Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Τσιρίλο: «Συνέχεια στο αήττητο σερί»

Τσιρίλο: «Συνέχεια στο αήττητο σερί»
Με μεγάλη καρδιά πρέπει να παίξει ο ΠΑΟΚ στην έδρα της Ουντινέζε για τη φάση των «32» του Europa League, όπως δήλωσε ο Μπρούνο Τσιρίλο. «Εύχομαι να το συνεχίσουμε το αήττητο σερί, να μην χάσουμε στην Ιταλία, να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα την Πέμπτη το βράδυ», τόνισε ο Ιταλός αμυντικός. «Η ομάδα δεν θα είναι μόνη της, θα έχει τους οπαδούς της στο Ούντινε», πρόσθεσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 35χρονου παίκτη στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103»

Για το παιχνίδι με την Ουντινέζε

«Πάντα ήμουν αντίπαλος της Ουντινέζε, δεν έχω παίξει ποτέ σε αυτή την ομάδα. Η ομάδα είναι έτοιμη, όλοι είναι έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Μπορεί να έχουμε προβλήματα, ωστόσο θα είμαστε συγκεντρωμένοι και χαρούμενοι στο πρώτο ραντεβού μας με την Ουντινέζε. Όλοι περιμένουν αυτό το ταξίδι».

Για τις απουσίες των Ντι Νατάλε και Ισλα

«Θα είναι πιο εύκολο γιατί είναι δύο παίκτες που παίζουν σημαντικό ρόλο. Δεν θα πρέπει, όμως, να σταθούμε εκεί. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα με μεγάλη εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. Εχει καλά στοιχεία, εμείς πρέπει να παίξουμε με μεγάλη καρδιά και να δώσουμε το 100%».

Για το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

«Εύχομαι να το συνεχίσουμε, να μην γνωρίσουμε ήττα, να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα την Πέμπτη το βράδυ. Ωστόσο αυτά είναι δύο ξεχωριστά παιχνίδια από τα προηγούμενα που δώσαμε στην διοργάνωση. Εύχομαι να γίνει ένα παιχνίδι ανάλογο με αυτό του Λονδίνου. Να κάνουμε όλοι καλά την δουλειά μας με την απαιτούμενη φιλοσοφία και να επιστρέψουμε με κάτι καλό για τον ΠΑΟΚ. Εχουμε κάνει φανταστική πορεία στο Europa League και έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία».

Για τα δύο πρόσωπα που έδειξε ο ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον ΟΦΗ

«Δείξαμε δύο καλά πρόσωπα στα δύο ημίχρονα. Στο πρώτο παίξαμε φανταστικό ποδόσφαιρο επιθετικά και δεν επιτρέψαμε τον ΟΦΗ να μας απειλήσει. Μπήκαμε στο δεύτερο με σκοπό να κρατήσουμε το σκορ, ξέραμε ότι θα μας πιέσει ο αντίπαλος, παίξαμε όμως πολύ καλά στην άμυνα και το πετύχαμε. Είχε κάποιες ευκαιρίες ο ΟΦΗ ωστόσο είμαστε χαρούμενοι για τους τρεις βαθμούς».

Για το παιχνίδι με τον Αρη

«Η συγκέντρωση είναι στο παιχνίδι με την Ουντινέζε. Είναι ένα μεγάλο γεγονός για τον ΠΑΟΚ αυτό. Το σωστό είναι να δούμε ένα ένα ξεχωριστά τα παιχνίδια και στη συνέχεια θα ασχοληθούμε με τον Αρη. Ξέρουμε τι σημαίνει για τον κόσμο και για την πόλη μας αυτό το ματς. Μας περιμένουν δύο πολύ καλά παιχνίδια τα οποία είναι σωστό να τα δούμε ένα προς ένα».

Για το αν έβαλε κάποιο στοίχημα με συμπατριώτη του για τον αγώνα με την Ουντινέζε

«Δεν στοιχηματίζω, δεν έχω μιλήσει με κάποιον γνωστό μου. Η προσοχή μου είναι στο ματς της Πέμπτης και όλοι οι φίλοι μου στην Ιταλία είμαι σίγουρος ότι θα είναι με το μέρος μου».

Για τον Πάμπλο Κοντρέρας

«Ο ΠΑΟΚ σίγουρα έχασε ένα μεγάλο παίκτη και ένα μεγάλο άνθρωπο, όμως, η ζωή συνεχίζεται. Εύχομαι στον Κοντρέρας να έχει τύχη στην ζωή του και νομίζω ότι και αυτός εύχεται το ίδιο».

Για την ευχή του

«Εύχομαι να σκοράρω σε ένα από τα δύο ματς που ακολουθούν. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι μόνος στην Ιταλία, θα έρθει ο κόσμος του και αυτό είναι φανταστικό. Η πόλη του Ούντινε θα μάθει τον κόσμο της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: