Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Ακόμα στον «αέρα»

Ακόμα στον «αέρα»
Το μεσημέρι θα γίνει γνωστή η απόφαση της UEFA για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης του Ολυμπιακού στην έδρα της Ρούμπιν Καζάν για τη φάση των «32» του Europa League.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η συνάντηση των εκπροσώπων της UEFA με τους παράγοντες των δύο ομάδων, οι οποίοι συζητούν το συγκεκριμένο θέμα.

Ωστόσο, η απόφαση θα καθυστερήσει. Μετά τη συνάντηση των τριών πλευρών θα υπάρξει σχετική επικοινωνία με τους αξιωματούχους της UEFA στη Νιόν.

Η διεξαγωγή του αγώνα θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό μετά τις προπονήσεις του πρωταθλητή Ελλάδας και της ρωσικής ομάδας. Οι Πειραιώτες είναι προγραμματισμένο να προπονηθούν στις 15:00 ώρα Ελλάδας και οι Ρώσοι στις 16:30.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν τρεις πιθανότητες για την αναμέτρηση

1) να γίνει αύριο κανονικά στις 15:00 ώρα Ελλάδας
2) να γίνει δύο ώρες νωρίτερα
3) να αναβληθεί κατά μία μέρα η διεξαγωγή της.

Την Τρίτη, όμως, θα κριθεί εάν θα γίνει το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο ο διαιτητής και οι δύο προπονητές. Αν η θερμοκρασία είναι οριακά κάτω από τους -15, τότε ο Σέρβος Μάζιτς θα ζητήσει την γνώμη τους. Αν είναι πολύ κάτω από τους -15, τότε η αναμέτρηση θα γίνει την επομένη.

Ετοιμάζει αλλαγές ο Βαλβέρδε

Δύο με τρεις αλλαγές ετοιμάζει στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε σχέση με εκείνο που παρέταξε κόντρα στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο Μαρκάνο θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Αβραάμ Παπαδόπουλου και ο Χολέμπας θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ωστόσο, είναι πιθανό να επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Μοντέστο, οποίος θα παίξει δεξιά αντί του Τοροσίδη ή στον άξονα. Την ίδια ώρα, όμως, «παίζεται» μία θέση στα άκρα της επίθεσης.

Ο Μιραλάς λέει ότι θα αγωνιστεί κανονικά και την άλλη θέση θα πάρει ένας εκ των Καζίμ ή Αμπντούν. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να αποτελέσει έκπληξη αν στο αυριανό ματς παίξει ο Φουστέρ.

Στην αποστολή μετέχουν οι Κάρολ, Μέγερι, Τοροσίδης, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μακούν, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φουστέρ, Καζίμ Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Μιραλάς, Πάντελιτς, Τζεμπούρ. Εκτός έμειναν Αβραάμ Παπαδόπουλος (τιμωρημένος), Ντιόγο, ο Φέισα που μπορεί να παίξει με τον Πανιώνιο και οι Δασκαλάκης, Μόνχε, που δεν είναι στη λίστα της UEFA.


πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: