Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης η Ρέιντζερς!!

Σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης η Ρέιντζερς!
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Ρέιντζερς, με τη διοίκηση του συλλόγου να καταθέτει τα απαραίτητα έγγραφα στα σκωτσέζικα δικαστήρια για να ενταχθεί σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης. Διορία πέντε ημερών στο σύλλογο της Γλασκώβης για την ανάδειξη νέας διοίκησης, στα «μαχαίρια» και με το «BBC» οι «μπλε».

Αργά το μεσημέρι της Δευτέρας, η διοίκηση της Ρέιντζερς κατέθεσε αίτηση για την υπαγωγή της σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης.

Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά Μέσα, μέσα σε 5 ημέρες πρέπει να γίνει η ανάδειξη της νέας διοίκησης, η οποία θα αναλάβει τη λειτουργία του συλλόγου, ενώ στη Ρέιντζερς θα επιβληθεί ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών, κάτι που σημαίνει ότι η Σέλτικ θα βρεθεί 14 πόντους μπροστά από την «αιώνια αντίπαλό» της.

Όλα αυτά, την ώρα που στο στρατόπεδο της Ρέιντζερς εξακολουθούν να αγωνιούν για την έκβαση της υπόθεσης φοροδιαφυγής στα δικαστήρια, με τον κίνδυνο να τιμωρηθεί η ομάδα με 49 εκατ. λίρες να παραμένει υπαρκτός.

«Εμπάργκο» στο «BBC»
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Ρέιντζερς καλείται να διαχειριστεί και το επικοινωνιακό της προφίλ, μετά την τροπή που πήραν οι σχέσεις της με τα Μέσα. Ο σύλλογος της Γλασκώβης αποφάσισε να αποκλείσει τους δημοσιογράφους του «BBC» από τις συνεντεύξεις Τύπου, ως αποτέλεσμα της κόντρας που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Scotland on Sunday», ο Κρις ΜακΛόχλιν, ο οποίος μετέδιδε ραδιοφωνικά τη νίκη της Ρέιντζερς κόντρα στην Ντανφέρμλιν με 4-1, υποστηρίζει ότι μέλος της διοίκησης της ομάδας του έκλεισε το μικρόφωνο, του απαγόρευσε να κάνει ρεπορτάζ και να βρεθεί στην αίθουσα Τύπου.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: