Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

Ζντοβτς: «Θα δώσω χρόνο στον Γκριν»


Ζντοβτς: «Θα δώσω χρόνο στον Γκριν»

Τη χρησιμοποίηση του Τορίν Γκριν στον αγώνα με τον Απόλλωνα στην Πάτρα προανήγγειλε ο Γιούρε Ζντοβτς, αν και τόνισε πως δεν μπορεί να είναι 100% έτοιμος.

Δύσκολο παιχνίδι, που πρέπει η ΑΕΚ να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα και προσοχή, χαρακτήρισε ο Γιούρε Ζντοβτς αυτό της Πέμπτης με τον Απόλλωνα στην Πάτρα (19:00) προαναγγέλλοντας πως θα χρησιμοποιήσει τον Τορίν Γκριν, παρότι εκείνος υπέγραψε μόλις σήμερα το μεσημέρι.

«Ο Απόλλων σίγουρα βρίσκεται σε πιο υψηλό επίπεδο από τις τελευταίες ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει. Έχει ένα πολύ δυνατό ρόστερ, όλους τους παίκτες έτοιμους, ακόμα κι αν έχει χάσει κάποιους σημαντικούς (παίκτες) τώρα τελευταία, και το βασικό είναι, ότι παίζει εντός έδρας. Δεν θα είναι εύκολα. Εμείς προπονηθήκαμε καλά, έγινε και μία προσθήκη παίκτη (σ.σ. Γκριν), αλλά δεν είναι 100% έτοιμος για να βοηθήσει. Σίγουρα θα του δώσω χρόνο συμμετοχής, αλλά δεν ξέρω πόσο. Θα εξαρτηθεί και από την εξέλιξη του αγώνα», ανέφερε ο Σλοβένος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Δεν γνωρίζει καλά ακόμα τα συστήματα μου και τη φιλοσοφία μου, αλλά αυτό είναι... γλυκό πρόβλημα για κάθε προπονητή, δηλαδή να έχει πολλούς παίκτες στη διάθεση του. Πρέπει να δώσουμε βάση στην άμυνα, όπως κάναμε και στα προηγούμενα ματς και να βάλουμε περισσότερους πόντους. Όλοι το ευχόμαστε, αλλά όπως ξέρετε όταν παίζεις σκληρή άμυνα, δεν έχεις πάντα την απαιτούμενη ενέργεια στην επίθεση. Ελπίζω αυτό να μην συμβεί αύριο και οι παίκτες μου να βάλουν περισσότερους πόντους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: