Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Κωνσταντόπουλος: «Έχουμε όλα τα φόντα να επιστρέψουμε στην Πρέμιερ Λιγκ»


Κωνσταντόπουλος: «Έχουμε όλα τα φόντα να επιστρέψουμε στην Πρέμιερ Λιγκ»

Την πεποίθηση ότι η Μίντλεσμπρο έχει όλα τα φόντα να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ εξέφρασε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Την πεποίθηση ότι η Μίντλεσμπρο έχει όλα τα φόντα να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ εξέφρασε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας πρόσθεσε ότι αυτή την χρονική στιγμή δεν υπάρχει στο μυαλό του το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ακολουθούν οι σημαντικότερες δηλώσεις του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6

-Για την Μίντλεσμπρο:

Η Μίντλεσμπρο είναι μια ομάδα μεγάλη με όλα τα στοιχεία να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ. Η στήριξη που έχει από τον πρόεδρο είναι τεράστια. Όταν πήγα στην ομάδα υπέγραψα ένα μικρό συμβόλαιο. Βοήθησε η αλλαγή του προπονητή και έτσι τα τελευταία δύο χρόνια είμαι ο πρώτος τερματοφύλακας.

Πίεση υπάρχει, είναι δεδομένη καθώς όλοι πιστεύουν ότι η ομάδα δεν είναι για την κατηγορία αυτή. Είμαστε τώρα στην τελική ευθεία και πιστεύω ότι έχουμε όλα τα φόντα για να το καταφέρουμε.

-Για το ματς ΑΕΚ – Ολυμπιακό:

Ήταν ένα ντέρμπι όπως όλοι περίμεναν. Η ΑΕΚ είχε να αποδείξει κάτι. Παίχθηκε στα ίσα το ματς. Εντάξει θα υπάρχουν πάντα αμφισβητήσεις και από τις δύο ομάδες για τις αποφάσεις των διαιτητών. Στην Ελλάδα έχουμε μια τάση να φουσκώνουμε τα πράγματα.

- Για την επιστροφή στην Ελλάδα:

Ποτέ δεν μπορείς να πεις κάτι. Η γυναίκα μου είναι αγγλίδα. Εγώ παίζω σε μια μεγάλη ομάδα και όχι αυτή την στιγμή δεν έχω στο μυαλό μου αυτό το ενδεχόμενο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: