Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Μιλιβόγεβιτς: «Στον Ολυμπιακό με πιστεύουν…»


Μιλιβόγεβιτς: «Στον Ολυμπιακό με πιστεύουν…»

Στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποχωρήσει από την Άντερλεχτ αναφέρθηκε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος τόνισε πως ο Ολυμπιακός έδειξε την εμπιστοσύνη που έψαχνε στο Βέλγιο.

Την άποψη ότι η Άντερλεχτ δεν πίστεψε σε εκείνον, όπως συνέβη στον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος επιστρέφει στο Βέλγιο για να αντιμετωπίσει την προηγούμενη ομάδα του.

«Δεν μπόρεσα ποτέ να παίξω 6-7 ολοκληρωμένα ματς σερί, οπότε δεν μπόρεσα να εξελιχθώ. Η Άντερλεχτ προφανώς δεν πίστεψε σε μένα, χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να βελτιωθώ. Όμως ό, τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό και γι' αυτό δεν είμαι θυμωμένος με την Άντερλεχτ», ανέφερε αρχικά ο Σέρβος μέσος στη βελγική εφημερίδα «Het Nieuwsblad» και πρόσθεσε:

«Δεν θέλω να αποδείξω ότι η Άντερλεχτ έκανε λάθος με μένα. Οι οπαδοί της πάντα με υποστήριξαν και είμαι ακόμα υποστηρικτής της. Η διαφορά είναι ότι στον Ολυμπιακό με πιστεύουν, ακόμα και στις δύσκολες στιγμές προστατεύουν τους παίκτες. Γι' αυτό ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: