Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

«Είναι πολλά τα λεφτά... ΑΕΚ»!

Την πεποίθηση του ότι δε θα παίξει κανένα ρόλο το ποιος θα εκπροσωπήσει την ΑΕΚ στις συζητήσεις με την UEFA καθώς τα χρέη είναι πολλά, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος Μάριος Λευκαρίτης.
«Είναι πολλά τα λεφτά... ΑΕΚ»!
Ο αντιπρόεδρος της UEFA μίλησε στο aekvoice.gr και είπε τα ακόλουθα.
«Δεν έχω πραγματικά ιδέα για το τι γίνεται με την ΑΕΚ. Η περίπτωσή της χρειάζεται αρκετή εξειδίκευση η οποία έχει να κάνει με την Πειθαρχική Επιτροπή που ασχολείται με την υπόθεση της ελληνικής ομάδας.
Διάβαζα χθες στο αεροπλάνο (σ.σ. επέστρεφε από τη Γενεύη) τις ελληνικές εφημερίδες οι οποίες έγραφαν ότι θα παίξει ρόλο αν εμφανιστεί ο Νικολαϊδης ή ο Μπάγεβιτς. Κατά την άποψή μου και σύμφωνα με την εμπειρία μου σας λέω ότι δεν πρόκειται να παίξει κανέναν απολύτως ρόλο το φυσικό πρόσωπο που θα δώσει το «παρών». Τα χρήματα και τα χρέη είναι πάρα πολλά και η εκπροσώπηση της ΑΕΚ είναι απλά λεπτομέρεια. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία ποιος θα την εκπροσωπήσει.
Με την περίπτωση του ΠΑΟΚ, αν και δεν είναι στις αρμοδιότητές μου, αναγκάστηκα να ασχοληθώ γιατί δέχτηκα ...βομβαρδισμό τηλεφωνημάτων από εκπροσώπους της ελληνικής ομάδας και συναδέλφους σας που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Τώρα θα είμαι την Πέμπτη στη Ζυρίχη αλλά όπως σας είπα δεν έχω καμία ενημέρωση για την υπόθεση της ΑΕΚ».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: