Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Θέμα χρόνου η απόλυση Βίλας – Μπόας!!

Θέμα χρόνου η απόλυση Βίλας – Μπόας!
Αυτό πιστεύουν πλέον και οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι! Εκνευρισμένοι από τον τρόπο που διαχειρίστηκε ο Πορτογάλος προπονητής της ομάδας, την ήττα (2-0) από την Έβερτον με την ακύρωση του ρεπό της Κυριακής, οι «μπλε» φαίνεται πλέον ότι περιμένουν την αλλαγή προσώπου στην τεχνική ηγεσία!

Οι Λονδρέζοι υποχώρησαν από την 4η θέση της βαθμολογίας μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στο «Γκούντισον Παρκ», το μεσημέρι του Σαββάτου και στην πτήση της επιστροφής από το Μέρσεϊσαϊντ, ο Βίλας – Μπόας ενημέρωσε τους παίκτες ότι τους περιμένει το πρωί της Κυριακής στο Cobham για προπόνηση!

Η εντολή του δεν άρεσε σε κανέναν και εκτός από τους οπαδούς του συλλόγου, ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται ότι αποκτά «εχθρούς» και στο εσωτερικό της ομάδας! Μετά τις συνεχείς επισκέψεις του Ρομάν Αμπράμοβιτς στις προπονήσεις, ο νεαρός προπονητής γνωρίζει ότι έχει περιέλθει σε πολύ δύσκολη θέση και πως η απώλεια μιας θέσης για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ θα συνδυαστεί με την απόλυσή του.

Για το τελευταίο πάντως, οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου και έχουν ήδη αρχίσει να προετοιμάζονται!

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: