Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Η ΚΕΔ στέλνει για «εκτέλεση» τον Καλογερόπουλο!!


Η ΚΕΔ στέλνει για «εκτέλεση» τον Καλογερόπουλο

Τέσσερις είναι οι βασικοί λόγοι για τους οποίους αναμένεται να τιμωρηθεί ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος από την Επιτροπή Διαιτησίας για τις αποφάσεις του στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ.

Στην… κατάψυξη σκοπεύει να βάλει η ΚΕΔ τον Χαράλαμπο Καλογερόπουλο, ύστερα από την έκθεση του Δημήτρη Κύρκου για τη διαιτησία του Αθηναίου ρέφερι στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο παρατηρητής από τη Θεσπρωτία έκανε χρήση του βίντεο και θεωρεί κάκιστη τη διαιτησία του Καλογερόπουλου, τον οποίο είχε βαθμολογήσει με 7.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, ο διεθνής ρέφερι έχει κάνει τα εξής σημαντικά λάθη:

1) Δεν σφύριξε πέναλτι σε ανατροπή του Ζουκουλίνι από τον Μαζουακού,
2) Δεν έπρεπε να αποβάλει τον Μποτία στην ανατροπή του Αραβίδη,
3) Έπρεπε να σφυρίξει επανάληψη στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπουονανότε
και 4) έπρεπε να αποβάλει τον Ντίντακ με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Ντουρμάζ.

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Κύρκος στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ φέρεται να είπε στον Καλογερόπουλο πως πήρε σωστές αποφάσισες και τον βαθμολόγησε με καλό βαθμό, αλλά η ΚΕΔ του επέστρεψε την έκθεση και με τη νέα του βαθμολογία ο Αθηναίος ρέφερι μπαίνει στην… κατάψυξη.

Την ίδια ώρα, ο Καλογερόπουλος δεν έχει πρόβλημα με τη συμμετοχή του σε αγώνα του Europa League, καθώς θα είναι επιπρόσθετος στο παιχνίδι Σεντ Ετιέν – Βασιλεία για τους 32 του Europa League.

Από την πλευρά του, ο κ. Κύρκος είπε στο Goal πως πρόκειται για «τρεις φάσεις και για τις δύο ομάδες», ενώ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το βίντεο που παίχθηκε στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», αναφέροντας πως το επεισόδιο έχει συμβεί στο ημίχρονο του αγώνα, αλλά τις απειλές τις δέχθηκε στο 30΄, τονίζοντας πως γίνεται προσπάθεια να πληγεί η αξιοπιστία των καταγγελιών του εναντίον του Δημήτρη Μελισσανίδη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: