Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Καλάθης: «Δεν είναι παιδικό όνειρο, αλλά τεράστια τιμή»

Για την κλήση του στην Εθνική Ανδρών μίλησε ο Πατ Καλάθης στην εφημερίδα «Goal». «Αν έλεγα πως ήταν παιδικό όνειρο η κλήση μου στην Εθνική Ελλάδας θα ήμουν ψεύτης. Είναι φοβερό. Μέσα σε τέσσερα χρόνια άλλαξαν πολλά και για εμένα και για τον Νικ. Μόνο προς το καλύτερο. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο ενθουσιασμένος είμαι από τη στιγμή που με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να έρθω στην Αθήνα. Σίγουρα δεν είναι παιδικό όνειρο, αλλά αποτελεί τεράστια τιμή για εμένα και για την οικογένειά μου. Δεν θα μπορούσα να αισθάνομαι πιο... Έλληνας αυτήν τη στιγμή».



Για την αντίδρασή του όταν κλήθηκε στην Εθνική: «Πήρα τηλέφωνο τον Νικ και του το είπα. Δουλέψαμε και οι δύο σκληρά για να φτάσουμε εδώ και είναι μεγάλη τιμή να παίζεις στην ομάδα του Διαμαντίδη, του Σπανούλη, του Σόφο και όλων αυτών των αστεριών. Σίγουρα η ομάδα θα είναι διαφορετική χωρίς τον Διαμαντίδη. Ακόμη όμως υπάρχει πολύ ταλέντο και νομίζω μεγάλος ενθουσιασμός που θα φορέσουμε τη φανέλα της Εθνικής. Οπότε καλά πράγματα μπορεί να συμβούν».

Για τις πιθανότητες να μπει στη δωδεκάδα: «Είναι σίγουρα δύσκολο να τα καταφέρω, αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ για την ομάδα. Ελπίζω να υπάρχει χώρος για όλους μας και να πείσω τους προπονητές».


Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: