Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

«Όχι» Παναθηναϊκού σε Κίνα για Μπεργκ!!


«Όχι» Παναθηναϊκού σε Κίνα για Μπεργκ

Τον Μάρκους Μπεργκ έβαλαν στο μάτι οι Κινέζοι που είχαν κάνει κρούση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του, με τους «πράσινους» να κλείνουν την «πόρτα» για τον Σουηδό επιθετικό.

Η «κινέζικη επανάσταση» στο ποδόσφαιρο συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, με τις ομάδες της Κίνας να σαρώνουν τα πάντα στο διάβα τους, σε μια προσπάθεια να τραβήξουν στο πρωτάθλημα τους, εγνωσμένης αξίας παίκτες από τα πρωταθλήματα της Γηραιάς Ηπείρου.

Σύμφωνα με την εφήμερα «Goal» ο Παναθηναϊκός δέχθηκε κρούση από την Κίνα, για να παραχωρήσει τον Μάρκους Μπεργκ.

Ωστόσο, παρά το γεγονός πως επρόκειτο για μια αρκετά μεγάλη πρόταση, ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε πως ο παίκτης δεν είναι προς πώληση, απορρίπτοντας την πρόταση για τον Σουηδό επιθετικό.

Μάλιστα, ο Αντρέα Στραματσόνι ξεκαθάρισε στον Μάρκους Μπεργκ ότι σκοπεύει να χτίσει πάνω του την ομάδα για τη νέα χρονιά, λέγοντας του σε κουβέντα που είχαν οι δυο τους: «Πάνω σου θα χτίσουμε τον νέο Παναθηναϊκό. Είσαι ο πιο σημαντικός παίκτης μας κι ένας απ΄τους πιο παλιούς εδώ. Και θέλουμε εσύ να οδηγήσεις την ομάδα τη νέα περίοδο και να βοηθήσεις τους νεότερους να κατανοήσουν τη σημασία που έχει να φορούν τη φανέλα του Παναθηναϊκού».

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος, συναντήθηκε με έναν από τους εκπροσώπους του παίκτη, ξεκαθαρίζοντας του την πρόθεση του «τριφυλλιού» να παραμείνει για καιρό ο Σουηδός.

Βέβαια ο μάνατζερ του παίκτη τόνισε πως η συμμετοχή του στα τελικά του Euro 2016, ίσως φέρει καλύτερες προτάσεις για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: