Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Χούιστρα: «Από τις καλύτερες ομάδες ο ΠΑΟΚ»

Μέλι… έσταζε ο προπονητής της Γκρόνιγκεν, Πίτερ Χούιστρα, μιλώντας για τον ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα με τους Θεσσαλονικείς.

«Ήταν παράξενο το παιχνίδι, γιατί όταν ο ΠΑΟΚ έπαιζε με τους αναπληρωματικούς, εμείς παίζαμε με βασικούς και μετά το 60' έγινε το αντίθετο. Για αυτό, όμως, είναι αυτά τα φιλικά. Πιστεύω ότι και οι δύο προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα», δήλωσε αρχικά ο Χούιστρα σχετικά με την αναμέτρηση για να καταλήξει:

«Ξέραμε ποιος είναι ο ΠΑΟΚ. Μετά το 60' έπαιξαν αρκετοί διεθνείς παίκτες. Είναι μία από τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Πέρσι κόντεψε να αποκλείσει τον Άγιαξ. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας» The Players

Δεν ανησυχεί ο Μπόλονι παρά τη νέα ήττα

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε (3-2) και από την Γκρόνιγκεν, αλλά ο Λάζλο Μπόλονι δείχνει να μην ανησυχεί. «Ο ρυθμός και η ένταση του παιχνιδιού ήταν πολύ μεγαλύτερα από ό,τι την προηγούμενη φορά και αυτό μας βοηθάει πολύ», είπε αρχικά ο Ρουμάνος προπονητής, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν ο Βιεϊρίνια θα συνεχίσει να αγωνίζεται ως επιτελικός χαφ, όπως έπαιξε κόντρα στους Ολλανδούς.

«Δε θέλω να μιλάω για τέτοια θέματα τακτικής, ειδικά σε αυτή την περίοδο.Αν έχουμε τον Ρομπέρ, που μπορεί να παίξει στη γραμμή και τον Βιεϊρίνια, που μπορεί να κάνει το ίδιο αυτό είναι πολύ καλό για εμάς, καθώς δυσκολεύει πολύ τον αντίπαλο», κατέληξε ο Μπόλονι.The Player

Πηγαίνει για το «μπαμ» ο Άρης

Έτοιμος για μια μεγάλη μεταγραφή παρουσιάζεται ο  Άρης. Οι «κιτρινόμαυροι» προσπαθούν να κάνουν το μεγάλο κόλπο με τον Ρόλαντ Λίντς.  Ο 30χρονος αρχηγός της Αούστρια Βιένης και πρώτος σκόρερ του αυστριακού πρωταθλήματος με 21 γκολ σίγουρα θα αποτελούσε ένα πολύ καλό γρανάζι στην μηχανή θεάματος που θέλει να φτιάξει ο Σάκης Τσιώλης.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν τον παίκτη ως δανεικό, καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013, ενώ το συμβόλαιο που έχει για την επόμενη σεζόν, δεν ξεπερνάει τις 250.000 ευρώ, που είναι μέσα στις δυνατότητες του Άρη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρόλαντ Λιντς γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου 1981 και έχει ύψος 1,85μ. Την περασμένη σεζόν είχε 36 συμμετοχές με 21 γκολ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις Στουρμ Γκρατς, Γκρασχόπερς, Μπράγκα και Μποαβίστα.

Ο Λιντς έχει αντιμετωπίσει τρεις φορές τον Άρη και έχει πετύχει δύο γκολ. Τη σεζόν 2007-08 για το Κύπελλο UEFA, όταν έπαιζε στην Μπράγκα, είχε πετύχει γκολ στο 1-1, ενώ πέρυσι με την Αούστρια, είχε σκοράρει στη ρεβάνς του 1-1. Στο ματς του «Κλ. Βικελίδης» η αυστριακή ομάδα είχε χάσει με 1-0 The Player

"Μιλούσα με Τσακογιάννη, αλλά..."

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η συνάντηση του Αλέξη Κούγια με τον προπονητή της Παναχαϊκής, Ηλία Φυντάνη με αφορμή την άσκηση δίωξης εναντίον του Αθηναίου τεχνικού με την κατηγορία «στησίματος παιχνιδιών της ομάδας πίσω από την πλάτη του προέδρου»!
"Μιλούσα με Τσακογιάννη, αλλά..."
Οι δύο άνδρες αποφάσισαν να αναμένουν πρώτα την πλήρη δικογραφία που εμπλέκει τον κ. Φυντάνη και έπειτα να υπάρξουν οι ανάλογες κινήσεις από τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Δεν αποκλείεται αύριο να παραλάβουν την δικογραφία και οι εξελίξεις να τρέξουν πιο γρήγορα, ενώ στις σκέψεις του κ. Φυντάνη είναι να παραθέσει συνέντευξη τύπου την Παρασκευή στην Πάτρα.
Η συζήτηση δεν περιορίστηκε μόνο σ’ αυτό το κομμάτι, καθώς επεκτάθηκε και στο θέμα της «πρώτης» συγκέντρωσης που δεν θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα, αλλά μετατίθεται για άλλη ημερομηνία.
Πάντως ο κ. Φυντάνης επανέλαβε σήμερα το απόγευμα το εξής στο www.sportfmpatras.gr : «Περιμένω την δικογραφία και έπειτα θα έχουμε απαντήσεις σε όλα. Πράγματι μιλούσα και εγώ αλλά και όλοι οι παράγοντες με τον κ. Τσακογιάννη. Σε έναν πόλεμο προσπαθούμε να βρούμε τρόπο να απομακρύνουμε τους εχθρούς της Παναχαϊκής. Μπορεί να τους παραπλανήσαμε ή να τους είπαμε ψέματα για το καλό της Παναχαϊκής, έχοντας ως κύριο μέλημά μας την προστασία της»!
Πηγή:sportfmpatras.gr

Νέο… μάθημα για ΠΑΟΚ

Ένα ακόμη… μάθημα πήρε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά την ήττα με 2-1 από την Φορτούνα Ντίσελντορφ, έχασε (3-2) και από την Ολλανδική Γκρόνιγκεν. Βέβαια, όπως είχε δηλώσει και ο Λάζλο Μπόλονι, σε τέτοια παιχνίδια  δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα, καθώς σε τέτοιους αγώνες βλέπεις πολλά πράγματα που χρειάζονται για να βελτιωθεί η ομάδα. Το μόνο σίγουρο μετά και το δεύτερο φιλικό των «ασπρόμαυρων», είναι ότι χρειάζεται πολύ δουλειά  η ανασταλτική λειτουργία.

Οι μοναδικές αλλαγές που έκανε ο Ρουμάνος τεχνικός σε σχέση με το πρώτο φιλικό αφορούν το δεξί άκρο της άμυνας όπου καταλαμβάνει ο Σνάουτσνερ στη θέση του Ετο, ενώ ο Μωϋσιάδης έχει πάρει τη θέση του Ρομπέρ και στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Παπάζογλου.  

Κατά τα άλλα, την «ασπρόμαυρη» εστία υπερασπίζεται  έτσι ο Χαλκιάς, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά παίζουν οι Σνάουτσνερ, Κουρδάκης, Τσιρίλο και Αποστολόπουλος. Το ρόλο των αμυντικών χαφ έχουν επωμιστεί οιΣακελλαρίου και Ιντζίδης έχοντας λίγο πιο μπροστά τους τον Τσουκαλά. 

Οι τρεις της επίθεσης ήταν ο Γεωργίου (αριστερά), ο Μωϋσιάδης (δεξιά) και ο Παπάζογλου στην κορυφή. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν σαν στόχο να  πάρουν το προβάδισμα στο σκορ, αλλά δέχτηκαν γκολ μόλις στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης. Μετά από γέμισμα του Σπαρβ στην περιοχή του ΠΑΟΚ, ο Βακούνα θα τσιμπήσει την μπάλα προ του Κρέσιτς που θα τον ανατρέψει έχοντας πραγματοποιήσει αργοπορημένη έξοδο. 

Ο διαιτητής έτσι υπέδειξε το πέναλτι με το οποίο ο Μάταβτζ άνοιξε το σκορ. Έξι λεπτά αργότερα οι Θεσσαλονικείς έφτσαν μια… ανάσα από το 1-1. Μετά από ωραίο γύρισμα του Σακελλαρίου, ο Μωυσιάδης θα πλασάρει αδύναμα μέσα από το ύψος του πέναλτι, με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας της Γκρόνιγκεν, Φαν Λου να αποκρούσει εύκολα. 

Λίγο νωρίτερα και πάλι ο Μωϋσιάδης κέρδισε τις κόντρες από τα δεξιά, ωστόσο αφού βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Γκρόνινγκεν, έχασε την ισορροπία του- προσπαθώντας να τον περάσει- και παράλληλα την ευκαιρία να ισοφαρίσει. Και εκεί που οι «ασπρόμαυροι» πίεζαν για το 1-1, στο 25΄ δέχτηκαν και δεύτερο γκολ. Ο Μάταβτζ (και πάλι) εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Κρέσιτς σε συρτό σουτ του Άντερσον μέσα από την περιοχή, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 2-0. 

Εννιά λεπτά αργότερα οι Ολλανδοί σημείωσαν και τρίτο τέρμα. Ο Βακούνα πήρε την μπάλα, ξεπέρασε εύκολα τον Τσιρίλο και με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 3-0! Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Μόνο μια αλλαγή έκανε στην έναρξη του Β΄ μέρους  και αυτή ήταν ο Γιακουμής στη θέση του Κρέσιτς. 

Δεκατέσσερα λεπτά όμως αργότερα, ο Μπόλονι προχώρησε σε δέκα αλλαγές. Στον αγωνιστικό χώρο βγήκαν όλοι πλην του Γιακουμή και στις θέσεις τους πέρασαν οι Λίνο, Ετο, Μαλεζάς, Σαβίνι, Αρίας, Φωτάκης, Ρομπέρ, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια και Αθανασιάδης.  

Από εκείνο το σημείο και μετά ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του, αλλά τελικά σ δεν μπόρεσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά κατάφερε να σκοράρει δύο φορές σημειώνοντας ένα τέρμα στο 63΄ με τον Αθανασιάδη και ένα με τον Φωτάκη στο 88΄.

Ο Βιεϊρίνια πάσαρε στον Λίνο, ο Βραζιλιάνος με τη σειρά του  σέντραρε συρτά και ο Κλάους τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο την αντεπίθεση του «Δικέφαλου», κάνοντας το 3-1.  Ο Ρομπέρ συνεργάζεται άψογα με τον Λίνο, αυτός πασάρει στον Φωτάκη, ο οποίος με ωραίο φαλτσαριστό  σουτ μειώνει σε 3-2.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ με τον ΠΑΟΚ να γνωρίζει την δεύτερη σερί ήττα του και τον Λάζλο Μπόλονι να παίρνει ένα ακόμη μάθημα. The Player

Εξώδικο Γκαγκάτση σε Κούγια!!

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Β.Γκαγκάτσης έστειλε εξώδικο στον πρόεδρο της Παναχαϊκής Αλ.Κούγια και τον καλεί να μην συνδέει το όνομα του με δραστηριότητες του Γ.Τσακογιάννη.

Εξώδικο Γκαγκάτση σε Κούγια!
Μάλιστα δηλώνει ότι ποτέ δεν είχε οδηγό τον έτερο κατηγορούμενο Γ.Παπαδόπουλο, προσφάτως απολυθέντα υπάλληλο της ΕΠΟ.

Ο κ.Κούγιας όταν ρωτήθηκε αν συμφωνεί να δημοσιοποιηθούν οι φορολογικές δηλώσεις της τελευταίας δεκαετίας, απάντησε: "Και οι δικές μου και του κ.Γκαγκάτση".

Πηγή: dikisports.blogspot.com

Θετικός στην παροχή «εγγυήσεων»

Θετικός στην παροχή «εγγυήσεων» από την Ελλάδα εφόσον συνοδεύονται από ένα πακέτο λύσεων που οδηγούν στην οριστική βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξη που έδωσε αμέσως μετά την άφιξή του από τις Βρυξέλλες, όπου συμμετείχε στο κρίσιμο Eurogroup της Δευτέρας.
Θετικός στην παροχή «εγγυήσεων»
Σημειώνεται ότι οι εγγυήσεις αυτές θα μπορούσαν να πάρουν τη μορφή εμπράγματων εξασφαλίσεων σε περιουσιακά στοιχεία της ελληνικής δημόσιας περιουσίας.
Όπως είπε ο υπουργός Οικονομικών, η Φινλανδία μαζί με τη Σλοβακία και τη Σλοβενία, για λόγους πολιτικής κουλτούρας ζητούν, η όποια βοήθεια δοθεί σε χώρα της Ευρωζώνης (όχι αποκλειστικά για την Ελλάδα) να συνοδεύεται από εγγυήσεις (collateral) «όπου αυτό είναι πρόσφορο» (appropriate).
Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο newstoday.gr

Έτοιμος για Βελιγράδι ο Βόλος!!

Η ώρα για την πρώτη συμμετοχή του Ολυμπιακού Βόλου σε ευρωπαϊκή διοργάνωση έφτασε, καθώς την Πέμπτη (18:00) θα αντιμετωπίσει τη Ραντ στο Βελιγράδι στο πλαίσιο του Β’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.
Έτοιμος για Βελιγράδι ο Βόλος!
Η θεσσαλική ομάδα θα αναχωρήσει αύριο, Τετάρτη, για το Βελιγράδι και ο Χαβιέ Γκραθία θα πάρει στην αποστολή 19 παίκτες, όπως ανακοίνωσε σήμερα.
Αυτοί είναι οι Ρόκα, Γιακούποβιτς, Ρόκας, Ζαραδούκας, Σέλεσι, Τομάς, Σανκαρέ, Ντολεζάι, Αλβάρεζ, Μητρόπουλος, Κάσκιο, Νταρμπιόν, Ακόστα, Μόνχε, Ουμπίντες, Μπρέσκα, Μάρτιν, Σκέμπρι και Σολάκης.
Από εκεί και πέρα, οι Βολιώτες θα προπονηθούν αύριο (20:00) στο γήπεδο, όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση. Τέλος, μισή ώρα νωρίτερα ο τεχνικός του συλλόγου θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου.
Πηγή: gazzetta.gr

"Δεν πωλείται, λέμε, ο Σνάιντερ"!!

Παρά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συμφωνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Ίντερ για την αγορά του Γουέσλι Σνάιντερ, έναντι 39 εκ. ευρώ, ο αθλητικός διευθυντής των "νερατζούρι", Μάρκο Μπράιντα, ξεκαθάρισε πως "δεν πωλείται".
"Δεν πωλείται, λέμε, ο Σνάιντερ"!
Δεν υπάρχει τίποτα καινούριο» ξεκαθάρισε ο τεχνικός διευθυντής των Νερατζούρι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου το απόγευμα της Τρίτης (12/07). «Δεν μου προκαλεί έκπληξη ότι άλλα κλαμπ θέλουν τον Σνάιντερ, όμως ούτε έχουμε δεχθεί καμία επίσημη πρόταση, ούτε περιμένουμε κάποια. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και δεν υπάρχει συνάντηση με τον μάνατζέρ του, ο Σνάιντερ δεν πωλείται».
Την ίδια στιγμή, ο Μπράιντα επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των Κυπελλούχων Ιταλίας για τον επιθετικό της Τζένοα, Ροντρίγκο Παλάσιο, όμως ξεκαθάρισε ότι ο Πάντεφ δεν θα είναι αντάλλαγμα για τον Αργεντινό. «Είναι αλήθεια ότι σκεφτόμαστε τον Παλάσιο, όμως ο Γκόραν δεν αρνήθηκε, πολύ απλά επειδή δεν του ζητήσαμε να μετακινηθεί».
Πηγή: gazzetta.gr

Στάσιακ, ο 5ος!!

Η μεταγραφική ενίσχυση στη SKODA Ξάνθης συνεχίζεται, καθώς οι "ακρίτες" ανακοίνωσαν την απόκτηση του 30χρονου Πολωνού σέντερ μπακ, Μίχαλ Στάσιακ.
Στάσιακ, ο 5ος!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ανακοινώθηκε η 5η μεταγραφή της SKODA ΞΑΝΘΗ. Μετά τους Εμίλ Ντίκα, Παναγιώτη Βλαχοδήμο, Μάρκο Μαρκόφσκι και Ζοντί Βιαβιανί στο ρόστερ της ομάδας προστέθηκε και ο Μιχάλ Στάσιακ. Ο 30χρονος διεθνής Πολωνός ποδοσφαιριστής μετά από μία πετυχημένη πορεία στα γήπεδα της πατρίδας του, αγωνιζόμενος επί σειρά ετών σε ομάδες όπως η Βίτζεβ Λοτζ, η Αμίτσα Βρόνκι και η Ζαγκλέμπι Λουμπίν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας την Τρίτη το μεσημέρι με την SKODA ΞΑΝΘΗ.
Ο ύψους 1.88 κεντρικός αμυντικός και αρχηγός της Ζαγκλέμπι Λουμπίν έχει κατακτήσει το Πρωτάθλημα Πολωνίας (2006-07) και το Super Cup (2007), ενώ έχει συμμετάσχει στο Europa Cup με τρεις διαφορετικές ομάδες (Ντισκομπόλια Γκρότζισκ, Αμίτσα Βρόνκι, Ζαγκλέμπι Λουμπίν) πραγματοποιώντας συνολικά 9 συμμετοχές.
Στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο site της ομάδας ο Μιχάλ Στάσιακ τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο στην SKODA ΞΑΝΘΗ. Θέλω να πετύχουμε τους στόχους μας και να οδηγήσουμε την ομάδα όσο γίνεται ψηλότερα. Γνωρίζω πως πρόκειται για έναν πολύ οργανωμένο σύλλογο και είμαι έτοιμος να ξεκινήσω την προετοιμασία μαζί με τους νέους μου συμπαίκτες.»

Βουλευτές επιστρέφουν αυτοκίνητα και αμοιβές!!

Δύο βουλευτές και ο πρόεδρος της Βουλής επιστρέφουν αυτοκίνητα και παραιτούνται από τις αμοιβές επιτροπών…

Βουλευτές επιστρέφουν αυτοκίνητα και αμοιβές
Επιστολές, με τις οποίες δηλώνουν ότι παραιτούνται από τις αμοιβές Επιτροπών και επιστρέφουν τα βουλευτικά τους αυτοκίνητα, απέστειλαν στον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο οι βουλευτές Κυριάκος Μητσοτάκης (ΝΔ) και Χαρά Κεφαλίδου (ΠΑΣΟΚ).

Ο κ. Μητσοτάκης στην επιστολή του δηλώνει ότι παραιτείται από την αμοιβή για τη συμμετοχή του στις Διαρκείς και Ειδικές Επιτροπές της Βουλής και παράλληλα επιστρέφει το βουλευτικό του αυτοκίνητο, ενώ δεν θα αξιώσει να προμηθευτεί καινούργιο.

Ο βουλευτής Β' Αθηνών της ΝΔ επικρίνει το γεγονός ότι ελάχιστοι, όπως λέει, συνάδελφοι του ανταποκρίθηκαν στην πρώτη επιστολή του, πριν ένα μήνα, ώστε να σταλεί ξεκάθαρο θετικό μήνυμα στην κοινωνία, ενώ τονίζει ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται, ώστε οι προτάσεις του να μπουν στην ατζέντα του δημόσιου διαλόγου.

Από την πλευρά της, η βουλευτής Δράμας του ΠΑΣΟΚ Χαρά Κεφαλίδου στην επιστολή της αναφέρει ότι επιστρέφει το βουλευτικό της αυτοκίνητο και παράλληλα ζητά να κατατίθενται στον Λογαριασμό Αλληλεγγύης του Κοινοβουλίου τα χρήματα από τις συμμετοχές της στις Επιτροπές.

Πηγή: Tovima.gr

Τακιανός - Μίνιτς στον πάγκο του Άρη;

Ο πρώτος υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Λευτέρη Σούμποτιτς στην τεχνική ηγεσία του Άρη είναι πλέον ο Φώτης Τακιανός, ο οποίος δεν τα βρήκε με τον ΚΑΟΔ ώστε να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά να κάθεται στον πάγκο της δραμινής ομάδας.
Τακιανός - Μίνιτς στον πάγκο του Άρη;
Μάλιστα, σε ρόλο τεχνικού διευθυντή ο Αρης αναμένεται να προσλάβει τον Μίλαν Μίνιτς! Οπως όλα δείχνουν οι εξελίξεις τρέχουν στους «κίτρινους» και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να υπάρξουν και ανακοινώσεις.
Πηγή: sentra-goal.gr

Δυο μεταγραφές για τον «Ηρα»

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς λίμπερο Γιώργου Στεφάνου και του έμπειρου πασαδόρου Θοδωρή Μποζίδη, οι οποίοι θα ενισχύσουν το "Γηραιό" την αγωνιστική περίοδο 2011-2012. 

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Στεφάνου δήλωσε «πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μία ομάδα με ιστορία, παράδοση και στόχους. Σε μία τέτοια συγκυρία για το ελληνικό βόλεϊ, είναι πολύ θετικό για μένα που έρχομαι σε μια ομάδα που κινείται και θέτει στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Από την πλευρά του, ο 37χρονος πασαδόρος επιστρέφει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ύστερα από 7 χρόνια και όπως υπογράμμισε «είναι πολύ όμορφη στιγμή αυτή για μένα, καθώς ήθελα από τότε που γύρισα από την Ιταλία να αγωνιστώ και πάλι στον Ηρακλή. Μπορεί φέτος να έχω ένα διαφορετικό ρόλο στην ομάδα, όμως νιώθω έτοιμος να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ούτε 100.000 δεν κόστισε ο «Dimi»...!!

Το ποσό των 97.000 ευρώ συμφώνησε να δώσει η ΑΕΚ για την απόκτηση του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου από την Κέρκυρα. Ούτε 100 δηλαδή…

Ούτε 100.000 δεν κόστισε ο «Dimi»...
Συγκεκριμένα, 50.000 πήραν οι Νησιώτες, ενώ η ΑΕΚ κάλυψε και τα οφειλόμενα της Κέρκυρας στον Κωνσταντόπουλο που ήταν 47.000.

Επίσης, συμφωνήθηκε να γίνει και ένα φιλικό μεταξύ των ομάδων τον Αύγουστο, με τα έσοδα να πηγαίνουν στους Φαίακες, ενώ είναι πολύ πιθανόν να δοθούν και κάποιοι νεαροί παίκτες δανεικοί…

"Να δώσουμε μήνυμα αγώνα και συμπαράστασης"

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν το «παρών» στην πρώτη προπόνηση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου την Τετάρτη, εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής.
"Να δώσουμε μήνυμα αγώνα και συμπαράστασης"
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Αύριο, Τετάρτη 13/07, στις 19:00, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο θα πραγματοποιηθεί η επίσημη 'πρώτη' του ΗΡΑΚΛΗ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μία 'πρώτη' με πολλές και σημαντικές ιδιαιτερότητες, οι οποίες εκπηγάζουν από τις συνθήκες αγώνα επιβίωσης, τον οποίο δίνει η 'κυανόλευκη' οικογένεια, ως προς το ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου, με μπροστάρη τον κόσμο.
Υπό αυτές τις συνθήκες, η τονωτική και ελπιδοφόρα παρουσία των φίλων του ΗΡΑΚΛΗ στην πρώτη συγκέντρωση είναι απαραίτητη και το ζεστό οπαδικό χειροκρότημα θα πρέπει να περιβάλλει την παρουσία καθενός από αυτούς, που φοράνε, την δεδομένη στιγμή, το έμβλημα με τον Ημίθεο στο στήθος. Ολοι μαζί πρέπει να είμαστε εκεί, για να δώσουμε μήνυμα αγώνα και συμπαράστασης, ασχέτως με τις συνθήκες, που βιώνουμε και για τη βελτίωση των οποίων πολεμάμε σκληρά. Με χειροκρότημα, συνθήματα, τραγούδι, χωρίς ακρότητες και με πολύ υψηλό φρόνημα, δίπλα στην ομάδα μας.
Οσον αφορά στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας, που θα αναλάβει σε αυτή τη φάση την καθοδήγηση της ομάδας, η Διοίκηση, (με αναγκαία την εθελοντικού χαρακτήρα παρουσία του τεχνικού επιτελείου, λόγω των συνθηκών) απευθύνθηκε πρωτίστως σε προπονητές της 'κυανόλευκης' οικογένειας, οι οποίοι ευχαρίστησαν για την πρόταση, αλλά δεν ανέλαβαν. Συνεπώς, η τεχνική ομάδα την παρούσα στιγμή (υπό καθεστώς εθελοντικής συνεισφοράς στην ομάδα) θα αποτελείται από τον Προπονητή, κ. Χρήστο Φράγκο και τους κ.κ. Μπάμπη Μαυρίδη (Γυμναστής) και Φώτη Γκιζέλη (Προπονητή Τερματοφυλάκων), με Γενικό Αρχηγό τον κ. Γρηγόρη Φανάρα».

Νέα καθυστέρηση για Βιτόλο…!!

Από Τετάρτη θα έχουμε νεότερα για την υπόθεση του Βίκτορ Βιτόλο, καθώς το ραντεβού που είχε προγραμματιστεί για σήμερα, μετατέθηκε για αύριο.

Νέα καθυστέρηση για Βιτόλο…
Ο λόγος, σύμφωνα με πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη, είναι πως οι Θοδωρής Ζαγοράκης και Ζήσης Βρύζας κουράστηκαν από την εξάωρη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι και έτσι ζήτησαν… αναβολή.

Το πιθανότερο είναι η συνάντηση με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή και τους μάνατζέρ του θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης. Ωστόσο, τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει, καθώς ο Βιτόλο επιμένει στην απόφαση του να μείνει ελεύθερος και μετά να… μετακομίσει στον Παναθηναϊκό.
πηγή: sportdog.gr

Πέταξε λευκή πετσέτα ο τυπάρας;

Πρώτος αρχηγός ο Σαριέγκι, ακολουθούν Κατσουράνης, Τζόρβας και τέταρτος ο Λέτο. Ο άνθρωπος που έχει τσακωθεί με τη μισή Παιανία! Παρόλα αυτά ο Καραγκούνης έμεινε εκτός…
Πέταξε λευκή πετσέτα ο τυπάρας;
Ο πεπειραμένος χαφ του Παναθηναϊκού ζήτησε μόνος του να εξαιρεθεί από τη διαδικασία, όπως και ο Βύντρα, για αυτό το όνομά του δεν βρέθηκε μέσα σε εκείνους που θα φορούν το περιβραχιόνιο τη νέα σεζόν. Ο «τυπάρας» γνωρίζει πολύ καλά ότι η χρονιά θα είναι δύσκολη για εκείνον, από την άποψη ότι δεν είναι μέσα στις επιλογές του Φερέιρα για τη βασική 11άδα.
Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει καλά τον Καραγκούνη και την επιθυμία του να παίζει πάντα, αλλά θεωρεί ότι είναι, πλέον, μεγάλος, αργός και «ταλαιπωρεί» πολύ την μπάλα. Για αυτό δεν πρόκειται να του δώσει φανέλα βασικού, παρά σε κάποια παιχνίδια που οι «πράσινοι» θα χρειάζονται από το πρώτο λεπτό το στιλ παιχνιδιού του «Κάρα».
Σε συνδυασμό, μάλιστα, με το γεγονός ότι έχει γίνει ήδη μία νύξη να μειώσει τις αποδοχές του, σε ένα συμβόλαιο που το επόμενο καλοκαίρι ολοκληρώνεται, κάποιοι που είναι χρόνια στην ομάδα λένε ότι ο «Κάρα» έχει ξενερώσει. Είναι έτοιμος να πετάξει λευκή πετσέτα, αν και δεν ταιριάζει στον μαχητικό χαρακτήρα του μία ενέργεια όπως αυτή.
Το γεγονός, πάντως, ότι εξαιρέθηκε από τη διαδικασία για τους αρχηγούς, κάτι δείχνει. Τουλάχιστον ότι γνωρίζει πως δεν θα έχει πολύ χρόνο συμμετοχής και δεν υπήρχε λόγος να ψηφιστεί αυτός πρώτος αρχηγός και να φοράει το περιβραχιόνιο κάποιος άλλος. Όπως ακριβώς έγινε στην περίπτωση του Σαριέγκι με τον Κατσουράνη, καθώς μέσα στη σεζόν που έρχεται περισσότερο να παίζει «κάπτεν» ο Κατσούρ παρά ο Βάσκος… 

Με τον Ηρακλή και στη Β Εθνική…!!

Αποφασισμένος να παραμείνει στον Ηρακλή, ακόμα και αν αυτός τη νέα χρονιά αγωνίζεται στην FootballLeagueεμφανίζεται ο Ζοέλ Επαλέ.

Με τον Ηρακλή και στη Β Εθνική…
Ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Θεσσαλονίκη και πρόθεσή του είναι να ξεκινήσει προπονήσεις, ώστε να είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν, όπου θέλει να παίζει με την φανέλα του «Γηραιού».

Βέβαια, για τον 33χρονο άσο έχουν δείξει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες από την Σούπερ Λιγκ, ωστόσο ο ίδιος έχει συμβόλαιο με τον Ηρακλή ως το 2013 και θέλει να το τιμήσει.
πηγή: sportdog.gr

«Περιμένουμε προτάσεις για Τάτο, Καραγκούνη»

Ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου, Γιάννης Αγγελόπουλος μίλησε για τις περιπτώσεις των Τάτου -που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό- και Καραγκούνη.
«Περιμένουμε προτάσεις για Τάτο, Καραγκούνη»
Ερωτηθείς για το σενάριο που υπάρχει περί ανταλλαγής του Επστάιν με τον Τάτο (το οποίο αναφέρεται διαρκώς τις τελευταίες μέρες) τόνισε: «Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Τάτου.
Κάποια στιγμή υπήρξε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό. Από την πλευρά του παίκτη μας έχουν πει ότι θα υπάρξει άμεσα επίσημο ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό αλλά και από ομάδες από το εξωτερικό. Με άλλα λόγια περιμένουμε προτάσεις για τον Τάτο. Κάτι επίσημο προς το παρόν δεν έχουμε. Υπάρχουν μόνο ενδείξεις».
Σχετικά με το τι θα απαιτηθεί για να δοθεί ο Τάτος απάντησε: «Εάν υπάρξει πραγματικό ενδιαφέρον θα προχωρήσουμε στην παραχώρησή του. Η πλευρά του Ολυμπιακού ξέρει τι ποσό θα ακούσει από εμάς. Γνωρίζει πολύ καλά τα δεδομένα της υπόθεσης».
Τι είπε για Καραγκούνη και Ατρόμητο
Αναφορικά με τον Θανάση Καραγκούνη επισήμανε: «Εδώ είναι πιο ζεστά τα πράγματα. Έχουμε σοβαρές ενδείξεις ότι θα έχουμε κρούση από σύλλογο της Ιταλίας. Κάτι επίσημο προς το παρόν δεν υπάρχει. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε σύντομα πρόταση για την απόκτησή του».
Από εκεί και πέρα μιλώντας για τις μεταγραφές του Ατρομήτου είπε: «Είμαστε ευχαριστημένοι από την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας μας. Νομίζω ότι θα είναι μία αρκετά δύσκολη χρονιά. Κάναμε ένα μεγάλο λίφτινγκ.
Συνειδητά δεν ανανεώσαμε κάποια συμβόλαια. Θέλαμε να ρίξουμε τον μέσο όρο ηλικίας αλλά και να μειώσουμε το μπάτζετ. Γενικά υπάρχει ικανοποίηση. Έχουμε και έντονο ελληνικό στοιχείο στην ομάδα μας αλλά και έμπειρους παίκτες.
Σχετικά με την περαιτέρω μεταγραφική μας ενίσχυση αυτό θα εξαρτηθεί από το τι θα γίνει με τους Τάτο και Καραγκούνη. Εάν θα φύγουν τότε θα πρέπει να πάρουμε παίκτες. Σίγουρα θα αποκτήσουμε έναν φορ περιοχής. Γι' αυτήν την θέση έχουμε κάποιες περιπτώσεις που εξετάζονται. Δεν υπάρχει όμως ευρεία γκάμα».
Πηγή: katimagiko.gr

Μας τελείωσε οριστικά η Τράμπζονσπορ!!

Οριστική είναι η ματαίωση του φιλικού του ΠΑΟΚ με την Τράμπζονσπορ, το οποίο επρόκειτο να γίνει την Κυριακή 17/7.
Μας τελείωσε οριστικά η Τράμπζονσπορ
Όπως φάνηκε από την Δευτέρα (11/7) με την άρνηση που είχαν εκφράσει για λόγους ασφαλείας οι αρχές της γερμανικής πόλης Κρέφελντ, όπου προγραμματίστηκε να διεξαγόταν το φιλικό, οι πιθανότητες για να γίνει το συγκεκριμένο φιλικό ήταν σχεδόν... ανύπαρκτες και αυτό επιβεβαιώθηκε την σημερινή (12/7) μέρα.
Σύσκεψη για την απόφαση
Στη σύσκεψη που έγινε και στην οποία έδωσαν το παρών μόνο οι διοργανωτές του αγώνα, μεταξύ αυτών ο Φίλιππος Αβραμίδης, ο οποίος έχει αναλάβει τον προγραμματισμό των φιλικών παιχνιδιών του "Δικέφαλου" στη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του στο Ντόορβερθ, αποφασίστηκε οριστικά να μην γίνει το ματς. Πλέον ο "Δικέφαλος" είναι σε αναζήτηση ομάδας.
Πηγή: olapaok.gr

Και... "χωράφι" και 9 ευρώ εισιτήριο!!

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έχει ταξιδέψει 180 χιλιόμετρα από το Αρνεμ για να αντιμετωπίσει την Γκρόνινγκεν στο δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας του, σε ένα γήπεδο που θυμίζει ερασιτεχνικό πρωτάθλημα...
Πηγή φωτογραφίας: paok24.gr
Εκτός της μεγάλης απόστασης που διένυσε η αποστολή, για να φτάσει στο γήπεδο, πέρασε από ένα χιλιόμετρο χωματόδρομου (!), ενώ η Γκρόνινγκεν έχει βάλει 9 ευρώ εισιτήριο συν 1 ευρώ για το… τετρασέλιδο matchprogrammeτου αγώνα που δεν έχει καν τα ρόστερ.

Στο γήπεδο δεν υπάρχουν κερκίδες και είναι απορίας άξιο γιατί οι της Γκρόνινγκεν επέλεξαν αυτό το γήπεδο και δεν έγινε κανονικά στο δικό τους, που είναι 20 χιλιόμετρα μακριά…
Πηγή: paok24.gr

Συμφώνησαν και έρχεται ο Dimi!!

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» συμφώνησαν σε όλα με την Κέρκυρα και αύριο ο διεθνής πορτιέρο έρχεται στην Αθήνα για τις υπογραφές.

Συμφώνησαν και έρχεται ο Dimi!
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Ένωση θα καταβάλει στους «Φαίακες» 100.000 ευρώ, ενώ ενδέχεται να πληρώσει και τις οφειλές που έχουν οι Νησιώτες απέναντι στον 33χρονο πορτιέρο από πέρυσι.

Ο «Dimi» αναμένεται στην Αθήνα αύριο, ώστε να υπογράψει το νέο του διετές συμβόλαιο.Ο Έλληνας πορτιέρο θα λαμβάνει περίπου 170.000 ευρώ ετησίως μέχρι το 2013.
πηγή: sportdog.gr

Γκρόνιγκεν -ΠΑΟΚ, οι 11άδες!!

Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο οι 11άδες του φιλικού του ΠΑΟΚ με την Γκρόνιγκεν (20:00)
Γκρόνιγκεν -ΠΑΟΚ, οι 11άδες
Γκρόνιγκεν: Φαν Λου, Κβάκμαν, Γιόχανσον, Μπακούνα, Σπαρβ, Τάντιτς, Μάταβτς, Κάπελχοφ, Αντερσον, Φαν Ντάικ, Ιαριέι
ΠΑΟΚ : Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Κουρδάκης, Τσιρίλο, Σακελλαρίου, Ιντζίδης, Τσουκαλάς, Αποστολόπουλος, Γεωργίου, Μωϋσιάδης, Παπάζογλου
Εκτός αποστολής έμειναν οι Γκαρσία, Ίβιτς, Μπαλάφας, οι οποίοι έμειναν στο ξενοδοχείο της ομάδας, για να γλιτώσουν την ταλαιπωρία της μετακίνησης

Συνέντευξη με φωτογραφία του απόντα Σεσκ!!

Η Αρσεναλ πραγματοποιεί ταξίδι στην Ασία χωρίς τον Φάμπρεγας, ωστόσο, ο Ισπανός είναι μαζί με τους συμπαίκτες του το θέλουν  ή όχι. Πιο συγκεκριμένα, στη συνέντευξη Τύπου που έγινε στην Μαλαισία, μια τεράστια φωτογραφία του απόντα Σεσκ έκλεψε την παράσταση. 

Όπως βλέπετε και εσείς Γουόλκοτ, Γουίλσιρ, Σέζνι και Γιονγκ απαντούν στις ερωτήσεις των ανθρώπων του Τύπου έχοντας πίσω τους το διαφημιστικό πόστερ για την περιοδεία της Αρσεναλ. 

Όπως καταλαβαίνετε οι διοργανωτές πίστευαν ότι ένα διαφημιστικό πόστερ με τη φωτογραφία του Ισπανού παγκόσμιου πρωταθλητή θα είχε μεγάλη επιτυχία, ωστόσο, λογάριαζαν χωρίς τον… ξενοδόχο και το στενό μαρκάρισμα της Μπαρτσελόνα. 

Μέσα απ’ όλη αυτή την ιστορία δεν φαίνεται μόνο ότι ο Φάμπρεγας είναι γενικά ένας καλός παίκτης, αλλά και το πόσο σημαντικός είναι για την Αρσεναλ… 
πηγή: theplayer.gr

Αγγλική... μάχη για δύο Μπανγκουρά!!

«Μάχη» για τους δύο Μπανγκουρά της ΑΙΚ Στοκχόλμης, δίνουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ. 

Σκάουτερ των δύο ομάδων παρακολουθούν τους δύο ποδοσφαιριστές από τη Σιέρα Λεόνε εδώ και αρκετό καιρό και ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι της ΑΙΚ με την Χάλμσταντ, έμειναν με το... στόμα ανοικτό, βλέποντας τον Τετέ Μπανγκουρά να πετυχαίνει και τα 4 γκολ της ομάδας του και τον Μοχάμεντ Μπανγκουρά να βγάζει δύο ασίστ.

Τόσο ο Τετέ (21 ετών, μεσοεπιθετικός), όσο και ο Μοχάμεντ (21 ετών, μέσος), βρίσκονται στο στόχαστρο και άλλων συλλόγων, όπως η Άρσεναλ, η Τσέλσι και η Σάντερλαντ, όμως, οι δύο... αιώνιοι εχθροί τους αγγλικού ποδοσφαίρου, φαίνεται να έχουν δείξει εντονότερο ενδιαφέρον.

Μάλιστα, ο ατζέντης των δύο ποδοσφαιριστών, ο Πάτρικ Μορκ, εξέφρασε την σιγουριά του ότι τουλάχιστον ο ένας θα φύγει με μεταγραφή πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. «Δεν ξέρω αν είμαι αισιόδοξος ή απλά είμαι ρεαλιστής, αλλά περιμένω ότι τουλάχιστον ο ένας από τους δύο θα φύγει. Όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές, έτσι και αυτοί θέλουν να προχωράνε στην καριέρα τους και ρόλος μου είναι να τους βοηθήσω σε αυτό», τόνισε ο Μορκ.

Λιτότητα... στη Bundesliga!!

Οι Γερμανοί ως λαός προσεκτικός που είναι, δεν ξέφυγαν σε εποχή οικονομικής κρίσης, ούτε στο ποδόσφαιρο. Οι περισσότερες ομάδες θα πορευτούν με ελάχιστες προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό, σαφής ένδειξη ότι τα χρήματα δεν είναι για πέταμα μέρες που ζούμε...

Μοναδική εξαίρεση, όπως πάντα, η πλούσια Μπάγερν Μονάχου. Από τα 92 εκατ. Ευρώ που έχουν δαπανηθεί, έως τώρα, από τις 18 ομάδες της Bundesliga, τα 31 τα έχουν δώσει οι Βαυαροί!

Περισσότερα στο Onsports

Και Μπρίτος στη Νάπολι!!

Προς τον... ιταλικό Νότο κατηφόρισε ο Μιγκέλ Άνχελ Μπρίτος. Ο 25χρονος Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος από το 2008 αγωνιζόταν στην Μπολόνια, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νάπολι.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στη Νάπολι. Βρίσκομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο και εδώ μπορώ να κάνω το... άλμα που πάντα ονειρευόμουν. Ο Ματσάρι με ήθελε και ελπίζω σύντομα να του ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε», τόνισε κατά την παρουσίασή του ο Μπρίτος, ο οποίος είναι η μεταγραφή των «παρτενοπέι» στο τελευταίο 24ωρο, καθώς την Δευτέρα είχε αποκτηθεί και ο Ινλέρ. 

Παράλληλα, η Νάπολι βρίσκεται πολύ κοντά και στην απόκτηση του Αργεντίνου, Μάριο Αλμπέρτο Σαντάνα, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Φιορεντίνα.

Οι συμβουλές του «Γύπα» στους... μελλοντικούς «μερένχες»

Την ευκαιρία να δουν από κοντά έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που έχει φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, είχαν οι «πιτσιρικάδες» που μετέχουν στο καλοκαιρινό καμπ του Ιδρύματος της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο λόγος για τον γενικό διευθυντή των Μαδριλένων, των Εμίλιο Μπουτραγκένιο, ο οποίος επισκέφθηκε το καμπ και είπε δυο λόγια στους... μελλοντικούς «μερένχες».

«Σας ευχαριστώ που διαλέξατε το συγκεκριμένο καμπ γι' αυτό το καλοκαίρι. Εύχομαι να μάθετε πολλά από τους προπονητές σας, γιατί θα δουλέψετε πάνω στις αξίες που χαρακτηρίζουν αυτή την ομάδα. Ελπίζω να σας δω ξανά σύντομα τόσο εδώ, όσο και σε άλλες κοινωνικές δραστηριότητες που διοργανώνονται από το Ίδρυμα», ήταν τα λόγια του «Γύπα».

Στο καμπ θα δώσουν το παρών περισσότερα από 175 παιδιά από διάφορες χώρες, όπως το Ισραήλ, ο Καναδάς, η Κολομβία, η Ρωσία και φυσικά η Ισπανία.

Τα πάθη του Ερασιτέχνη...!!

Εκεί που όλα ήταν έτοιμα για τη νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, έστω και μέσω Πρωτοδικείου, τα προβλήματα έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους...
Τα πάθη του Ερασιτέχνη...
Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί ο Χρόνης Ακριτίδης πήγε στο κτίριο 6 της πρώην σχολής Ευελπίδων, προκειμένου να καταθέσει την αίτηση για διοίκηση στον Ερασιτέχνη. Μια αίτηση που είχε κανονικά τα ονόματα που χρειάζονταν, αλλά δεν είχε κάποια στοιχεία που ζητούσε ο Πρωτοδίκης. Έτσι οι «πράσινοι» πήραν πίσω την αίτηση, για να την συμπληρώσουν με στοιχεία που όπως είπαν από το Πρωτοδικείο, έχουν να κάνουν με την βιωσιμότητα του σχεδίου, τα χρήματα που θα τοποθετηθούν κλπ.
Πιέζει απίστευτα ο χρόνος
Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» ετοιμάζουν σήμερα τη νέα βελτιωμένη αίτηση, προκειμένου να την καταθέσουν αύριο, ωστόσο το θέμα είναι πως ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά. Με δεδομένο το ότι τα δικαστήρια κλείνουν από τις 15 Ιουλίου, έως τις 15 Αυγούστου, θα πρέπει να κατατεθεί άμεσα και να εκδικαστεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Επίσης υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να κατατεθεί και δεύτερη αίτηση, από άλλο μπλοκ μελών του Παναθηναϊκού, κάτι που αν τελικά γίνει, τότε εκτός της καθυστέρησης που λογικά θα υπάρξει, θα αναγκάσει τον Πρωτοδίκη να αποφασίσει για μια μικτή διοίκηση.
Πηγή: leoforos.gr

Η νέα μαύρη εμφάνιση της Μπάρτσα! (ΦΩΤΟ)

Δείτε τη νέα εκτός έδρας εμφάνιση της Μπαρτσελόνα για τα εκτός έδρας παιχνίδια της επόμενης περιόδου.

Η νέα μαύρη εμφάνιση της Μπάρτσα! (ΦΩΤΟ)
Είναι μαύρου χρώματος και για όσους ενδιαφέρονται για αγορά από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας κοστίζουν 75 ευρώ.

"Περιμένουμε το κράτος, την Πολιτεία και την UEFA"

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, αναφερόμενος στο θέμα της συμμετοχής της ομάδας στο Κύπελλο UEFA, είπε ότι θέση της ΠΑΕ είναι να μην «φωνάζει», αλλά να περιμένει την απόφαση της Πολιτείας, αλλά και της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.
"Περιμένουμε το κράτος, την Πολιτεία και την UEFA"
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον "Aris FM":
Στην αρχή των δηλώσεών του, ο κ. Κόντης στάθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ και στην επικύρωση της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος:
«Η χθεσινή διαδικασία έχει να κάνει με τον όρο επικύρωση και δε σημαίνει ότι οτιδήποτε επικυρωθεί δεν μπορεί να αλλάξει. Επικυρώνεις τον βαθμολογικό πίνακα στην ουσία και πιστεύω ότι και οι ομάδες που ψήφισαν υπέρ, δεν πρέπει να σταθούν στον τοίχο επειδή είχαν αυτό το σκεπτικό και μάλιστα υπήρχε και η αόρατη απειλή ότι αν μέχρι τις 15 Ιουλίου δε ψηφιζόταν η επικύρωση, θα ήταν ένας λόγος για καταγγελία της συμβάσεως από τη NOVA. Από την άλλη, σαν ένα θέμα καθαρά ηθικό, ο Αρης θεώρησε ότι θα έπρεπε να είναι αντίθετος με την επικύρωση της βαθμολογίας, από τη στιγμή που εκκρεμούν υποθέσεις» και τόνισε στη συνέχεια:
«Δυστυχώς, αυτοί που υπέγραψαν τη σύμβαση της Σούπερ Λιγκ, δε φρόντισαν να δουν τέτοιες λεπτομέρειες. Κάποιοι ψήφισαν έναντι στα συμφέροντά τους, γιατί η NOVA ίσως μπορούσε να κάνει καταγγελία. Βέβαια, αυτό έχει πολλούς παράγοντες που θα έπρεπε να ληφθούν υπόψη. Ο Αρης θα είχε μία κουβέντα για τηλεοπτικά, αλλά σίγουρα δεν θα ήταν το ίδιο».
Για την απόφαση της NOVA να μειώσει την ετήσια χορηγία της προς τις ομάδες κατά 25%, τόνισε:
«Εγώ, σαν Κόντης και όχι σαν επίσημος Αρης, έχω προσωπικές ενστάσεις με τη στάση της NOVA, γιατί θεωρώ ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να εκμεταλλεύεται μία κατάσταση για να μειώνει τα έξοδά της. Θα ήταν πιο σωστό να πει ότι υπάρχει μια οικονομική δυσπραγία, παρά να μπει στη μέση αυτό. Πρέπει να σταματήσει αυτή η απαξίωση του ποδόσφαιρου, γιατί υποβαθμίζεται το προϊόν και μπορεί κάποιος να πει αύριο-μεθάυριο “δε θέλω να πληρώσω”. Μπορεί και ο πολίτης να πει αύριο μεθαυρίο “δεν πληρώνω” και είδαμε ότι έχει γίνει με τα διόδια αυτό. Αυτή η διαδικασία, όμως, υποβαθμίζει τη δημοκρατική λειτουργία, γιατί ο μοναδικός τομέας που ο κόσμος είναι συσπειρωμένος είναι το ποδόσφαιρο».
Αναφερόμενος στη φιλική αναμέτρηση με την Πενιαρόλ στο Κλεάνθης Βικελίδης στις 26 Ιουλίου, είχε να πει:
«Η Πενιαρόλ, για όσους ξέρουν το ποδόσφαιρο της Λατινικής Αμερικής, είναι μεγάλος θρύλος. Η Ουρουγουάη είναι μικρή χώρα, αλλά μετρά πολλούς τίτλους και μιλάμε για ομάδες που έχουν αφήσει κάτι στο ποδόσφαιρο. Θα είναι ένα φιλικό μεγάλης σημασίας. Μην ξεχνάτε ότι το φιλικό με την Μπόκα, άφησε εποχή και είναι πολύ σημαντική αναφορά για διαφημιστές. Πολλά κανάλια στέκονται στο ματς εκείνο και θα σας αναφέρω και ένα περιστατικό.
Όταν είχα πάει στην UEFA για μία κλήρωση, μου ζήτησαν να μείνω και με ρώτησαν αν είμαι εκπρόσωπος της Μπόκα της Ευρώπης! Μου είπαν ότι είναι κάθετοι με τα χαρτάκια στα γήπεδα, αλλά φέτος στην αναφορά του Europa League, είδαμε ότι υπήρχε σε περίοπτη θέση για ένα λεπτό και, το γήπεδο του Αρη και τα χαρτάκια. Μπορεί οι κανονισμοί να μην το θέλουν, αλλά μέσα τους το θαυμάζουν.
Αυτές οι ομάδες δεν ξεκινούν να ταξιδέψουν από τη χώρα τους για να κάνουν “αρπαχτή”. Διαλέγουν ομάδες που έχουν κάτι παρεμφερές με αυτό που οι ίδιες πρεσβεύουν, με τον κόσμο τους, που να έχουν προβολή και δημοτικότητα στην Ευρώπη και στην Ευρώπη η λέξη Αρης είναι συνυφασμένο με την ψυχή του οπαδού. Είναι κάτι που δεν απεικονίζεται με μία απλή αναφορά. Αυτό ξέρουν και γι' αυτό θέλουν να παίζουν με ομάδες όπως ο Αρης».
Μιλώντας για τον πρώην προπονητή τερματοφυλάκων του Αρη, Ριμπέριο Ντιάζ Ουέλερσον, ο κ. Κόντης υπογράμμισε χαρακτηριστικά:
«Η πραγματικότητα είναι ότι έχει γίνει ένας από τους μεγαλύτερους οπαδούς του ΑΡΗ και αισθάνεται μέλος της οικογένειας. Σίγουρα λείπει χρόνια από την πατρίδα του, έχει ένα προσωπικό πρόβλημα και θέλει να είναι στη Βραζιλία, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Όλα αυτά τα χρόνια, αισθάνομαι δικαιωμένος από την επιλογή του. Είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος, που αγάπησε την ομάδα και αυτό που έκανε εδώ, μακριά από υποκρισίες. Έχω δει πολλούς που γεννήθηκαν Αρης και άλλοι που δεν ήταν και έγιναν περισσότερο από άλλους.
Αρειανοί είναι αυτοί που είναι δίπλα στην ομάδα, αλλά δεν είναι αυτοί οι 50-100 που την απαξιώνουν κάθε μέρα στα ραδιόφωνα. Ο Ουέλερσον για μένα κερδίζει τον τίτλο του Αρειανού».
Αναφορικά με τις συνθήκες της προετοιμασίας της ομάδας στο Καρπενήσι, ο Εκτελεστικός Διευθυντής σημείωσε:
«Η προετοιμασία πιστεύω ότι γίνεται με τις ιδανικότερες συνθήκες. Όταν γίνεται με ενθουσιασμό από τους ίδιους τους παίκτες, με έναν προπονητή που δουλεύει με το υλικό που θέλει, όταν υπάρχουν οι συνθήκες στο Πρωτάθλημα, τότε νομίζω ότι υπάρχουν τα απαραίτητα συστατικά, ώστε η προετοιμασία να βοηθήσει τους παίκτες να πετύχουν φέτος κάτι καλό».
Για τις μεταγραφικές κινήσεις που βασίζονται σε μικρό κόστος, αλλά και για τα νεαρά παιδιά που αποκτούνται από τη Διοίκηση της ομάδας, είπε:
«Ο κόσμος του Αρη είναι οι χιλιάδες που αγαπούν την ομάδα. Σίγουρα κάνει συγκρίσεις με άλλες περιπτώσεις και με τα δεδομένα της εποχής μας. Όλοι βιώνουν μία δύσκολη οικονομική κατάσταση και βλέπουν ότι με δυσκολία, αλλά σε υγιής βάσεις, γίνεται μια καλή δουλειά. Πρέπει να βγουν και μικρά παιδιά που θα στελεχώσουν την ομάδα. Όλη αυτή η αντιμετώπιση του κόσμου δεν έχει να κάνει με έναν πρόσκαιρο ενθουσιασμό, αλλά με αισιοδοξία για το μέλλον».
Τέλος, αναφορικά με την απόφαση που αφορά τον Ολυμπιακό Βόλου και τη συμμετοχή του στην Ευρώπη, κάτι που αφορά άμεσα τον Αρη, ο Γιάννης Κόντης δήλωσε:
«Πιστεύω ότι πιο πολύ θα ήταν στο χέρι της UEFA το να αποφασίσει αυτή τη στιγμή τι θα κάνει. Δεν έχουν απαγγελθεί, όμως, ακόμη κατηγορίες, αλλά η UEFA θα μπορούσε να προβεί σε αντικατάσταση των ομάδων. Δεν το κάνει, όμως, μετά από το κάζο με την Πόρτο, με την οποία τελικά είναι στα δικαστήρια. Εμείς είμαστε νομοταγείς και περιμένουμε τι θα κάνει το κράτος , η πολιτεία, η UEFA. Ούτε για λόγους εντυπωσιασμού θα βγαίνουμε να φωνάζουμε. Ό, τι ήταν να κάνουμε, το κάναμε, χωρίς να το φωνάξουμε».

«Ο Πανιώνιος δεν παίζει το παιχνιδάκι κανενός»

Ενότητα για το καλό της ομάδας τους, ζήτησαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου, «Πάνθηρες», με ανακοίνωση ους στην ιστοσελίδα τους. Επίσης, εξηγούν τους λόγους που είπαν «όχι» στην πρόταση των υποψήφιων επενδυτών.
«Ο Πανιώνιος δεν παίζει το παιχνιδάκι κανενός»
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μετά τη Γενική Συνέλευση της περασμένης Τετάρτης και σε αναμονή της αυριανής, αποφασίσαμε από τη μεριά μας να προσφέρουμε στο Σύλλογο την απαιτούμενη ηρεμία. Ο πόλεμος των ανακοινώσεων και των ανοικτών επιστολών μόνο κακό προσφέρει και συνεχώς μας εκθέτει! Δυστυχώς όμως υποχρεωνόμαστε ξανά να μιλήσουμε.
Υποχρεωνόμαστε καθώς μέχρι σήμερα Τρίτη, ο ερασιτέχνης δεν έχει ανακοινώσει ακόμα Γενική Συνέλευση ως όφειλε, ούτε φυσικά και ποια είναι η διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την εκλογή ΔΣ… Υποχρεωνόμαστε γιατί οι Τσακίρης και Λιανός ταράζουν την ήδη ανισόρροπη κατάσταση του Συλλόγου με τη συμπεριφορά τους… Υποχρεωνόμαστε γιατί κάποιος πρέπει να απαιτήσει επιτέλους να επικρατήσει ψυχραιμία και ωριμότητα, μήπως και καταφέρουμε ποτέ να φέρουμε και μια κάποια ενότητα μπροστά στα όσα προβλήματα παρουσιάζονται μπροστά μας!
Την περασμένη Τετάρτη στη ΓΣ ζητήσαμε και ψηφίσαμε το τέλος των διαπραγματεύσεων με τους φερόμενους επενδυτές! Οι λόγοι ήταν σαφής… Το πρόσφατο και όχι μόνο παρελθόν μας έμαθε να είμαστε καχύποπτοι! Και η καχυποψία μας καλλιεργήθηκε από το γεγονός ότι για περισσότερο από ένα μήνα, ποτέ δεν μάθαμε ποιοι είναι οι επενδυτές, ποτέ δεν είχαμε μια σαφή πρόταση και ποτέ δεν τηρήθηκαν οι όροι που θέταμε για να συνεχιστούν οι συζητήσεις! Το μονό που είχαμε ήταν συνεχείς αναβολές, που άφηναν πίσω την ομάδα και μείωναν εμάς και τον Σύλλογο… Ο Πανιώνιος δεν είναι δυνατόν να παίζει το παιχνιδάκι κανενός, ούτε ο κόσμος του να δεχτεί πως για μια ορισμένη αποτίμηση (ποιος αλήθεια θα την ορίσει;) πρέπει να ανέχεται αναβολές και όρους.
Εν συνεχεία συμφωνήσαμε στην πρόταση που κατατέθηκε από διάφορες πλευρές για εκλογές, ώστε να υπάρξει ΔΣ ΠΑΕ, εκλεγμένο από την Γενική Συνέλευση… Οι συγκυρίες των τελευταίων μηνών ένα καλό προσέφεραν στο Σύλλογο και στα μέλη του. Ο Πανιώνιος ανήκει και επισήμως στον κόσμο του. Αυτός είναι το όργανο που αποφασίζει και το όπλο που έχει στα χέρια του πρέπει να το χρησιμοποιεί! Όλος ο Σύλλογος πρέπει να βρει τον τρόπο που θα λειτουργήσει το νέο πρότυπο διοίκησης, να επιδιώξει την ενότητα και να καλέσει όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους… Και η αρχή μπορεί να γίνει μόνο με ένα κοινώς αποδεκτό και εκλεγμένο από τα μέλη ΔΣ ΠΑΕ!
Φτάνουμε στο σήμερα λοιπόν και το μόνο που έχουμε είναι ανακοινώσεις, παραιτήσεις και μια διαρκή άγνοια και αβεβαιότητα!
Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει αύριο, ούτε καν αν υπάρχει τελικά ΓΣ και αν τελικά πραγματοποιηθεί, ποιες διαδικασίες θα ακολουθήσει.
Το μόνο που βλέπουμε είναι διαρκή ασυνεννοησία στις τάξεις της διοίκησης, την γνωστή ανισορροπία στις στάσεις του Τσακίρη και έναν Λιανό που δεν γνωρίζαμε…
Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει θέση για άλλες κόντρες, αυτή τη στιγμή δεν περισσεύει κανείς! Βάλτε όλοι, κι εμείς μαζί, στην άκρη τα προσωπικά σας κι ελάτε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για τον Πανιώνιο μας… Και όποιος δεν σκοπεύει να βοηθήσει, και δεν αναφερόμαστε σε χρηματική βοήθεια ας προσφέρει στον Πανιώνιο την ηρεμία που τόσο ανάγκη έχει!»

"Παιχνίδια μάνατζερ το θέμα με Ονουάτσι"...!!

Δεν υπάρχει θέμα με τον Μπέντζαμιν Ονουάτσι στην Ομόνοια, αφού "πρόκειται για παιχνίδια των μάνατζερ", όπως τόνισε μέλος της διοίκησης των πρασίνων.
"Παιχνίδια μάνατζερ το θέμα με Ονουάτσι"...
"Ειναι παιχνίδια των μάνατζερ και εάν δει κάποιος τους αριθμούς που έχουν γραφτεί στα ρεπορτάζ, τότε καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Tην δεδομένη στιγμή δεν ψάχουμε για επιθετικό", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάνατζερ του Ονουάτσι τον είχε προτείνει στην Ομόνοια πριν περίπου μία βδομάδα, καθώς η Καβάλα επιθυμεί την πώλησή του. Ωστόσο το θέμα έμεινε ως εκεί, αφού στους πράσινους δεν υπάρχει για την ώρα πρόθεση απόκτησης επιθετικού. Επίσης, η διοίκηση δεν μπορεί να προσφέρει τα λεφτά που ζητά η Καβάλα (περίπου 300.000 ευρώ).
Πηγή: shootandgoal.com

Πάει και ο Πάμπλο Λίμα!!

Μετά τον Ηρακλή, ο Πάμπλο Λίμα, ο οποίος απασχόλησε μετααγραφικά αρκετές ομάδες της Σούπερ Λίγκας, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αργεντινή και συγκεκριμένα στην Κολόν Σάντα Φε.
Πάει και ο Πάμπλο Λίμα
Η είδηση της συμφωνίας με τον Ουρουγουανό άσο φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας από την Αργεντινή.
Τις επόμενες ημέρες ο Λίμα θα βρεθεί στα γραφεία της Κολόν για να υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους και να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.
Πηγή: bluearena.gr
 

Δεν ξέρει και περιμένει…!!

Αβέβαιος για το μέλλον του στον Ολυμπιακό είναι ο Ράσο Νεστέροβιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος την Τρίτη από τους «ερυθρόλευκους» και περιμένει τις εξελίξεις στην ομάδα για να μάθει αν θα είναι και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ.

Δεν ξέρει και περιμένει…
Μιλώντας σε Μέσα της πατρίδας του ανέφερε: «Τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα. Περιμένουν να δουν τι θα γίνει πρώτα με τους παίκτες που ανήκουν στην ομάδα και στη συνέχεια θα αρχίσει η στελέχωση του νέου ρόστερ. Τουλάχιστον αυτές τις πληροφορίες έχω εγώ. Αν είμαι στα πλάνα για τη νέα σεζόν έχει καλώς, αλλιώς θα πρέπει να βρω μια νέα ομάδα».

Σχετικά με την απόφαση των «ερυθρόλευκων» για σημαντική μείωση του προϋπολογισμού τη νέα σεζόν, ο Σλοβένος άσος υπογράμμισε: «Δεν συμβαίνει μόνο στον Ολυμπιακό, αλλά σε όλη σχεδόν την Ευρώπη.  Αυτό αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της κρίσης, συνεπώς, είναι αναγκαίο να το αποδεχθείς».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν έχει προτάσεις από άλλες, ανέφερε: «Υπάρχουν μερικές προσφορές, αλλά όλες σε πρώιμο επίπεδο. Τίποτα συγκεκριμένο ακόμα».

"Δεν έχουμε επηρεαστεί, πάμε για τη νίκη"

Ο έμπειρος φορ του Ολυμπιακού Βόλου, Ηλίας Σολάκης, έδωσε το σύνθημα της νίκης στο Βελιγράδι για τον αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο την Ραντ.
"Δεν έχουμε επηρεαστεί, πάμε για τη νίκη"
Σε τοποθετήσεις του σε site των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου (www.volosfans.com) ο Σολάκης υπογράμμισε: «Πάμε με καλή ψυχολογία στο Βελιγράδι! Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».
Πιο συγκεκριμένα τόνισε: «Όλα πάνε καλά με την ομάδα. Δεν έχουμε επηρεαστεί καθόλου από το κλίμα των τελευταίων ημερών και κοιτάμε το παιχνίδι στην Σερβία και μόνο.
Ξέρουμε κάποια πράγματα για την αντίπαλό μας. Πιστεύω πως θα μας βοηθήσουν αρκετά. Όσο για τον προπονητή μας έχει εμφυσήσει μια διαφορετική νοοτροπία στην ομάδα. Σιγά σιγά μπαίνουμε στο πνεύμα του».
Πηγή: gazzetta.gr

Η ειλικρίνεια δεν είναι ...ανοησία!!

Ο Μανόλο Χιμένεθ στην συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη, εκτός από μεταγραφές ζήτησε και… μετρημένα λόγια από την διοίκηση. "Να αφήσουμε τις υποσχέσεις και να δουλέψουμε σκληρά".

Η ειλικρίνεια δεν είναι ...ανοησία!
Για περίπου μία ώρα τα είπαν το μεσημέρι της Τρίτης στα Σπάτα οι Σταύρος Αδαμίδης και Μανόλο Χιμένεθ. Η συζήτηση, στην οποία συμμετείχαν και οι Βασίλης Δημητριάδης και Γιώργος Κωνσταντινίδης από την διοίκηση και οι συνεργάτες του Ισπανού Ντάνι Παστόρ και Χέσους Μαλαγόν, ήταν κυρίως ενημερωτικού χαρακτήρα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ ενημερώθηκε λεπτομερώς για τις τελευταίες εξελίξεις, δηλαδή για την παραμονή του Κώστα Μανωλά και την καταρχήν συμφωνία με την Κέρκυρα για τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, ενώ ρώτησε να μάθει τι γίνεται με τις αποδεσμεύσεις (κυρίως για τους Γκερέιρο και Νταντόμο), αλλά και με την υπόθεση του Γιώργου Γεωργιάδη, όπου όπως φαίνεται θα γίνει μία ακόμα προσπάθεια. Φυσικά, συζήτηση έγινε και για τη μεταγραφή του επιθετικού, όπου για την ώρα έχει ένα μικρό προβάδισμα ο Μπάχα, αν και στην Ένωση θα ήθελαν να φέρουν για αυτή την θέση έναν παίκτη… κράχτη.

Η συζήτηση όμως δεν περιορίστηκε μόνο στα καθαρά αγωνιστικά θέματα, καθώς ο Χιμένεθ θέλησε να δώσει και μία… συμβουλή τόσο στον Σταύρο Αδαμίδη όσο και στα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης. Ο Ισπανός τεχνικός λοιπόν, φαίνεται πως ζήτησε από τον πρόεδρο της ΑΕΚ να περιορίσει τις υποσχέσεις προς τον κόσμο και να μην ανεβάζει χωρίς λόγο τον πήχη, καθώς αυτό δημιουργεί άγχος στην ομάδα.

Ο Ισπανός μεταξύ άλλων είπε: «Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον κόσμο. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να τους λέμε ψέματα. Για αυτό προτείνω να αφήσουμε τα πολλά λόγια και να δουλέψουμε σκληρά. Με την δουλειά θα καλύψουμε τα όποια κενά υπάρχουν. Ας αφήσουμε λοιπόν τις υποσχέσεις για επιτυχίες και ας δουλέψουμε να τις πετύχουμε». Με τα λόγια του Χιμένεθ συμφώνησαν άπαντες…
πηγή: sportdog.gr

Ο καλόβολος Ντένις!!

Νερό στο κρασί του βάζει ο Ντένις Επστάιν ο οποίος εφόσον του προτείνει ο Ολυμπιακός να τον αποδεσμεύσει δέχεται να πάρει λιγότερα χρήματα από αυτά που προβλέπει το συμβόλαιό του.
Ο καλόβολος Ντένις
Ο Ντένις Επστάιν περιμένει τα νεότερα ως προς την περίπτωσή του μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Αυτό που υποστηρίζει η πλευρά του παίκτη είναι πως ο Γερμανός θα δεχθεί «ότι θέλει ο Ολυμπιακός. Άλλωστε υπάρχουν αρκετές ομάδες από την Ελλάδα που τον θέλουν και οι οποίες του δίνουν και καλά λεφτά».
Ουσιαστικές εξελίξεις επί του θέματος αναμένονται μέσα στην εβδομάδα. Τα... σενάρια για τον παίκτη είναι δύο: είτε να δοθεί ξανά δανεικός είτε να του ζητηθεί να αποχωρήσει. Πάντως στην περίπτωση που συμβεί η δεύτερη εκδοχή ο Επστάιν είναι διατεθειμένος να πάρει πιο λίγα χρήματα από αυτά που προβλέπονται στο συμβόλαιό του.
Πηγή: gazzetta.gr

«Ουδέποτε είπε για σκαμπίλια στα πόδια του Κούγια»

Την παραπάνω δήλωση έκανε ο δικηγόρος του Γιώργου Τσακογιάννη, Ανδρέας Πάτσης, στον ραδιοφωνικό σταθμό "FM 100".
«Ουδέποτε είπε για σκαμπίλια στα πόδια του Κούγια»
"Oι κατηγορίες είναι έωλες και στην ιστορία με τον κ.Κούγια φαίνεται ένα προσωπικό σώου. Ο κ.Τσακογιάννης ούτε έχει κάτι προσωπικό με τον κ.Κούγια, ούτε η Ηλιούπολη παίζει στην ίδια κατηγορία με την Παναχαϊκή.
Όσο για την συνομιλία με τα πέντε σκαμπίλια στα πόδια του κ.Κούγια που δήθεν θα έρριχνε ο κ.Τσακογιάννης, ο πελάτης μου την αρνείται κατηγορηματικά. Ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο. Αλλωστε στην τηλεοπτική "Δίκη", ο κ.Πιλάβιος δεν θυμόταν να είχε τέτοια συνομιλία με τον κ.Τσακογιάννη".
Πηγή: dikisports.blogspot.com

Κάντε λίγο κράτει, ρε παιδιά...!!

Τι ταΐζει τους παίκτες του Παναθηναϊκού, πια, η διατροφολόγος της ομάδας; Μέχρι τώρα λέγαμε για τον Μουν, που και σε αυτή τη φωτογραφία φαίνεται το... μπυρόκοιλο. Δεν είναι μόνο αυτός, όμως!
Κάντε λίγο κράτει, ρε παιδιά...
Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας, στην ίδια πάνω-κάτω κατάσταση βρίσκεται και ο Σιμάο, επίσης επιρρεπής στο θέμα του φαγητού.
Και να σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για την περίοδο της προετοιμασίας, που θα πρέπει όλα να λειτουργούν άψογα για να υπάρχει ισορροπία και να μπορούν οι παίκτες να αποδώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα. Ο Μουν με τον Σιμάο, πάντως, είναι λες και έχουν σηκωθεί από το καφενείο που είχαν πάει να παίξουν τάβλι και να πιούν κάνα ουζάκι...
πηγή: sportdog.gr

Το "ευχαριστώ" της Τζούντ στον κόσμο!!

Η Τζουντ Σισέ μέσω του Twitter μόνο τα καλύτερα λόγια είχε να πει για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ενώ δεν ξέχασε και το "νταμπλ"...
Το "ευχαριστώ" της Τζούντ στον κόσμο
"Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τη συμπαράσταση σας, σε μένα, στα παιδιά μας και στον σύζυγο μου. Οι φίλοι του "PANA" ήταν καταπληκτικοί.
(...) Θα έχουμε πολλές φοβερές αναμνήσεις, αυτό είναι σίγουρο... Ειδικότερα, όταν πήραμε το ΝΤΑΜΠΛ!", έγραψε η Τζουντ.

Άρχισαν τα όργανα και στην ΑΕΛ...!!

Η Λάρισα θα καταθέσει προσφυγή στην Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ως συνέχεια της αντίδρασής της για την επικύρωση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας.
Άρχισαν τα όργανα και στην ΑΕΛ...
Η βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ επικυρώθηκε χθες στο ΔΣ της διοργανώτριας αρχής, γεγονός που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, καθώς εκκρεμούν διώξεις προσώπων και η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου για τον Ηρακλή.
Μια από αυτές ήταν και της Λάρισας, με τον Κώστα Πηλαδάκη να εκφράζει έντονα την άποψή του στο χθεσινό ΔΣ. Ωστόσο, οι «βυσσινί» δεν πρόκειται να μείνουν με… σταυρωμένα τα χέρια. Έτσι, όπως γνωστοποιήθηκε, αύριο το πρωί θα καταθέσουν προσφυγή στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Τέλος, αυτή θα εκδικαστεί σε μια εβδομάδα.
Πηγή: gazzetta.gr
 

Παίκτης ΝΒΑ κυριολεκτικά στο ψυγείο!!

Ο Τζαβάλ Μαγκί των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς μπήκε μέσα σε ψυγείο σούπερ μάρκετ! Και πού να σφίξουν οι ζέστες δηλαδή...
Παίκτης ΝΒΑ κυριολεκτικά στο ψυγείο!

Και η Μπεσίκτας στα στημένα!!

Μετά τις Φενέρμπαχτσε και Τραμπζονσπόρ, ακόμη μία μεγάλη δύναμη του τουρκικού ποδοσφαίρου εμπλέκεται στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του αντιπροέδρου και του τεχνικού διευθυντή της Μπεσίκτας.
Και η Μπεσίκτας στα στημένα!
Οι δύο παράγοντες προσήχθησαν αρχικά για ανάκριση στα κεντρικά γραφεία της αστυνομικής διεύθυνσης Κωνσταντινούπολης και στη συνέχεια συνελήφθησαν, χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστό ποιες κατηγορίες τους βαρύνουν.
Από τις 3 Ιουλίου, όταν ξεκίνησε η επιχείρηση των διωκτικών αρχών, περισσότερα από 80 άτομα έχουν συλληφθεί (μεταξύ τους αρκετοί παράγοντες αλλά και ποδοσφαιριστές) ως ύποπτοι για συμμετοχή στο στήσιμο 19 αγώνων της μεγάλης κατηγορίας της περιόδου 2010-11. Εξ αυτών, 26 άτομα συνεχίζουν να κρατούνται.
πηγή: sportdog.gr

Δεν λέει να μας αφήσει ο καύσωνας...!!

Ζεστό καιρό με λίγες τοπικές νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας, παροδικές βροχές και καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα βορειοανατολικά και μικρή εξασθένηση του μελτεμιού στο Αιγαίο, περιμένουμε την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011.
Δεν λέει να μας αφήσει ο καύσωνας...
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 18 έως 36 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 22 έως 37 βαθμούς, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 20 έως 37 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 22 έως 31 βαθμούς, αλλά η μέγιστη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στη Νότια Κρήτη θα φτάσει στους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι και κατά περιόδους βόρειοι μέτριοι.
Ηλιοφάνεια και ζέστη περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 με 36 βαθμούς στην πόλη και στα νότια και στους 32 βαθμούς στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί με εξασθένηση το βράδυ.
Αρκετή ζέστη και πρόσκαιρες νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.
Πηγή: meteo.gr

Το μουσείο του πέους!!

Περισσότερα από 200 εκθέματα διαφόρων σχημάτων και μεγεθών μπορούν να δουν οι επισκέπτες του νέου μουσείου Φαλολογίας που στεγάζεται στην Ισλανδία.
Το μουσείο του πέους!
Τα εκθέματα, προερχόμενα κυρίως από το ζωικό βασίλειο, διατηρούνται μέσα σε γυάλινα αγγεία ενώ άλλα βρίσκονται σαν κυνηγετικά τρόπαια τοποθετημένα στους τοίχους του μουσείου.
Εκτός όμως από τα γεννητικά όργανα ζώων οι επισκέπτες μπορούν επίσης να θαυμάσουν και το… ανθρώπινο πέος ενός 95χρονου που έγινε δωρεά στο μουσείο μετά το θάνατό του.
Το καλά προικισμένο μουσείο διαθέτει επίσης μια μεγάλη συλλογή έργων τέχνης με ανάλογη θεματολογία και άλλα φαλικά αντικείμενα όπως για παράδειγμα ένα αμπαζούρ φτιαγμένο από τα γεννητικά όργανα ενός ταύρου.
Πηγή: e-go.gr