Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Άσχημα νέα για Ίβιτς – Σαλπιγγίδη!

Με την… τύχη τους τα βάζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και ο Μπόλονι, καθώς στο φιλικό παιχνίδι με την Ούπεν τραυματίστηκαν οι Βλάνταν Ίβιτς και Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο πρώτος «τρέχει» για το ματς με την Βαλερένγκα, ο δεύτερος το χάνει σίγουρα…

Άσχημα νέα για Ίβιτς – Σαλπιγγίδη!
Αμφότεροι υπέστησαν θλάσεις και αναμένεται να υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να εξακριβωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις πάντως, τα νέα είναι πολύ άσχημα για τον «Δικέφαλο». Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο στη φάση που πέτυχε το πρώτο γκολ και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για 10-12 μέρες, άρα οριακά θα προλάβει τον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League με την Μίκα ή την Βαλερένγκα, στις 28 Ιουλίου.
Ο «Σάλπι» όμως έχει υποστεί θλάση α' βαθμού στο δεξί οπίσθιο μηριαίο, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι πρόκειται για δεύτερου βαθμού. Αν επιβεβαιωθούν, τότε το διάστημα απουσίας του μπορεί να φτάσει τουλάχιστον τις 3, ίσως και 4 εβδομάδες! sportdog gr

Σκόραρε και τραυματίστηκε!

Ο Βλάνταν Ίβιτς άνοιξε το σκορ στο φιλικό του ΠΑΟΚ με την Ούπεν, ωστόσο στην φάση που έβαλε το γκολ, τραυματίστηκε!
Σκόραρε και τραυματίστηκε!
Ο Λίνο στο 14’ έκανε ωραία τη σέντρα και ο Ίβιτς με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, η κίνηση που έκανε για να βρει την μπάλα, τον έθεσε… νοκ άουτ με πρόβλημα στον δικέφαλο.

Ο Σέρβος ζήτησε αλλαγή και στην θέση του πέρασε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Απόφαση «βόμβα» υπέρ των εργοδοτών από τον Άρειο Πάγο


Απόφαση-κόλαφο για τα εργασιακά δικαιώματα εξέδωσε η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου που έκρινε ότι ακόμη κι αν η απόλυση εργαζομένου κριθεί παράνομη από τα δικαστήρια, αυτό δεν υποχρεώνει τον εργοδότη σε επαναπρόσληψή του!
Σύμφωνα με την υπ' αριθμόν 9/2011 απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, η οποία χαρακτηρίζεται από πολλούς νομικούς “αντεργατική”, η υποχρέωση του εργοδότη να επαναπροσλάβει τον απολυμένο εργαζόμενο δεν ανακύπτει ως αυτόματη συνέπεια της αναγνώρισης ως άκυρης της καταγγελίας της σύμβασης εργασίας του από τα δικαστήρια, αλλά απαιτείται και η συνδρομή και άλλων προϋποθέσεων. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι με παλαιότερες αποφάσεις του Αρείου Πάγου αρκούσε ο χαρακτηρισμός της απόλυσης ενός υπαλλήλου ως άκυρης από τα δικαστήρια για να υποχρεωθούν οι εργοδότες να επαναπροσλάβουν τους απολυθέντες υπαλλήλους.
Διευθυντικό Δικαίωμα
Η απόφαση επικαλείται το άρθρο 281 του Αστικού Κώδικα και σημειώνει ότι η άρνηση του εργοδότη να αποδεχθεί τις υπηρεσίες του μισθωτού, μετά τη δικαίωσή του από τα δικαστήρια, είναι παράνομη, μόνο όταν με την απόλυση θίγονται υλικά ή ηθικά συμφέροντα του εργαζομένου ή επέρχεται χωρίς λόγο προσβολή της προσωπικότητάς του.
Ακόμη, σύμφωνα με την εν λόγω απόφαση, οι απολυμένοι υπάλληλοι θα πρέπει να επικαλούνται συγκεκριμένα περιστατικά που να αποδεικνύουν ότι η μη επαναπρόσληψή τους είναι καταχρηστική. Μόνον σε αυτή την περίπτωση μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία τους.

Την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, απασχόλησε, λόγω γενικότερου ενδιαφέροντος, υπόθεση απολυμένου υπαλλήλου από την Alpha Bank που διεκδικούσε την επαναπρόσληψή του.

Μίσελ Γκαρμπίνι: «Φέτος θα καταφέρουμε πολλά…»

Η περίοδος «προσαρμογής» πέρασε ανεπιστρεπτί για τον Μίσελ Γκαρμπίνι την περσινή αγωνιστική περίοδο και όπως αποδείχθηκε, δεν του χρειάστηκε και πολύ, καθώς ο Βραζιλιάνος ξεχώρισε με τη συνέπεια και την παρουσία του στο αριστερό άκρο της άμυνας. Τα ερωτηματικά για την απόκτηση του δεν έλειπαν, αλλά απέδειξε περίτρανα πως μπορεί να καταφέρει εξαιρετικά και να καλύψει τη θέση με απόλυτη επιτυχία, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι.
Φέτος, μοιάζει πιο αποφασισμένος από ποτέ να βοηθήσει ακόμη περισσότερο τον Άρη και δικαιολογεί απόλυτα τον χαρακτηρισμό «βιονικός» που του έχει αποδοθεί από συμπαίκτες, τεχνικό τιμ, φιλάθλους με την παρουσία του στις προπονήσεις, αλλά και στο πρώτο φιλικό παιχνίδι. Εμφανίζεται μάλιστα πεισμωμένος να προσφέρει ακόμη περισσότερα φέτος και βλέπει το μέλλον του με τη φανέλα του Άρη, παρότι στο τέλος της χρονιάς, ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με τους «κίτρινους».
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ:
Γιώργο Στράντζαλη

-Μίσελ, μετά από μια εβδομάδα προετοιμασίας σας στο Καρπενήσι πως βλέπει να κυλάει η ομάδα;
«Ξεκινάμε μία εντελώς διαφορετική χρονιά με πάρα πολύ αισιοδοξία και πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχουμε ένα καινούργιο προπονητή ο οποίος τους περισσότερους μας γνωρίζει. Έχει ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο δουλειάς, μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία. Από εκεί και πέρα όμως, θεωρούμε ότι η ομάδα θα πρέπει να ξεκινήσει δυνατά. Δεν κλείσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά και πρέπει να ανακτήσουμε τη θέση μας στα πλέι οφ. Βλέποντας πως κυλάει η σεζόν θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, αλλά σίγουρα να επιστρέψουμε στην Ευρώπη».
-Πρώτο φιλικό με τον Ατρόμητο, ποιά είναι τα συμπεράσματα που μπορούμε να πούμε ότι βγήκαν;
«Ικανοποιημένοι σίγουρα δεν είμαστε, αλλά ήταν το πρώτο φιλικό και γι΄αυτό υπήρξαν αρκετά λάθη από άποψη τεχνικής και τακτικής. Η ομάδα βρίσκεται στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας της, ακόμα είναι βαριά τα πόδια ωστόσο όμως υπάρχει αρκετός χρόνος μπροστά μας ώστε να διορθωθούν τα όποια λάθη. Να δει ο προπονητής σε τι χρειάζεται δουλιεά η ομάδα με ποιους παίκτες θα στήσει την ομάδα και υπάρχει αρκετός καιρός για να χτίσουμε ένα συμπαγές σύνολο, που τη νέα χρονιά θα πρωταγωνιστήσει».
«Παίζω… οπουδήποτε, εφόσον χρειαστεί»
-Σε είδαμε να παίζεις μέχρι και σέντερ μπακ…
«Ήταν η πρώτη φορά που αγωνιζόμουν σε αυτή τη θέση. Έγινε και μια συζήτηση με τον προπονητή για το αν είναι μία θέση που τη νιώθω κοντά μου και αν τον αναγκάσουν οι καταστάσεις να με φέρουν πιο μέσα στην άμυνα. Εγώ απάντησα πως θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά ώστε να ανταποκριθώ σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν προκύψει».
-Βαδίζεις πλέον στον δεύτερο χρόνο σου στον Άρη. Από τη μέχρι τώρα παρουσία σου στην ομάδα είσαι ευχαριστημένος ή έχεις να δώσεις κι’ άλλα;
«Θέλω να βελτιωθώ κι άλλο, να προσφέρω περισσότερα. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μου, αλλά δεν γίνεται να μείνεις στάσιμος. Είχα μία γεμάτη χρονιά με αρκετές συμμετοχές και όσες έχασα πέρυσι θα κοιτάξω να μη τις χάσω και να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ».
-Οι εντολές που παίρνετε από τον προπονητή σας ποιές είναι;
«Στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας έχουμε επικεντρωθεί στην φυσική κατάσταση. Υπάρχει αρκετό τρέξιμο και βελτίωση στην τεχνική Δουλεύουμε πολύ στην αφομοίωση των συστημάτων που θα παίξουμε. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτές τις προπονήσεις γιατί όποιος ψάχνει περισσότερα πράγματα για τον εαυτό και κερδίσει πολλά πράγματα από αυτές τις προπονήσεις θα καταφέρει να γίνει μέλος ενός συλλόγου που έχει υψηλές απαιτήσεις και θέλει να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα επίπεδα».
-Η περσινή χρονιά δεν έκλεισε ιδανικά για τον Άρη. Ζήσατε ωστόσο σημαντικές ευρωπαϊκές στιγμές. Φέτος, αυτή την περιόδου όπου χτίζεται η καινούργια ομάδα, έχετε στην άκρη του μυαλού σας το ότι πρέπει να επιστρέψει τον Άρη στην Ευρώπη;
«Έχει παραμείνει ο κορμός και σε σχέση με πέρυσι έχουν έρθει λίγοι ποδοσφαιριστές. Όλοι πεισμώσαμε και θέλουμε να ξαναζήσουμε τις ευρωπαϊκές στιγμές. Θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Όσο το κάνουμε αυτό θα έρχονται τα αποτελέσματα και θα μεγαλώνει η εμπιστοσύνη στην ομάδα για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και να έχουμε επιτυχία, τόσο σε πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο, μία διοργάνωση από την οποία αποκλειστήκαμε άδοξα πέρυσι και ανάλογες στιγμές δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε».
«Πρώτη μου σκέψη για το μέλλον ο Άρης»
-Η φετινή χρονιά έχει για σένα και ένα επιπλέον κίνητρο, να δείξεις ότι αξίζεις να μείνεις στο ρόστερ του Άρη, διότι το συμβόλαιό σου λήγει το καλοκαίρι…
«Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν κατάφερνα να ανανεώσω το συμβόλαιό μου, καθώς νιώθω πολύ καλά. Θα ήταν λάθος να σκεφτόμουν όμως μόνο ατομικά την απόδοσή μου γιατί θα έχανα την προσήλωση μου στον ομαδικό στόχο, καθώς μέσα από τη σωστή λειτουργία της ομάδας θα φανούν και οι δικές μου εμφανίσεις. Ελπίζω να πάω καλά και να πείσω τη διοίκηση και τον προπονητή, οι οποίοι θα κρίνουν το μέλλον μου. Η πρώτη μου σκέψη είναι ο Άρης και ελπίζω να τους πείσω».
«Μια γροθιά με τον κόσμο»
-Για τον κόσμο του Άρη που στο φιλικό με τον Ατρόμητο έδειξε την αγάπη του για την ομάδα, αξίζει να δώσετε το κάτι παραπάνω;
«Ο κόσμος είναι πάρα πολύ ιδιαίτερος. Εγώ είμαι ένα χρόνο στην ομάδα και ξέρω ότι όπου και αν παίζουμε θα είναι εκεί και αυτό μας δίνει χαρά ώθηση και βοήθεια. Επιδειώκουμε κάθε φορά να δίνουμε το κάτι παραπάνω για τον κόσμο μας, γιατί το αξίζει. Κάθε φορά που βγαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο θέλουμε να δώσουμε ό,τι καλύτερο και να είμαστε μία γροθιά με τον κόσμο, σαν μία οικογένεια να προχωράμε μπροστά».
-Πως αισθάνεσαι, όντας Νοτιοαμερικάνος, που θα αντιμετωπίσεις σε λίγες ημέρες την Πενιαρόλ;
«Είναι μία πάρα πολύ μεγάλη και ιδιαίτερη χαρά μόνο που θα παίξω με μία ομάδα από τη Λατινική Αμερική. Είναι μία σκληροτράχηλη και καλά δουλεμένη ομάδα και θα έρθει να παρουσιάσει αυτό το πρόσωπο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Εμείς αν και είναι αρχή της προετοιμασίας θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να δείξουμε καλό πρόσωπο και θετικές εντυπώσεις στον κόσμο που θα έρθει να μας παρακολουθήσει. Επιπλέον, από τα πρώτα φιλικά προσπαθούμε να χτίσουμε μία νικηφόρα νοοτροπία η οποία θα μας συνοδεύει και θα μας βοηθήσει όλη τη χρονιά».
-Σαν πιο έμπειρος, με μακρά θητεία στο ποδόσφαιρο, νιώθεις ότι πρέπει να συμβουλεύεις τους νεαρότερους παίκτες του ρόστερ, που είναι και αρκετοί φέτος;
«Βρίσκομαι σε μία ηλικία όπου θεωρώ ότι μπορώ να δώσω κάποιες συμβουλές σε νεαρότερους ποδοσφαιριστές και ίσως αυτή η ηλικία είναι τέτοια που μου επιτρέπει να το κάνω αυτό καθώς θυμάμαι το διάστημα που ήμουν και εγώ στη θέση τους και με συβούλευαν άλλοι. Υπάρχουν παιδιά που μπορούν να στελεχώσουν την ομάδα. Εκτός από τον κορμό και τους παίκτες που θα οδηγούν την ομάδα, με τις προσθήκες των νεαρών θα μας βοηθήσει πολύ στον αγώνα που θα δώσουμε όλη τη χρονιά».Metrosport gr

Ωραίο μπικίνι Κιμ! (ΦΩΤΟ)

Η Κιμ Καρντάσιαν βρέθηκε σε παραλία του Μαϊάμι για μερικές βουτιές και οι παπαράτσι δεν έχασαν την ευκαιρία να την φωτογραφίσουν.
Ωραίο μπικίνι Κιμ! (ΦΩΤΟ)
Απολαύστε την…

Ο Ολυμπιακός, το Αιγάλεω και οι πρωταθλητές Ευρώπης!!

Ο Καραγκούνης με αφορμή την πρόκριση του Σέρτζιο Μαρκαριάν στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, θυμήθηκε την ομάδα της Ριζούπολης και την περιβόητη φράση του Σπάθα για Αιγάλεω και Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός, το Αιγάλεω και οι πρωταθλητές Ευρώπης!
Ο Γιώργος Καραγκούνης αμέσως μετά το τέλος του φιλικού με την Κολωνία, στο οποίο οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 2-1, δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωσε για το παιχνίδι, ωστόσο με αφορμή την πρόκριση του Σέρτζιο Μαρκαριάν με την ομάδα του Περού στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, θυμήθηκε τον τρόπο που έφυγε από τον Παναθηναϊκό μετά το χαμένο πρωτάθλημα στην Ριζούπολη.

«Fortza Σέρτζιο, όλοι Περού είμαστε. Ο άνθρωπος έφυγε με μια ήττα στην Ριζούπολη και εμείς όλοι λούζερ! Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να νικάνε και οι άλλοι να πάνε να γίνουν πρωταθλητές Ευρώπης».
Μπορεί λοιπόν να πέρασαν οκτώ χρόνια, ωστόσο ο Γιώργος Καραγκούνης ακόμα δεν έχει ξεχάσει τον τρόπο που διαλύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες εκείνη η ομάδα των «πρασίνων», μέλη της οποίας αποτέλεσαν και τον κορμό της εθνικής Ελλάδος που κατέκτησε το Euro2004.
πηγή: sportdog.gr

Έρχεται Αθήνα ο Λάζαρος!!

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι αναμφίβολα ο μεγάλος άτυχος στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, με τη ρήξη χιαστών που υπέστη.
Αμέσως μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Κολωνία, ο διεθνής μεσοεπιθετικός, συνοδεία του γιατρού Παναγιώτη Κουλουμέντα, αποχώρησε από το γήπεδο και απόψε οι δυο τους θα αναχωρήσουν με προορισμό την Αθήνα.
Ο άτυχος ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην Αθήνα, προκειμένου να υποβληθεί τη Δευτέρα (18/07) σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του σοβαρού τραυματισμού του.

Στις Φιλιππίνες ο Ρόουζ!!

Στο πλευρό του Κόμπι Μπράιαντ και του Κρις Πολ θα αγωνιστεί ο Ντέρικ Ρόουζ στις Φιλιππίνες σε παιχνίδια επίδειξης.
Με την ευκαιρία του λοκ άουτ οι τρεις αστέρες του ΝΒΑ θα αγωνιστούν σε φιλικές αναμετρήσεις στην πρωτεύουσα των Φιλιππίνων, τη Μανίλα. Εκτός αυτή τη φοβερή τριπλέτα όμως στην επίλεκτη ομάδα θα μετάσχουν και οι: Ταϊρίκ Έβανς (Σακραμέντο Κινγκς), Μάριο Τσάλμερς (Μαϊάμι Χιτ), Ράσελ Ουέστμπρουκ (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ), Ράσελ Ουέστμπρουκ (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ), ΝτεΑντρέ Τζόρνταν (Λος Άντζελες Κλίπερς).
πηγή: onsports.gr

Εκλεισε Χουσεΐνοβιτς η Ξάνθη!!

Ενας Βόσνιος έρχεται να ταράξει τα ήρεμα (τις τελευταίες ημέρες) μεταγραφικά - λιμνάζοντα ύδατα της Ξάνθης! Ο λόγος για τον Βόσνιο επιτελικό μέσο, Σαίντ Χουσεΐνοβιτς, ο οποίος συμφώνησε με την ακριτική ομάδα και ετοιμάζει βαλίτσες για τα Πηγάδια…
Ο 23χρονος δεξιός χαφ(μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και ως δεύτερος επιθετικός) της Βέρντερ Βρέμης, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ακριτική ομάδα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας «Weser Report».
Στο ρεπορτάζ φιλοξενούνται δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Βέρντερ, Κλάους Αλοφς («ο παίκτης δεν ανήκει πλέον στην ομάδα μας») ενώ αναφέρεται πως τις επόμενες ημέρες ο ποδοσφαιριστής θα βρεθεί στην Ελλάδα, προκειμένου να υπογράψει στην Ξάνθη και να «κλειδώσει» με τον τρόπο αυτό η συμφωνία του με την ελληνική ομάδα.

Ο Χουσείνοβιτς (γεννημένος στις 10 Ιουλίου 1988) έχει ύψος 1.76μ. και ζυγίζει 70 κιλά. Είναι τρεις φορές διεθνής με την Εθνική Βοσνίας, ενώ στο βιογραφικό του υπάρχουν διεθνείς συμμετοχές και με τα μικρότερα εθνικές ομάδες της χώρας του.

«Εφτιαξε» το όνομα του αγωνιζόμενος με την Σλόμποντα Τούζλα την σεζόν 2007-08 (25 συμμ. – 5 γκολ). Το καλοκαίρι του 2008 η Βέντερ Βρέμης απέκτησε τα δικαιώματά του, χωρίς όμως ο Βόσνιος μέσος να καταφέρει να καθιερωθεί. Επειτα από μόλις τρεις εμφανίσεις παραχωρήθηκε - μεσούσης της περιόδου 2008-09- δανεικός στην Καϊζερσλάουτερν, μετρώντας μόλις τέσσερις συμμετοχές. Το καλοκαίρι του 2009 επέστρεψε στην Βέρντερ, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει πολλά στα παιχνίδια του(συνολικά δέκα) τα δύο τελευταία χρόνια.

Να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι της Skoda δούλευαν πολύ καιρό τώρα την συγκεκριμένη περίπτωση και έπειτα από πολυήμερες επαφές με την γερμανική ομάδα, κατάφεραν να ολοκληρώσουν την μεταγραφή. Οι πληροφορίες που υπάρχουν για το προφίλ του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της Ξάνθης, κάνουν λόγο για έναν εξαιρετικά τεχνίτη και γρήγορο παίκτη ο οποίος είναι ικανός να κάνει την διαφορά και να ανεβάσει τα αγωνιστικά «κυβικά» της ακριτικής ομάδας...
πηγή: onsports.gr

Νέα δίκη Κεντέρη – Θάνου!!

Αύριο θα πραγματοποιηθεί η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση του τροχαίου ατυχήματος των Κεντέρη – Θάνου πριν τους Ολυμπιακούς της Αθήνας.


Το σήριαλ Κεντέρης – Θάνου συνεχίζεται.. Αύριο (18/7) αναμένεται η δίκη σε δεύτερο βαθμό ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων για το ατύχημα που είχαν οι δύο αθλητές πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Εκτός από τους δύο αθλητές, κατηγορούμενος είναι ο προπονητής Χρήστος Τζέκος, επτά γιατροί του ΚΑΤ και δύο πολίτες που είχαν δηλώσει αυτόπτες μάρτυρες.
Στην τελευταία δίκη, σε πρώτο βαθμό, οι δικαστές είχαν κρίνει όλους τους κατηγορούμενους ως «ένοχους», λέγοντας πως το ατύχημα ήταν σκηνοθετημένο από τον προπονητή Χρήστο Τζέκο.

Ο προπονητής έχει καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης 33 μηνών, οι δύο αθλητές σε 31 μήνες , οι γιατροί του ΚΑΤ σε ποινές από 6 έως 8 μήνες ενώ οι δύο δήθεν αυτόπτες σε 7 και 15 μήνες αντίστοιχα. Για όλους τους κατηγορούμενους ορίστηκε η έφεσή τους να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό προσδιορίστηκε ταχύτατα καθώς η υπόθεση παραγράφεται το 2012.
πηγή: onsports.gr

Πάντα πρώτος ο ΠΑΟΚ στην IFFHS!!

Tην πρώτη θέση της Παγκόσμιας Υπηρεσίας Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS) όσον αφορά τις ελληνικές ομάδες απολαμβάνει ο ΠΑΟΚ.
Σύμφωνα με την λίστα που δημοσιεύτηκε για την περίοδο 1η Ιουλίου 2010 - 30 Ιουνίου 2011 για τα πρωταθλήματα όλων των ηπείρων ο "Δικέφαλος" κατέχει την 61η θέση, αρκετά μπροστά από τον Άρης, ο οποίος είναι 76ος, την ΑΕΚ, η οποία κατατάσσεται στην 79η, τον Ολυμπιακό, που είναι 104ος, και τον Παναθηναϊκός, ο οποίος βρίσκεται στη 211η θέση.
Οι "ασπρόμαυροι" κρατούν τα σκήπτρα από το διάστημα από 1η Μαρτίου 2010 έως 28η Φεβρουαρίου του 2011 και βρίσκεται έκτοτε στην υψηλότερη θέση από όλες τις ελληνικές ομάδες μέχρι και το τωρινό διάστημα.
Το σύστημα μοριοδότησης
Να σημειώσουμε ότι οι ομάδες μοριοδοτούνται σε σχέση τη διεθνή πορεία τους (Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ κ.τ.λ.) και τις επιτυχίες τους στις εθνικές διοργανώσεις.
Τα πρωτεία στη σχετική λίστα διατηρούν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ακολουθεί η κάτοχος του Europa League Πόρτο.
πηγή: contra.gr

Εγκαταλείπει τους πάγκους ο Ουγιέ!!

Ο Γάλλος προπονητής Ζεράρ Ουγιέ ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τους πάγκους μετά από 38 χρόνια καριέρας.
Στα 63 του χρόνια ο Ζεράρ Ουγιέ αποφάσισε να βάλει τέλος στη μεγάλη προπονητική καριέρα του που είχε διάρκεια 38 έτη.
Τα τελευταία χρόνια ο Γάλλος τεχνικός αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με την υγεία του καθώς η καρδιά του δεν άντεξε στη συνεχόμενη πίεση και το στρες. Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, επέστρεψε στους πάγκους αλλά και πάλι η πληγωμένη καρδιά του τον θυμήθηκε.
Πέρυσι ο Ουγιέ προπόνησε την Αστον Βίλα αλλά στο τέλος της σεζόν οι διοικούντες το σύλλογο προτίμησαν τη λύση του Αλεξ Μακλίς. Ετσι, ακολουθώντας και την προτροπή των γιατρών του, ο πρώην προπονητής της Λίβερπουλ, της Λανς και της Λιόν ανακοίνωσε το αντίο του.

Παπαδόπουλος: Απέρριψα τον Ατρόμητο, θέλω να μείνω στη Θέλτα"

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος τόνισε ότι θέλει να μείνει στο Βίγκο παρά το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του.
Την πρόθεσή του να παραμείνει στο Βίγκο αλλά και την άρνησή του σε πρόταση που του υπέβαλλε ο Ατρόμητος πριν από τρεις εβδομάδες γνωστοποίησε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.
Στις δηλώσεις του ο Ελληνας επιθετικός τόνισε πως "πριν από τρεις εβδομάδες μίλησα τόσο με τον προπονητή όσο και με τον τεχνικό διευθυντή του Ατρομήτου αλλά η πρόταση που μου παρουσίασαν δεν ήταν ενδιαφέρουσα τελικά.
Ο προπονητής μου μού είπε πράγματι ότι δεν με υπολογίζει αλλά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο αλλάζουν συχνά. Εγώ έχω δύο χρόνια συμβόλαιο ακόμα με τη Θέλτα και θέλω να παραμείνω παίκτης της. Ο ατζέντης μου πάντως μελετά διάφορες προτάσεις για το μέλλον μου".
πηγή: contra.gr

Νοκ άουτ από το φιλικό ο Γκαρσία!!

Ο Ουρουγουανός δεν θα αγωνιστεί τελικώς στο σημερινό (17/7) φιλικό παιχνίδι γιατί αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και ο Μπόλονι αποφάσισε να τον προφυλάξει
Ο Λάζλο Μπόλονι δεν θα έχει την ευκαιρία να δει τον ΠΑΟΚ σε ένα ακόμη παιχνίδι με τον Πάμπλο Γκαρσία στην ενδεκάδα. Ο λόγος είναι ότι ο Ουρουγουανός χαφ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και έτσι ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αποφάσισε να μην τον χρησιμοποιήσει στο σημερινό (17/7) φιλικό με την Ούπεν.
Λόγω της απουσίας του Γκαρσία, τον οποίο ο Μπόλονι τον είδε αγωνιζόμενο μόνο σε ένα φιλικό αυτό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, προγραμματίζεται φιλικό για την επόμενη Παρασκευή (22/7) στην Θεσσαλονίκη με μικρής δυναμικότητας ομάδα.
πηγή: olapaok.gr

Ο Βιτόλο "εκβίασε" την απόκτηση Γεωργιάδη!!

Η επιστροφή του παίκτη στον ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο προϊόν του ταλέντου του, αλλά και κομμάτι του επικοινωνιακού παιχνιδιού της ΠΑΕ και της άδειας μεταγραφικής λίστας του "Δικεφάλου"

Οι "σοφοί" της ποδοσφαιρικής αγοράς της Ευρώπης εδώ και πολλά χρόνια υποστηρίζουν δογματικά ότι οι ομάδες πρέπει να ψωνίζουν μόνο ελεύθερους ποδοσφαιριστές, πλην πολύ εξαιρετικών περιπτώσεων που η ομάδα έχει μεγάλο μπάτζετ και βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες της Ευρώπης. Το δόγμα αυτό αποκτάει πολύ μεγαλύτερη αξία τη φετινή μεταγραφική περίοδο για τις ομάδες της Ελλάδας, καθώς τα έσοδα τους  είναι ακόμη στον... αέρα.
Ο ΠΑΟΚ κόντρα σ' αυτή την τεκμηριωμένη λογική απέκτησε τον Γιώργο Γεωργιάδη με μεταγραφή πληρώνοντας περίπου 400.000 ευρώ στην "αλεπού" των παραχωρήσεων Πέτρο Θεοδωρίδη. Για το ταλέντο του παίκτη αρμοδιότεροι είναι αυτοί που τον επέλεξαν, η συμφωνία, όμως, που περιλαμβάνει και την καταβολή 20% από τη μεταπώληση του στον Πανσερραϊκό, την παραχώρηση ποδοσφαιριστών στην ομάδα των Σερρών και τα έσοδα από έναν φιλικό αγώνα δεν μπορεί να διεκδικήσει δάφνες επιτυχίας.
Χωρίς σταθερή πολιτική
Το κακό ξεκινάει πριν από επτά χρόνια, όταν ο "Δικέφαλος" δεν εκτίμησε το ταλέντο του Γεωργιάδη, αλλά γι' αυτό δεν θα απολογηθούν ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Ζήσης Βρύζας. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν, η διοίκηση του οποίου κόμπαζε εδώ και ημέρες στην προσπάθεια της να αμυνθεί για τις απώλειες του Κουτσιανικούλη και του Βιτόλο ότι "κάνουμε πολιτική νοικοκυρέματος στις μετεγγραφές" και ότι "θα πάρουμε μόνο ελεύθερους παίκτες", άλλαξε αιφνιδιαστικά ρότα.  Μπήκε στον πλειστηριασμό για την απόκτηση του Γεωργιάδη και πλήρωσε ένα πολύ μεγάλο ποσό για τα ισχύοντα δεδομένα στον Πανσερραϊκό.
Ο λόγος δεν είναι άσχετος από το γεγονός ότι ενώ ο χρόνος περνούσε και η ομάδα τελειώνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο ΠΑΟΚ μετρούσε μόνο απώλειες και όχι μεταγραφικές προσθήκες. Η δικαιολογημένη δυσφορία του κόσμου μεγάλωνε μετά και τα δύο πρώτα φιλικά και η μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ ήταν κενή ή αδύναμη να στηρίξει μία σοβαρή και αξιόπιστη μεταγραφή.
Έψαχναν επικοινωνιακά κέρδη
Έτσι οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" στράφηκαν στην λύση η οποία είχε κάποιο επικοινωνιακό βάρος λόγω της εμπλοκής της ΑΕΚ, μπήκαν στο παιχνίδι του πλειστηριασμού και πλήρωσαν ομάδα και παίκτη (συνυπολογίζεται όλο το συμβόλαιο του Γεωργιάδη) κοντά 1,2 εκ. ευρώ! Και επειδή οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες ο ΠΑΟΚ με αυτό το ποσό θα μπορούσε να βρει με ένα στοιχειώδες σκάουτινγκ παίκτες με μεγαλύτερες εμπειρίες και χωρίς να πάρει το ρίσκο που κρύβει πάντα η απόκτηση ενός ταλαντούχου ποδοσφαιριστή που μπορεί να ήταν το πρώτο βιολί σε μία ομάδα που κινείται στη βάση του βαθμολογικού πίνακα της Super League,  αλλά είναι ζήτημα για πολύ κουβέντα η προσαρμογή του σε ομάδα με μεγάλες απαιτήσεις όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Κι αυτό το ξέρουν πολύ καλύτερα από όλους οι Ζαγοράκης- Βρύζας που στο παρελθόν έκαναν παρόμοιες ακριβές "επενδύσεις", αλλά ο θησαυρός αποδείχθηκε "άνθρακας".
πηγή: olapaok.gr

«Δεν έχετε δει τον παίκτη που πραγματικά είμαι…»

Ο Μοϊσές Ουρτάδο αναφέρθηκε στην δύσκολη χρονιά που πέρασε με τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς και παραδέχθηκε πως… κάτι οφείλει στον Ολυμπιακό.
«Δεν έχετε δει τον παίκτη που πραγματικά είμαι…»
Ο Ισπανός άσος μιλώντας στο novasports.gr  στάθηκε στην κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος, στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ που έρχονται και στη μεγάλη ευκαιρία που θα έχει για να δώσει «απαντήσεις».

Αναλυτικά:
Μοϊσές, φαντάζομαι θα θέλεις να ξεχάσεις την πρώτη σου χρονιά στον Ολυμπιακό.
«Η περυσινή χρονιά είχε τόσο αρνητικά πράγματα, όσο και θετικά. Για εμένα προσωπικά δεν τα πήγα πολύ καλά. Αλλά υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν μπορώ να τα ξεχάσω απ' την πρώτη μου χρονιά στον Ολυμπιακό».
Ποιά είναι τα θετικά στοιχεία που κρατάς;
«Πέρασα δύο σοβαρούς τραυματισμούς. Η προσπάθεια που έκανα για τους ξεπεράσω, μου έχει μείνει σαν κάτι θετικό. Επίσης κατέκτησα το πρώτο μου πρωτάθλημα. Δημιουργήσαμε μία πολύ καλή ομάδα, κάτι που είναι πολύ θετικό για εμένα. Επίσης, θετική χαρακτηρίζω την πρώτη μου εμπειρία σαν ποδοσφαιριστής σε μία ξένη χώρα».
Οι χρονιές του στην Ισπανία ήταν «γεμάτες», δίχως ν' αντιμετωπίζει σοβαρούς τραυματισμούς. Όμως, στην Ελλάδα μέσα σε ένα χρόνο ταλαιπωρήθηκε πολύ. Είναι τελικά σημαντικός παράγοντας η τύχη στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή;
«Είχα συνηθίσει να παίζω 30 με 35 παιχνίδια κάθε χρονιά. Με το που ήρθα στον Ολυμπιακό, τραυματίστηκα σοβαρά με αποτέλεσμα να μείνω εκτός γηπέδων για μεγάλο διάστημα. Από τα άσχημα μαθαίνεις. Κατάφερα με πολύ προσπάθεια να ξεπεράσω αυτούς τους σοβαρούς τραυματισμούς. Δούλεψα πολύ σκληρά γι' αυτό. Σίγουρα ήταν κάτι πολύ καινούργιο για εμένα. Δεν είχα αντιμετωπίσει δύο σοβαρούς τραυματισμούς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Αλλά όπως λέμε στην Ισπανία, ότι δε σε σκοτώνει, σε βοηθάει να βελτιωθείς».
Πως νιώθεις αυτή τη στιγμή; Φαντάζομαι έχεις ξεπεράσει κάθε πρόβλημα που σε ταλαιπώρησε πέρυσι.  Θεωρείς πως είσαι έτοιμος για να διεκδικήσει θέση βασικού;
«Όλοι είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την ομάδα.  Σίγουρα νιώθω καλύτερα σε σχέση με την αρχή της προηγούμενης χρονιάς. Όμως, ο κόουτς αποφασίζει ποιος είναι βασικός και ποιος όχι. Εμείς, θα πρέπει να δυσκολέψουμε τον προπονητή για να κάνει την επιλογή του».
Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στη θέση σου;
«Σε όλες τις θέσεις υπάρχει ανταγωνισμός. Έχουν έρθει καινούργιοι παίκτες οι οποίοι κάνουν ακόμη καλύτερο το ρόστερ. Σε μία καλή ομάδα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον δύο παίκτες σε κάθε θέση. Ο ανταγωνισμός βελτιώνει τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Γιατί πρέπει να παλέψει για να βρει τη θέση του στην ομάδα».
Ποιο είναι το μεγάλο σου όνειρο σε προσωπικό επίπεδο; Και ποιο είναι το όνειρό σου για τον Ολυμπιακό;
«Νιώθω πως οφείλω κάτι στον Ολυμπιακό, γιατί δεν έχω παίξει στο επίπεδο που συνηθίζω να αγωνίζομαι στην καριέρα μου. Σίγουρα, οφείλω κάτι και στους οπαδούς μας, οι οποίοι δεν έχουν δει τον παίκτη που πραγματικά είμαι. Για εμένα είναι μεγάλη εμπειρία το Τσάμπιονς Λιγκ και θα ήθελα να παίξω σε αυτά τα παιχνίδια και να κάνουμε μία καλή πορεία στην Ευρώπη.
Έχεις ζήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην Ισπανία. Αλλά τι σημαίνει το κεφάλαιο Ερνέστο Βαλβέρδε για τον Ολυμπιακό;
«Τα στοιχεία του παιχνιδιού που θέλει ο κόουτς είναι πολύ ξεκάθαρα. Είναι ένας προπονητής που θέλει η ομάδα του να βρίσκεται πάντα πολύ κοντά στην άμυνα του αντιπάλου. Θέλει να πρεσάρει πολύ ψηλά. Να είναι και η άμυνα πολύ ψηλά. Να προσπαθεί, όσο το δυνατόν γίνεται, να βρίσκεται προς το μέρος του γηπέδου του αντιπάλου».
Πέρυσι, ο Ολυμπιακός τερμάτισε με σημαντική διαφορά στη βαθμολογία απ' τον δεύτερο, αλλά και απ' τις υπόλοιπες ομάδες που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο ελληνικό πρωτάθλημα.  Θεωρείς πως η ομάδα σου ισχυροποιείται με τις μεταγραφές που έχουν γίνει και θα μπορέσει έτσι να φθάσει του χρόνου πιο εύκολα στην κατάκτηση του τίτλου;
«Δεν είναι ποτέ εύκολο να πάρεις το πρωτάθλημα. Θεωρώ πως δε θα είναι εύκολο ούτε τη νέα χρονιά. Οι καινούργιοι παίκτες είναι ποιοτικοί και είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσουν την ομάδα. Μπαίνουν σε ένα σύνολο το οποίο έχει δημιουργηθεί από πέρυσι. Νομίζω πως θα προσαρμοστούν πολύ καλά και γρήγορα, διότι υπάρχει εξαιρετικό περιβάλλον στην ομάδα».
Αναμφίβολα για μία ελληνική ομάδα είναι δύσκολη η ευρωπαϊκή διάκριση. Έχοντας την εμπειρία του ισπανικού πρωταθλήματος, ποια στοιχεία θα έφερνες στον Ολυμπιακό για να βοηθηθεί στην Ευρώπη;
«Μάλλον το ρυθμό. Είναι κάτι που ακόμα λείπει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να καταλάβουν οι παίκτες πως ο καθένας έχει έναν ρόλο στο γήπεδο. Έχει μία δουλειά να κάνει. Θα πρέπει όλοι να παίζουν σαν μία ομάδα. Νομίζω πως εμείς πέρυσι το καταφέραμε, γιατί παίζαμε ομαδικά και πρεσάραμε. Το παιχνίδι μας είχε τα στοιχεία που ανέφερα στην αρχή».
Ερχόμενος πέρυσι στην Ελλάδα, τι περίμενες να βρεις και τι τελικά βρήκες; Και όταν γυρίζεις στην πατρίδα σου, τι καταθέτεις στους συμπατριώτες σου για το ελληνικό ποδόσφαιρο;
«Πάντα με ρωτάνε για τους οπαδούς στην Ελλάδα. Πόσο «καυτά» είναι τα γήπεδα. Σίγουρα στο ελληνικό πρωτάθλημα έρχονται παίκτες από όλες τις ευρωπαϊκές ομάδες και έτσι ανεβαίνει το επίπεδό του. Και η Εθνική Ελλάδας έχει ανέβει επίπεδο. Πιστεύω πως σε λίγα χρόνια το ελληνικό πρωτάθλημα θα φθάσει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο».
-Πως σου φαίνεται η ζωή στην Ελλάδα;
«Γράφουν πολλά στην Ισπανία για την οικονομική κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα, Όπως και στην Ελλάδα γράφουν πολλά γι' αυτά που έγιναν στην Ισπανία με την οικονομική κρίση που έχουμε κι εκεί. Αναφέρθηκαν σε όσα έγιναν στις πλατείες στη Βαρκελώνη. Η προσωπική εμπειρία μου εδώ είναι πολύ καλή. Νιώθω άνετα στην Ελλάδα με τον κόσμο και νομίζω πως περνάω πολύ όμορφα στη χώρα σας».
Τι δε σου αρέσει εδώ;
«Το υπερβολικό πάθος που υπάρχει στο ποδόσφαιρο. Γιατί η Ελλάδα είναι μία χώρα στην οποία μπορείς να ζήσεις πολύ καλά. Νομίζω πως το υπερβολικό πάθος το οποίο υπάρχει στα γήπεδα, θα πρέπει να περιοριστεί. Να υπάρχουν όρια».
Πως φαντάζεσαι τη ζωή σου μετά το ποδόσφαιρο;
«Έχω σπουδάσει δημοσιογραφία. Αν θα διάλεγα κάτι σχετικό με το ποδόσφαιρο, θα ήθελα να είμαι προπονητής. Αλλά μπορώ να γίνω και δημοσιογράφος, όχι απαραίτητα ν' ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Μπορώ να κάνω και κάτι διαφορετικό».
Θα σε ενδιέφερε να κάνεις περιγραφές αγώνων;
«Δεν μου αρέσει πολύ η περιγραφή. Δεν είμαι πολύ καλός στην περιγραφή. Σίγουρα έχω κάνει πρακτική στο Πανεπιστήμιο για περιγραφή αγώνων. Αλλά δεν είμαι πολύ καλός. Νομίζω πως δεν κάνω για ραδιόφωνο ή τηλεόραση. Προτιμώ τον γραπτό Τύπο».
Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά;
«Ελπίζω να απολαύσουν το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Εγώ ξέρω πως πέρυσι δεν ήμουν στον πιο υψηλό επίπεδό μου. Είχα τραυματισμούς και είχα περάσει διάφορα. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά και στις τρεις διοργανώσεις που θα είμαστε. Επαναλαμβάνω πως θέλω ο κόσμος ν' απολαύσει το ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού».

«Η ΑΕΚ πρέπει να είναι το σκυλί που θα πεθαίνει στο γήπεδο»

Ο Γιάννης Αραμπατζής μιλώντας από την Σλοβενία αναφέρθηκε στην… υπομονή που κάνει τόσα χρόνια για να παίξει στην ΑΕΚ, για τον φετινό «ανταγωνιστή» του, Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, αλλά και για τα στοιχεία που πρέπει να βγάλει η Ένωση μέσα στο γήπεδο για να πετύχει τους στόχους της.

«Η ΑΕΚ πρέπει να είναι το σκυλί που θα πεθαίνει στο γήπεδο»
Αναλυτικά η συνέντευξη:
-Πολλοί λένε ότι αν δεν παίξεις φέτος δεν θα παίξεις ποτέ. Ποια είναι η άποψή σου;
«Αυτό που ξεκινάω να κάνω τώρα είναι να δουλέψω δυνατά. Να δουλέψω με τον Κώστα, να με βοηθήσει να βελτιώσω τις ατέλειές μου και αν όλα πάνε καλά να πάρω ευκαιρίες στην προετοιμασία για να δείξω και εγώ ότι μπορώ να παίξω τη φετινή χρονιά στην ΑΕΚ».
-Για τον εαυτό σου, πιστεύεις ότι είναι η τελευταία χρονιά για να παίξεις σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό;
«Μπορεί να είναι αυτό, μπορεί όμως και να μην είναι;. Ήρθα εδώ, να δουλέψω σκληρά, να γίνω πρώτος στην ΑΕΚ και αν όλα πάνε καλά να βοηθήσω την ΑΕΚ, για να αποδείξω και εγώ πως με μία γεμάτη χρονιά μπορώ να κάνω πολλά».
-Δεν είναι και μία αδικία που πέρσι ενώ ήσουν καλός δεν συνεχίστηκε αυτό το αγωνιστικό σερί;
«Αυτή είναι η θέση του τερματοφύλακα. Ήταν και ο Σάχα, είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας. Έκανε πολύ καλά παιχνίδια. Είναι δύσκολο και για τον προπονητή, όταν ο άλλος κάνει καλά παιχνίδια να αλλάξεις τερματοφύλακα. Για αυτό και εγώ δούλεψα σκληρά και κλήθηκα να ανταπεξέλθω στις δυσκολίες. Από κει και πέρα, είναι μία νέα χρονιά και πιστεύω ότι θα κάνω μία καλή σεζόν φέτος».
-Απογοητεύτηκες καθόλου; Σκέφτηκες ποτέ να φύγεις;
«Σίγουρα σε απογοητεύει όταν δεν παίζεις. Είναι δύσκολο να είσαι στον πάγκο και να πιστεύεις ότι μπορείς να παίξεις και εσύ. Δεν σκέφτηκα πέρυσι να φύγω. Είδα ότι η διοίκηση με στηρίζει και θέλω να τους δικαιώσω. Θα είναι μια χρόνια που ίσως είναι κάτι παραπάνω για μένα. Μπορώ να δείξω πολλά και να συνεχίσω να είμαι στην ομάδα».
-Θες να μας πεις δύο λόγια για τους συμπαίκτες σου;
«Ο Ντίμι έχει κάνει καλή χρονιά πέρυσι, έχει παίξει στην Αγγλία, είναι ένας έμπειρος τερματοφύλακας, δεν μπορώ να πω και πολλά και φαίνεται από τις συμμετοχές που έχει κάνει στην Αγγλία αλλά και από την περσινή χρονιά που την είδαμε όλοι. Είναι καλό που ήρθε εδώ και πιστεύω ότι θα έχουμε έναν καλό συναγωνισμό-ανταγωνισμό για το καλό της ομάδας και να γίνει και ο ένας και ο άλλος καλύτερος μέσα από τις προπονήσεις και να δίνουμε το 100% του εαυτού μας. Για τον Θοδωρή, είναι η τρίτη χρονιά που κάνει προετοιμασία μαζί μας. Έχει βελτιωθεί πάρα πολύ, το έλεγαν και ο Σλόμπο και ο Καμπόλης, από εκεί και πέρα και αυτός, θέλει να παίξει κάποια παιχνίδια, που δεν έκανα στην ηλικία του και είναι πάρα πολύ βασικό αυτό και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο».
-Είσαι από τις… παλιοσειρές. Πως βλέπεις το κλίμα στην ομάδα μετά από την «ελληνοποίηση»;
«Μετά τον Γεωργέα είμαι εγώ. Όταν υπάρχουν πολλοί Έλληνες στην ομάδα, συνεννοείσαι καλύτερα. Δεν υπάρχουν διαφορετικές γλώσσες. Υπάρχουν λίγοι Ισπανοί και κάποιοι άλλοι που μπορείς να μιλάς στα αγγλικά, ενώ όταν έχεις Ισπανούς, λατίνους και δεν μπορείς να συνεννοηθείς, παιδιά που δεν μαθαίνουν εύκολα την ελληνική γλώσσα, πρέπει να μάθεις εσύ τη γλώσσα τους. Αναγκαστικά, αν και είναι κακό για αυτούς, αλλά και για μας. Αυτό το είχαμε το 2004, που βοήθησε πολύ την ομάδα, παρόλο που δεν είχαμε τις φίρμες, αλλά η ομάδα μπήκε δυνατά, έτρεχε και μόνο αυτό χρειάζεται να κάνεις. Αν η ομάδα τα δίνει όλα, μπορείς να πας καλά. Αυτό πρέπει να είναι η ΑΕΚ, το σκυλί που θα πεθαίνει στο γήπεδο».
-Μετάνιωσες που δεν έφυγες δανεικός τόσα χρόνια για να πάρεις περισσότερα παιχνίδια;
«Όταν προσπάθησα να φύγω το 2007 και να πάω στον Ολυμπιακό Βόλου, είχα υπογράψει μάλλον στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά κάτι έγινε με τις ομάδες, δεν συμφωνήσανε και έτσι γύρισα πίσω. Σίγουρα θα έπρεπε να είχα φύγει νωρίτερα για να κάνω παιχνίδια με κάποια ομάδα, προσπάθησα να φύγω, δυστυχώς η ομάδα με κράτησε πίσω. Δεν ήταν αυτό καλό για μένα. Αλλά όπως έδειξε μετά, ήταν καλό για μένα, γιατί όπως έδειξε και πέρσι με τον Ολυμπιακό, ούτε στα όνειρά μου δεν θα φανταζόμουν ότι θα έμπαινα έτσι και θα κέρδιζα μέσα στο Καραϊσκάκη».
-Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στον Σούιτσα και τον Καμπόλη;
«Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχουν διαφορές. Απλά είναι διαφορετικός τρόπος προπόνησης και των δύο.. σίγουρα όλες οι προπονήσεις χρειάζονται στον τερματοφύλακα. Και ο κ. Σούιτσα που δούλεψα πολλά χρόνια και με βελτίωσε πάρα πολύ από τότε που ήρθε. Με βελτίωσε σε πολλά πράγματα και τον ευχαριστώ πολύ. Τώρα έχουμε τον Κώστα τον Καμπόλη και αυτός είναι ένας νέος, δουλεύει σκληρά, μας βοηθάει στις προπονήσεις, είναι σκληρή η προετοιμασία. Δεν υπάρχουν διαφορές, το στυλ είναι το ίδιο».

Η κρίση οδηγεί στις... χαβούζες της Αττικής!!

Συμπολίτες μας κάνουν μπάνιο σε παραλίες της Αττικής όπου τα νερά θεωρούνται ακατάλληλα για κολύμβηση. Να που οδήγησαν τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης.
Η κρίση οδηγεί στις... χαβούζες της Αττικής
Ο υδράργυρος έχει «χτυπήσει κόκκινο» και οι κάτοικοι της πρωτεύουσας αναζητούν στιγμές δροσιάς στις κοντινές παραλίες της Αττικής. Ποια είναι όμως η κατάσταση που επικρατεί στις παραλίες; Θολά νερά γεμάτα απόβλητα, σκουπίδια και άκρως επικίνδυνα μικρόβια θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών.
Σύμφωνα με της Espresso πολλοί συμπολίτες μας κάνουν το μπάνιο τους στριμωγμένοι σε βράχια και δίπλα σε σωρούς από σκουπίδια, σε κοντινή απόσταση από τις προειδοποιητικές πινακίδες τους υπουργείου Υγείας, με το μήνυμα, «απαγορεύεται η κολύμβηση». Παρά τις προειδοποιήσεις και λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τους Έλληνες, κάποιοι επιμένουν να κολυμπούν ακόμη και με τα ανήλικα παιδιά τους μέσα σε θάλασσες που μοιάζουν με βούρκο.
Στην Παραλία του Περάματος σε κοντινή απόσταση από την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, οι λουόμενοι δεν δείχνουν να επηρεάζονται από την υπό κατάρρευση πινακίδα η οποία προειδοποιεί για την ακαταλληλότητα των υδάτων. Μάλιστα παιδιά παίζουν στην άμμο, κάνουν βουτιές και κολυμπούν υπό το βλέμμα των γονιών τους που αγνοούν τους κινδύνους της μόλυνσης.
Κάτω από την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, πάνω στα μαυρισμένα από τα απόβλητα βράχια και με «μαγευτική» θέα τους γερανούς και τα διυλιστήρια Σκαραμαγκά, δεκάδες λουόμενοι απολαμβάνουν το μπάνιο τους την ώρα που κάποιοι άλλοι ψαρεύουν.
Στην παραλία του Ασπροπύργου και παρά τη σήμανση για την ακαταλληλότητα των νερών, η ακτή έχει λουόμενους. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, στο σημείο κάνει μπάνιο και ο κ. Φάνης με την 6χρονη εγγονή του, η οποία παίζει ανέμελα στο νερό. «Δυστυχώς δεν έχω χρήματα για να πάρω ταξί και να πάω σε πιο καθαρή παραλία» λέει ο άνδρας και συμπληρώνει, «Πάντως, δεν νομίζω ότι η θάλασσα είναι πολύ βρόμικη και γι’ αυτό έρχομαι εδώ με την εγγονή μου. Εντάξει, ίσως να μην είναι και η πιο καθαρή του κόσμου, αλλά δεν γίνεται να κόψουμε και το μπάνιο» .
Σε κοντινή απόσταση όπου και βρίσκεται το λιμάνι της Ελευσίνας, η εικόνα σοκάρει. Μπροστά από τα δεκάδες σκουριασμένα πλοία, ανάμεσα στα σκουπίδια και σε μια πλαζ που δε διαθέτει ούτε ντουζιέρα, πολίτες και ανήλικα παιδιά κολυμπούν σε νερά γεμάτα από επικίνδυνα απόβλητα, κολοβακτηρίδια και εντερόκοκκους, χωρίς να έχουν μάλλον συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο.
Σοκ προκαλούν τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών ελέγχων που πραγματοποίησε στις παραλίες της Δυτικής Αττικής το Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ), καθώς το ποσοστό ακαταλληλότητας φτάνει το 61,70%!
1. Πέραμα: Ανιχνεύτηκε πολύ μεγάλο ποσοστό εντερόκοκκων (136 ανά 100ml νερού, ενώ τα επιτρεπόμενο όριο είναι 100 ανά 100ml νερού).
2. Ασπρόπυργος: Τόσο ο αριθμός των κολοβακτηριδίων όσο και των εντερόκοκκων υπερβαίνει τα επιτρεπόμενα όρια. Συγκεκριμένα, ανιχνεύτηκαν 360 κολοβακτηρίδια ανά 100ml νερού (επιτρεπόμενο όριο 250/100ml νερού) και 285 εντερόκοκκοι ανά 100ml νερού (επιτρεπόμενο όριο 100/100ml νερού).
3. Ελευσίνα: Τραγική είναι η κατάσταση στην Ελευσίνα, καθώς τα κολοβακτηρίδια αγγίζουν τα 350 ανά 100ml νερού (επιτρεπόμενο όριο 250/100ml νερού), ενώ ο αριθμός των εντερόκοκκων είναι… απροσδιόριστος.

Πηγή: Newstoday.gr

«Ο ιδανικός δεύτερος επιθετικός»

Ο Ντέκο, ο οποίος δεν υπήρξε μόνο συμπαίκτης του Γκούντγιονσεν, αλλά και... κολλητός εκτός γηπέδου κατά τη διετία που αγωνίστηκαν μαζί στη Μπαρτσελόνα, προσφέρει μέσω του “gazzetta.gr” συμβουλές για την καλύτερη αξιοποίηση του
Το τηλεφώνημα συνοδευόταν από αρκετές δόσεις δισταγμού. Είχα μιλήσει ξανά μαζί του, αλλά κάμποσα χρόνια πριν. Που θα τον πετύχαινα; Θα το σήκωνε; Και εάν ναι, θα απαντούσε έστω και σε μία ερώτηση; Δεν είναι όποιος κι όποιος, κοτζάμ Ντέκο. Τελικά ο Ερμής μου δεν ήταν ανάδρομος και το “Αλό” με βαριά... ουγκ βραζιλιάνικη προφορά που ακούστηκε από την άλλη μεριά του – πάλαι ποτέ- σύρματος, έφερε μία νότα αισιοδοξίας. Αυτή αυξήθηκε όταν πρόλαβα να αναφέρω πως θέλω να ρωτήσω για τον Εϊντουρ Γκούντγιονσεν.

Η επιλογή του Ντέκο δεν ήταν τυχαία. Ούτε έγινε για λόγους εντυπωσιασμού που συνοδεύουν το βαρύ ποδοσφαιρικά όνομα του. Η πληροφορία πως οι δύο τους μαζί με τους υπόλοιπους Βραζιλιάνους εκείνης της Μπάρτσελόνα (2006-'08) περνούσαν ατελείωτες ώρες μαζί και και εκτός ομάδας, κατέστησε τον μέσο της Φλουμινένσε (πλέον) κατάλληλο, για να μας περιγράψει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο το αγωνιστικό προφίλ του Ισλανδού επιθετικού.

Αγωνιστήκατε μαζί για δύο σεζόν. Ποιο είναι το σημαντικότερο προσόν του;
«Το μυαλό του. Είναι από τα πλέον ποδοσφαιρικά που έχω γνωρίσει. Σκέφτεται πολύ πιο γρήγορα από τον μέσο όρο και γι αυτό ξέρει τι θα κάνει πριν πάρει τη μπάλα. Επίσης είναι η τεχνική του που είναι πολύ υψηλού επιπέδου».

Και ποια θεωρείς πως είναι η ιδανική θέση γι αυτόν;
«Εχει παίξει με επιτυχία σε πολλές θέσεις. Από σέντερ φορ, εξτρέμ και από τις δύο πλευρές, 10άρι ή και εσωτερικός μέσος σε αυτό το 4-3-3 που εφάρμοζε η Μπάρτσα. Προσωπικά πιστεύω πως τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν περισσότερο σε αυτά του δεύτερου επιθετικού, κάτι που λόγω συστήματος δεν έπαιξε ποτέ στα δύο χρόνια που ήμασταν μαζί».

Ως φορ περιοχής μπορεί να ανταποκριθεί τώρα που έχει μεγαλώσει;
«Η ποιότητα και η παιδεία του είναι τέτοια που του το επιτρέπει. Απλά πιστεύω πως δεν θα προσφέρει εκεί το καλύτερο του. Είτε περιφερειακά της περιοχής είτε ως επιτελικός να μοιράζει ασίστ μάλλον θα δώσει πολλά περισσότερα. Αλλωστε είναι λογικό στα 33 του να έχει χάσει λίγη από την εκρηκτικότητα που απαιτείται για τον σέντερ φορ. Επίσης κινούμενος από πίσω, θα έχει τους χώρους που χρειάζεται για να... φτιάξει τους συμπαίκτες του και να σουτάρει, κάτι που κάνει με εξαιρετικό τρόπο».

Οσο για το εάν μπορεί ο Ισλανδός να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Ντέκο απάντησε με ένα ειρωνικό γέλιο και μία απορία: «Στην Ελλάδα; Εννοείται! Και στην Αγγλία θα μπορούσε να εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί. Για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να καταλάβω τους λόγους της επιλογής του... »
πηγή: gazzetta.gr

Το «ευχαριστώ» του Ντρου!!

Οι δρόμοι του Ντρου Νίκολας και του Παναθηναϊκού... χώρισαν και τυπικά χθες και ο Αμερικανός γκαρντ, μέσω του Twitter, θέλησε να ευχαριστήσει όσους φίλους των πρωταθλητών Ευρώπης του έστειλαν μήνυμα.

«Ευχαριστώ όλους τους "πράσινους" φιλάθλους για τα μηνύματά τους. Το καθένα από αυτά διαβάστηκε και έχει εκτιμηθεί» έγραψε στο Twitter ο 30χρονος γκαρντ, ο οποίος τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στην Αρμάνι Τζινς Μιλάνο.

Έμεινε Τορίνο ο Μέλο!!

Ο Αντόνιο Κόντε δεν υπολογίζει στον Φελίπε Μέλο και αυτό φάνηκε για μία ακόμα φορά καθώς τον άφησε εκτός της αποστολής της Γιουβέντους που θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ. Μία από τα ίδια και για Αμάουρι, Ιακουίντα.

Τα πλάνα του Κόντε για τη νέα Γιουβέντους είναι ξεκάθαρα και ο Φελίπε Μέλο δεν βρίσκεται σε αυτά. Παρότι ο Βιδάλ -διακαής πόθος του τεχνικού των «μπιανκονέρι»- δεν έχει ακόμα αποκτηθεί, ο Κόντε μοιάζει αποφασισμένος να πορευτεί από τώρα χωρίς τον Βραζιλιάνο. Έτσι, στην 27μελή αποστολή της Γιουβέντους που θα ταξιδέψει την Τρίτη για προετοιμασία στις ΗΠΑ απουσιάζει το όνομα του 28χρονου μέσου, αλλά δεν είναι το μόνο...

Εκτός πλάνων βρίσκεται και ο Αμάουρι αλλά και ο Ιακουίντα που βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας. Ο Κόντε δεν υπολογίζει ούτε στους Γκρόσο, Σισοκό, Έκνταλ και Αλμιρόν οι οποίοι θα μείνουν στο Τορίνο.

Ξαφνιάστηκε με Γουίλιαμς ο Χέντο!!

Ο Χινταγέτ Τούρκογλου παραδέχτηκε πως έμεινε έκπληκτος από τον ερχομό του Ντερόν Γουίλιαμς στην Μπεσίκτας ενώ πιστεύει πως θα ακολουθήσουν κι άλλοι NBAers τον δρόμο προς την Ευρώπη.
Ο φόργουορντ των Μάτζικ και σταρ της εθνικής Τουρκίας παραδέχτηκε πως: «Έμεινα έκπληκτος από τη μεταγραφή του Ντερόν Γουίλιαμς στην Μπεσίκτας. Αν η FIBA εγκρίνει τις μεταγραφές πολλοί σταρ του ΝΒΑ θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο. Ο Γουίλιαμς σίγουρα θα προσθέσει χρώμα και θα προωθήσει το τούρκικο μπάσκετ. Αναμένω να τον δω».
πηγή: gazzetta.gr

Προσπαθεί για το...μπαμ η Ρεάλ Μαδρίτης!!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ψάνχει τον τρόπο να αποκτήσει έναν NBAer που θα την αλλάξει επίπεδο τη νέα σεζόν. Οι Ισπανοί έχουν στη λίστα τους παίκτες όπως οι Μορίς Έβανς, Τζαμάλ Κρόφορντ, Σάσα Πάβλοβιτς, Άντονι Πάρκερ και Άντρες Νοτσιόνι.

Η αλήθεια είναι πως οι Μαδριλένοι έχουν μείνει αρκετά χρόνια μακριά από τους τίτλους στην Ισπανία και ψάχνουν τρόπο να επιστρέψουν στην κορυφή. Tο lockout, φαίνεται πως είναι η χρυσή ευκαιρία της Ρεάλ Μαδρίτης να πείσει έναν παίκτη από το ΝΒΑ να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Ισπανία.
Ανάμεσα σε αυτούς που εξετάζονται είναι παίκτες όπως οι Μορίς Έβανς (ελεύθερος), Τζαμάλ Κρόφορντ (ελεύθερος), Σάσα Πάβλοβιτς (ελεύθερος), Άντονι Πάρκερ (ελεύθερος) και Άντρες Νοτσιόνι (συμβόλαιο με Φιλαδέλφια Σίξερς).
Η πιο δύσκολη περίπτωση από όλες είναι αυτή του Αργεντίνου Άντρες Νοτσιόνι, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους Φιλαδέλφια Σίξερς. Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι είναι ελεύθεροι, αλλά η κάθε μια περίπτωση έχει τις δικές της δυσκολίες. Όπως αναφέρει η "ΑS", το ιδανικό σενάριο για τη Ρεάλ Μαδρίτης θα ήταν να αποκτούσε τον Μορίς Έβανς ενώ αρκετά ψηλά στη λίστα της ισπανικής ομάδας είναι και ο Άντονι Πάρκερ, ο οποίος έχει τεράστια εμπειρία από την Ευρώπη.  
πηγή: gazzetta.gr

Στο «Ντα Λουζ» ο Εντουάρντο!!

Ο Εντουάρντο θα είναι παίκτης της Μπενφίκα για τον επόμενο χρόνο, καθώς οι Πορτογάλοι τα βρήκαν σε όλα με την Τζένοα για τον δανεισμό του. Στα 4,5 εκατ. ευρώ η οψιόν αγοράς.
Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Εζέκιελ Γκαράι από την Ρεάλ Μαδρίτης, οι «Αετοί» συμφώνησαν και με την Τζένοα για την απόκτηση του Εντουάρντο.
Ο 28χρονος τερματοφύλακας παραχωρήθηκε στην Μπενφίκα με την μορφή δανεισμού για την επόμενη σεζόν, ενώ η οψιόν αγοράς του ανέρχεται στα 4,5 εκατ. ευρώ.
Ο Πορτογάλος δεν κατάφερε να πείσει τους Ιταλούς για την αξία του και η μεταγραφή του στους Λουζιτανούς αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.
πηγή: gazzetta.gr

Της Μαλαισίας το... ξέπλυμα!

Εκατομμύρια ευρώ στο παράνομο στοίχημα μέσω Μαλαισίας έπαιξαν Έλληνες επιχειρηματίες, «ξεπλένοντας» στη συνέχεια τα κέρδη τους.

Νέα στοιχεία φωτιά έφερε στο προσκήνιο η εφημερίδα Real News, αφού σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής των αστυνομικών ερευνών στην ασιατική χώρα, Καμαρούλ Ζαμάν Μαμάτ, Έλληνες επιχειρηματίες αλλά και άνθρωποι του αθλητισμού, έπαιξαν εκατομμύρια ευρώ στο παράνομο στοίχημα μέσω Μαλαισίας, «ξεπλένοντας» στη συνέχεια τα κέρδη τους!

«Συνεχίζουμε τις έρευνες και συνεργαζόμαστε στενά με την Ιντερπόλ για την καταπολέμηση του φαινομένου του παρανόμου στοιχήματος και για την υπόθεση που αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα», τονίζει ο επικεφαλής των ερευνών της Royal Malaysian Police, ο οποίος κάνει λόγο για τεράστιο σκάνδαλο, χωρίς, όμως, να αποκαλύπτει το μέγεθος του ποσού παίχτηκε από Έλληνες μέσω των ιστοσελίδων παράνομου στοιχήματος που έχουν ως έδρα τη Μαλαισία.

Σύμφωνα μάλιστα με όλες τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ιντερπόλ βρίσκονται ήδη σε συνεργασία (και) με τον ΟΠΑΠ, αφού από τις έρευνες που έγιναν στα σπίτια των εμπλεκομένων βρέθηκαν πολλά κερδισμένα δελτία.

Παρί για Λουιζάο!!

Ο Λεονάρντο ανέλαβε το πόστο του γενικού διευθυντή στην Παρί πριν από λίγες ημέρες και θέλει να κάνει τον Λουιζάο της Μπενφίκα την πρώτη του μεταγραφή.
Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στην Αργεντινή με την «Σελεσάο» για το Κόπα Αμέρικα, όμως οι εξελίξεις μπορεί να τον στείλουν στο... Παρίσι με την επιστροφή του στην Ευρώπη.
Ο Λεονάρντο, που ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην Παρί πριν από λίγες ημέρες, τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα του και, μάλιστα, θα ταξιδέψει στην Λισσαβόνα την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να ξεκινήσει συζητήσεις με τη διοίκηση της Μπενφίκα.
Η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του 30χρονου Βραζιλιάνου ανέρχεται στα 20 εκατ. και φυσικά οι Γάλλοι δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν αυτό το ποσό. Η πρώτη πρόταση των Παριζιάνων αναμένεται να φτάσει τα 8 εκατ. ευρώ, ενώ ο Λουιζάο παραχωρείται από τους Λουζιτανούς.
πηγή: gazzetta.gr

Μπουμσόνγκ: «Αν μείνω θα είμαι χαρούμενος»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, άφησε ο Γάλλος αμυντικός Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ που τον τελευταίο καιρό βλέπει το όνομά του σε αρκετά μεταγραφικά σενάρια.

«Ακούγονται πολλά για το μέλλον μου. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα, αλλά όλα είναι πιθανά. Σήμερα είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού και όσο θα ανήκω σε αυτή την ομάδα θα την σεβαστώ και θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Αν μείνω θα είμαι χαρούμενος. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Αλλά παίκτες έρχονται και φεύγουν και αυτό που μένει είναι η ιστορία του Παναθηναϊκού. Αν έρθει κάποια πρόταση θα τη συζητήσω με την διοίκηση για να δούμε τι είναι καλύτερο», είπε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Σχετικά με το φιλικό απέναντι στην Κολωνία και την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στην Αυστρία πρόσθεσε: «Είχαμε μία πολύ καλή προετοιμασία. Χάσαμε το παιχνίδι σήμερα, αλλά αυτό δεν είναι και τόσο σημαντικό, αλλά η δουλειά που κάναμε εδώ για το μέλλον».
Για το τι έχει βελτιωθεί στην ομάδα είπε: «Βλέπω ότι το πνεύμα που έχουμε είναι πολύ καλό. Πρέπει να βελτιωθούμε προσωπικά και συλλογικά. Πέρυσι δεν πήραμε αυτό που θέλαμε, αλλά καταφέραμε να βγούμε δεύτεροι. Αυτό που πρέπει να έχουμε την επόμενη χρονιά είναι η ενότητα και νομίζω ότι την έχουμε μέχρι στιγμής».


Για τις αναμετρήσεις με την Οντένσε τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικά τα παιχνίδια, όπως και το Champions League. Έχουμε υποχρέωση να προκριθούμε. Η πίεση θα είναι μεγάλη, αλλά είμαι αισιόδοξος για αυτό που θα δείτε στο μέλλον», κατέληξε ο διεθνής αμυντικός. 
πηγή: theplayer.gr

«Ποντάρω πίτσα και μπύρα!»

Έτοιμος να στοιχηματίσει αν χρειαστεί είναι ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς, αναφορικά με την παραμονή του Γουέσλι Σνάιντερ στην Ίντερ.

Ο Σέρβος μέσος δεν θέλει να ακούει καν περί φυγής του Ολλανδού και τόνισε πως ποντάρει... μια πίτσα και μια μπύρα στην παραμονή του παίκτη που θέλει η Γιουνάιτεντ.

«Ποντάρω μία πίτσα και μία μπύρα ότι ο Γουές δεν φεύγει» δήλωσε ο 32χρονος ποδοσφαιριστής στο «Sky Italia» και συνέχισε : « Σε μία ή δύο μέρες θα δείτε ότι ο Σνάιντερ θα δηλώσει ότι θα παραμείνει στην Ίντερ 100%». 
πηγή: theplayer.gr

Από το Μαραντόνα στον Μέσι, όλοι προσκυνάνε τη «Σελέστε»

Όπως και την τελευταία φορά που έγινε το Κόπα Αμέρικα στην Αργεντινή, η διοργανώτρια είδε την Ουρουγουάη να πανηγυρίζει, γράφει ο Πέτρος Περίχαρος...


Τη συμπάθειά μου στην Ουρουγουάη δεν την κρύβω ποτέ. Όχι μόνο τώρα που η «Σελέστε» διανύει μια περίοδο ενισχυμένης δημοφιλίας, αλλά από τότε που η έκφραση «το έθνος των δρεπανηφόρων» τους… κυνηγούσε όπως η μύγα το στόμιο του μπουκαλιού μιας μεξικάνικης μπύρας.  Τότε, δηλαδή, που –ειδικά εδώ στην Ελλάδα- μισούσαν όποιον φορούσε θαλασσί , μιλούσε ισπανικά και το όνομά του κατέληγε σε «εθ» ή «ίγιο». 

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλο το άρθρο 
πηγή: theplayer.gr

Η μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟ να γυρίσει το χαρτί!!

O Βασίλης Σαμπράκος σχολιάζει τις προοπτικές που έχει ο Παναθηναϊκός για μια καλή και πλούσια σε έσοδα ευρωπαϊκή πορεία.
Η μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟ να γυρίσει το χαρτί
Kαι τώρα ο Παναθηναϊκός έχει στα χέρια του μια μεγάλη ευκαιρία να γυρίσει το χαρτί και να ετοιμάσει μια καλύτερη ομάδα από αυτή που είχε την εντύπωση ότι είναι ικανός αυτή την εποχή να δημιουργήσει. Την ευκαιρία που του δίνει η προοπτική που γεννήθηκε από χθες μπροστά του για μια καλή και πλούσια σε έσοδα ευρωπαϊκή πορεία. Εγγυήσεις στο ποδόσφαιρο δεν κυκλοφορούν. Ωστόσο, είναι βέβαιο ότι η θεωρία του ποδοσφαίρου τού δίνει το δικαίωμα να βάζει τον εαυτό του, υπό προϋποθέσεις, στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα, αν είναι τόσο τυχερός, από την προνομιακή θέση που δίνει στην κλήρωση το γκρουπ των ισχυρών.
Οχι, ο Παναθηναϊκός αυτή την εποχή δεν μπορεί να θεωρεί δεδομένη την πρόκριση σε βάρος της Οντένσε. Στο χέρι του, όμως, είναι. Αφενός να κινηθεί με ταχύτητα για να παραδώσει στον Ζεσουάλντο Φερέιρα ακόμα δύο ποδοσφαιριστές από αυτούς που εκείνος κρίνει ότι του κάνουν στην προσπάθεια για τη δημιουργία της νέας έκδοσης του ΠΑΟ και αφετέρου να διαφοροποιήσει ελαφρώς την αντίληψή του για το «διοικείν» αυτή την εποχή. Λογιστικά πιθανόν να πρέπει να απαλλαγεί από τον Μπουμσόνγκ και ίσως από κάποιον ακόμη ποδοσφαιριστή ώστε να φέρει το μπάτζετ στο «βγαίνουμε» επίπεδο. Το έχουν, όμως, αναλύσει αυτό σε βάθος τις προηγούμενες ημέρες ο Τσόχος και ο Καρπετόπουλος: με ΔΝΤ αντίληψη, δεν ΠΑΟ μακριά.
Το ποδόσφαιρο δεν ήταν και δεν θα γίνει ποτέ λογιστική. Και αυτή η κλήρωση του το υπενθυμίζει του Παναθηναϊκού αυτό το θεώρημα. Μια πρόκριση επί της Οντένσε θα φέρει πολύ περισσότερο κόσμο κοντά στην ομάδα στην εκκίνηση της σεζόν. Κι αν καταφέρει να «κλειδώσει» το σεντόνι, κάτι το οποίο σήμερα που συζητάμε δεν είναι απαγορευτική σκέψη, αλλάζει τις προδιαγραφές του, οικονομικά και αγωνιστικά.
Αυτό που θέλει σήμερα ο Παναθηναϊκός είναι, κυρίως, θάρρος. Οχι να βάλει τον εαυτό του σε μεγάλα έξοδα, αλλά να επιτρέψει στον προπονητή του να αισθανθεί μια ασφάλεια ότι έχει στη διάθεσή του επιλογές για να σχηματίσει στη διάρκεια των επόμενων 15 - 20 ημερών μια ομάδα που θα πλησιάζει, σε σχηματισμό και απόδοση, αυτό που έχει στο κεφάλι του. Αν η κλήρωση είχε φέρει χθες το μεσημέρι το «Ρούμπιν Καζάν» μαντάτο, η κουβέντα θα ήταν διαφορετική. Διότι ο Παναθηναϊκός θα άρχιζε να ζει με την ανησυχία της πιθανότητας να μη βρεθεί ούτε στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Σήμερα συμβαίνει το αντίθετο. Κάνουμε κουβέντα περί της πιθανότητας να βρεθεί στη φάση των ομίλων. Εχετε σκεφτεί πόσο θα του αλλάξει τη ζωή του Παναθηναϊκού, ψυχολογικά και οικονομικά, αυτή η τύχη;
Παρόμοια συζήτηση θα μπορούσε να ανοίξει από χθες και ο ΠΑΟΚ. Μόνο που εκεί δεν υπάρχει η ασφάλεια του μεγαλομετόχου με τη δύναμη να καλύψει ένα μικρό οικονομικό ρίσκο στην περίπτωση που η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι. Ο Ζαγοράκης δεν μπορεί να απλωθεί. Διότι αν ανοιχτεί, θα πάθει την ίδια ζημιά που είχε πάθει πρόπερσι, με το άνοιγμα που δεν καλύφθηκε λόγω του αποκλεισμού από την Ευρώπη. Και, σε αντίθεση με τον Τζίγκερ, ο Ζαγοράκης δεν τα έχει, ούτε μπορεί να τα βρει για να πληρώσει μια τέτοια ζημιά.
Βλέπεις τον Παναθηναϊκό αυτές τις μέρες στα φιλικά και καταλαβαίνεις ότι ο προπονητής του βάζει ένα πατρόν στο παιχνίδι του. Δεν έχω ιδέα αν θα καταφέρει να παρουσιάσει την ομάδα αρκετά έτοιμη στα παιχνίδια με την Οντένσε. Με τον Βιτόλο κοντά του και τους άλλους δύο που έχει σημαδέψει ο Φερέιρα, οι πιθανότητες θα ήταν στο πλευρό του. Εδώ που βρίσκεται, ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από έναν κουμανταδόρο, που θα πάρει μια βαθιά ανάσα και θα επιχειρήσει να δείξει στον κόσμο και στον προπονητή ότι βάζει ψυχή στη λογιστική.
Δηλαδή εσύ έχεις εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς και στις πειθαρχικές επιτροπές για να καθαρίσουν το ποδόσφαιρο;
Δεν έχω καμιά εμπιστοσύνη. Ή, μάλλον, έχω: τους εμπιστεύομαι πλήρως αν μου υποσχεθούν ότι θα τα κάνουν χειρότερα και ότι όλη αυτή η υπόθεση θα εξελιχθεί σε παρωδία. Δεν περίμενα να διαβάσω τα κατηγορητήρια στις διώξεις των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων για να βγάλω συμπέρασμα. Το σημείωνα εδώ προ ημερών ότι στη θέση του Πιλάβιου, αν ήθελα να καθαρίσει το ποδόσφαιρο, θα έβαζα τα κλάματα στην ιδέα ότι αυτή τη δουλειά τη βάζω στην πλάτη αυτών των οργάνων.
Σε ένα γκάλοπ που έστησα στο blog μου το 75% περίπου απάντησε ότι στη θέση της πολιτείας δεν θα έδινε άδεια για νέο πρωτάθλημα αν δεν είχε δει προηγουμένως επιβολή ποινών σε πρόσωπα και ομάδες. Αυτή η συμπεριφορά των ποδοσφαιρόφιλων τεκμηριώνει τον ισχυρισμό μου: η κυβέρνηση έχει μια συγκλονιστικά μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει το ποδόσφαιρο. Μόνο αυτή μπορεί να επιβάλει την κάθαρση. Και θα την επιβάλει αν συνεχίσει να στέλνει το «δεν αρχίζουν τα πρωταθλήματα, αν δεν πείσει προηγουμένως ο κόσμος του ποδοσφαίρου ότι αποφάσισε να ξεβρομίσει» μήνυμα. Από την κυβέρνηση και μόνο από αυτήν εξαρτάται. Αν τους αφήσει μόνους, τη διοίκηση του ποδοσφαίρου και τους επιχειρηματίες αυτής της αγοράς, είναι βέβαιο ότι θα ζήσουμε μια παρωδία, η οποία όχι απλώς θα διώξει τους Ελληνες θεατές από το πρωτάθλημα, αλλά θα προκαλέσει και την εκδήλωση της οργής και της αγανάκτησής τους.
ΠΗΓΗ: sday.gr

Όχι στα παλιά, στα καινούρια του... παπούτσια (ΦΩΤΟ)

Εκεί γράφει τα παιδιά του ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος την Κυριακή έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες της νεογέννητης κόρης του, Χάρπερ. Μη επηρεαστείτε από τον τίτλο του θέματος και δημιουργήσετε την άποψη ότι ο Άγγλος σούπερ σταρ δεν είναι καλός μπαμπάς.
Όχι στα παλιά, στα καινούρια του... παπούτσια (ΦΩΤΟ)
Όπως σας ενημέρωσε σε πρόσφατο θέμα ο σκύλος, ο Μπέκαμ δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες του με την κορούλα του. Αυτό που δεν έχετε δει, είναι μία άλλη φώτο, όπου δείχνει τα άσπρα του παπούτσια (με ροζ ρίγες...), πάνω στα οποία έχει γράψει και τα τέσσερα ονόματα των απογόνων του.
πηγή: sportdog.gr

Τον είδες Μουρίνιο; (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα πάντα για να κερδίσει μία θέση στην αρχική ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης κάνει ο Κοεντράο, ο οποίος ήρθε φέτος στην «Βασίλισσα» με μεταγραφή από την Μπενφικά.
 
Τον είδες Μουρίνιο; (ΒΙΝΤΕΟ)
Κόστισε 30 εκατομμύρια, ωστόσο όπως έδειξε στο τελευταίο φιλικό της Ρεάλ, είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να κερδίσει φανέλα βασικού…









Μπήκαν και οι τζίφρες του Γκούντγιονσεν!!

Η ΑΕΚ απέσπασε την υπογραφή του Έιντουρ Γκούντγιονσεν από την Κυριακή.
Μπήκαν και οι τζίφρες του Γκούντγιονσεν!
Μπορεί ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν να αναμένεται στην Ελλάδα το απόγευμα της Δευτέρας για τα τυπικά, οι άνθρωποι της ΑΕΚ όμως κατάφεραν να αποσπάσουν την υπογραφή του Ισλανδού από το μεσημέρι της Κυριακής.
Γκρέταρσον και Κωνσταντινίδης είχαν μαζί τους συμβόλαια στα οποία ο Iceman έβαλε την υπογραφή του και πλέον ο 32χρονος μεσοεπιθετικός είναι και εγγραφώς δεσμευμένος με την Ένωση.
Μπήκαν και οι τζίφρες δηλαδή και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν και τα... τσιμέντα στο αεροδρόμιο κατά την υποδοχή του. Το τελευταίο δεν το λέμε εμείς, αλλά ο “κιτρινόμαυρους” Τύπος που κάτι ξέρει παραπάνω για την υποδοχή που επιφυλάσσουν οι ΑΕΚτζήδες στον Ισλανδό.
πηγή: sportdog.gr

«Φαβορί ο ΠΑΟ, αλλά μπορούμε να νικήσουμε»

Ο προπονητής της Οντένσε, Χένρικ Κλάουσεν, έχρισε φαβορί τον Παναθηναϊκό για τα μεταξύ τους παιχνίδι, ωστόσο τόνισε πως θα παλέψουν για την… έκπληξη.
«Φαβορί ο ΠΑΟ, αλλά μπορούμε να νικήσουμε»
Ο τεχνικός της Οντένσε σχολίασε αρχικά για τον Παναθηναϊκό: "Είναι μια δυνατή ομάδα. Οι δυο ομάδες φαίνονται κουρασμένες και αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο στην εικόνα του παιχνιδιού".
Σε ότι αφορά τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού είπε: "Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποια αδυναμία. Οι δύο ομάδες είναι ισάξιες και είναι ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι".
Για το εάν θεωρεί τον Τριφύλλι φαβορί δήλωσε: "Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί αλλά έχουμε ευκαιρία να τους κερδίσουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε".
Τέλος, σε ότι αφορά την κρισιμότητα του πρώτου παιχνιδιού τόνισε: "Σίγουρα. Δεν πρέπει να το χάσουμε αυτό το παιχνίδι, αλλά μερικές φορές στην Ευρώπη και το 0-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Στην Αθήνα ξέρουμε ότι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα δημιουργήσουν πολύ θερμή ατμόσφαιρα και αυτό θα κάνει δύσκολα τα πράγματα για εμάς".

Θέλει δουλειά πολύ, μπας και προκριθεί!!

Με προβλήματα στην ανάπτυξη και στα τελειώματα φάσεων, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο τελευταίο του φιλικό στην Αυστρία από την Κολωνία με 2-1. Ανέτοιμος ενόψει των αναμετρήσεων με την Οντένσε.

Θέλει δουλειά πολύ, μπας και προκριθεί!
Ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους γνώρισε την ήττα από την Κολωνία με 2-1 και προβλημάτισε για ακόμα μία φορά. Οι «πράσινοι» στο πρώτο μέρος δεν είχαν καλή κυκλοφορία μπάλας και δεν έκαναν φάσεις, ενώ στο δεύτερο ο Πετρόπουλος που έπαιξε κορυφή έχασε τρεις καλές ευκαιρίες.

Τα γκολ των Γερμανών σημείωσαν ο Ποντόλσκι στο 17` και ο Πετσόνι στο 81`, ενώ για το «τριφύλλι» είχε ισοφαρίσει ο Λέτο με πέναλτι στο 20ο λεπτό.
Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, η Κολωνία ξεκίνησε καλύτερα και στα πρώτα δέκα λεπτά ήδη είχε πατήσει τρεις φορές στην περιοχή των «πρασίνων», χωρίς όμως να έχει τη μεγάλη ευκαιρία. Στο 17’ όμως ήρθε το γκολ, όταν ο Ποντόλσκι κινήθηκε πολύ ωραία στον άξονα και από μακριά με σουτ… κεραυνό νίκησε τον Τζόρβα και έκανε το 1-0. Η απάντηση των «πρασίνων» ήταν άμεση. Τρία λεπτά αργότερα, ο Μαρίνος αν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μοχαμάντ, ο διατητής έδωσε πέναλτι και ο Λέτο έκανε από την άσπρη βούλα το 1-1. Μετά το γκολ αυτό, ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοσή του, πίεσε πιο ψηλά και κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό του ματς. Δεν είχε κάποια ευκαιρία, αφού ουσιαστικά έπαιζε χωρίς φορ, ωστόσο έδειξε κάποια καλά σημάδια μέχρι το 45’.

Στο δεύτερο μέρος και με την είσοδο του Αντώνη Πετρόπουλου στον αγωνιστικό χώρο, οι «πράσινοι» έγιναν πιο απειλητικοί, δημιούργησαν κάποιες φάσεις, όμως γκολ δεν πέτυχαν. Ευκαιρία είχε και η Κολωνία, με τον Ποντόλσκι να σουτάρει από παντού και τον Καρνέζη να κάνει δύο καλές επεμβάσεις. Τελικά, στο 81’ και ενώ είχε πέσει σημαντικά ο ρυθμός του αγώνα, ήρθε και το γκολ για τους Γερμανούς. Ύστερα από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα πέρασε από όλους και Πετσόνι με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Οι «πράσινοι» πάντως θα μπορούσαν να είχαν έστω ισοφαρίσει, ωστόσο ο Πετρόπουλος δεν αντέδρασε σωστά στο 83’ και στο 87’,  όταν τη μία φορά πλάσαρε άουτ από καλή θέση και την δεύτερη δεν πρόλαβε την μπάλα.

Παναθηναϊκός: Τζόρβας (46' Καρνέζης), Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ (46'Σιμάο), Βύντρα (69' Σεϊταρίδης), Σπυρόπουλος, Μπιάρσμιρ, Νίνης (77' Λέτο), Κατσουράνης (74' Κατσουράνης), Μαρίνος (46' Καραγκούνης), Λέτο, Κλέιτον (46' Πετρόπουλος).
Κολονία: Ρένσιγκ, Μπρέτσκο, Μοχαμάντ, Πετζόνι, Ποντόλσκι, Ρίτερ, Νοβάκοβιτς, Αντρεζίνιο, Πέτσκο, Γιάγιαλο, Ζερομέλ.

πηγή: sportdog.gr

Έβαλε τα γυαλιά ο Γκρέταρσον...!!

Καταλυτική ήταν η συμβολή του Άρναρ Γκρέταρσον για τη μεταγραφής του Έιντουρ Γκούντγιονσεν στην ΑΕΚ μία επιτυχία που πρέπει να πιστωθεί στον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης.
Έβαλε τα γυαλιά ο Γκρέταρσον...
Από τότε που ήρθε στην ΑΕΚ ο Γκρέταρσον δεν είχε δώσει τα διαπιστευτήριά του, αφού καμία μεταγραφή δεν “χρεώθηκε” στο όνομά του. Επίσης οι αποτυχημένες κινήσεις του έδωσαν έναυσμα στον Τύπο για σκληρή κριτική γύρω από το πρόσωπό του.
Δεν ήταν λίγες φορές άλλωστε που και ο sportdog χρησιμοποίησε σκληρά λόγια για τον Γκρέταρσον. Ο Ισλανδός όμως έχει αλλάξει εντελώς το κλίμα, μετά τις δύο μεταγραφές που έκανε. Αρχικά του Χέλγκασον και τώρα η βόμβα του Γκούντγιονσεν, όπου η συμβολή του ήταν καταλυτική. Μας έβαλε τα γυαλιά εν ολίγοις
“Κωλοτούμπα του σκύλου”, θα έλεγαν μερικοί. Πείτε το και έτσι.
Ο σκύλος όμως δεν βγήκε στο... κουρμπέτι μόνο και μόνο για να κράζει τα κακώς κείμενα. Αλλά και για να απονείμει τα εύσημα. Οπότε η επιτυχία του Γκρέταρσον, αξίζει συγχαρητηρίων, γεγονός που του το αναγνωρίζουμε και εμείς...
πηγή: sportdog.gr

«Ιδανική περίπτωση η ΑΕΚ»

ΑΕΚ και μάλιστα με τα… χίλια θέλει ο Ζαουάντ Ζαϊρί, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος.
«Ιδανική περίπτωση η ΑΕΚ»
Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού μιλώντας στο contra.grανέφερε: «Θέλω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Ξεπεράστηκαν κάποιες δυσκολίες και πλέον είμαι έτοιμος να υπογράψω με όποια ομάδα με θέλει. Μια ιδανική περίπτωση για μένα θα ήταν η ΑΕΚ. Είναι μεγάλη ομάδα, με φανατικό κοινό και μου δίνει κίνητρα για να προσφέρω».
Ο Ζαϊρί παρουσιάστηκε διαβασμένος και για τις μεταγραφικές κινήσεις της "'Ενωσης": «Τα πράγματα είναι δύσκολα στην Ελλάδα αλλά η ΑΕΚ κάνει προσπάθειες να ενισχυθεί σημαντικά. Πήρε και έναν πολύ καλό παίκτη, τον Γκούντιονσεν».

Πηγή: contra.gr

«Τζίγγερ πούλα και εξαφανίσου!»

Αρκετοί είναι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που βρίσκονται στο Ροζενχάιμ για να παρακολουθήσουν το φιλικό αγώνα με την Κολωνία, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να στείλουν μήνυμα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη.
«Τζίγγερ πούλα και εξαφανίσου!»
Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, οι φίλοι των «πράσινων» σήκωσαν ένα πανό που έγραφε: «Τζίγγερ πούλα την ΠΑΕ και εξαφανίσου»! Παράλληλα, φώναξαν συνθήματα για κάθε παίκτη ξεχωριστά, ενώ δεν ξέχασαν ούτε τον Τζιμπρίλ Σισέ, παρόλο που πλέον αγωνίζεται στην Λάτσιο.
πηγή: sportdog.gr