Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Μέρα μεσημέρι!!

Μέρα μεσημέρι!
Στη μία ώρα Ελλάδας αναμένεται να διεξαχθεί αύριο (14/02) η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ρούμπιν Καζάν για τη φάση των «32» του Europa League! Αυτό αναμένεται να ανακοινώσει νωρίς το απόγευμα η UEFA, ύστερα από τις συζητήσεις που υπήρξαν με τους παράγοντες της και τους εκπροσώπους των δύο ομάδων. Πάντως, υπάρχει ακόμη πιθανότητα να αναβληθεί κατά μία μέρα η διεξαγωγή του αγώνα.

Η διεξαγωγή του αγώνα θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό μετά τις προπονήσεις του πρωταθλητή Ελλάδας και της ρωσικής ομάδας. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές του για το αν μπορούν να αντεπεξέλθουν σε αυτές τις συνθήκες. Αν οι παίκτες που ότι δεν μπορούν, τότε ο Ισπανός τεχνικός θα ζητήσει να αναβληθεί το παιχνίδι. Οι Πειραιώτες είναι προγραμματισμένο να προπονηθούν στις 15:00 ώρα Ελλάδας και οι Ρώσοι στις 16:30.

Εφόσον υπάρξει αναβολή, την Τετάρτη αναμένεται σημαντική βελτίωση των συνθηκών με άνοδο της θερμοκρασίας.

Ετοιμάζει αλλαγές ο Βαλβέρδε

Δύο με τρεις αλλαγές ετοιμάζει στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε σχέση με εκείνο που παρέταξε κόντρα στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο Μαρκάνο θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Αβραάμ Παπαδόπουλου και ο Χολέμπας θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ωστόσο, είναι πιθανό να επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Μοντέστο, οποίος θα παίξει δεξιά αντί του Τοροσίδη ή στον άξονα. Την ίδια ώρα, όμως, «παίζεται» μία θέση στα άκρα της επίθεσης.

Ο Μιραλάς λέει ότι θα αγωνιστεί κανονικά και την άλλη θέση θα πάρει ένας εκ των Καζίμ ή Αμπντούν. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να αποτελέσει έκπληξη αν στο αυριανό ματς παίξει ο Φουστέρ.

Στην αποστολή μετέχουν οι Κάρολ, Μέγερι, Τοροσίδης, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μακούν, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φουστέρ, Καζίμ Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Μιραλάς, Πάντελιτς, Τζεμπούρ. Εκτός έμειναν Αβραάμ Παπαδόπουλος (τιμωρημένος), Ντιόγο, ο Φέισα που μπορεί να παίξει με τον Πανιώνιο και οι Δασκαλάκης, Μόνχε, που δεν είναι στη λίστα της UEFA.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: