Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Αντιδρά η ΕΟΚ για Μαυροκεφαλίδη!

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ενημέρωσε ότι δεν θα αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, και η ΕΟΚ απειλεί με ποινή τον παίκτη και στέλνει τελεσίγραφο στη Σπαρτάκ!
Αντιδρά η ΕΟΚ για Μαυροκεφαλίδη!
Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ, που αποχαιρέτισε πρόσφατα τον Ολυμπιακό για τη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, ενημέρωσε το βράδυ της Δευτέρας τους ανθρώπους της ομοσπονδίας ότι αδυνατεί να ακολουθήσει την αποστολή της Εθνικής Ελλάδος στη χώρα της Βαλτικής, καθώς πρέπει να παραμείνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του (σ.σ. Κιλκίς).
Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην «ερυθρόλευκος» πάουερ φόργουορντ για δεύτερη διαδοχική χρονιά λέει «όχι» στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικαλούμενος τους ίδιους (σ.σ οικογενειακούς) λόγους. Οι δικαιολογίες μάλλον δεν έπεισαν κανέναν, καθώς ο παίκτης το πράττει όπως προαναφέραμε για δεύτερη συνεχή σεζόν και αφήνει ξεκρέμαστη την Εθνική σε μια ήδη δύσκολη περίοδο, δεδομένων των απουσιών Διαμαντίδη-Τσαρτσαρή και της σταδιακής ανανέωσης που επιχειρείται.
Όπως πληροφορήθηκε το gazzetta, η περίπτωση του Μαυροκεφαλίδη θα αντιμετωπιστεί με διαφορετικό σκεπτικό διότι ο παίκτης ενημέρωσε ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση την Ομοσπονδία, εν αντιθέσει με τους Διαμαντίδη, Τσαρτσαρή που είχαν επιτρέψει στον Ζούρο να καταρτίσει τα πλάνα του με ηρεμία και να μη συμπεριλάβει καν στην αποστολή τους δύο αθλητές.
Εδώ λοιπόν, προκύπτει πλέον ζήτημα αξιοπιστίας των όσων επικαλείται ο Μαυροκεφαλίδης αλλά και του timing που επέλεξε. Η ΕΟΚ απειλεί τον αθλητή ότι θα έχει τις δέουσες κυρώσεις αν δεν εμφανιστεί στην προετοιμασία, κάτι που συνεπάγεται αποκλεισμό διεθνών αγώνων με την ομάδα του, ισάριθμο με αυτόν που θα χάσει με την Εθνική.
Για αυτόν τον λόγο, η Ομοσπονδία έστειλε ήδη έγγραφο στη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, προκειμένου να γνωρίζει ότι δύναται να επιβάλει κυρώσεις που θα ζημιώσουν και τη νέα του ομάδα... Κάτι που σημαίνει ότι το θέμα δεν τελειώνει και αναμένονται εξελίξεις!
Στο προσκήνιο ο Μαυροειδής
Επίσης, θα πρέπει να τονιστεί ότι ο Ηλίας Ζούρος σκέφτεται πλέον την αντικατάσταση του Μαυροκεφαλίδη με άλλον αθλητή, αν ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν ενσωματωθεί τελικά στην Εθνική. Πιθανή περίπτωση κλήσης είναι αυτή τη στιγμή του Δημήτρη Μαυροειδή, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες...
Αναλυτικά οι... 15 πλέον «εκλεκτοί» του Ηλία Ζούρου για την προετοιμασία (18/7) εν όψει Eurobasket (31/8-18/9):
Σπανούλης Βασίλης (Ολυμπιακός)
Καλάθης Νίκος (Παναθηναϊκός)
Ζήσης Νίκος (Σιένα)
Σλούκας Κώστας (Άρης)
Μάντζαρης Βαγγέλης (Περιστέρι)
Βασιλειάδης Κώστας (Μπιλμπάο)
Μπράμος Μάικ (Γκραν Κανάρια)
Περπέρογλου Στράτος (Παναθηναϊκός)
Παπανικολάου Κώστας (Ολυμπιακός)
Φώτσης Αντώνης (Αρμάνι Τζινς Μιλάνο)
Κουφός Κώστας (Ντένβερ Νάγκετς)
Σχορτσιανίτης Σοφοκλής (Μακάμπι Τελ Αβίβ)
Καϊμακόγλου Κώστας (Παναθηναϊκός)
Βουγιούκας Ίαν (Παναθηναϊκός)
Μπουρούσης Γιάννης (προς Αρμάνι Τζινς Μιλάνο)
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: