Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

«Στόχος μας να αποκλείσουμε τον Ολυμπιακό»

Ο τεχνικός της Ρουμπίν Καζάν, Κούρμπαν Μπερντίεφ, υπογράμμισε στην συνέντευξη Τύπου ότι στόχος της ομάδας του είναι να αποκλείσει τον Ολυμπιακό, για τον οποίο είπε ότι του αρέσουν τα πάντα σχετικά με τον τρόπο που παίζει!
«Στόχος μας να αποκλείσουμε τον Ολυμπιακό»
Ο Μπερντίεφ μίλησε για:

Την ετοιμότητα της Ρουμπίν με αφορμή την μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος:
Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στον αγώνα.

Το εάν συνιστά πλεονέκτημα για την ομάδα του το γεγονός ότι έχει συνηθίσει να παίζει σε τέτοιες καιρικές συνθήκες: Δεν νομίζω ότι ο καιρός δίνει σε κάποια ομάδα κάποιο πλεονέκτημα. Είχαμε παίξει και με την Τβέντε στο παρελθόν και δεν είχαμε παίξει καλά. Οπότε δεν έχει να κάνει ο καιρός με την απόδοση της ομάδας.

Τις τέσσερις ισοπαλίες που έχει η Ρουμπίν σε ισάριθμα ματς με ελληνικές ομάδες και το τι αποτέλεσμα περιμένει: Ο σκοπός είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Το αποτέλεσμα δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία.

Τον λόγο που δεν γίνεται σε άλλο γήπεδο το ματς με καλύτερες καιρικές συνθήκες: Είχαμε προτείνει να γίνει το ματς στην Τουρκία. Δεν το δέχτηκε η ΟΥΕΦΑ και ελπίζω να αποφύγουμε κάποιους τραυματισμούς. Το παιχνίδι σε τέτοιες συνθήκες ασκεί μεγάλη πίεση στον οργανισμό.

Την αιτία που αρνήθηκε η ΟΥΕΦΑ και την κατάσταση του Νάτχο: Η ΟΥΕΦΑ ήταν αυτή που αρνήθηκε χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις και η σημερινή προπόνηση θα δείξει κατά πόσο είναι έτοιμος να παίξει ο Νάτχο.

Τι είναι αυτό που του αρέσει περισσότερο από τον Ολυμπιακό: Τα πάντα!

Το εάν αύριο ο υδράργυρος πέσει πιο κάτω από τους -15 βαθμούς τι θα προτείνει για το ματς: Θα αρνηθούμε. Θα είναι κατά του παιχνιδιού.

Το κατά πόσον υπάρχει πιθανότητα να ακυρωθεί ο αγώνας: Θα αποφασίσει η επιτροπή της ΟΥΕΦΑ και λογικά θα ξέρουμε το απόγευμα.

Την απουσία του Νομπόα: Το ρόστερ είναι δυνατό και υπάρχουν παίκτες που μπορούν να αναπληρώσουν το κενό του. Στην προετοιμασία έχω δοκιμάσει σχέδια και δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα. Όλοι θα είναι έτοιμοι.

Την αγωνιστική άνοδο του Ολυμπιακού: Είναι μεγάλο πλεονέκτημα και το βλέπουμε στα αποτελέσματά του. Κάθε ματς παίζει όλο και καλύτερα.

Τον αποκλεισμό του τερματοφύλακα Ρίζικοφ και το πόσο έχει δυσκολέψει την προετοιμασία της ομάδας: Όχι. Έχουμε άλλους δύο τερματοφύλακες. Εϊναι αρκετά καλοί και το έδειξαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Είναι έτοιμοι. Δεν έγιναν κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις.

Το ποιος εκ των των δύο θα παίξει: Θα γνωστοποιηθεί αύριο, όπως και η υπόλοιπη ενδεκάδα.

Την σύγκριση με τους αγώνες με την Τβέντε: Δεν μπορούν να συγκριθούν αυτές οι δύο ομάδες. Άλλο στυλ ο Ολυμπιακός και άλλο η Τβέντε. Απλώς προετοιμαστήκαμε καλύτερα και έχουμε πιο ζεστά ρούχα.

Στην συνέντευξη Τύπου έδωσε το παρών ο Λευκορώσος μέσος, Σεργκέϊ Κίσλιακ. Αυτός είπε για:
Το εάν έχει παίξει μπάλα ξανά σε τέτοιες συνθήκες: Όχι, αλλά έχουμε ισοθερματικά ρούχα και τις θερμαντικές αλοιφές. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βγούμε στο γήπεδο.

Το κατά πόσον το βλέπει σαν μία ευκαιρία και ένα κίνητρο αυτό το ματς: Ναι, είναι κίνητρο για μένα. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι τακτικός στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: