Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Και τώρα… τι κάνει ο Πογιέτ;


Και τώρα… τι κάνει ο Πογιέτ;

Αντιμέτωπος με τον γνωστό πλέον πονοκέφαλο θα τεθεί ο Πογιέτ. Η εξέλιξη του ντέρμπι του επέτρεψε να χωρέσει όλους τους ποιοτικούς μέσους στην 11άδα αλλά στο Καυταντζόγλειο κάποιος πρέπει να μείνει έξω

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πέρασε. Οι επιλογές του (έστω κι αν χρειάστηκε να τις αλλάξει κατά τη διάρκεια του ματς) δικαιώθηκαν. Τώρα όμως ο Γκουστάβο Πογιέτ έχει μπροστά του νέους «γρίφους» για το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Οι απουσίες των τιμωρημένων Γκάλο και Αραβίδη προβληματίζουν τον Ουρουγουανό τεχνικό, αλλά δεν του δημιουργούν ιδιαίτερο πρόβλημα, καθώς ο Μπακάκης είναι λύση που κάλλιστα θα μπορούσε να θεωρείται και βασική, ενώ οι Τζεμπούρ (σε πρώτο πλάνο) και Πέκχαρτ μπορούν να καλύψουν το κενό στην κορυφή της επίθεσης.

Έτσι, ο μεγαλύτερος προβληματισμός του Πογιέτ μετατοπίζεται ξανά στο κέντρο. Εκεί όπου θα πρέπει πάλι να διαλέξει τους τρεις ανάμεσα σε τέσσερις. Με δεδομένο λοιπόν ότι ο Σιμόες δεν κουνιέται από την ενδεκάδα (έπειτα από μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση με τον Ολυμπιακό) κι ότι ο Μάνταλος πιθανότατα θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα (μιας και την άλλη βδομάδα θα λείπει από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό) η τρίτη θέση θα παιχτεί ανάμεσα στους Γιόχανσον και Σουκουλίνι.

Θα φανεί λοιπόν αν θα προτιμηθεί ο Σουηδός -που έδειξε και πάλι κουρασμένος με τον Ολυμπιακό- ή ο Αργεντινός, που έχει πάρει μαζεμένο χρόνο συμμετοχής προερχόμενος από αποχή. Όσο για τις άλλες δυο θέσεις της επίθεσης, εκεί τα πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα, αφού ο Μπαρμπόσα έδειξε ανεπηρέαστος από τον τραυματισμό του και ο πολύτιμος Βάργκας αναμένεται να επανέλθει στο αρχικό σχήμα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: