Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Οριστικά στις 13:00!!

Οριστικά στις 13:00
Την Τρίτη στη μία ώρα Ελλάδος θα διεξαχθεί το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ρούμπιν Καζάν στη Μόσχα, όπως έκανε γνωστό και ο Κώστας Καραπαπάς στον «αέρα» του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 για την απόφαση που έλαβε η UEFA.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ ενημέρωσε ότι εάν η θερμοκρασία θα είναι μέχρι -15 τότε το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί σε άλλη περίπτωση οι προπονητές θα πάρουν την ευθύνη.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του υπεύθυνου επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6
-Για την ώρα έναρξης του αγώνα:
«Σύμφωνα με την οδηγία της ΟΥΕΦΑ θα γίνει στις 3 ώρα Μόσχας, δηλαδή, μία ώρα Ελλάδος. Αν η θερμοκρασία είναι μεγαλύτερη από τους -15 θα ξεκινήσει. Διαφορετικά θα γίνει συζήτηση με τους δύο προπονητές και αυτοί θα έχουν την ευθύνη. Οριστικά αύριο στη μία είμαστε στη σέντρα.
Το παιχνίδι μεταφέρθηκε νωρίτερα έτσι ώστε να συμπέσει στο χρονικό διάστημα που η θερμοκρασία θα είναι στα μεγαλύτερα της σημεία. Φαίνεται ότι αύριο η θερμοκρασία θα είναι καλύτερη».

-Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου:
«Ο αγωνιστικός χώρος θα είναι καλός. Θα αρχίσουν να δουλεύουν και τα μηχανήματα θέρμανσης και αύριο θα είναι σε καλή κατάσταση. Το πρόβλημα εστιάζεται στην αναπνοή των παικτών που είναι δύσκολη όταν ανεβαίνουν οι ρυθμοί. Αυτή την στιγμή ο αγωνιστικός χώρος έχει λίγο χιόνι»

Δεν υπάρχουν σχόλια: