Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Πρώτα θα το μάθει η Λέσχη...!!

Ταυτόχρονα με την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ "τρέχει" σε παράλληλη πορεία και το επενδυτικό ενδιαφέρον που αφορά το οικονομικό μέλλον της ΠΑΕ Αρης και έχει ως πρώτο τερματισμό την Γενική συνέλευση της Λέσχης της 22ας Φεβρουαρίου.
Πρώτα θα το μάθει η Λέσχη...
Ως τότε πολύ δύσκολα θα διαρρεύσει κάτι σχετικά με την εταιρία που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και με την οποία συναντήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα οι άνθρωποι του Αρη. Δηλαδή ονόματα και διευθύνσεις αφού οι άνθρωποι της ΠΑΕ θέλουν να ανακοινώσουν τις λεπτομέρειες την άλλη Τετάρτη στη Λέσχη.
Από τα χείλη τους πάντως πηγάζει μια αισιοδοξία ότι το επενδυτικό ενδιαφέρον όχι μόνο είναι σοβαρό αλλά εγγυάται και την απρόσκοπτη εξασφάλιση της αδειοδότησης σε λιγότερο από δυο μήνες, μέσα από την εισροή κεφαλαίων. Αυτές τις μέρες οι άμεσα εμπλεκόμενοι, επεξεργάζονται τα στοιχεία που θα παρουσιάσουν την επόμενη εβδομάδα ενώπιον των μελών της Λέσχης, από την ετυμηγορία των οποίων θα εξαρτηθεί αν θα προχωρήσει η ιστορία.
Πηγή: allaboutaris.com

Mε Κλάους ή Γιάννου;

O Λάζλο Μπόλονι προβληματίζεται για το αν θα ξεκινήσει τον Κλάους Αθανασιάδη που προέρχεται από τραυματισμό ή θα δώσει μία δεύτερη ευκαιρία σερί στον Απόστολο Γιάννου ο οποίος με τα δύο του γκολ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του στον αγώνα εναντίον του ΟΦΗ.
Mε Κλάους ή Γιάννου;
Μέχρι τη τελευταία στιγμή ο Μπόλονι θα περιμένει να δει την κατάσταση των δύο παικτών του για να κρίνει, ενώ έχει να αποφασίσει και για το ποια χαρακτηριστικά τους του είναι πιο βολικά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Από εκεί και πέρα, ο Κρέσιτς θα είναι σίγουρα κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα οι Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Μαλεζάς και Λίνο.
Στη μεσαία γραμμή η τριάδα θα αποτελείται από τους Λαζάρ, Γκαρσία και Φωτάκη, ενώ στην επίθεση οι ακραίοι θα είναι οι Σαλπιγγίδης και Γεωργιάδης.
Πηγή: paok24.gr

“Απειλούσαν πως θα μου σπάσουν χέρια και πόδια”

Ο 29χρονος Σέρβος μπακ, Ντράγκισα Πέγιοβιτς σοκάρει με την αποκαλυπτική διήγηση του για την μαφία του ποδοσφαίρου που έστηνε αγώνες. Απηυδισμένος διηγείται πως έφασε στο σημείο να εγκαταλείψει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ρισκάροντας τη ζωή του!
“Απειλούσαν πως θα μου σπάσουν χέρια και πόδια”
Ντράγκισα Πέγιοβιτς αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τις δυσάρεστες εμπειρίες που βίωσε στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Αν και είναι μόλις 29 ετών θεωρείται βετεράνος, αφού αποφάσισε να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του καταλήγοντας στην ερασιτεχνική Μπάνε Ράσκα.
Ο Σέρβος μπακ μίλησε για την μαύρη περίοδο της καριέρας του. Με φωνή τρεμάμενη, θλιμμένο βλέμμα τόλμησε να γκρεμίσει βαθιά ριζωμένα ταμπού σε ότι αφορά την «ομερτά» που παρατηρείται στον χώρο του ποδοσφαίρου για τα στημένα ματς.

“Είμαι ο Ντράγκισα Πέγιοβιτς 29 ετών, επαγγελματίας ποδοσφαιριστής από την Σερβία. Παίζω επαγγελματικό ποδόσφαιρο εδώ και 12 χρόνια. Αγωνίστηκα στην Μπόρατς Τσάτσακ για έξι σεζόν. Σε αυτό το διάστημα, υπήρχαν πάντα προβλήματα σε σχετικά με βία και ρατσισμό.

Θυμάμαι ένα παιχνίδι, όπου οπαδοί της ομάδας μου επιτέθηκαν στον συμπαίκτη μου από τη Ζιμπάμπουε, Μάικ Ταμβανιέρα επειδή ήταν μαύρος. Ήταν το πρώτο κρούσμα ρατσισμού. Ο ρατσισμός παραμένει πρόβλημα.

Την περασμένη σεζόν βίωσα έπεσα θύμα σωματικής επίθεσης από έναν παράγοντα της ομάδας μπροστά στους συμπαίκτες μου, επειδή ρώτησα πότε θα πληρωθούμε τον μισθό μας.

Όταν είχα προτάσεις για να αγωνιστώ σε ομάδα του εξωτερικού με εκβίασαν και με έβριζαν. Δεν με άφησαν να παίξω εκτός Σερβίας, επειδή κάποιοι παράγοντες του συλλόγου ήθελαν χρήματα από μένα.

Για έξι χρόνια πολλοί ποδοσφαιριστές δέχθηκαν κρούσεις για να στήσουν παιχνίδια. Όποιος αρνούνταν τον έδιωχναν.

Πήρα μέρος σε στημένα ματς, όχι επειδή το ήθελα, αλλά επειδή έπρεπε. Ήμουν αναγκασμένος από τη διοίκηση.

Εάν είχα αρνηθεί, δεν θα έπαιρνα τον μισθό μου και δεν θα είχα οικονομικούς πόρους για να βοηθήσω την οικογένεια μου.

Παραμονές του αγώνα, με καλούσαν στο τηλέφωνο. Έρχονταν στο ξενοδοχείο και με οδηγούσαν τη νύχτα στην πόλη για ώρες. Με εκβίαζαν και με απειλούσαν πως θα μου δώσουν μόνο 3.000 σερβικά δηνάρια αντί για 15.000 δηνάρια που ήταν ο μισθός μου.

Αρκετές φορές με απειλούσαν πως θα σπάσουν τα χέρια μου και τα πόδια μου εάν δεν έκανα αυτό που ήθελαν”.

O Πέγιοβιτς αισθάνθηκε ταπεινωμένος και ηττημένος. Σε μία ύστατη προσπάθεια να περισώσει την αξιοπρέπεια του αποφάσισε να εγκαταλείψει την Μπόρατς Τσάτσακ και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

“Πλέον είμαι ποδοσφαιριστής της Νόβι Παζάρ, όμως αγωνίζομαι δανεικός στην Μπάνε Ράσκα. Είμαι χαρούμενος που δεν αγωνίζομαι σε επαγγελματικό σύλλογο, παρότι ήμουν ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στη Σερβία.

Γνωρίζω πως δεν θα έκανα ποτέ καλύτερη καριέρα γιατί αγωνιζόμουν πάντα για τους άλλους και όχι για τον εαυτό μου.

Τώρα μετά βίας επιβιώνω δεν επειδή κερδίζω σχεδόν τίποτα από το ποδόσφαιρο. Το μόνο που με παρηγορεί είναι πως δεν είμαι μόνος.

Το ποδόσφαιρο στη Σερβία είναι γεμάτο εγκλήματα και εγκληματίες. Δεν μπορώ να τους αντιμετωπίσω ή να παλέψω μαζί τους. Τους αφήνω μόνους.

Οι εγκληματίες στο Σερβικό ποδόσφαιρο πάντα κοιτάζουν τα συμφέροντα τους και χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να πετύχουν τους στόχους τους.

Οι παίκτες πρέπει να παραμένουν σιωπηλοί και υποφέρουν από τη στιγμή που δεν υπάρχει συμπαράσταση από την πολιτεία και τους αξιωματούχους της”.

Όπως τόνισε ο Πέγιοβιτς δεν ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που υπέφερε λόγω των κακών διοικήσεων. Ήλπιζε πως θα κάνει καριέρα ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ένα όνειρο πολλών νέων παιδιών, που εξελίχθηκε στον απόλυτο εφιάλτη.

“Ο Πέγιοβιτς είναι ένας ήρωας” σχολίασε το μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Εμινέ Μποζκούρτ προσθέτοντας:

“Χρειαζόμαστε περισσότερους παίκτες να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Ντράγκισα Πέγιοβιτς. Χρειαζόμαστε περισσότερους ποδοσφαιριστές για να πουν τι τους συμβαίνει”.

ΠΗΓΗ: Sport24.gr

«Όχι» από τη Ρεάλ!!

«Όχι» από τη Ρεάλ!
Το μπάχαλο με την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ισπανίας συνεχίζεται. Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, η Ρεάλ Μαδρίτης ενημέρωσε –όχι επίσημα- ότι δεν μπορεί ο τελικός της Μπαρτσελόνα με την Αθλέτικ Μπιλπάο να διεξαχθεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» επικαλούμενη κάποιες εργασίες που θα γίνονται στις εγκαταστάσεις του.

«Το Σαντιάγκο Μπερναμπέου είναι γήπεδο που ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν μπορούμε να της επιβάλουμε να το παραχωρήσει εάν δεν επιθυμεί. Θα το θέλαμε αλλά έχει το δικαίωμα να πει όχι», σχολίασε εκπρόσωπος της ομοσπονδίας, ο οποίος ενημέρωσε ότι δεν έχει δεχθεί επίσημα την αρνητική απάντησης της ομάδας της Μαδρίτης.

Πλέον, η Μπαρτσελόνα και η Αθλέτικ Μπιλμπάο καλούνται μέσα στις επόμενες ημέρες να αποφασίσουν για την έδρα.

Βάσει των δεδομένων που υπάρχουν τώρα, στην Ισπανική Ομοσπονδία πιστεύουν ότι οι δύο ομάδες θα επιλέξουν το Μεστάγια, το οποίο είναι ένα γήπεδο που έχει… δοκιμαστεί αρκετές φορές για τέτοια παιχνίδια.

Θυμίζουμε ότι και ο περσινός τελικός Κυπέλλου, στον οποίο η Ρεάλ νίκησε 1-0 την Μπαρτσελόνα διεξήχθη στο γήπεδο της Βαλένθια.

πηγή: sportfm.gr

«Ο Αλ Σαούντ θέλει να βοηθήσει τον ΠΑΟ»

«Ο Αλ Σαούντ θέλει να βοηθήσει τον ΠΑΟ»
Στο προσκήνιο του Παναθηναϊκού επανέρχεται ο πρίγκηπας, Αλ Σαούντ.

Ο Μοχάμεντ Μπάσεμ που ισχυρίζεται πως είναι ο άμεσος συνεργάτης του, τόνισε πως ο Σαουδάραβας ενδιαφέρεται ακόμα για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του «τριφυλλιού».

Παράλληλα, υποστήριξε πως έχουν σταλεί στους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη οι τραπεζικές εγγυήσεις και τα έγγραφα τα οποία είχε ζητήσει ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ και περιμένει ακόμα την σχετική του απάντηση.

«Ο Πρίγκιπας ακόμα ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό. Έχουμε στείλει όσα έγγραφα μας έχουν ζητηθεί από τους νομικούς εκπροσώπους του κ. Βαρδινογιάννη και περιμένουμε απάντηση», είπε χαρακτηριστικά ο Μπάσεμ στο novasports.gr και συνέχισε, «Γνωρίζουμε πως ακόμα είναι σε εκκρεμότητα η ψήφιση του νόμου. Εμείς είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα. Ο Πρίγκιπας παρακολουθεί όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό και αισθάνεται άσχημα με την οικονομική κατάσταση του συλλόγου. Θέλει να βοηθήσει. Υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον κ. Βαρδινογιάννη και τους συνεργάτες του και περιμένουμε ειδοποίηση από την Ελλάδα».

Όπως και να έχει, τον Αλ Σαούντ μέχρι στιγμής τον έχουμε δει από φωτογραφίες και από αναφορές σε αυτόν. Αν ήθελε πραγματικά τον Παναθηναϊκό, εδώ και καιρό θα μπορούσε να κάνει μια πιο ουσιαστική κίνηση.

Προβλημάτων συνέχεια!!

Προβλημάτων συνέχεια
Με προβλήματα και απουσίες συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς της ερχόμενης Τετάρτης κόντρα στον ΑΓΟΡ, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ. Από τη προπόνηση της Δευτέρας, απουσίασαν ο τραυματίας Τζέ Αρ Γκίντενς, που ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας και πολύ δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί την Τετάρτη, οι Ααρον Πετγουέι και Δημήτρης Καλαμπάκας, που είναι άρρωστοι και ο Ευθύμης Τσακαλέρης, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις από μια κάκωση στο στήθος από χτύπημα που δέχτηκε κόντρα στο Μαρούσι.

Η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» ολοκληρώνεται την Τρίτη με την προπόνηση που θα γίνει στο «Παλατάκι» το απόγευμα κι, αμέσως μετά, η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για την Κρήτη.

πηγή: sportfm.gr

Σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης η Ρέιντζερς!!

Σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης η Ρέιντζερς!
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Ρέιντζερς, με τη διοίκηση του συλλόγου να καταθέτει τα απαραίτητα έγγραφα στα σκωτσέζικα δικαστήρια για να ενταχθεί σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης. Διορία πέντε ημερών στο σύλλογο της Γλασκώβης για την ανάδειξη νέας διοίκησης, στα «μαχαίρια» και με το «BBC» οι «μπλε».

Αργά το μεσημέρι της Δευτέρας, η διοίκηση της Ρέιντζερς κατέθεσε αίτηση για την υπαγωγή της σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης.

Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά Μέσα, μέσα σε 5 ημέρες πρέπει να γίνει η ανάδειξη της νέας διοίκησης, η οποία θα αναλάβει τη λειτουργία του συλλόγου, ενώ στη Ρέιντζερς θα επιβληθεί ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών, κάτι που σημαίνει ότι η Σέλτικ θα βρεθεί 14 πόντους μπροστά από την «αιώνια αντίπαλό» της.

Όλα αυτά, την ώρα που στο στρατόπεδο της Ρέιντζερς εξακολουθούν να αγωνιούν για την έκβαση της υπόθεσης φοροδιαφυγής στα δικαστήρια, με τον κίνδυνο να τιμωρηθεί η ομάδα με 49 εκατ. λίρες να παραμένει υπαρκτός.

«Εμπάργκο» στο «BBC»
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Ρέιντζερς καλείται να διαχειριστεί και το επικοινωνιακό της προφίλ, μετά την τροπή που πήραν οι σχέσεις της με τα Μέσα. Ο σύλλογος της Γλασκώβης αποφάσισε να αποκλείσει τους δημοσιογράφους του «BBC» από τις συνεντεύξεις Τύπου, ως αποτέλεσμα της κόντρας που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Scotland on Sunday», ο Κρις ΜακΛόχλιν, ο οποίος μετέδιδε ραδιοφωνικά τη νίκη της Ρέιντζερς κόντρα στην Ντανφέρμλιν με 4-1, υποστηρίζει ότι μέλος της διοίκησης της ομάδας του έκλεισε το μικρόφωνο, του απαγόρευσε να κάνει ρεπορτάζ και να βρεθεί στην αίθουσα Τύπου.

Πηγή: england365.gr

Η χειραψία, η Λίβερπουλ και οι …άνωθεν πιέσεις!!

Η χειραψία, η Λίβερπουλ και οι …άνωθεν πιέσεις
Τους «υπευθύνους» της εκτόνωσης της έντασης στο εσωτερικό της Λίβερπουλ με τον Λουίς Σουάρες αποκαλύπτουν τα αγγλικά Μέσα, τα οποία κάνουν λόγο για πιέσεις από τους χορηγούς των «κόκκινων». Αμερικανοί σπόνσορες, εκατομμύρια ευρώ για το κοινωνικό προφίλ των εταιρειών και τραπεζικοί όμιλοι πίσω από τη «συγγνώμη» του Ουρουγουανού επιθετικού.

Ο 24χρονος άσος δεν έδωσε το χέρι του στον Πατρίς Εβρά, στην καθιερωμένη χειραψία πριν την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Το θέμα του Λουίς Σουάρες στη Λίβερπουλ οδεύει προς εκτόνωση, μετά την απολογία του Ουρουγουανού άσου και την αποδοχή της από τους «κόκκινους» και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο, πίσω από την κίνηση αυτή δεν βρίσκεται μόνο η νοοτροπία του συλλόγου και ο τρόπος που αντιμετωπίζει ο Κένι Νταλγκλίς τέτοιου είδους θέματα, αλλά φαίνεται ότι εμπλέκονται και οι χορηγοί των «κόκκινων».
Συγκεκριμένα, η «Standard Chartered», χορηγός στην εμφάνιση της Λίβερπουλ, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι υπάρχει «απογοήτευση για το περιστατικό του Σαββάτου» και αποκαλύπτει ότι «το θέμα συζητήθηκε με τη διοίκηση του συλλόγου». Από την πλευρά τους, οι «κόκκινοι» δεν κάνουν κάποιο σχόλιο για το θέμα, ενώ στα Μέσα γίνεται λόγος για «προσπάθεια των χορηγών να προστατεύσουν το προφίλ τους». 
Την ίδια ώρα, τα Μέσα σε ΗΠΑ και Ουρουγουάη σχολίαζαν καυστικά τη συμπεριφορά του επιθετικού των «κόκκινων». Αγγλικό περιοδικό που ασχολείται με τα οικονομικά του ποδοσφαίρου κάνει λόγο για πιέσεις που ασκήθηκαν στη Λίβερπουλ από το σύνολο των χορηγών της, με έδρα την Αμερική, ενώ παρόμοια κίνηση έγινε και προς τον επιχειρηματικό όμιλο Fenway, στον οποίο ανήκει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου.


πηγή: england365.gr

«Μου ζήτησαν χρήματα για να μην κάψουν το μαγαζί μου»

«Μου ζήτησαν χρήματα για να μην κάψουν το μαγαζί μου»
Σοκ προκαλεί για την δράση και τον ρόλο των «γνωστών-αγνώστων» κουκουλοφόρων, στα χθεσινά επεισόδια και τους βανδαλισμούς στο κέντρο της Αθήνας, η μαρτυρία του Γ. Σ., ιδιοκτήτη κινηματογράφου, που προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Ο ιδιοκτήτης μιλώντας στον «Αθήνα 9,84», αποκάλυψε ότι τον πλησίασαν κουκουλοφόροι, και του ζήτησαν χρήματα, για να μην καταστρέψουν το χώρο.

«Δεν είχαμε βοήθεια, ούτε από την αστυνομία, ούτε από κανέναν. Κατέβηκαν οι γνωστοί κουκουλοφόροι, μας ζήτησαν και λεφτά για να μη κάψουν το μαγαζί μας. Και η αστυνομία δεν υπήρχε πουθενά», τόνισε.

«Δηλαδή, τι σας είπαν; Ή μας πληρώνετε ή σας το καίμε;», ρωτάει η δημοσιογράφος.

Κι εκείνος απαντάει χωρίς δεύτερη σκέψη: «Βέβαια!»

«Έλληνες;» τον ρωτάει η δημοσιογράφος.

«Έλληνες, ναι!» απαντάει ο ιδιοκτήτης του κινηματογράφου.

Στην ερώτηση πόσα χρήματα ζήτησαν, ο ιδιοκτήτης δεν θέλησε να απαντήσει.

Πηγή: newsbeast.gr

«Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα»

«Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα»
Ενας ΠΑΟΚ αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα αφού «δεν έχει τίποτα να χάσει» θα μπει την ερχόμενη Πέμπτη στο «Φρίουλι» για να αντιμετωπίσει την Ουντινέζε, όπως τόνισε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Πολωνός μπακ:

Για το χθεσινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Το τελικό 0-2 είναι ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν ήρθε όσο εύκολα φαίνεται. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, όχι όμως και στο δεύτερο. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και κοιτάμε μπροστά».

Για την πρώτη αναμέτρηση με τους Ιταλούς στο πλαίσιο των «32» του Europa League: «Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Είμαστε αήττητοι στη διοργάνωση, αλλά την Πέμπτη δεν ήμαστε το φαβορί. Κάτι που μάλλον είναι καλό. Περιμένουμε όλοι πως και πως αυτό το παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο, σε μια σκληρή έδρα, αλλά δεν φοβόμαστε. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Για την αποχώρηση σημαντικών μονάδων και την προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών: «Έφυγε ο Βιεϊρίνια, ο Κοντρέρας και άλλοι παίκτες, αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά. Το ξέρουμε ότι πολλές φορές με τον Βιεϊρίνια στο γήπεδο ήταν διαφορετικά, όμως το επίπεδο δεν έπεσε. Παίζουμε άλλο ποδόσφαιρο, πιο ομαδικό και τα πάμε καλά μέχρι τώρα. Έχουμε νεαρούς και έμπειρους παίκτες, που είναι μια καλή μίξη. Είναι ευκαιρία για τους νέους με δουλειά και δίνοντας το 100% να αναδειχθούν και κάποια στιγμή να πάνε σε πιο μεγάλη ομάδα στο εξωτερικό».

Για την παραμονή του ή όχι στους Θεσσαλονικείς: «Είναι δύσκολο. Το συμβόλαιο τελειώνει το καλοκαίρι και ακόμη δεν ξέρω τι θα κάνω. Μίλησα με την οικογένειά μου. Μπορεί να μείνω στην Ελλάδα, μπορεί και να γυρίσουμε στην Πολωνία. Θα δούμε τις προτάσεις και θα αποφασίσουμε».

Πιέζει πάλι τους Ιταλούς για εισιτήρια και εκδοτήριο!!

Ο ΠΑΟΚ περιμένει να μάθει για το αν μπορεί να εξασφαλίσει περισσότερα από 3600 εισιτήρια που έχει στα χέρια του για τον αγώνα της Πέμπτης στο Φρίουλι, όμως μέχρι στιγμής η Ουντινέζε δεν έχει απαντήσει.
Πιέζει πάλι τους Ιταλούς για εισιτήρια και εκδοτήριο
Η αλήθεια είναι πως οι πιέσεις που δέχονται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι τεράστιες και αυτό παρά του ότι εξασφάλισε αριθμό εισιτηρίων πολύ μεγαλύτερο από τον προβλεπόμενο.
Στον ΠΑΟΚ ούτε που θέλουν να σκέφτονται το τι θα είχε συμβεί αν είχαν μείνει οι Ιταλοί στα 1800 εισιτήρια, αφού η ζήτησή τους είναι ακόμη μεγαλύτερη και από αυτή του Λονδίνο.
Η ΠΑΕ θα στείλει σήμερα έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο θα ζητάει – για δεύτερη φορά – εκδοτήριο για τους οπαδούς της και έξτρα εισιτήρια, κάτι που δεν έχει όμως πολλές πιθανότητες να συμβεί σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που γίνονται.
Πάντως, σύμφωνα με …απαισιόδοξους υπολογισμούς στην Ιταλία θα βρίσκονται τουλάχιστον πέντε χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ, κυρίως μέσα από οδικές εκδρομές ή μετακινήσεις με ΙΧ αυτοκίνητα.
Πηγή: paok24.gr

Έτοιμα τα πλάνα για τη Ρούμπιν!!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ήδη κάνει τις πρώτες του σκέψεις για το πως θα παρατάξει τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με την Ρουμπίν Καζάν. Τις τελικές του αποφάσεις πάντως πρόκειται να την πάρει το πρωί της Τρίτης.
Έτοιμα τα πλάνα για τη Ρούμπιν
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μέγιερι. Δεξί μπακ θα είναι ο Τοροσίδης, τα δύο στόπερ οι Μέλμπεργκ και Μαρκάνο και αριστερά στην άμυνα θα παίξει ο Χολέβας. Στον άξονα τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Μανιάτης και ένας εκ των Μοντέστο, Ορμπάιθ.
Μπροστά τους θα είναι ο Ιμπαγάσα. Δεξί χαφ θα είναι είτε ο Αμπντούν είτε ο Καζίμ και αριστερά ο Μιραλάς έχει το σαφές προβάδισμα δεδομένου ότι έχει ξεκαθαρίσει -όπως και ο Μανιάτης- ότι είναι πανέτοιμος. Στην κορυφή θα είναι ο Τζιμπούρ. Για μία θέση στο αρχικό σχήμα θα παλέψουν οι Μακούν, Φουστέρ και Φετφατζίδης.
Πάντως ο Ισπανός τεχνικός θα πάρει -όπως φαίνεται- τις τελικές του αποφάσεις το πρωί της Τρίτης. Στην αποστολή ο Βάσκος τεχνικός έχει πάρει τους: Κάρολ, Μέγιερι, Τοροσίδη, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μακούν, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φουστέρ, Καζίμ Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Μιραλάς, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Ποτουρίδη, Φετφατζίδη.
Πηγή: gazzetta.gr

Με κατάσχεση 2.5 εκ. ευρώ απειλείται το ΟΑΚΑ!!

Έρμαιο των χρεών και των κάθε λογής εταιρειών που διεκδικούν υπέρογκα ποσά είναι το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας το μέλλον του οποίου είναι ζοφερό. Το αστρονομικό ποσό των 2.5 εκ. ευρώ διεκδικεί εταιρεία... καθαρισμού!
Με κατάσχεση 2.5 εκ. ευρώ απειλείται το ΟΑΚΑ!
Αναλυτικά το ρεπορτάζ του contra.gr:
Έρμαιο των χρεών και των κάθε λογής εταιρειών που διεκδικούν υπέρογκα ποσά είναι το έμβλημα του ελληνικού αθλητισμού και των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας , το Ολυμπιακό στάδιο.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα το Contra.gr στην διοίκηση του Σταδίου έφτασε πριν από λίγες μέρες με κλητήρα κατασχετήριο για χρέη ύψους 2.5 εκατομμυρίων ευρώ από εταιρεία καθαρισμού (!!) και το όνομα της οποίας είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου. Η εν λόγω εταιρεία συνεργαζόταν με το ΟΑΚΑ από το 2004 μέχρι και το 2011 όταν και ανέλαβε άλλο εργολάβος.
Η πρώτη εντολή αφορούσε κατάσχεση ποσού ύψους 500.000 ευρώ και προκειμένου να καλυφθεί ζητήθηκε από τους πληρεξούσιους δικηγόρους της εταιρείας να δοθεί το υπερσύγχρονο λογισμικό των μάτριξ, των ηλεκτρονικών πινάκων δηλαδή του Κεντρικό σταδίου όπου Παναθηναϊκός και ΑΕΚ δίνουν τα παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και την Ευρώπη ενώ το χρησιμοποιεί και η Εθνική ομάδα.
Στην περίπτωση που προχωρούσε η κατάσχεση του συγκεκριμένου λογισμικού θα μιλούσαμε για αχρήστευση ουσιαστικά των φωτεινών πινάκων με ότι αυτό συνεπάγεται για την εύρυθμη λειτουργία του σταδίου. Κι όλα αυτά μόνο για το 1/5 του ποσού που διεκδικεί η εταιρεία από το ΟΑΚΑ.
Προκειμένου να παγώσει για λίγο η διαδικασία εκταμιεύθηκαν 100.000 ευρώ απο τα ταμεία του Σταδίου που πήρε έναντι η συγκεκριμένη εταιρεία μέχρι να βρεθούν τρόποι να καλυφθούν τα 2.4 εκ ευρώ αφού δύσκολα θα επιτευχθεί κάποιος διακανονισμός.
Το κακό βέβαια για την διοίκηση του ΟΑΚΑ είναι ότι στον ήδη κατατεθειμένο προϋπολογισμό δεν έχει υπολογίσει ανάλογα κονδύλια και βέβαια για τέτοια ποσά με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια “μαύρη τρύπα” . Η διοίκηση Γρύλλη προσφάτως διατυμπάνιζε ότι έριξε τον προϋπολογισμό από τα 22 εκ στα 10 εκ ωστόσο αυτά αρκούν ουσιαστικά για τις μισθοδοσίες και να καλυφθούν κάποιες μικρές τρύπες.
Με δεδομένη και την μερική αδυναμία πληρωμών που έχουν εκφράσει κατά καιρούς οι πελάτες-οφειλέτες του ΟΑΚΑ (βλέπε ΑΕΚ, ΠΑΟ κι όχι μόνο ) εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι το μέλλον του μεγαλύτερου αθλητικού κέντρου της χώρας διαγράφεται τουλάχιστον ζοφερό.
Πηγή: contra.gr

Δεν θέλουν Συντονιστική οι οπαδοί!!

Στο ραντεβού που έγινε την περασμένη εβδομάδα, μεταξύ ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οργανωμένων οπαδών, ζητήθηκε από τον Ζήση Βρύζα η επαναδραστηριοποίηση της Συντονιστικής επιτροπής των συνδέσμων.
Δεν θέλουν Συντονιστική οι οπαδοί
Μετά από κάποιες επαφές που είχαν μεταξύ τους οι οργανωμένοι, έγινε κατανοητό πως δεν υπάρχει διάθεση για δημιουργία συντονιστικής κάτι που σίγουρα είναι μία εξέλιξη μη αναμενόμενη.
Από την άλλη, κύκλοι που πρόσκεινται στους οργανωμένους ισχυρίζονται πως διάθεση να προστατευτεί η Τούμπα από ακραίες συμπεριφορές υπάρχει, αλλά όχι μέσα από τη δημιουργία νέας συντονιστικής.Έχει ενδιαφέρον να δούμε το πως θα συμβεί αυτό και το κατά πόσο θα είναι αποτελεσματικό...
Πηγή: paok24.gr

Δεμένες χειροπόδαρα όλες οι επόμενες κυβερνήσεις έως το 2015!!

Πρόσθετα μέτρα ύψους 3,2 δισ. ευρώ, από τα οποία απομένει να προσδιοριστούν μέτρα 325 εκατ. ευρώ, περιλαμβάνονται στο νέο Μνημόνιο, ενώ η κυβέρνηση έχει δεσμευθεί να εφαρμόσει μέτρα ύψους 14,2- 14,5 δισ. ευρώ στη διετία 2012- 2014. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να παραταθεί το Μνημόνιο κατά ένα ακόμη έτος, έως το 2015.
Δεμένες χειροπόδαρα όλες οι επόμενες κυβερνήσεις έως το 2015
Τον Ιούνιο, εξάλλου, η τρόικα θα κρίνει εάν επιτυγχάνονται οι στόχοι με τα μέτρα που αποφασίστηκαν, ειδάλλως θα υπάρξουν πρόσθετα, όπως, για παράδειγμα, οι επιπλέον μειώσεις των μισθών στο Δημόσιο και η περαιτέρω περικοπή κοινωνικών και αμυντικών δαπανών.
Σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση, η πορεία υλοποίησης του προγράμματος θα ελέγχεται ανά τρίμηνο και, ειδικότερα, προβλέπονται 12 τριμηνιαίες επιθεωρήσεις από την τρόικα. Ενώ, στα προσχέδια των επιστολών του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών προς τους επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ, καθίσταται σαφές ότι- εάν απαιτηθεί- η εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση θα λάβει ακόμη περισσότερα μέτρα.
Μεταξύ των μέτρων του νέου Μνημονίου, περιλαμβάνονται οι
νέες μειώσεις σε μισθούς στον ιδιωτικό τομέα και στις συντάξεις
15.000 απολύσεις άμεσα στο Δημόσιο
άρση της μονιμότητας σε ΔΕΚΟ και στις υπό δημόσιο έλεγχο τράπεζες
περικοπή 10% στους μισθούς των υπαλλήλων των ειδικών μισθολογίων
κλείσιμο δημόσιων φορέων
"πάγωμα" των προσλήψεων
ανατροπές στην αγορά εργασίας (μείωση κατώτατου μισθού 22%)
αύξηση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων
νέες φορολογικές επιβαρύνσεις με την κατάργηση των φοροαπαλλαγών
απλοποίηση του ΦΠΑ
αλλαγές στη φορολογία ακινήτων και των εισοδημάτων από κινητές αξίες
πλήρης απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων
μαζικές πωλήσεις δημοσίων επιχειρήσεων και ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου.

Ειδικά για τις αποκρατικοποιήσεις, προβλέπονται έσοδα 4,5 δισ. ευρώ εφέτος, το σύνολο σχεδόν των οποίων θα προέλθει από κινήσεις που θα ολοκληρωθούν το δεύτερο εξάμηνο. Όπως αναγράφεται στο Μνημόνιο, εντός του α΄ εξαμήνου θα αρχίσει η διαδικασία για την πώληση της ΔΕΠΑ- ΔΕΣΦΑ, των ΕΛΠΕ, του ΟΠΑΠ, της ΕΥΔΑΠ, της ΕΥΑΘ και της IBC, ενώ το β΄ εξάμηνο πρέπει να γίνουν οι προσκλήσεις ενδιαφέροντος για τα λιμάνια, τα αεροδρόμια και την Εγνατία Οδό.
Έως το τέλος Μαρτίου 2012, θα μεταβιβαστούν στο Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, όλα τα περιουσιακά στοιχεία που περιέχονται στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, εκτός από τις τραπεζικές μετοχές και τις ζημιογόνες ΔΕΚΟ (ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΛΒΟ, ΕΑΣ).
Θα μεταφερθούν οι εναπομένουσες μετοχές του ΟΛΠ και του ΟΛΘ, ενώ τα ακίνητα περιουσιακά στοιχεία θα μεταβιβαστούν από την Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου. Στο Μνημόνιο προβλέπεται αύξηση στα εισιτήρια του ΟΣΕ και των αστικών συγκοινωνιών, ενώ ανάλογη πρόβλεψη υπάρχει και για τα τιμολόγια της ΔΕΗ.
Γενικότερα, με το νέο Μνημόνιο πρέπει να γίνουν τα εξής:
- Μείωση φαρμακευτικής δαπάνης κατά 1,076 δισ. ευρώ.
- Μείωση υπερωριακής αμοιβής για γιατρούς σε νοσοκομεία, ύψους 50 εκατ. ευρώ.
- Μείωση προμηθειών στρατιωτικού υλικού κατά 300 εκατ. ευρώ.
- Μείωση αριθμού αντιδημάρχων και του σχετικού προσωπικού, με στόχο την εξοικονόμηση 30 εκατ. ευρώ.
- Μείωση λειτουργικών δαπανών και της δαπάνης για τη διεξαγωγή εκλογών, κατά 270 εκατ. ευρώ.
- Περικοπή ΠΔΕ κατά 400 εκατ.
- Μειώσεις συντάξεων, ύψους 300 εκατ. ευρώ.
- Μείωση 10% στα ειδικά μισθολόγια (γιατροί ΕΣΥ, στρατιωτικοί, σώματα ασφαλείας, καθηγητές ΑΕΙ- ΤΕΙ, δικαστικοί), από την 1η Σεπτεμβρίου 2012.
- 'Άρση της μονιμότητας στις ΔΕΚΟ και τις υπό δημόσιο έλεγχο τράπεζες.
- Αύξηση αντικειμενικών αξιών των ακινήτων στα επίπεδα των αγοραίων, έως τον Ιούνιο.
- Κατάργηση φοροαπαλλαγών, αλλαγές στο καθεστώς ΦΠΑ και στη φορολογία των ακινήτων, με νέο φορολογικό νομοσχέδιο έως τον Ιούνιο.
- Μείωση των δημοσίων υπαλλήλων, κατά 150.000 άτομα έως το 2015.
- Απόλυση 15.000 δημοσίων υπαλλήλων εντός του 2012.
- Μείωση των εισακτέων σε αστυνομικές και στρατιωτικές σχολές.
- Αυστηρή εφαρμογή του κανόνα 1 προς 5 για τις προσλήψεις στο Δημόσιο και ενδεχόμενο προσωρινό "πάγωμα" προσλήψεων.
- Κλείσιμο φορέων του Δημοσίου.
- Περικοπές στις επιδοτήσεις σε κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών και περικοπές στις επιχορηγήσεις σε εποπτευόμενους φορείς 190 εκατ. ευρώ.
- Πλήρες "άνοιγμα" 20 κλειστών επαγγελμάτων.
- Απελευθέρωση του επαγγέλματος των φορτηγών και βυτιοφόρων ΔΧ.
- Πλήρης απελευθέρωση του επαγγέλματος ταξί.
- Κατάργηση της υποχρεωτικής παρουσίας δικηγόρου για υπογραφή πράξεων ενώπιον συμβολαιογράφων για μια σειρά συναλλαγών.
- Πλήρης απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας των πρατηρίων υγρών καυσίμων.
- Κατάργηση του ανταποδοτικού τέλος υπέρ της εκτέλεσης εργασιών, που καταβάλλεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
- Επίσπευση των διαδικασιών ολοκλήρωσης του Κτηματολογίου.
- Αναθεώρηση της γενικής νομοθεσίας περί πολεοδομίας και χωροταξίας.
- Εκκαθάριση ληξιπρόθεσμων οφειλών.
- Μείωση εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων στα δικαστήρια και εφετεία κατά τουλάχιστον 50% έως τον Ιούνιο και με στόχο την πλήρη εκκαθάριση έως το τέλος Ιουλίου 2013.
- Σύσταση Ειδικής Διεύθυνσης Παρακολούθησης των Μεταρρυθμίσεων.
Πηγή: newsIt.gr

"Δεν έχουμε λεφτά, έχουμε καρδιά..."

Τη χαρά και την ικανοποίηση του για την καλή πορεία της Μονπελιέ στο Γαλλικό πρωτάθλημα, εξέφρασε ο Λουίς Νικολίν μιλώντας στην «L' Equipe»
"Δεν έχουμε λεφτά, έχουμε καρδιά..."
«Η Παρί ξόδεψε 200 εκ. ευρώ σε μεταγραφές για να πάρει τον τίτλο στην Γαλλία, όμως εμείς με τέσσερις φορές λιγότερα λεφτά βρισκόμαστε ένα πόντο πίσω τους. Η Μονπελιέ δεν έχει λεφτά, όπως η Παρί αλλά έχουμε ομάδα και «καρδιά» και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα», είπε χαρακτηριστικά.

"Ο Ολυμπιακός θέλει 6 εκ. ευρώ για Τζιμπούρ"

Η γαλλική ιστοσελίδα "le10sport.com", επικαλούμενη ρεπορτάζ του "France Football" αναφέρει πως η Μαρσέιγ έκανε κρούση στον Ολυμπιακό για τον Ραφίκ Τζιμπούρ, αλλά οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν 6 εκ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον Αλγερινό φορ.
"Ο Ολυμπιακός θέλει 6 εκ. ευρώ για Τζιμπούρ"
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα οι "Φωκαείς" θεώρησαν υπερβολικό αυτό το ποσό για έναν παίκτη ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί σε "μεγάλο" πρωτάθλημα.

Τουλάχιστον μπήκαν λεφτά!!

Μπορεί ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ να έφερε βαθμολογικές απώλειες για τον ΟΦΗ ,ωστόσο είχε και τα θετικά της η αναμέτρηση του Σαββάτου καθώς στα ταμεία της ομάδας μπήκε ένα ποσό που ξεπερνά τις 50.000 ευρώ
Τουλάχιστον μπήκαν λεφτά
Συγκεκριμένα μπορεί το αγωνιστικό κομμάτι να μην ικανοποίησε λόγω του αποτελέσματος, ωστόσο το οικονομικό κομμάτι έφερε κάποια χαμόγελα στις τάξεις τις ομάδας. Οι εισπράξεις από τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ έφτασαν τις 38.000 ευρώ.
Στον ΟΦΗ περίμεναν ένα μεγαλύτερο ποσό, ωστόσο η συμπαράσταση του κόσμου στα κουπόνια μετοχών άφησε ακρως ικανοποιημένους τους ανθρώπους του ΟΦΗ καθώς πουλήθηκαν κουπόνια που ξεπερνούν τις 10.000 ευρώ.
Ένα μέρος αυτών το χρημάτων θα πάει στους παίκτες ώστε να ρυθμιστούν κάποιες οφειλές προς αυτούς ενώ ένα άλλο μέρος προς τρίτους.
Πηγή: gentikoule.gr

«Στόχος μας να αποκλείσουμε τον Ολυμπιακό»

Ο τεχνικός της Ρουμπίν Καζάν, Κούρμπαν Μπερντίεφ, υπογράμμισε στην συνέντευξη Τύπου ότι στόχος της ομάδας του είναι να αποκλείσει τον Ολυμπιακό, για τον οποίο είπε ότι του αρέσουν τα πάντα σχετικά με τον τρόπο που παίζει!
«Στόχος μας να αποκλείσουμε τον Ολυμπιακό»
Ο Μπερντίεφ μίλησε για:

Την ετοιμότητα της Ρουμπίν με αφορμή την μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος:
Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στον αγώνα.

Το εάν συνιστά πλεονέκτημα για την ομάδα του το γεγονός ότι έχει συνηθίσει να παίζει σε τέτοιες καιρικές συνθήκες: Δεν νομίζω ότι ο καιρός δίνει σε κάποια ομάδα κάποιο πλεονέκτημα. Είχαμε παίξει και με την Τβέντε στο παρελθόν και δεν είχαμε παίξει καλά. Οπότε δεν έχει να κάνει ο καιρός με την απόδοση της ομάδας.

Τις τέσσερις ισοπαλίες που έχει η Ρουμπίν σε ισάριθμα ματς με ελληνικές ομάδες και το τι αποτέλεσμα περιμένει: Ο σκοπός είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Το αποτέλεσμα δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία.

Τον λόγο που δεν γίνεται σε άλλο γήπεδο το ματς με καλύτερες καιρικές συνθήκες: Είχαμε προτείνει να γίνει το ματς στην Τουρκία. Δεν το δέχτηκε η ΟΥΕΦΑ και ελπίζω να αποφύγουμε κάποιους τραυματισμούς. Το παιχνίδι σε τέτοιες συνθήκες ασκεί μεγάλη πίεση στον οργανισμό.

Την αιτία που αρνήθηκε η ΟΥΕΦΑ και την κατάσταση του Νάτχο: Η ΟΥΕΦΑ ήταν αυτή που αρνήθηκε χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις και η σημερινή προπόνηση θα δείξει κατά πόσο είναι έτοιμος να παίξει ο Νάτχο.

Τι είναι αυτό που του αρέσει περισσότερο από τον Ολυμπιακό: Τα πάντα!

Το εάν αύριο ο υδράργυρος πέσει πιο κάτω από τους -15 βαθμούς τι θα προτείνει για το ματς: Θα αρνηθούμε. Θα είναι κατά του παιχνιδιού.

Το κατά πόσον υπάρχει πιθανότητα να ακυρωθεί ο αγώνας: Θα αποφασίσει η επιτροπή της ΟΥΕΦΑ και λογικά θα ξέρουμε το απόγευμα.

Την απουσία του Νομπόα: Το ρόστερ είναι δυνατό και υπάρχουν παίκτες που μπορούν να αναπληρώσουν το κενό του. Στην προετοιμασία έχω δοκιμάσει σχέδια και δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα. Όλοι θα είναι έτοιμοι.

Την αγωνιστική άνοδο του Ολυμπιακού: Είναι μεγάλο πλεονέκτημα και το βλέπουμε στα αποτελέσματά του. Κάθε ματς παίζει όλο και καλύτερα.

Τον αποκλεισμό του τερματοφύλακα Ρίζικοφ και το πόσο έχει δυσκολέψει την προετοιμασία της ομάδας: Όχι. Έχουμε άλλους δύο τερματοφύλακες. Εϊναι αρκετά καλοί και το έδειξαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Είναι έτοιμοι. Δεν έγιναν κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις.

Το ποιος εκ των των δύο θα παίξει: Θα γνωστοποιηθεί αύριο, όπως και η υπόλοιπη ενδεκάδα.

Την σύγκριση με τους αγώνες με την Τβέντε: Δεν μπορούν να συγκριθούν αυτές οι δύο ομάδες. Άλλο στυλ ο Ολυμπιακός και άλλο η Τβέντε. Απλώς προετοιμαστήκαμε καλύτερα και έχουμε πιο ζεστά ρούχα.

Στην συνέντευξη Τύπου έδωσε το παρών ο Λευκορώσος μέσος, Σεργκέϊ Κίσλιακ. Αυτός είπε για:
Το εάν έχει παίξει μπάλα ξανά σε τέτοιες συνθήκες: Όχι, αλλά έχουμε ισοθερματικά ρούχα και τις θερμαντικές αλοιφές. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βγούμε στο γήπεδο.

Το κατά πόσον το βλέπει σαν μία ευκαιρία και ένα κίνητρο αυτό το ματς: Ναι, είναι κίνητρο για μένα. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι τακτικός στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
 

Σε "καραντίνα" και ο Αρετόπουλος!!

Ο Τρικαλινός διαιτητής Αλέξανδρος Αρετόπουλος που ήταν στο ματς του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη μπαίνει σε διαθεσιμότητα σύμφωνα με την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας Π.Καλύβα, "λόγω πλήρους απώλειας του πειθαρχικού ελέγχου"...
Σε "καραντίνα" και ο Αρετόπουλος
Πηγή: dikisports.blogspot.com

«Είναι πολλά τα λεφτά... ΑΕΚ»!

Την πεποίθηση του ότι δε θα παίξει κανένα ρόλο το ποιος θα εκπροσωπήσει την ΑΕΚ στις συζητήσεις με την UEFA καθώς τα χρέη είναι πολλά, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος Μάριος Λευκαρίτης.
«Είναι πολλά τα λεφτά... ΑΕΚ»!
Ο αντιπρόεδρος της UEFA μίλησε στο aekvoice.gr και είπε τα ακόλουθα.
«Δεν έχω πραγματικά ιδέα για το τι γίνεται με την ΑΕΚ. Η περίπτωσή της χρειάζεται αρκετή εξειδίκευση η οποία έχει να κάνει με την Πειθαρχική Επιτροπή που ασχολείται με την υπόθεση της ελληνικής ομάδας.
Διάβαζα χθες στο αεροπλάνο (σ.σ. επέστρεφε από τη Γενεύη) τις ελληνικές εφημερίδες οι οποίες έγραφαν ότι θα παίξει ρόλο αν εμφανιστεί ο Νικολαϊδης ή ο Μπάγεβιτς. Κατά την άποψή μου και σύμφωνα με την εμπειρία μου σας λέω ότι δεν πρόκειται να παίξει κανέναν απολύτως ρόλο το φυσικό πρόσωπο που θα δώσει το «παρών». Τα χρήματα και τα χρέη είναι πάρα πολλά και η εκπροσώπηση της ΑΕΚ είναι απλά λεπτομέρεια. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία ποιος θα την εκπροσωπήσει.
Με την περίπτωση του ΠΑΟΚ, αν και δεν είναι στις αρμοδιότητές μου, αναγκάστηκα να ασχοληθώ γιατί δέχτηκα ...βομβαρδισμό τηλεφωνημάτων από εκπροσώπους της ελληνικής ομάδας και συναδέλφους σας που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Τώρα θα είμαι την Πέμπτη στη Ζυρίχη αλλά όπως σας είπα δεν έχω καμία ενημέρωση για την υπόθεση της ΑΕΚ».
Πηγή: gazzetta.gr

Μέτρα 14 δισ. ευρώ "φέρνει" το νέο μνημόνιο!!

Πρόσθετα μέτρα ύψους 3,2 δισ. ευρώ, από τα οποία εκκρεμεί να προσδιοριστούν μέτρα 325 εκατ. ευρώ, περιλαμβάνονται στο νέο Μνημόνιο, ενώ η κυβέρνηση έχει δεσμευθεί να εφαρμόσει μέτρα ύψους 14,2- 14,5 δισ. ευρώ στη διετία 2012- 2014.
Μέτρα 14 δισ. ευρώ "φέρνει" το νέο μνημόνιο
Παράλληλα, δεν αποκλείεται να παραταθεί το Μνημόνιο κατά ένα ακόμη έτος, έως το 2015.

Τον Ιούνιο, εξάλλου, η τρόικα θα κρίνει εάν επιτυγχάνονται οι στόχοι με τα μέτρα που αποφασίστηκαν, ειδάλλως θα υπάρξουν πρόσθετα, όπως, για παράδειγμα, οι επιπλέον μειώσεις των μισθών στο Δημόσιο και η περαιτέρω περικοπή κοινωνικών και αμυντικών δαπανών.

Γενικότερα, με το νέο Μνημόνιο πρέπει να γίνουν τα εξής:

- Μείωση φαρμακευτικής δαπάνης κατά 1,076 δισ. ευρώ.

- Μείωση υπερωριακής αμοιβής για γιατρούς σε νοσοκομεία, ύψους 50 εκατ. ευρώ.

- Μείωση προμηθειών στρατιωτικού υλικού κατά 300 εκατ. ευρώ.

- Μείωση αριθμού αντιδημάρχων και του σχετικού προσωπικού, με στόχο την εξοικονόμηση 30 εκατ. ευρώ.

- Μείωση λειτουργικών δαπανών και της δαπάνης για τη διεξαγωγή εκλογών, κατά 270 εκατ. ευρώ.

- Περικοπή Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων κατά 400 εκατ.

- Μειώσεις συντάξεων, ύψους 300 εκατ. ευρώ.

- Μείωση 10% στα ειδικά μισθολόγια (γιατροί ΕΣΥ, στρατιωτικοί, σώματα ασφαλείας, καθηγητές ΑΕΙ- ΤΕΙ, δικαστικοί), από την 1η Σεπτεμβρίου 2012.

- 'Άρση της μονιμότητας στις ΔΕΚΟ και τις υπό δημόσιο έλεγχο τράπεζες.

- Αύξηση αντικειμενικών αξιών των ακινήτων στα επίπεδα των αγοραίων, έως τον Ιούνιο.

- Κατάργηση φοροαπαλλαγών, αλλαγές στο καθεστώς ΦΠΑ και στη φορολογία των ακινήτων, με νέο φορολογικό νομοσχέδιο έως τον Ιούνιο.

- Μείωση των δημοσίων υπαλλήλων, κατά 150.000 άτομα έως το 2015.

- Απόλυση 15.000 δημοσίων υπαλλήλων εντός του 2012.

- Μείωση των εισακτέων σε αστυνομικές και στρατιωτικές σχολές.

- Αυστηρή εφαρμογή του κανόνα 1 προς 5 για τις προσλήψεις στο Δημόσιο και ενδεχόμενο προσωρινό "πάγωμα" προσλήψεων.

- Κλείσιμο φορέων του Δημοσίου.

- Περικοπές στις επιδοτήσεις σε κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών και περικοπές στις επιχορηγήσεις σε εποπτευόμενους φορείς 190 εκατ. ευρώ.

- Πλήρες "άνοιγμα" 20 κλειστών επαγγελμάτων.

- Απελευθέρωση του επαγγέλματος των φορτηγών και βυτιοφόρων ΔΧ.

- Πλήρης απελευθέρωση του επαγγέλματος ταξί.

- Κατάργηση της υποχρεωτικής παρουσίας δικηγόρου για υπογραφή πράξεων ενώπιον συμβολαιογράφων για μια σειρά συναλλαγών.

- Πλήρης απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας των πρατηρίων υγρών καυσίμων.

- Κατάργηση του ανταποδοτικού τέλος υπέρ της εκτέλεσης εργασιών, που καταβάλλεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

- Επίσπευση των διαδικασιών ολοκλήρωσης του Κτηματολογίου.

- Αναθεώρηση της γενικής νομοθεσίας περί πολεοδομίας και χωροταξίας.

- Εκκαθάριση ληξιπρόθεσμων οφειλών.

- Μείωση εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων στα δικαστήρια και εφετεία κατά τουλάχιστον 50% έως τον Ιούνιο και με στόχο την πλήρη εκκαθάριση έως το τέλος Ιουλίου 2013.

- Σύσταση Ειδικής Διεύθυνσης Παρακολούθησης των Μεταρρυθμίσεων

Ξανά στη σέντρα (μάλλον...) Football League και Football League 2!!

Τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη θα οριστικοποιηθεί εάν και πότε θα αρχίσουν και πάλι η Football League και η Football League 2.
Ξανά στη σέντρα (μάλλον...) Football League και Football League 2
Η διοργανώτρια αρχή τηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με το θέμα, εικάζεται ωστόσο ότι η αγωνιστική δράση θα επαναρχίσει με πιθανότερες ημερομηνίες το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Φεβρουαρίου, οπότε θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες της 15ης ημέρας στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία και της 9ης στην τρίτη.
Έτσι το προσεχές 24ωρο, μία ημέρα από την ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου στη Βουλή, θα υπάρξει από τη ΕΕΠ Β' & Γ' Εθνικής ο ορισμός των αγώνων του Σαββατοκύριακου, αφού θεωρείται βέβαιο ότι αρκετά από τα προβλήματα που ταλανίζουν το χώρο των επαγγελματικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου θα μπορέσουν να λυθούν, έστω και στο ελάχιστο.
Πηγή: novasports.gr

"Δεν πας εσύ που έχεις ...πρόσωπο;"

Κάπως έτσι σκέφτονται οι μέτοχοι της ΑΕΚ να διαχειριστούν την υπόθεση αδειοδότησης από την UEFA. Να στείλουν τον Ντέμη στην Ελβετία για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά!
"Δεν πας εσύ που έχεις ...πρόσωπο;"
Τον Ντέμη Νικολαΐδη σκέφτονται να στείλουν στην UEFA οι μέτοχοι της ΑΕΚ προκειμένου να εξασφαλίσει την αδειοδότησή της! Η ομάδα που ηγήθηκε της Ένωσης από το 2004 ως το 2008 θα ζητήσει από τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ να τεθεί επικεφαλής αυτής της κίνησης αφού είναι ο άνθρωπος που έφερε τη μοναδική πρόταση για τη βιωσιμότητα του συλλόγου τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι (4 εκ. από τους μετόχους και 3 από τον ίδιο)! Συν τοις άλλοις, ο Ντέμης είναι ένα πρόσωπο το οποίο φέρεται ως το καταλληλότερο γι' αυτή τη δουλειά! Να πείσει δηλαδή την UEFA, η οποία τον γνωρίζει πολύ καλά από την παρουσία του στα γήπεδα ως μέλος της Εθνικής ομάδας που κατέκτησε το Euro του 2004. Έχει ...πρόσωπο, σαν να λέμε!
Mάλιστα τη Δευτέρα κυκλοφόρησε το σενάριο ότι ο Νικολαΐδης θα έχει στο πλευρό του τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος είναι μέλος της επιτροπής της UEFA που στοχεύει στην εναρμόνιση της Ομοσπονδίας της Βοσνίας με τους κανόνες της ίδιας αλλά και της FIFA! Ντούσαν και Ντέμης μαζί; Καλό ε;
Τα πράγματα, όμως, δεν είναι και τόσο ρόδινα για την ΑΕΚ. Και αυτό γιατί, όπως τόνισε σε ελληνική ιστοσελίδα ο αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, δε θα παίξει κανένα ρόλο το ποιος θα εκπροσωπήσει την ΑΕΚ στις συζητήσεις καθώς τα χρέη είναι πολλά!
Οπότε το μείζον θέμα είναι να βάλουνε αρχικά αυτά τα 7 εκ. ευρώ που έχει προτείνει ο Ντέμης και από εκεί και πέρα να δείξουν πλάνο ότι η ΠΑΕ βρίσκεται σε εξυγίανση. Οι γνωστοί και οι φίλοι δεν παίζουν ρόλο στην UEFA...

πηγή: sportdog.gr

Κίτρινος... πυρετός!!

Κίτρινος... πυρετός
Στον… κίτρινο πυρετό «ψήνεται» ο Άρης.

Μετά και το χθεσινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη, πέντε ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο όριο καρτών και κινδυνεύουν να χάσουν κάποιον από τους επόμενους αγώνες στο δύσκολο πρόγραμμα που περιμένει τους Θεσσαλονικείς.

Σε πιο επίφοβη θέση απ’ όλους ο Νέρι Καστίγιο που έχει δεχθεί έξι και στην 7η… θα κληθεί να λείψει από δύο ματς των «κίτρινων» στην Σούπερ Λίγκα. Από τρεις έχουν αντικρίσει οι Νέτο, Καπετάνος, Κατίδης, Βελλίδης και μ’ άλλη μία θα χάσουν ένα ματς.

Το πρόγραμμα μέχρι την 25η αγωνιστική:

19/2 ΠΑΟΚ-Αρης
25/2 Αρης-ΑΕΚ
3/3 Ολυμπιακός-Αρης
10/3 Αρης-ΟΦΗ

πηγή: sportfm.gr

Φέργκιουσον: «Καλύτερη ομάδα η Μπαρτσελόνα»

Φέργκιουσον: «Καλύτερη ομάδα η Μπαρτσελόνα»
Την άποψή του για την Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Σκοτσέζος τεχνικός τόνισε πως οι «μπλαουγκράνα» ακόμη είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, παρά το γεγονός ότι η Ρέαλ Μαδρίτης, έχει μειώσει τη μεταξύ τους διαφορά.

«Ακόμη πιστεύω πως η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, παρά το γεγονός ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κλείσει τη μεταξύ τους διαφορά.

Σύντομα θα είναι στο ίδιο επίπεδο, αλλά προς το παρόν η Μπαρτσελόνα έχει μία μαγική τεχνική να αγωνιστεί, όπως κανένας άλλος. Όταν οι Μέσι, Τσάβι και Ινιέστα έχουν κέφια, τότε είναι ασταμάτητη
», ανέφερε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

πηγή: sportfm.gr

Επιστρέφει στο Μάντσεστερ ο Τέβες!!

Επιστρέφει στο Μάντσεστερ ο Τέβες
Στο Μάντσεστερ μετά από τρεις μήνες αποχής-δίχως σχετική άδεια από την ομάδα του-θα επιστρέψει την Τρίτη ο Κάρλος Τέβες. Ο Αργεντινός επιθετικός, σύμφωνα με τον σύμβουλός του, είναι αποφασισμένος να ενταχθεί ξανά στο δυναμικό της Σίτι.

«Θέλει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο και να βοηθήσει τη Σίτι να κατακτήσει τον τίτλο», τόνισε ο Πολ ΜακΚάρθι για τον Τέβες, που έχει γίνει ξένο σώμα για τους «πολίτες» από τη στιγμή που αρνήθηκε να σηκωθεί για ζέσταμα στην αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου για το Champions League τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Τα διαδοχικά πρόστιμα και στερήσεις μισθών για τον απείθαρχο ποδοσφαιριστή λέγεται πως του έχουν στερήσει συνολικό ποσό που ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι άφησε την Κυριακή να εννοηθεί πως θα δεχόταν ξανά στην ομάδα τον Τέβες. «Όλοι ξέρουν πως είναι μεγάλης κλάσης ποδοσφαιριστής. Αν ήταν εδώ και αγωνιζόταν, θα ήταν καλύτερα για μας, γιατί μπορεί να αλλάζει την τύχη ενός αγώνα με την απόδοσή του», είπε ο Ιταλός τεχνικός.

πηγή: sportfm.gr

Πρόγραμμα «φωτιά» χωρίς Ίβιτς!!

Πρόγραμμα «φωτιά» χωρίς Ίβιτς
Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ για το μέγεθος του τραυματισμού του Βλάνταν Ίβιτς, καθώς ο Σέρβος μέσος θα υποχρεωθεί να μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, με συνέπεια να είναι απών από τους επόμενους σημαντικούς αγώνες που έχει να δώσει ο «Δικέφαλος του Βορρά» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ίβιτς αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ λόγω έντονων ενοχλήσεων στους προσαγωγούς με τις σημερινές εξετάσεις να «δείχνουν» πως έχει υποστεί α’ προς β’ βαθμού κι ως εκ τούτου θα υποχρεωθεί να μείνει περίπου 20 μέρες εκτός δράσης.

Σε μια περίοδο που ο Λάζλο Μπόλονι χρειαζόταν λύσεις ειδικά στη μεσαία γραμμή, αφού οι παίκτες που αγωνίζονται σε αυτή (βλ. Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης) έχουν τραβήξει το μεγαλύτερο κουπί ως τώρα, αντ’ αυτού στερείται μιας σημαντικής μονάδας.

Και όχι από όποια κι όποια ματς. Αλλά από τις διπλές αναμετρήσεις με την Ουντινέζε για τους «32» του Europa League, όπως επίσης και από τα εγχώρια ντέρμπι με τον Αρη στην Τούμπα και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Η επιστροφή του δρομολογείται για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, αφού δύσκολα θα προλάβει το εντός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης.

πηγή: sportfm.gr

Οριστικά στις 13:00!!

Οριστικά στις 13:00
Την Τρίτη στη μία ώρα Ελλάδος θα διεξαχθεί το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ρούμπιν Καζάν στη Μόσχα, όπως έκανε γνωστό και ο Κώστας Καραπαπάς στον «αέρα» του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 για την απόφαση που έλαβε η UEFA.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ ενημέρωσε ότι εάν η θερμοκρασία θα είναι μέχρι -15 τότε το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί σε άλλη περίπτωση οι προπονητές θα πάρουν την ευθύνη.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του υπεύθυνου επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6
-Για την ώρα έναρξης του αγώνα:
«Σύμφωνα με την οδηγία της ΟΥΕΦΑ θα γίνει στις 3 ώρα Μόσχας, δηλαδή, μία ώρα Ελλάδος. Αν η θερμοκρασία είναι μεγαλύτερη από τους -15 θα ξεκινήσει. Διαφορετικά θα γίνει συζήτηση με τους δύο προπονητές και αυτοί θα έχουν την ευθύνη. Οριστικά αύριο στη μία είμαστε στη σέντρα.
Το παιχνίδι μεταφέρθηκε νωρίτερα έτσι ώστε να συμπέσει στο χρονικό διάστημα που η θερμοκρασία θα είναι στα μεγαλύτερα της σημεία. Φαίνεται ότι αύριο η θερμοκρασία θα είναι καλύτερη».

-Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου:
«Ο αγωνιστικός χώρος θα είναι καλός. Θα αρχίσουν να δουλεύουν και τα μηχανήματα θέρμανσης και αύριο θα είναι σε καλή κατάσταση. Το πρόβλημα εστιάζεται στην αναπνοή των παικτών που είναι δύσκολη όταν ανεβαίνουν οι ρυθμοί. Αυτή την στιγμή ο αγωνιστικός χώρος έχει λίγο χιόνι»

FC: Μια μεγάλη «συγνώμη» από τη γενιά, την οποία καταστρέψαμε!!

FC: Μια μεγάλη «συγνώμη» από τη γενιά, την οποία καταστρέψαμε
Ό,τι κι αν ψηφίστηκε το βράδυ της Κυριακής κι ό,τι κι αν δεν ψηφιζόταν, η ουσία είναι ότι η δική μας η γενιά και οι προηγούμενες, οι 40άρηδες και άνω, καταφέραμε όχι απλά να υποθηκεύσουμε, αλλά να διαλύσουμε το παρόν και το μέλλον όλων αυτών των παιδιών που σήμερα είναι 15, 20 ή 25 ετών. Τους αλλάξαμε τον αδόξαστο, καταχρεώσαμε τη χώρα, διαλύσαμε κάθε κοινωνικό ιστό, ξεπουλήσαμε εν μια νυκτί όλα αυτά για τα οποία κάποιοι μάτωσαν και πέθαναν παλιότερα, τους σπρώξαμε στον γκρεμό και σε μια ζωή χωρίς αξιοπρέπεια, χωρίς δουλειές, χωρίς προοπτική. Μια ζωή όπου θα πρέπει να αισθάνονται «τυχεροί» και «προνομιούχοι» αν βρίσκουν δουλειές με 500 ευρώ το μήνα, ή «πλούσιοι» αν παίρνουν κανένα χιλιάρικο...
Γράφουν τα παιδιά του Fight Club.

Είναι εύκολο να ρίχνεις το ανάθεμα στους πολιτικούς, στους 300 σημερινούς βουλευτές ή τους 300 προηγούμενους, τον Παπανδρέου, τον Καραμανλή, τον Σημίτη, τον Ανδρέα Παπανδρέου. Πάντα σ’ αυτόν τον τόπο μαθαίναμε ότι οι προηγούμενοι φταίνε για όλα, ότι παραλάβαμε καμμένη γη, ότι εμείς προσπαθούμε να συμμαζέψουμε τα χάλια που άφησαν οι άλλοι κι ότι έχουμε τις καλύτερες των προθέσεων σε αντίθεση με τους προκατόχους μας. Εδώ που φτάσαμε όμως, δεν μας παίρνει να κοροϊδεύουμε κανέναν: ούτε τους εαυτούς μας, ούτε τους σημερινούς έφηβους ή νέους που κοιτούν με απόγνωση...

Εμείς ψηφίσαμε όλους αυτούς που έφεραν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση - φταίνε κι αυτοί, αλλά φταίμε κι εμείς που ρίχναμε την ψήφο μας με κριτήριο το ποιος θα μας διόριζε στη Δημόσιο ή θα εξασφάλιζε στον κανακάρη μας μετάθεση στο Πεντάγωνο και όχι θητεία στον Έβρο. Εμείς δανειστήκαμε περισσότερα απ’ όσα αντέχαμε να αποπληρώσουμε, εμείς αποκτήσαμε δυο και τρία αυτοκίνητα στην ίδια οικογένεια, πρώτη κατοικία, δεύτερη και εξοχικό, εμείς λαδώσαμε την Πολεοδομία και τον εφοριακό, εμείς δεν ζητήσαμε απόδειξη και δώσαμε το φακελάκι χωρίς δεύτερη σκέψη, εμείς πετάξαμε λουλούδια στα μπουζούκια - ένα πανέρι ή ένα στρέμμα, όσο γούσταρε και άντεχε ο καθένας. Εμείς κάναμε τον κάθε γελοίο μόδιστρο πρώτη μούρη στο Καβούρι αγοράζοντας τα ρούχα που έπαιρνε από βιοτεχνίες στα Λιόσια και έβαζε πάνω την φίρμα του, εμείς αγοράζαμε πανάκριβα ρολόγια για τον καρπό μας και χρυσαφικά για την κυρά, εμείς πληρώσαμε το ενοικιαζόμενο δωμάτιο τη μέρα όσο άλλοι πληρώνουν ενοίκιο το μήνα, εμείς αφήναμε 50ευρο φιλοδώρημα στον παρκαδόρο για να βάλει το αμάξι μας μπροστά - μπροστά στο πάρκινγκ και να ικανοποιήσουμε την ματαιοδοξία μας.

Εμείς λοιπόν με αυτά και τόσα άλλα, γαμήσαμε τη ζωή όλων αυτών των παιδιών που σήμερα πάνε γυμνάσιο, λύκειο, σπουδάζουν στην Ελλάδα ή το εξωτερικό και ξέρουν πως είτε δεν θα βρουν δουλειά, είτε θα πληρώνονται τόσο λίγο, που θα νιώθουν ότι τζάμπα διάβασαν και σπούδασαν και χάλασαν οι γονείς τους ένα σωρό λεφτά. Μακάρι να μας συγχωρέσουν αυτά τα παιδιά για το κακό που τους κάναμε και να μην μας μισήσουν μεγαλώνοντας, παρότι το αξίζουμε. Και μακάρι να μπορέσουμε τουλάχιστον να κάνουμε κάτι καλύτερο για τα παιδάκια που γεννιούνται τώρα ή θα γεννηθούν από δω και πέρα, γι’ αυτά που σήμερα πάνε νηπιαγωγείο ή δημοτικό, να τους δώσουμε μια ευκαιρία που οι σημερινοί έφηβοι και νέοι δεν έχουν. Πώς; Ας ψάξουμε να το βρούμε, όπως ψάξαμε και βρήκαμε τόσα χρόνια πώς θα περνάμε καλά και πώς θα είμαστε «ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε κι ό,τι αρπάξει ο κώλος μας». Εμείς τα κάναμε σαν τα μούτρα μας, εμείς οφείλουμε να τα φτιάξουμε. Ας σταματήσουμε να τρώμε και να απαιτούμε από τον επόμενο να πληρώνει τον λογαριασμό.

πηγή: sportfm.gr

«Ξέρουμε μόνο το 20% της F2012»

«Ξέρουμε μόνο το 20% της F2012»
Την πεποίθησή του πως ακόμη έχουν πολύ δουλειά να κάνουν μέχρι την έναρξη της σεζόν (18/3 Αυστραλία), εξέφρασε ο Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ισπανός πιλότος της σκουντερία τόνισε πως προς το παρόν γνωρίζουν μόνο το 20% του νέου τους μονοθεσίου.

«Είναι ακόμη νωρίς και υπάρχει πολύ δουλειά που πρέπει να κάνουμε για να καταλάβουμε τις αλλαγές που έχουν γίνει από το περσινό μονοθέσιο. Είμαστε περίπου στο 20% αυτών που χρειαζόμαστε να ξέρουμε, στις επόμενες δοκιμές θα προσπαθήσουμε να
αυξήσουμε το ποσοστό
», ήταν τα λόγια του Αλόνσο.

Ο δύο φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής την τελευταία ημέρα των δοκιμών στην πίστα της Χερέθ έκανε τον ταχύτερο χρόνο.

πηγή: sportfm.gr

«Ο Άγιαξ δεν μπορεί να κοντράρει μεγάλες ομάδες»

«Ο Άγιαξ δεν μπορεί να κοντράρει μεγάλες ομάδες»
Την πεποίθησή του πως ο Άγιαξ δεν μπορεί να κοντράρει τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, εξέφρασε ο Έντουιν Φαν Ντερ Σαρ.

Ο πρώην τερματοφύλακας τόνισε πως ο «Αίαντας» δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που στο παρελθόν έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης.

«Για να είμαι ειλικρινής δεν νομίζω ότι ο Άγιαξ θα είναι ποτέ ξανά ικανός να ανταγωνιστεί τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, ανεξάρτητα από το πόσο πολύ εύχομαι αυτό να γινόταν.

Είναι πιο ρεαλιστικό να στοχεύουν σε μία επανάληψη της απόδοσης της ομάδας του 1992, παρά αυτή του 1995. Το 1992 ο Άγιαξ
πανηγύρισε το UEFA, επειδή ήταν αρκετά τυχερός με την ισοπαλία.

Ο Άγιαξ μπορεί να σημειώσει να περιστασιακή επιτυχία στο Champions League, αλλά δεν μπορώ να δω την ομάδα να επιστρέφει μόνιμα στην κορυφή
», ήταν τα λόγια του 41χρονου Ολλανδού.

πηγή: sportfm.gr

Γιοβάνοβιτς: «Όνειρο μας τα προημιτελικά»

Γιοβάνοβιτς: «Όνειρο μας τα προημιτελικά»
Η πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι το όνειρο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αλλά και των ανθρώπων του ΑΠΟΕΛ όπως τόνισε ο προπονητής της Κυπριακής ομάδας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ζήτησε από τους παίκτες του να αποφευχθούν τα λάθη στη μεσαία γραμμή και να εκμεταλλευθούν αυτά της Λιόν.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε λάθη στη μεσαία γραμμή γιατί η Λιόν είναι πολύ επικίνδυνη στο ανοικτό παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να εκμεταλλευτούμε τα λάθη του αντιπάλου», τόνισε ο Γιοβάνοβιτς και κατέληξε:

«Το όνειρό μας είναι να προκριθούμε στα προημιτελικά του Champions League. Η πρόκριση θα ήταν επέκταση μιας εξέχουσας σεζόν και μια απόδειξη ότι υπάρχουν καλές ομάδες στην Κύπρο αλλά και μια ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον για τη δική μου ομάδα».

Καθαρό μυαλό, ατυχία και ρέφερι…!!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει για τον αγώνα με τον Εργοτέλη και τον προκλητικότατο Νίκο Καραγεωργίου.
Καθαρό μυαλό, ατυχία και ρέφερι…
Ο ΑΡΗΣ με αντίπαλο τον Εργοτέλη έχασε μία μεγάλη ευκαιρία να είναι πλέον σε θέση ισχύος σε σχέση με την είσοδο στην πεντάδα. Πέταξε δύο βαθμούς και στην ουσία σε ένα βαθμό χαλάλισε και το τρίποντο στην Ξάνθη. Σε ένα βαθμό όμως γιατί στην Ξάνθη η νίκη είναι αυτό που λέμε έξι πόντων αφού επετεύχθη επί μία ομάδας που έχει στόχο την είσοδο στην πεντάδα, αλλά πλέον ο ΑΡΗΣ έχει και την ισοβαθμία.
Σε αυτό καθ΄αυτό το παιχνίδι θεωρώ ότι 3 ήταν οι παράγοντες που καθόρισαν το αποτέλεσμα. Πρώτιστα αυτό το οποίο είπε και ο Μασάδο. Οι παίκτες του ΑΡΗ δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Ο ΑΡΗΣ μπορεί να μην έκανε όσες ευκαιρίες δημιούργησε στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, αλλά είχε πολλές και κλασικές ευκαιρίες για γκολ και 4-5 ακόμα που θα ήταν μεγάλη ευκαιρία αν δίνονταν σωστά η τελική πάσα.
Πέρα από την έλλειψη του καθαρού μυαλού – και κατ’ επέκταση και μία αφέλεια που έδειξε η ομάδα μετά το 1-0 με αποτέλεσμα ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ του Εργοτέλη να έρθει η ισοφάριση- ο ΑΡΗΣ ήταν και άτυχος σε πολλές φάσεις με αποκορύφωμα το δοκάρι του Φατί.
Σε κάθε περίπτωση όμως βοήθησε και ο Δασκαλόπουλος. Όχι τόσο στην φάση του πέναλτι που ζητάει ο Καστίγιο (αν ήταν πχ Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ θα το έδινε με δύο χέρια), όσο στο γκολ του Λαζαρίδη που ακυρώνεται άδικα, καθώς δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα του Εργοτέλη που πέφτει πάνω στον αμυντικό του.
Ο ΑΡΗΣ με νίκη θα κοιτούσε με πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια, αλλά και πάλι μπορεί αυτούς τους δύο βαθμούς να τους πάρει εκτός έδρας και το πρώτο παιχνίδι που του δίνεται η ευκαιρία είναι την Κυριακή στην Τούμπα. Για αυτό το παιχνίδι θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε τις επόμενες μέρες.
Πάμε και στο θέμα του κυρίου Καραγεωργίου. Ο συγκεκριμένος κύριος είναι δεδομένο ότι έχει ένα απίστευτο κόμπλεξ με τον ΑΡΗ. Δεν είναι τυχαίο ότι σχεδόν κάθε φορά που παίζει στην Κρήτη με τον ΑΡΗ αποβάλλεται!!!
Χθες ενώ έρχεται για δέκατη φορά στο Βικελίδης… ανακάλυψε και μαρτύριο στην προσέγγιση της αίθουσας Τύπου. Φυσικά κανείς δεν τον πείραξε, κανείς δεν τον ακούμπησε, αλλά αυτός έκανε λόγο για μαρτύριο. Πλέον μετά και την σημερινή του ραδιοφωνική συνέντευξη θεωρώ ότι επέλεξε φέτος να το κάνει αυτό, γιατί ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Όσοι δε, ανακάλυψαν τραμπουκισμούς και διάφορα άλλα (με αυτούς δεν συνεννοήθηκε καλά γιατί και ο Καραγεωργίου είπε ότι δεν υπήρξε κανένα επεισόδιο στα αποδυτήρια) το έκαναν με προφανέστατο στόχο αν δημιουργηθεί κάτι ανάλογο στην Τούμπα να προσπαθήσουν να το… ισοφαρίσουν. Όπως κάνουν πάντα δηλαδή να δημιουργούν ένα ψεύτικο γεγονός και να το θέτουν στην ζυγαριά με ένα υπαρκτό.
Ο χώρος της συνέντευξης Τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι ο ίδιος τα τελευταία χρόνια. Ο εκάστοτε αντίπαλος προπονητής προσέρχεται πάντα και με απόλυτη ασφάλεια και συνοδεία σεκιούριτι από ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή με την έγκριση της Λίγκας και της UEFA. Την διαδρομή την κάνουν 5 χρόνια τώρα όλοι οι προπονητές και ο μόνος που παραπονέθηκε ήταν ο Καραγεωργίου. Κι προσέξτε το έκανε φέτος και μόνο φέτος. Για να πουλήσει εκδούλευση και να του πούνε… μπράβο οι συμπολίτες, αλλά και να δημιουργήσει κλίμα ενόψει Τούμπας.
 Απλά φταίει ο ΑΡΗΣ που του επέτρεψε να φύγει με τον βαθμό από το Βικελίδης. Όπως έλεγε κι ένας φίλος μου το πρωί, ρίξτου τρία γκολ για να δούμε αν θα μιλάει μετά για συνεντεύξεις και διαδρομές…

Υ.Γ. 1 Όσο κι αν φοβούνται το επενδυτικό θέμα ορισμένοι και προσπαθούν προκαταβολικά να το απαξιώσουν, δεν θα καταφέρουν απολύτως τίποτα. 22 Φεβρουαρίου είναι η Γενική Συνέλευση της Λέσχης και εκεί θα φανεί ξεκάθαρα ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέμματα. Υπομονή λίγες μέρες…

Υ.Γ. 2 Θυμηθείτε ότι μόλις φύγει ο Μπόλονι, υποψήφιος θα είναι -  τώρα που έφυγε ο Ζαγοράκης- ο κύριος Νίκος. Για αυτό και η υπεράσπιση και το προμοτάρισμα. Πάντα σε αυτούς μετράει περισσότερο αν κάποιος πουλάει... παοκτσηδιλίκι ( ή αντιαρειανοσύνη) από τις προπονητικές ικανότητες.

πηγή: gazzetta.gr

Για 2.000.000 ευρώ πάει κατ αρχήν, ο ΠΑΟΚ στο Ούντινε!!

"Φως στο τούνελ" των οικονομικών δεδομένων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά… Υπό αγωνιστικές προϋποθέσεις! Κι εξηγούμαστε, για να μην παρεξηγούμαστε: Η πρόκριση του -κόντρα στην Ουντινέζε- ρευστοποιείται σε περίπου, 2.000.000 ευρώ.
Για 2.000.000 ευρώ πάει κατ αρχήν, ο ΠΑΟΚ στο Ούντινε!
Γράφει ο Άρις Νικολάκης.
Σε αυτήν λοιπόν, τη συγκεκριμένη περίπτωση, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξασφαλίζει άνετα τη βιωσιμότητα της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις (και) για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Και δρομολογεί ηπιότερη πολιτική οικονομικής της εξυγίανσης. Παράλληλα δε, εξασφαλίζει ηρεμότερες συνθήκες λειτουργία της!
Τα 2.000.000 ευρώ τα οποία στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ (υπολογίζουν ότι …) θα πάρουν εάν κι εφ όσον περάσουν στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, αφορούν συνολικά όλα τα έσοδα της  πρόκρισης στους «16»    . Δεν αφορούν τα έσοδα της πρόκρισης στους «32» τα οποία ήδη … επενδύθηκαν στην προσπάθεια, να πάρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το «οκ» της ΟΥΕΦΑ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Το γεγονός του χρήματος – πέραν της δόξας την οποίαν ουδείς εμίσησε – το οποίο συνοδεύει το (τυχόν …) επόμενο βήμα του «δικέφαλου» στο Γιουρόπα Λιγκ, αποτελεί ήδη θέμα αναλυτικών συζητήσεων. Στην Τούμπα πάντως, αποτελεί και πρόσθετο κίνητρο για παράγοντες, προπονητές και παίκτες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Με τις ανάλογες βέβαια, θέσεις και σκέψεις …
Χωρίς αυτά τα 2.000.000 ευρώ ο «δικέφαλος» θα συνεχίσει μεν την πορεία του. Με την «δαμόκλειο σπάθη» δε, να επικρέμεται των κεφαλών του! Συν τοις άλλοις μάλιστα, είναι κι ιδιαίτερα δύσκολη η εξοικονόμηση του συγκεκριμένου ποσού από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Υπό τις υπάρχουσες συνθήκες λειτουργίας της βεβαίως, βεβαίως ! Θα πρέπει, να συνεχίσει τις δραματικές περικοπές. Θα πρέπει, να λησμονήσει τις εντυπωσιακές μεταγραφές. Και θα πρέπει, να αποφασίσει και για νέες αλλαγές στο ρόστερ της. Ο νοών νοείτω …
Δεν είναι δε και η ευκολότερη προσπάθεια, να κατορθώσει – επειδή περί κατορθώματος θα πρόκειται – να αποκλείσει την Ουντινέζε. Ο ΠΑΟΚ διάγει μια μεταβατική αγωνιστική περίοδο. Με δραματική μείωση της ισχύος του. Με τραγικές απώλειες βασικών παικτών. Και με υπερβολική κόπωση για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Καλείται όμως, να την κατορθώσει. Και τούτο ως μοναδική ασφαλής και μη επώδυνη διέξοδο από το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο ακόμη, περιφέρεται.
Πηγή: pamesports.gr

"Ψήθηκε" ο Ανρί. Ο Βενγκέρ;

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει για τρίτη φορά στην Άρσεναλ, προκειμένου να κλείσει την καριέρα του, ο Τιερί Ανρί...
"Ψήθηκε" ο Ανρί. Ο Βενγκέρ;
Ο Γάλλος φορ σχολίασε σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι εναντίον της Σάντερλαντ:
«Αν με ξαναχρειαστεί η Άρσεναλ, θα είμαι κάπου εδώ κοντά. Μετά το τελευταίο σφύριγμα στο παιχνίδι με την Σάντερλαντ, ήξερα πως ήταν το τελευταίο μου ματς στην Πρέμιερλιγκ. Ήταν τόσο συναισθηματική αυτή η στιγμή. Βέβαια ποτέ μη λες ποτέ», σοχλίασε ο Γάλλος στράικερ...

"Οχι στο διχασμό"

Μήνυμα ενότητας προς τον κόσμο του Άρη από τον πρόεδρο του ΑΣ, Νίκο Παπαδόπουλο.
"Οχι στο διχασμό"
Ο πρόεδρος του ΑΣ ΑΡΗΣ, Νίκος Παπαδόπουλος, φιλοξενήθηκε στον ΑΡΗΣ FM και μίλησε για αρκετά ενδιαφέροντα θέματα που απασχολούν το σύλλογο.
Με αφορμή την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας του ενιαίου ΑΡΗ, ο πρόεδρος του ΑΣ, Νίκος Παπαδόπουλος, μίλησε στον ΑΡΗΣ FM για αρκετά ζητήματα που απασχολούν το σύλλογο.

Αναλυτικά είπε:

Για την ετήσια κοπή πίτας του ενιαίου ΑΡΗ: «Η συγκεκριμένη εκδήλωση γίνεται κάθε χρόνο στα πλαίσια της νέας χρονιάς για να καταδείξει ότι ο ΑΡΗΣ υπάρχει σαν σύλλογος, λειτουργεί, ότι όλες οι διοικήσεις δουλεύουν για τη λύση των προβλημάτων και για να βραβεύσουμε κάποιους αθλητές, που έχουν κατακτήσει πανελλήνιο πρωτάθλημα και αυτοί είναι ουκ ολίγοι».

Για την παρουσία πολλών νέων παιδιών στην εκδήλωση: «Τις δύσκολες στιγμές που περνάμε τουλάχιστον εμείς σαν ερασιτέχνης ΑΡΗΣ, αυτό που μας οδηγεί σε μία διέξοδο είναι η δουλειά στις ακαδημίες, τα ερασιτεχνικά τμήματα, η κυψέλη που λέγεται ΑΡΗΣ, η δουλειά που γίνεται συντεταγμένα από προπονητές, αθλητές, εφόρους και όλους τους ανθρώπους που είναι στα τμήματα. Επειδή είμαστε ΑΡΗΣ σε όλα τα αθλήματα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάνω από 2.500 παιδιά που φορούν τη φανέλα του ΑΡΗ, λίγοι από αυτούς θα πρωταγωνιστήσουν, οι υπόλοιποι όμως ακολουθούν κάποια πλαίσια που όλοι θα θέλαμε σαν κοινωνία να προχωρήσουν αυτοί οι νέοι αθλητές».

Για τη στάση του κόσμου: «Δυστυχώς όταν υπάρχουν προβλήματα δεν θα πρέπει ο κόσμος του ΑΡΗ να διαιρείται. Το βλέπουμε αυτό στη σύγχρονη ιστορία του ΑΡΗ. Όταν ο ΑΡΗΣ έχανε ένα τίτλο ή έναν τελικό αντί για συσπείρωση υπήρχε διχόνοια. Αυτό πρέπει να το αποφύγουμε, γιατί μπορεί να υπάρχει μία διάθεση να καταδεικνύουμε τα κακώς κείμενα αλλά δεν θα πρέπει να διχάζεται ο κόσμος, να μπαίνει η αμφιβολία. Θα πρέπει σίγουρα να υπάρχει κρίση αλλά θα πρέπει ο κόσμος του ΑΡΗ να διχάζεται. Θα πρέπει να είναι ενωμένος, να στηρίζει την ομάδα, να έχει εμπιστοσύνη στα όργανα του συλλόγου, όπως η λέσχη, η γενική συνέλευση του ΑΣ και αυτό που θα πρέπει να δούμε στις δύσκολες στιγμές είναι να διορθωθούν κάποια πράγματα, να υπάρχουν λύσεις ώστε ο ΑΡΗΣ να μπορεί να ξεφύγει, να είναι ανταγωνιστικός και αν ανταπεξέλθουμε σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση».

Για την ομάδα βόλεϊ: «Στο βόλεϊ οφείλουμε να δώσουμε κάποια εξήγηση στον κόσμο. Δεν θέλαμε να μιλήσουμε εσκεμμένα. Θέλαμε να στηρίξουμε την ομάδα και να την προστατεύσουμε. Ο κόσμος του ΑΡΗ θα πρέπει να ενημερωθεί για ό,τι έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια. Να μην ξεχνάμε ότι πριν από πέντε χρόνια ο ΑΡΗΣ ήταν στην Α2 είχε πολλά χρέη, που έπρεπε να διακανονιστούν όπως και έγινε. Προσπαθήσαμε να στηρίξουμε αυτή την ομάδα, να της δώσουμε ώθηση και να έχει αγωνιστικές διακρίσεις. Ο σύλλογος έκανε προσπάθειες να στηρίξει το τμήμα και σε μεγάλο βαθμό τα κατάφερε. Δεν μπορεί ένας ερασιτέχνης σύλλογος να κρατάει ένα επαγγελματικό τμήμα. Παρ’ όλα αυτά τα καταφέραμε και είχαμε μία αξιοπρεπή πορεία

Την τελευταία χρονιά υπάρχουν πολλά προβλήματα, μία τεράστια μείωση εσόδων, μία μείωση χορηγιών, που οδηγεί στο πρόβλημα ύπαρξης μετρητών για να στηριχτεί και να προχωρήσει η ομάδα. Παρά τα προβλήματα φέτος η ομάδα έκανε ένα μικρό μπάτζετ με τα περισσότερα χρήματα να προέρχονται από την κεντρική χορηγία του ΟΠΑΠ. Το καλοκαίρι ήμασταν αισιόδοξοι έτσι όπως στήθηκε η ομάδα και με δεδομένη την πρώτη των υπολοίπων ομάδων πιστεύαμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε μία θέση στην Ευρώπη. Υπήρχαν όμως από την αρχή τραυματισμοί και όταν ο Μπαρούτοφ, ο πιο καλός και ο πιο ακριβός μας παίκτης έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού για 50 μέρες δημιουργήθηκαν αρκετά προβλήματα για το πώς θα βρει μία αγωνιστική διέξοδο σε αυτό το πρόβλημα. Και κάποιοι άλλοι τραυματισμοί μας δημιούργησαν το πρόβλημα της μη καλής αγωνιστικής. Παράλληλα κάποιοι αθλητές που ανδρώθηκαν στον ΑΡΗ είτε βαρέθηκαν, είτε δεν υπήρχε πλέον χημεία, είτε είχαν οικονομικό πρόβλημα, δεν μπόρεσαν να δουλέψουν στις προπονήσεις όπως έπρεπε και καταλήξαμε ότι αυτοί οι παίκτες έπρεπε να φύγουν για να βρει η ομάδα το δρόμος της ώστε να μην έχει πρόβλημα υποβιβασμού και να οδεύσει προς μία καλύτερη κατεύθυνση κάτι που γίνεται. Ρισκάραμε πάρα πολύ με το νέο προπονητή και με το να αλλάζεις το 70-80% στα μέσα της σεζόν αλλά η ομάδα τα κατάφερε και μας δικαιώνει με την αγωνιστική της παρουσία. Θέλω να πιστεύω ότι ο στόχος είναι στα πλει οφ και γιατί όχι στην πεντάδα.

Η ομάδα βγάζει πλέον μία υγεία. Αυτό ξεκινάει πάντα από τις προπονήσεις. Ένα αποτέλεσμα έχει να κάνει από το τι γίνεται όλη την εβδομάδα στην προπόνηση. Όταν γίνεται σωστή δουλειά στην προπόνηση, όταν υπάρχει ηρεμία, όταν ο προπονητής δουλεύει απερίσπαστα θα έρθει και το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα βέβαια δεν μπορεί να είναι πάντα θετικό. Και το αρνητικό αποτέλεσμα όμως να έρθει θα γίνει η αυτοκριτική και οι ανάλογες κινήσεις για να διορθωθούν κάποια πράγματα. Πιστεύουμε πως με σωστές και έξυπνες κινήσεις γιατί όχι να μην χτυπήσει έναν τίτλο. Λεφτά δεν υπάρχουν σε καμία ομάδα πλέον άρα αυτός που θα μπορέσει να ‘δέσει’ κάποιους νέους με κάποιους έμπειρους παίκτες θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει».

Για το παιχνίδι γυναικείου ποδοσφαίρου Ελλάδα-Βοσνία στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Την επόμενη Τετάρτη υπάρχει επίσημο παιχνίδι για τα προκριματικά του Euro ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Βοσνία. Η ΕΠΟ μας έκανε την πρόταση να το φιλοξενήσουμε και δεχτήκαμε. Η είσοδος είναι μόνο με προσκλήσεις. Όποιος ενδιαφερόμενος μπορεί ν έρθει στα γραφεία του συλλόγου και να προμηθευτεί προσκλήσεις για το παιχνίδι που θα γίνει την επόμενη Τετάρτη στις 15.00».

Για τη συνέντευξη Τύπου που θα γίνει: «Θα γίνει εντός των ημερών και μία συνέντευξη Τύπου από τον Ερασιτέχνη ΑΡΗ, γιατί εκτός από τα αγωνιστικά υπάρχουν θέματα και διοικητικά που μας απασχολούν στην ΠΑΕ. Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι ο ΑΣ έχει το 33% των μετοχών και είναι ιδιοκτήτης του γηπέδου. Αναμένουμε άμεσα τις εξελίξεις και στην ΚΑΕ γιατί το μπάσκετ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει αρκετά προβλήματα. Περιμένουμε τους μετόχους να πάρουν αποφάσεις και θα είμαστε αρωγοί σε οποιαδήποτε προσπάθεια για το καλό του τμήματος».
Πηγή: allaboutaris.com

Η hot πλευρά του ίντερνετ... (ΦΩΤΟ)

Απολαύστε sexy καλλονές από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και δε θα θέλετε να ξεκολλήσετε τα μάτια σας από πάνω τους... Διαφωνείτε;
Η hot πλευρά του ίντερνετ... (ΦΩΤΟ)
Πηγή: sportygossip.com