Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Σεμπά: «Δύσκολο παιχνίδι, πάμε για το ‘‘διπλό’’»


Σεμπά: «Δύσκολο παιχνίδι, πάμε για το ‘‘διπλό’’»

Το σύνθημα για τον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ, στους «32» του Europa League, έδωσε ο Σεμπά κατά την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής.

Έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Άντερλεχτ δήλωσε ο Σεμπά, ο οποίος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου λίγο πριν η «ερυθρόλευκη» αποστολή αναχωρήσει για το Βέλγιο.

«Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Εμείς, όμως, πάμε εκεί να κερδίσουμε, θα τα δώσουμε όλα. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα μας βάλει ο αντίπαλος στον αγώνα», ανέφερε αρχικά ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός και στη συνέχεια απάντησε για το αν οι Πειραιώτες μπορούν είναι παρουσιάσουν ξανά το πρόσωπο που είχαν στα εκτός έδρας παιχνίδια του Champions League:

«Οπωσδήποτε. Είμαστε προετοιμασμένοι για να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στη δουλειά που πρέπει να κάνουμε. Ελπίζουμε να πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

Καταλήγοντας, ο 23χρονος άσος μίλησε και για το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ως βασικός στο αυριανό ματς: «Ναι, είμαι απόλυτα έτοιμος. Έχω δουλέψει πάρα πολύ. Ελπίζω να κάνω ένα καλό παιχνίδι, να βοηθήσω την ομάδα μου και να δώσω χαρά στους φιλάθλους».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: