσι.

Την πεποίθηση πως η Άντερλεχτ μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό και να διεκδικήσει στα ίσα την πρόκριση απέναντί του εξέφρασε ο Μπέσνικ Χάσι πριν την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τους «32» του Europa League, την Πέμπτη στις Βρυξέλλες.

«Θα πρέπει να δείξουμε την αξία μας απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε δείξει καλή νοοτροπία και τώρα καλούμαστε να το κάνουμε απέναντι στον Ολυμπιακό. Πριν από δύο χρόνια είχαμε χάσει, αλλά ήταν ένα πολύ περίεργο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το μηδέν και να σκοράρουμε», τόνισε ο Αλβανός τεχνικός.

Μάλιστα απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε πως δεν θα αλλάξει αγωνιστική φιλοσοφία. «Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο που αγωνιζόμαστε λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου. Θα συνεχίσουμε ό,τι έχουμε χτίσει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Άλλωστε παίζουμε στην έδρα μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε σε αυτό το επίπεδο. Το πιστεύω».

Τέλος, μίλησε για το έξτρα κίνητρο των ποδοσφαιριστών του στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. «Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Κάποιοι από αυτούς θέλουν να δείξουν την αξία τους σε αυτό το επίπεδο και τώρα έχουν την ευκαιρία. Οι παίκτες που αποκτήσαμε μάς δίνουν εμπειρία και ποιότητα, περισσότερη από στο πρώτο μισό της σεζόν».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Γκριν!!!


Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Γκριν!

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τορίν Γκριν ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ, με τον Αμερικανό γκαρντ να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Τορίν Γκριν! Ο Αμερικανός γκαρντ, με το διαβατήριο Γεωργίας, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την «Ένωση» και έτσι αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στον Απόλλωνα, στην Πάτρα (18/2).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την απόκτηση του Τορίν Γκριν.

Ο Αμερικανός γκαρντ (29 χρ., 1μ.83) υπέγραψε σήμερα (17/02), στα Γραφεία της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, συμβόλαιο συνεργασίας με τη “Βασίλισσα” έως το τέλος της περιόδου, και κατόπιν έδωσε το “παρών” στην προπόνηση
».

Βιογραφικό:
Ο Tόριν Γκριν γεννήθηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ και είναι κάτοχος γεωργιανού διαβατηρίου. Ξεκίνησε το μπάσκετ από το γυμνάσιο Cardinal Gibbons και είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Φλόριντα όπου κατέκτησε δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα NCAA το 2006 και το 2007.

Τον Ιούνιο του 2008 επιλέχθηκε στο νούμερο 52 draft από τους Portland Trail Blazers, όπου αγωνίστηκε σε 8 ματς, ενώ στη συνέχεια έπαιξε για την θυγατρική Idaho Stampede στο NBDL. Τον Φεβρουάριο με ανταλλαγή πήρε μεταγραφή για τους Denver Nuggets. Εκεί μέτρησε 9 συμμετοχές και μετά αγωνίστηκε στο NBDL με τη φανέλα των Colorado 14ers.

Η ευρωπαϊκή του καριέρα ξεκίνησε από την Ισπανία και τη Σαραγόσα τον Ιούλιο του 2008, όπου αγωνίστηκε σε 25 αγώνες πέτυχε 10,7 πόντους μέσο όρο, 2,8 κλεψίματα και 2 ασίστ.

Τον Αύγουστο του 2009 υπέγραψε στην ΑΕΚ. Σε 24 αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος με τη «Βασίλισσα» είχε σε 34 λεπτά (μ. ό) 15,25 πόντους και 3,5 ασίστ. Τον Ιούλιο του 2010 υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ισπανική Γκραν Κανάρια και τον Φεβρουάριο του 2012 πήγε στην Τουρκία για λογαριασμό της Τόφας Μπούρσα.

Τον Ιούλιο του 2013 πήρε μεταγραφή στη γαλλική Λιμόζ, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα Γαλλίας. Την αμέσως επόμενη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της ASVEL (Βιλερμπάν), ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Σίντιγκας Αβελίνο όπου σε 7 αγώνες είχε κατά μέσο όρο 10,7 πόντους και 6,8 ασίστ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Ελπίζω κάποια στιγμή να είναι και πάλι μαζί μας ο Σουμάχερ»


«Ελπίζω κάποια στιγμή να είναι και πάλι μαζί μας ο Σουμάχερ»

Η μάνατζέρ του Μίκαελ Σουμάχερ δεν χάνει την ελπίδα της.

«Είναι ο πιο επιτυχημένος πιλότος στην ιστορία και κάποιες στιγμές σε ημέρες σαν και αυτή, είναι καλό να το υπενθυμίζουμε»...

Η Ζαμπίνε Κεμ έδωσε το «παρών» σε μια έκθεση αφιερωμένη στον Μίκαελ Σουμάχερ στην οποία και μίλησε για τον γερμανό.

«Φυσικά και ο Μίκαελ δεν είναι εδώ. Και φυσικά μας λείπει αρκετά. Γνωρίζουμε τι του έχει συμβεί και δυστυχώς δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Πρέπει να το αποδεχθούμε και να ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα μπορέσει να είναι και πάλι μαζί μας», κατέληξε.

Στην έκθεση αυτή όσοι δώσουν το «παρών» μπορούν να δουν από κοντά κάποια από τα αυτοκίνητα του Σουμάχερ αλλά και μια συλλογή του από αντικείμενα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν πωλείται ο Μπιρτς, που αρέσει σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!!


Δεν πωλείται ο Μπιρτς, που αρέσει σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Η Ουσάκ Σπορτίφ δεν πουλά έναντι οποιουδήποτε τιμήματος τον Κεμ Μπιρτς, παρά την επιθυμία του παίκτη να παίξει στην Ευρωλίγκα, όπως ενημέρωσε το γραφείο μάνατζερ του στόχου των «αιωνίων».

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του Κεμ Μπιρτς, ο ίδιος ήθελε να παίξει στο κορυφαίο επίπεδο, ωστόσο η Ουσάκ Σπορτίφ ξεκαθάρισε πως ο σέντερ της ΔΕΝ πωλείται. Αυτή ήταν και η ενημέρωση από το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον περιζήτητο Καναδό ψηλό.

«Η Ουσάκ δεν προτίθεται να αφήσει τον Κεμ Μπιρτς για οποιαδήποτε προσφορά! Προσπαθήσαμε, επειδή επιθυμία του παίκτη ήταν να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα, αλλά όλες οι προτάσεις απορρίφθηκαν», έκανε γνωστό μέσω Twitter το γραφείο μάνατζερ του Μπιρτς.


*Πηγή: sport-fm.gr*

Μπουτζίκος για το φινάλε!!


Μπουτζίκος για το φινάλε

Την τελευταία του μεταγραφή στη χειμερινή περίοδο έκανε ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς απέκτησε τον μέχρι πρότινος αριστερό μπακ του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Μπουτζίκος.

Το τελευταίο κενό στο ρόστερ κάλυψε ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς απέκτησε για το αριστερό άκρο της άμυνας τον Νίκο Μπουτζίκο, που είχε μείνει ελεύθερος λόγω της διάλυσης του Ολυμπιακού Βόλου και μπορούσε να διαπραγματευτεί σε όποια ομάδα θέλει μέχρι το τέλος του μήνα.

Η ανακοίνωση
Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Νίκου Μπουτζίκου. Ο γεννημένος στις 16/9/1989, αριστερός μπακ, αποδεσμεύθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου ενώ έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, Κέρκυρα, Πανθρακικό, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Δόξα Δράμας και Παναιγιάλειο.

Η μετεγγραφή του είναι εμπρόθεσμη καθώς λόγω των ειδικών συνθηκών που οδήγησαν στην αποδέσμευση του είχε επιπλέον χρονικό περιθώριο για να υπογράψει σε άλλη ομάδα.

Βιαζόταν να σχολάσει μάλλον!! (video)


Βιαζόταν να σχολάσει μάλλον (video)

Ο Τζάμπο Ιμπέρε της Καρλάιλ φαίνεται πως είχε κανονίσει κάτι άλλο την ώρα του αγώνα με την Άκρινγκτον Στάνλεϊ. Γιατί κατάφερε να αποβληθεί μετά από μόλις 34 δευτερόλεπτα στο παιχνίδι.










*Πηγή: sport-fm.gr*

Τα είπαν ΕΣΑΚΕ και ΠΣΑΚ!!


Τα είπαν ΕΣΑΚΕ και ΠΣΑΚ

Συνάντηση με το πρόεδρο του ΠΣΑΚ, Γιάννη Καλαμπόκη, είχε στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ ο Γιώργος Χαλβατζάκης, με τους δύο άνδρες να συζητούν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (17/2) στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ η συνάντηση του Γιώργου Χαλβατζάκη με τον επικεφαλής του ΠΣΑΚ.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Συνδέσμου είχε μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση με τον ομόλογό του των αμειβομένων καλαθοσφαιριστών, Γιάννη Καλαμπόκη, πάνω σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, για την επίλυση των προβλημάτων στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Είχε… ζήτηση η φανέλα του Ζλάταν!! (pic)


Είχε… ζήτηση η φανέλα του Ζλάταν (pic)

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν αντάλλαξε φανέλα με έναν, αλλά με δύο παίκτες της Τσέλσι μετά τη νίκη της Παρί (2-1) για τους «16» του Champions League.

Σε όλα διαφέρει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Τόσο ο Γουίλιαν όσο και ο Σεσκ Φάμπρεγκας ήθελαν τη φανέλα του Σουηδού σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν μετά τη νίκη με 2-1 επί της Τσέλσι για τους «16» του Champions League.

Εκείνος δεν τους χάλασε το χατίρι, καθώς έδωσε από μία φανέλα ΚΑΙ στους δύο. Σίγουρα αν του ζητούσαν περισσότεροι αντίπαλοι, δεν θα τους χαλούσε χατίρι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Και επίσημα Πουρλιοτόπουλος δίπλα στον Τούντορ!!


Και επίσημα Πουρλιοτόπουλος δίπλα στον Τούντορ

Την προαγωγή του Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου σε τιμ μάνατζερ της ομάδας, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ και επίσημα έκανε γνωστή την προαγωγή του Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου. Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου του Βορρά μέχρι πρότινος εκτελούσε χρέη υπεύθυνου ακαδημιών αλλά –πλέον- είναι ο τιμ μάνατζερ, αντικαθιστώντας τον Νώντα Παπαεπαμεινώνδα.

Πρόκειται για μια απόφαση του Ιβάν Σαββίδη, η οποία προκαλεί πολλά ερωτηματικά σε όλους όσοι ασχολούνται με τα του ΠΑΟΚ.

Ο Παπαεπαμεινώνδας διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον Τούντορ, ο οποίος δήλωνε απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία μαζί του.

Πλέον, η απόφαση του Σαββίδη να «βγάλει» δίπλα από τον Κροάτη τεχνικό έναν άνθρωπο με τον οποίο συνεργαζόταν καλά για κάποιους δείχνει κάποιες από τις σκέψεις του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πέκχαρτ: «Εμπειρία ζωής το ΟΑΚΑ, κακώς διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός»


Πέκχαρτ: «Εμπειρία ζωής το ΟΑΚΑ, κακώς διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός»

Εντυπωσιασμένος από όσα έζησε στη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού δήλωσε σε τσεχική ιστοσελίδα ο Τόμας Πέκχαρτ, ενώ χαρακτήρισε λανθασμένες τις αποδοκιμασίες των «ερυθρόλευκων».

Ο Τόμας Πέκχαρτ έμεινε με το στόμα ανοιχτό με τον παλμό του ΟΑΚΑ στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Ο Τσέχος φορ μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νίκη και χαρακτήρισε άδικες τις διαμαρτυρίες των ηττημένων για τη διαιτησία.

Ιδού πώς περιέγραψε όσα έζησε στο ΟΑΚΑ:

«Φυσικά ήξερα ότι δεν θα είναι ένα απλό παιχνίδι, αλλά η πραγματικότητα ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μου. Η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη, κόλαση. Στις εξέδρες ήταν σχεδόν 60.000 οπαδοί, αν και δεν ήταν εύκολο να φτάσουν στο στάδιο, γιατί το Σάββατο υπήρχαν διαμαρτυρίες από αγρότες με τρακτέρ. Οι οπαδοί είχαν... τρελαθεί, ανάβοντας καπνογόνα ανάμεσά τους. Χωρίς υπερβολή, ήταν για μένα μια εμπειρία ζωής. Και ενισχύθηκε από το γεγονός ότι κερδίσαμε και αγωνίστηκα στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ολυμπιακός αυτή τη σεζόν είχε χάσει μόνο από τη Μπάγερν και την Άρσεναλ στο Champions League, ήταν ένας θρίαμβος. Για τους οπαδούς αυτή η νίκη με τον Ολυμπιακό ήταν σαν να κερδίσαμε τον τίτλο. Πολύ χαρούμενοι ήταν και οι άνθρωποι στον σύλλογο. Μετά το παιχνίδι ήρθε σε μας, στα αποδυτήρια, ο πρόεδρος, κάτι που προφανώς δεν είναι συνηθισμένο. Μας μίλησε και επίσης μας ανακοίνωσε ένα πριμ.

Στη συνέχεια μείναμε στα αποδυτήρια για αρκετή ώρα ακόμη. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού είπε προς τους οπαδούς μας, που μας περίμεναν στη μικτή ζώνη, κάτι υποτιμητικό. Μετά κινήθηκαν προς το μέρος του, ήθελαν να τον χτυπήσουν. Πήρε κάποιο χρόνο πριν ηρεμήσει η κατάσταση (σ.σ.: ο Πέκχαρτ αναφέρεται στην πραγματικότητα στο επεισόδιο που είχε άνθρωπος της ασφάλειας του Ολυμπιακού με δημοσιογράφο και την γενικότερη ένταση που ακολούθησε)
».

Σχολιάζοντας τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για τη διαιτησία είπε: «Δεν συνέβη τίποτα άδικο. Όλες οι αποβολές ήταν δίκαιες, οι διαιτητές χειρίστηκαν το παιχνίδι σωστά. Πετύχαμε το γκολ και στη συνέχεια παίζοντας απέναντι σε εννέα παίκτες, κρατήσαμε τη μπάλα. Έτσι το τέλος δεν ήταν καν αγωνιώδες. Οι αμυντικοί μας άλλαζαν τη μπάλα και ο κόσμος επικροτούσε κάθε πάσα. Ήμουν στην Αθήνα 14 μέρες, διάστημα σύντονο. Με τον Ολυμπιακό ήταν η τρίτη συμμετοχή μου με την ΑΕΚ, μπήκαν λίγο νωρίτερα από τις άλλες δύο φορές, στο 52'. Μέχρι τώρα όλα είναι θετικά και μια νίκη με τον Ολυμπιακό είναι το κερασάκι στην τούρτα».