Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Σκληρό... πόκερ για Σάντσες!

Η προσπάθεια απόκτησης του Κάρλος Σάντσες συνεχίζεται από τον Ολυμπιακό, χωρίς όμως ακόμα να έχει δει... φως. Το gazzetta.gr αναλύει τα δεδομένα μίας υπόθεσης που είναι πολύ πιο απλή απ' όσο φαίνεται...



"Ανεβαίνεις εσύ, ανεβαίνω και εγώ!"
Ο Ολυμπιακός θέλοντας να κάνει ρελάνς ανέβασε την προσφορά του για τον παίκτη ενώ φαίνεται να είναι διατεθειμένος να πάει έως τα 2.9 εκατ. ευρώ αλλά όχι να υπερβεί τα 3 εκατομμύρια. Από την άλλη η Βαλενσιέν έκανε το... αναμενόμενο, δηλαδή ανέβασε και άλλο τις αξιώσεις του, κάτι που είχε γράψει εδώ και μέρες το gazzetta.gr.
Η διαφορά των δύο πλευρών είναι πλέον στα 500 με 600 χιλ. ευρώ ενώ πριν ήταν στα 400 με 500 χιλ. ευρώ. Με άλλα λόγια η διαφορά αντί να μειώνεται αυξάνεται...
Οι Γάλλοι μένουν πιστοί στην... πρακτική τους. Ποιά είναι αυτή; Να καρπωθούν όσα πιο πολλά χρήματα γίνεται από τον Κάρλος Σάντσες. Ο Κολομβιανός αμυντικός χαφ τους έχει βοηθήσει να μην αλλάξουν... πορεία πάνω σε αυτό το ζήτημα, καθώς κάνει πολύ καλές εμφανίσεις στο Κόπα Αμέρικα, κερδίζοντας... πόντους και κάνοντας παράλληλα... limit up στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο της Ευρώπης.
Που... σκαλώνει ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός θέλει πολύ τον παίκτη, όμως το να κλείσει δεν είναι κάτι καθόλου εύκολο πλέον, όπως έχουμε ξαναγράψει. Οι Πειραιώτες δεν προτίθενται να φτάσουν στα επίπεδα της Βαλενσιέν που είναι διατεθειμένη αν της το επιτρέψουν οι συνθήκες να ζητήσει ακόμα και 4-6 εκατ. ευρώ για τον Κολομβιανό!
Το πρόβλημα δεν είναι ο παίκτης...
Έτσι στην προκειμένη περίπτωση το... εμπόδιο είναι η Βαλενσιέν. Ο παίκτης δεν αποτελεί πρόβλημα, καθώς και θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό (σ.σ. τον εξιτάρει ιδιαίτερα η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ) και έχει συμφωνήσει προφορικά μαζί του. Εφόσον λοιπόν πει το... ναι η ομάδα του εκείνος δεν θα φέρει ουδεμία αντίρρηση.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: