Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!

Buona sera, φίλες και φίλοι. Χθες χάλασε το σερί μας (έχουμε τώρα 13 στα 16) αφού πέρασε μόνο το under της Αργεντινής.

Χθες επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου: 1ον οι καλοί παίχτες τις περισσότερες φορές γίνονται μοιραίοι παίχτες (βλέπε Φαλκάο και Τέβεζ) και 2ον όταν χάνεις ευκαιρίες τότε δέχεσαι γκολ (βλέπε Κολομβία-Περού). 

Το ματς Κολομβία-Περού το είδα και μου έκανε εντύπωση το ακατάπαυστο πρέσσινγκ του Περού (έκανε καλή δουλειά ο Μαρκαριάν), ότι βγαίναν σαν «κόμπρες» στην κόντρα και το πάθος που βγάλανε. Οι περισσότερες ευκαιρίες της Κολομβίας ήταν είτε από προσωπικές ενέργειες του Φαλκάο(πολύ καλή τεχνική) είτε από στημένες φάσεις (αλήθεια τι ευκαιρία έχασε ο Γκουαρίν προς το τέλος, αν έμπαινε θα ήταν από τα καλύτερα γκολ του Copa America). Το άλλο ματς δεν το είδα αλλά πρέπει να πέσαν κορμιά (οι μπουκ θα τρίβουν τα χέρια τους αφού αποκλείστηκε το θεωρητικά φαβορί που πονταρίστηκε περισσότερο). Εγώ είχα πει από την αρχή του τουρνουά ότι δεν βλέπω Αργεντινή ή Βραζιλία αλλά Κολομβία ή Ουρουγουάη (για να δούμε θα επιβεβαιωθώ;)

Σήμερα έχουμε Χιλή-Βενεζουέλα και Βραζιλία-Παραγουάη. Αν και οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο πιστεύω ότι θα είναι κλειστά παιχνίδια και αμφίρροπα. Η Βραζιλία με την Παραγουάη μην σας ξεγελάει το αποτέλεσμα του Ομίλου (2-2) θα είναι πιο κλειστό παιχνίδι. 

Avanti να δούμε τι έχουμε:

ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ  G/G (1,95)
ΧΙΛΗ-ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ UNDER (1,70)

Οι αποδόσεις είναι της Goalbet.com (στη φώτο Federica Pellegrini)

Ci vediamo di nuovo! Ciao bella!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: