Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Μουρίνιο: «Υπάρχει κίνδυνος για απώλειες»

Μουρίνιο: «Υπάρχει κίνδυνος για απώλειες»
Δεν έχει κατακτήσει ακόμα η Ρεάλ Μαδρίτης τον τίτλο της Primera Division, όπως δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά τη νίκη (4-2) επί της Λεβάντε. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι «υπάρχουν ομάδες που θέλουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό ή θα παλέψουν για την έξοδο στην Ευρώπη». Επίσης, ο 49χρονος προπονητής χαρακτήρισε απίστευτο και φανταστικό το τρίτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στη χθεσινή αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του «Special One» στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου

Για τη διαφορά των δέκα βαθμών με την Μπαρτσελόνα

«Υπάρχουν πολλοί ακόμα βαθμοί που μπορούμε να διεκδικήσουμε και πολλά ακόμα παιχνίδια για να παίζουμε. Κάθε αγώνας είναι δύσκολο και υπάρχει κίνδυνος να έχουμε απώλειες. Υπάρχουν ομάδες που θέλουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό ή άλλες που προσπαθούν να κερδίσουν ένα “εισιτήριο” για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Απομένουν 39 βαθμοί ακόμα, οι οποίοι είναι 13 νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν. Όπως καταλαβαίνετε, υπάρχουν ακόμα πολλοί αγώνες. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Απόψε ήταν, όπως και αυτά που θα ακολουθήσουν απέναντι στη Χετάφε και τη Σαραγόσα».

Για την εικόνα του χθεσινού αγώνα

«Στο πρώτο ημίχρονο αποτύχαμε, αλλά το προβάδισμα που έχουμε μας επιτρέπει να κάνουμε μικρά λάθη. Έχουμε να παίξουμε σε δύσκολους αγώνες στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά αποδεικνύουμε ότι δύσκολα θα μας κερδίσουμε μέσα στο Μπερναμπέου. Η Λεβάντε ήταν πολύ καλά οργανωμένη από τακτικής άποψης. Εμείς χρειάζεται να συνεχίσουμε να κερδίζουμε, επειδή τα πρωταθλήματα κερδίζονται μόνο όταν έχει τελειώσει μαθηματικά».

Για το φοβερό γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο

«Το γκολ του Κριστιάνο ήταν απίστευτο, φανταστικό και πιστεύω ότι θα κάνει τον γύρο του κόσμου τις επόμενες εβδομάδες. Όλη ομάδα αισθάνεται έτσι και ήταν ένα ξεχωριστό τέρμα για τον Κριστιάνο. Ήταν το υπ’ αριθμόν 4.000 γκολ της Ρεάλ στ Μπερναμπέου και το αξίζει».

Για την έδρα διεξαγωγής του Κυπέλλου Ισπανίας

«Δεν θέλω να παίξω στον τελικό του Copa del Rey, έτσι δεν με ενδιαφέρει αν θα γίνει εδώ (στην Ισπανία) ή την Κίνα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: