Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Γουνδουλάκης: «Την κομπίνα την είχαμε κάνει ξανά αλλά δεν έπιασε»


Γουνδουλάκης: «Την κομπίνα την είχαμε κάνει ξανά αλλά δεν έπιασε»

Το βραβείο του για το Best Goal της 21ης αγωνιστικής παρέλαβε ο Φανούρης Γουνδουλάκης, που δήλωσε πως η κομπίνα στο γκολ με τον Αστέρα είχε γίνει και στο ματς με τον Παναθηναϊκό χωρίς να πιάσει.

Ο Φανούρης Γουνδουλάκης παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 21ης αγωνιστικής, τονίζοντας πως η κομπίνα στο γκολ με τον Αστέρα είχε γίνει και στο ματς του Πλατανιά με τον Παναθηναϊκό, χωρίς αποτέλεσμα.

Μετά τη βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά δήλωσε:

«Ήταν πράγματι ένα πολύ ωραίο γκολ, αν και έχω πετύχει και άλλα στο παρελθόν. Βέβαια έχω χάσει και εύκολα τέρματα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο”, είπε μεταξύ άλλων ο Φανούρης Γουνδουλάκης και συμπλήρωσε: “Ηταν μια κομπίνα που είχαμε κάνει και στο ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είχε πετύχει. Το δοκιμάσαμε ξανά στο παιχνίδι με τον Αστέρα και τελικά ήρθε αυτό το γκολ”.

Από την πλευρά του ο κ.Τσιριτάκης δεν αναφέρθηκε μόνο στην αγωνιστική προσφορά του Γουνδουλάκη, αλλά και στον εξαιρετικό του χαρακτήρα.

“Το βραβείο αυτό δείχνει την αγωνιστική συνέπεια του Φανούρη όλα αυτά τα χρόνια στην Super League. Αυτό όμως που θα πρέπει να τονίσουμε περισσότερο είναι ο χαρακτήρας και το ήθος του”, είπε ο κ. Τσιριτάκης και πρόσθεσε: “Νομίζω ότι φέτος έχουμε παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο από όλα τα χρόνια που είμαστε στην κατηγορία, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι έχουμε ήδη εξασφαλίσει την παραμονή μας”.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: