Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Τώρα θα παίξουν!!


Τώρα θα παίξουν!

Μετά από δύο αναβολές Λεβαδειακός και Ατρόμητος τίθενται αντιμέτωποι για το εξ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής Σούπερ Λίγκας.

Την πρώτη φορά το παιχνίδι ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, είχε αναβληθεί λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και των ισχυρών ανέμων που έπλητταν τη Βοιωτία.

Τη δεύτερη φορά εξαιτίας εκ νέου του καιρού και του χιονιά που είχε κατακλύσει τη χώρα, ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε επίσης αναβληθεί.

Απόψε ο Λεβαδειακός και ο Ατρόμητος τίθεται εκ νέου αντιμέτωποι, σε ένα παιχνίδι… Θεού θέλοντος θα διεξαχθεί κανονικά στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Περιστεριώτες τον τελευταίο μήνα δείχνουν σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσουν να σπάσουν την παράδοση, σύμφωνα με την οποία δεν έχουν καταφέρει να φύγουν νικητές σε καμία από τις 13 προηγούμενες αναμετρήσεις στη Βοιωτία.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν υπολογίζει τον Σουμπίνιο, ο οποίος έχει ένα τράβηγμα στον προσαγωγό, και τη θέση του θα πάρει ο Ματέι, ενώ στο αρχικό σχήμα αναμένεται να επιστρέψουν οι Κεϊτά και Λε Ταλέκ.

Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» ψάχνουν τρόπο με τον οποίο θα βάλουν τέλος στις μέτριες εμφανίσεις τους. Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να ξεκινήσει ως βασικούς τους Μπλεγκαζουανί και Ντομοβτσίσκι, ενώ ο Τσουρίκοφ θα παίξει δίπλα στον Μαχαμάτ στο κέντρο της μεσαίας γραμμής.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: