Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Η χειραψία, η Λίβερπουλ και οι …άνωθεν πιέσεις!!

Η χειραψία, η Λίβερπουλ και οι …άνωθεν πιέσεις
Τους «υπευθύνους» της εκτόνωσης της έντασης στο εσωτερικό της Λίβερπουλ με τον Λουίς Σουάρες αποκαλύπτουν τα αγγλικά Μέσα, τα οποία κάνουν λόγο για πιέσεις από τους χορηγούς των «κόκκινων». Αμερικανοί σπόνσορες, εκατομμύρια ευρώ για το κοινωνικό προφίλ των εταιρειών και τραπεζικοί όμιλοι πίσω από τη «συγγνώμη» του Ουρουγουανού επιθετικού.

Ο 24χρονος άσος δεν έδωσε το χέρι του στον Πατρίς Εβρά, στην καθιερωμένη χειραψία πριν την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Το θέμα του Λουίς Σουάρες στη Λίβερπουλ οδεύει προς εκτόνωση, μετά την απολογία του Ουρουγουανού άσου και την αποδοχή της από τους «κόκκινους» και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο, πίσω από την κίνηση αυτή δεν βρίσκεται μόνο η νοοτροπία του συλλόγου και ο τρόπος που αντιμετωπίζει ο Κένι Νταλγκλίς τέτοιου είδους θέματα, αλλά φαίνεται ότι εμπλέκονται και οι χορηγοί των «κόκκινων».
Συγκεκριμένα, η «Standard Chartered», χορηγός στην εμφάνιση της Λίβερπουλ, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι υπάρχει «απογοήτευση για το περιστατικό του Σαββάτου» και αποκαλύπτει ότι «το θέμα συζητήθηκε με τη διοίκηση του συλλόγου». Από την πλευρά τους, οι «κόκκινοι» δεν κάνουν κάποιο σχόλιο για το θέμα, ενώ στα Μέσα γίνεται λόγος για «προσπάθεια των χορηγών να προστατεύσουν το προφίλ τους». 
Την ίδια ώρα, τα Μέσα σε ΗΠΑ και Ουρουγουάη σχολίαζαν καυστικά τη συμπεριφορά του επιθετικού των «κόκκινων». Αγγλικό περιοδικό που ασχολείται με τα οικονομικά του ποδοσφαίρου κάνει λόγο για πιέσεις που ασκήθηκαν στη Λίβερπουλ από το σύνολο των χορηγών της, με έδρα την Αμερική, ενώ παρόμοια κίνηση έγινε και προς τον επιχειρηματικό όμιλο Fenway, στον οποίο ανήκει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου.


πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: