Η Ρεάλ Μαδρίτης ψάνχει τον τρόπο να αποκτήσει έναν NBAer που θα την αλλάξει επίπεδο τη νέα σεζόν. Οι Ισπανοί έχουν στη λίστα τους παίκτες όπως οι Μορίς Έβανς, Τζαμάλ Κρόφορντ, Σάσα Πάβλοβιτς, Άντονι Πάρκερ και Άντρες Νοτσιόνι.

Η αλήθεια είναι πως οι Μαδριλένοι έχουν μείνει αρκετά χρόνια μακριά από τους τίτλους στην Ισπανία και ψάχνουν τρόπο να επιστρέψουν στην κορυφή. Tο lockout, φαίνεται πως είναι η χρυσή ευκαιρία της Ρεάλ Μαδρίτης να πείσει έναν παίκτη από το ΝΒΑ να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Ισπανία.
Ανάμεσα σε αυτούς που εξετάζονται είναι παίκτες όπως οι Μορίς Έβανς (ελεύθερος), Τζαμάλ Κρόφορντ (ελεύθερος), Σάσα Πάβλοβιτς (ελεύθερος), Άντονι Πάρκερ (ελεύθερος) και Άντρες Νοτσιόνι (συμβόλαιο με Φιλαδέλφια Σίξερς).
Η πιο δύσκολη περίπτωση από όλες είναι αυτή του Αργεντίνου Άντρες Νοτσιόνι, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους Φιλαδέλφια Σίξερς. Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι είναι ελεύθεροι, αλλά η κάθε μια περίπτωση έχει τις δικές της δυσκολίες. Όπως αναφέρει η "ΑS", το ιδανικό σενάριο για τη Ρεάλ Μαδρίτης θα ήταν να αποκτούσε τον Μορίς Έβανς ενώ αρκετά ψηλά στη λίστα της ισπανικής ομάδας είναι και ο Άντονι Πάρκερ, ο οποίος έχει τεράστια εμπειρία από την Ευρώπη.  
πηγή: gazzetta.gr