Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Ρονάλντο: «Να συνεχίσουμε έτσι»!!

Ρονάλντο: «Να συνεχίσουμε έτσι»!
Τέρμα το γκάζι πρέπει να πατήσει μέχρι το τέλος της σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τη νίκη (4-2) επί της Λεβάντε στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Ο πρωταγωνιστής της χθεσινής αναμέτρησης τόνισε ότι το χατ τρικ που πέτυχε οφείλεται στη καλή συνεργασία που έχουν οι ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας».

«Ξέραμε ότι ο αγώνας θα είναι δύσκολος και δεν είχαμε καλό ξεκίνημα. Αλλάξαμε στάση μετά το πρώτο γκολ. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν. Ωστόσο, απομένουν πολλά παιχνίδια μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Τα γκολ έρχονται χάρη στην προσπάθεια που καταβάλει ολόκληρη η ομάδα. Παίζουμε καλά και εγώ είμαι σε καλή κατάσταση. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι…».

Καταλήγοντας, ο Ρονάλντο μίλησε για τον πανηγυρισμό του με τον Ζοσέ Μουρίνιο: «Ήμουν πολύ χαρούμενος μετά το γκολ και ήθελα να το πανηγυρίσω με τον προπονητή και τους συνεργάτες του, επειδή όλοι μαζί κάνουμε εξαιρετική δουλειά».

Δείτε το σχετικό βίντεο




πηγή: sportfm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: