Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Χάσι: «Σπουδαίος ο Ολυμπιακός, αλλά μπορούμε»


Χάσι: «Σπουδαίος ο Ολυμπιακός, αλλά μπορούμε»

Ως πρόκληση για την Άντερλεχτ να δείξει την αξία της απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο χαρακτήρισε το ματς με τον Ολυμπιακό για τους «32» του Europa League ο προπονητής της ομάδας,Μπέσνικ Χάσι.

Την πεποίθηση πως η Άντερλεχτ μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό και να διεκδικήσει στα ίσα την πρόκριση απέναντί του εξέφρασε ο Μπέσνικ Χάσι πριν την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τους «32» του Europa League, την Πέμπτη στις Βρυξέλλες.

«Θα πρέπει να δείξουμε την αξία μας απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε δείξει καλή νοοτροπία και τώρα καλούμαστε να το κάνουμε απέναντι στον Ολυμπιακό. Πριν από δύο χρόνια είχαμε χάσει, αλλά ήταν ένα πολύ περίεργο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το μηδέν και να σκοράρουμε», τόνισε ο Αλβανός τεχνικός.

Μάλιστα απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε πως δεν θα αλλάξει αγωνιστική φιλοσοφία. «Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο που αγωνιζόμαστε λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου. Θα συνεχίσουμε ό,τι έχουμε χτίσει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Άλλωστε παίζουμε στην έδρα μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε σε αυτό το επίπεδο. Το πιστεύω».

Τέλος, μίλησε για το έξτρα κίνητρο των ποδοσφαιριστών του στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. «Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Κάποιοι από αυτούς θέλουν να δείξουν την αξία τους σε αυτό το επίπεδο και τώρα έχουν την ευκαιρία. Οι παίκτες που αποκτήσαμε μάς δίνουν εμπειρία και ποιότητα, περισσότερη από στο πρώτο μισό της σεζόν».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: