Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Φέρντιναντ για Ρονάλντο: «Τον ξεπέρασα!»


Φέρντιναντ για Ρονάλντο: «Τον ξεπέρασα!»

Ο ισχυρισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο ότι δεν μιλούσε στους συμπαίκτες του κατά την διάρκεια της θητείας του στην Μάντσεστερ Γ., δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη...

Ο Ρίο Φέρντιναντ ήταν συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όπως έχει παραδεχθεί στο παρελθόν (μαζί με άλλους ποδοσφαιριστές) έκαναν κόλαση τη ζωή του Πορτογάλου, κοροϊδεύοντάς τον και πετώντας του κάλτσες στα αποδυτήρια, κάθε φορά που εμφανιζόταν με κολλητά παντελόνια.

Ίσως αυτό να εξηγεί και την αποκάλυψη του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης ότι κατά την διάρκεια της θητείας του στους «Κόκκινους Διαβόλους» δεν μιλούσε στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, παρά μόνο μέσα στο γήπεδο! «Δεν μιλούσα με τον Φέρντιναντ, τον Γκιγκς ή τον Σκόουλς. Λέγαμε ένα «γεια» και αυτό ήταν. Κι όμως κερδίσαμε το Τσάμπιονς Λιγκ», ήταν το επιχείρημά του για την άποψή του ότι οι καλές προσωπικές σχέσεις εκτός γηπέδου δεν είναι απαραίτητες για το «δέσιμο» μιας ομάδας.

Όπως είναι φυσικό, ο Ρίο Φέρντιναντ δεν θα μπορούσε παρά να απαντήσει στην δήλωση του Ρονάλντο, όντας σχολιαστής στην χθεσινοβραδινή εκπομπή του Γκάρι Λίνεκερ: «Τον έχω ξεπεράσει!», αστειεύτηκε και συνέχισε: «Και να σκεφτείς ότι έμενε στο διπλανό σπίτι. Απίστευτο.».

Εννοείται πως ο Λίνεκερ δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία και ρώτησε τον πρώην αρχηγό της Μάντσεστερ: «Γιατί δεν του έφτιαχνες ένα φαγητό;». Αλλά η απάντηση από τον Ρίο ήταν αποστομωτική: «Δεν του άρεσε η μαγειρική μου».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: