Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

«Κρίνεται» του Κλάους!!

«Κρίνεται» του Κλάους
Στο παρελθόν ανήκει για τον ΠΑΟΚ το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και πλέον ξεκινάει η προετοιμασία για τον αγώνα στην έδρα της Ουντινέζε για τους «32» του Europa League.

Η χθεσινή προπόνηση του «Δικεφάλου του Βορρά» επιφύλασσε μία ευχάριστη είδηση για τον Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος είδε τον Στέφανο Αθανασιάδη να μπαίνει στο πρόγραμμα της ομάδας και έδειξε ότι ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατο.

Αν ο διεθνής επιθετικός προπονηθεί σήμερα και αύριο κανονικά, τότε θα συμμετέχει κανονικά στην «ασπρόμαυρη» αποστολή για την Ιταλία. Εν τω μεταξύ, εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις ο Βλάνταν Ιβιτς και θα ξεκαθαρίσει η σοβαρότητα του τραυματισμού που έχει υποστεί στον προσαγωγό.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για βαριά θλάση δευτέρου βαθμού. Αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ, τότε ο Σέρβος θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έναν μήνα.

Οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν και αύριο το πρωί στη Θεσσαλονίκη και θα αναχωρήσουν αύριο το απόγευμα για την Βόρεια Ιταλία. Όλα δείχνουν ότι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν την αποστολή που θα ανακοινωθεί από τον Μπόλονι.

Προβλήματα στην Ουντινέζε

Δεδομένη θεωρείται η απουσία του Μαουσίο Ίσλα από τον αγώνα της Πέμπτης, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο. Στην Ιταλία υποστήριζαν ότι ίσως και να πρόκειται για ρήξη χιαστών. Από την πλευρά του, ο Αντόνιο Ντι Νατάλε χτύπησε χαμηλά στο πόδι και οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εκ νέου σήμερα ή αύριο και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: