Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Πρόγραμμα «φωτιά» χωρίς Ίβιτς!!

Πρόγραμμα «φωτιά» χωρίς Ίβιτς
Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ για το μέγεθος του τραυματισμού του Βλάνταν Ίβιτς, καθώς ο Σέρβος μέσος θα υποχρεωθεί να μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, με συνέπεια να είναι απών από τους επόμενους σημαντικούς αγώνες που έχει να δώσει ο «Δικέφαλος του Βορρά» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ίβιτς αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ λόγω έντονων ενοχλήσεων στους προσαγωγούς με τις σημερινές εξετάσεις να «δείχνουν» πως έχει υποστεί α’ προς β’ βαθμού κι ως εκ τούτου θα υποχρεωθεί να μείνει περίπου 20 μέρες εκτός δράσης.

Σε μια περίοδο που ο Λάζλο Μπόλονι χρειαζόταν λύσεις ειδικά στη μεσαία γραμμή, αφού οι παίκτες που αγωνίζονται σε αυτή (βλ. Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης) έχουν τραβήξει το μεγαλύτερο κουπί ως τώρα, αντ’ αυτού στερείται μιας σημαντικής μονάδας.

Και όχι από όποια κι όποια ματς. Αλλά από τις διπλές αναμετρήσεις με την Ουντινέζε για τους «32» του Europa League, όπως επίσης και από τα εγχώρια ντέρμπι με τον Αρη στην Τούμπα και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Η επιστροφή του δρομολογείται για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, αφού δύσκολα θα προλάβει το εντός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: