Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Γιάννου: "Μπορεί ο ΠΑΟΚ..."

Ο Απόστολος Γιάννου εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει την Ουντινέζε στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους "32" του Europa League. Ο 22χρονος επιθετικός μίλησε στην εφημερίδα «GOAL» για την αναμέτρηση με τους Ιταλούς και την εμφάνιση του κόντρα στον ΟΦΗ:

-Στη δική σου περίπτωση μπορεί να πει κανείς ότι «το ΄πες και το ΄κανες»;
«Το πίστευα. Ήξερα ότι θα ξεκινήσω. Το είχα καταλάβει από τις προπονήσεις ότι θα έπαιζα κορυφή. Το ήθελα πάρα πολύ και χαίρομαι που έπαιξα βασικός και πέτυχα δύο γκολ. Εύχομαι αυτά τα δύο γκολ να είναι μόνο η αρχή. Θέλω να συνεχίσω έτσι. Ποιος δεν θα το ήθελε;».
-Στο Ηράκλειο έπαιξες στην επίθεση, όμως στα περισσότερα παιχνίδια που έχεις αγωνιστεί σαν αλλαγή έπαιζες πίσω από τον επιθετικό. Ποια είναι η θέση σου;
«Στην Ελλάδα ήρθα ως δεκάρι και εδώ άρχισα να παίζω ως σέντερ φορ».
-Θα ήθελες να κάνεις ένα σχόλιο για τον Λάζλο Μπόλονι;
«Ο Μπόλονι είναι από τους προπονητές που δεν μιλάνε πολύ. Απλά περιμένει να του δείξεις τι αξίζεις. Και εγώ είμαι εδώ για να του δείξω ότι μπορώ. Για το παιχνίδι που θα έπαιζα πρώτη φορά ως βασικός μου μίλησε λίγο, κυρίως για το τακτικό κομμάτι και το πώς περιμένει από μένα να κινούμαι στην] θέση που θα παίξω».
-Ακολουθεί το πρώτο παιχνίδι με την Ουντινέζε. Ποια είναι η αίσθησή σου;
«Όλοι ξέρουμε ποια είναι η Ουντινέζε και ποιος είναι ο Ντι Νατάλε στον οποίο στηρίζει πολλά, καθώς είναι ο πιο παραγωγικός της παίκτης. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι».
-Μπορεί να ελπίζει ο ΠΑΟΚ;
«Πιστεύω ότι αν ο ΠΑΟΚ πάει συγκεντρωμένος και σοβαρός θα μπορέσει να πάρει τη νίκη. Όποτε έχουμε αυτά τα χαρακτηριστικά δεν χάνουμε. Φτάσαμε εδώ με την αξία μας, κόντρα σε μεγάλες ομάδες και σε μεγάλα προβλήματα. Έχουμε ομάδα με ποιότητα που πραγματικά προσπαθεί. Η πρόκριση σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: