Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Θέλει (και) τον «τρομοκράτη» της η ΑΕΚ!!


Θέλει (και) τον «τρομοκράτη» της η ΑΕΚ

Η αγωνιστική ανάσταση του Ραφίκ Τζεμπούρ είναι το επόμενο μεγάλο στοίχημα του Πογιέτ. Το τετ-α-τετ με τον «τρομοκράτη» ελπίζεται ότι θα γίνει απαρχή για να μπει γερά κι αυτός στην αντεπίθεση της ΑΕΚ.

Τέλεια η νίκη στο ντέρμπι, απόλυτη η ικανοποίηση για το σπάσιμο του «ερυθρόλευκου» αήττητου, αλλά η ΑΕΚ κοιτάει πλέον το μέλλον. Κι εκεί πολύ θα ήθελε να έχει φορτσάτο (και) τον Ραφίκ Τζεμπούρ.

Η τιμωρία του Αραβίδη και το γεγονός ότι ο Πέκχαρτ μοιάζει δύσκολο να προτιμηθεί για 90λεπτο κάνει φαβορί τον Αλγερινό για να ξεκινήσει στην ενδεκάδα του αγώνα με τον Ηρακλή. Εκεί όπου θα είναι μια από τις τελευταίες του ευκαιρίες να αποδείξει ότι χωράει ως βασική λύση στα πλάνα του Γκουστάβο Πογιέτ.

Μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Ουρουγουανός απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως για τους λόγους που τον έκοψε από την αποστολή. Είναι εύλογο ωστόσο ότι επρόκειτο για μήνυμα, κάτι που του έγινε ακόμα πιο σαφές στο τετ-α-τετ που είχαν οι δυο τους τη Δευτέρα.

Σε μια συζήτηση όπου ο Τζεμπούρ άκουσε τον προπονητή του να του λέει ότι τον πιστεύει, αλλά και ότι περιμένει από ‘κείνον πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια και προσφορά απ’ αυτή που (δεν) είχε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όταν είχε ξεκινήσει βασικός.

Και αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Καυταντζογλείου (όπου παρεμπιπτόντως έκανε μια από τις λίγες καλές εμφανίσεις του φέτος, σερβίροντας το γκολ του Μάνταλου στο Κύπελλο) να αρχίσει ξανά να θυμίζει την αναμφισβήτητη ποιότητά του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: