Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Έκανε τατουάζ τον Άνταμ Τζόνσον και τώρα το βγάζει!!


Έκανε τατουάζ τον Άνταμ Τζόνσον και τώρα το βγάζει

Οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι απογοητεύτηκε τόσο από το σκάνδαλο για αποπλάνηση ανηλίκου που βαραίνει τον Άνταμ Τζόνσον, που θέλει να αφαιρέσει το τατουάζ με την υπογραφή του παίκτη.

Όταν το 2011 η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε το Κύπελλο, η χαρά ενός οπαδού της Σίτι ήταν τόσο μεγάλη που ήθελε να την θυμάται για πάντα. Και το τατουάζ ήταν ένας τρόπος να το πετύχει. Δεν θα μπορούσε να φανταστεί όμως, πως λίγα χρόνια αργότερα θα ήθελε απελπισμένα να το αφαιρέσει.

Ο Ρομπ Μιούλεν λίγες μέρες μετά την νίκη της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου επί της Στόουκ, συνάντησε στην μπουτίκ του συλλόγου τους Άνταμ Τζόνσον, Νίγκελ Ντε Γιονγκ και Νταβίντ Σίλβα και αμέσως τους ζήτησε να υπογράψουν στο πόδι του. Την επόμενη μέρα κιόλας, πήγε και τα έκανε τατουάζ.

inner

Δεν τον πείραξε που οι δύο πρώτοι τελικά έφυγαν από την ομάδα, καθώς η περηφάνια και η χαρά του τροπαίου, υπερκάλυπτε την αποχώρησή τους. Όταν όμως έμαθε πως ο Τζόνσον κατηγορείται για την αποπλάνηση της 15χρονης και βρίσκεται αυτή την περίοδο στα δικαστήρια, δεν είχε άλλη επιλογή από την αφαίρεση του τατουάζ με το όνομα του Άγγλου εξτρέμ.

Όσο περισσότερες λεπτομέρειες βγαίνουν καθημερινά από την εξέταση της υπόθεσης, τόσο περισσότερη ντροπή νιώθει. Έτσι δεν έχει παρά να αφαιρέσει το τατουάζ, αν και πρόκειται για μία αρκετά δαπανηρή διαδικασία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: