Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Της Μαλαισίας το... ξέπλυμα!

Εκατομμύρια ευρώ στο παράνομο στοίχημα μέσω Μαλαισίας έπαιξαν Έλληνες επιχειρηματίες, «ξεπλένοντας» στη συνέχεια τα κέρδη τους.

Νέα στοιχεία φωτιά έφερε στο προσκήνιο η εφημερίδα Real News, αφού σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής των αστυνομικών ερευνών στην ασιατική χώρα, Καμαρούλ Ζαμάν Μαμάτ, Έλληνες επιχειρηματίες αλλά και άνθρωποι του αθλητισμού, έπαιξαν εκατομμύρια ευρώ στο παράνομο στοίχημα μέσω Μαλαισίας, «ξεπλένοντας» στη συνέχεια τα κέρδη τους!

«Συνεχίζουμε τις έρευνες και συνεργαζόμαστε στενά με την Ιντερπόλ για την καταπολέμηση του φαινομένου του παρανόμου στοιχήματος και για την υπόθεση που αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα», τονίζει ο επικεφαλής των ερευνών της Royal Malaysian Police, ο οποίος κάνει λόγο για τεράστιο σκάνδαλο, χωρίς, όμως, να αποκαλύπτει το μέγεθος του ποσού παίχτηκε από Έλληνες μέσω των ιστοσελίδων παράνομου στοιχήματος που έχουν ως έδρα τη Μαλαισία.

Σύμφωνα μάλιστα με όλες τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ιντερπόλ βρίσκονται ήδη σε συνεργασία (και) με τον ΟΠΑΠ, αφού από τις έρευνες που έγιναν στα σπίτια των εμπλεκομένων βρέθηκαν πολλά κερδισμένα δελτία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: