Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Βάργκας: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό»


Βάργκας: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό»

Να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος και να πάρουν το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, μέσω της δεύτερης θέσης, θέλει η ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Ρόναλντ Βάρκγας σε Μέσο της πατρίδας του.

Το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό και η σημασία που είχε, το κάνει αξέχαστο στον Ρόναλντ Βάργκας, όπως υποστήριξε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βενεζουέλας.

Αναλυτικά όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Deportiva 1300 ΑΜ CENTER»:

«Αυτό το γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ. Όπως και την εκπληκτική, μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί μας. Είναι τέτοια η αξία και η σημασία του σε τέτοιο ματς γι' αυτό και δεν θα το ξεχάσω», είπε αρχικά ο διεθνής Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός, για να συνεχίσει: «Ο Ολυμπιακός είναι ήδη πρωταθλητής επί της ουσίας και εμείς από την πλευρά μας είμαστε συγκεντρωμένοι και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε το Κύπελλο και ταυτόχρονα το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ μέσω της δεύτερης θέσης».

Για την παρουσία του στην ΑΕΚ και στην Ελλάδα: «Περισσότεροι από τους μισούς ποδοσφαιριστές που υπάρχουν τώρα στην ομάδα μας είναι νέοι και όμως έχουμε προσαρμοστεί αρκετά καλά. Είμαι καλά εδώ και στην ΑΕΚ. Αγωνίζομαι πίσω από τον επιθετικό και στο άκρο. Είμαι στο 4-3-3 στο ένα άκρο αλλά έχω μεγάλη άνεση και εντολή να πατάω κυρίως στην αντίπαλη εστία κι αυτό είναι θετικό».

Για το τί έπαιξε ρόλο στην γρήγορη και εύκολη προσαρμογή του: «Υπάρχουν πολλοί ισπανόφωνοι στην ομάδα και γενικά στην Ελλάδα, ενώ έχουμε στη διάθεσή μας και έναν Έλληνα που μας μεταφράζει ότι απαιτείται για να καταλάβουμε τι λέει ο καθένας, όταν αυτό είναι αναγκαίο».

Τέλος, αναφορικά με την Εθνική Βενεζουέλας, υποστήριξε: «Σχετικά με την Εθνική και τις επιλογές, και το ενδεχόμενο να με φωνάξουν ξανά, τα πράγματα πάνε αρκετά θετικά. Θα έχουμε καλά νέα την επόμενη εβδομάδα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: