Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Βασιλίας και στη Ρώμη!

Μπορεί η άφιξη του Σισέ στην Ιταλία για λογαριασμό της Λάτσιο να μη θύμιζε το καλοκαίρι του 2009 στο "Ελ Βενιζέλος", περίπου 1.000 "λατσιάλι" όμως τον περίμεναν για να τον υποδεχτούν!
Βασιλίας και στη Ρώμη!
Ο Γάλλος σταρ πολιορκήθηκε από τους οπαδούς της Λάτσιο με το που πάτησε το πόδι του στη γειτονική χώρα, καθώς οι «λατσιάλι» είχαν μάθει την ώρα που θα έφτανε εκεί.
Δεκάδες δημοσιογράφοι ήταν στο αεροδρόμιο, με τους φίλους της Λάτσιο να δίνουν ένα κασκόλ της ομάδας τους στον Σισέ και να του ζητούν συνεχώς να βγάλουν φωτογραφίες και να υπογράψει αυτόγραφα. Κάτι που έκανε, εκτός των άλλων και με ένα ανάπηρο παιδάκι που τον πλησίασε!
Μετά από περισσότερα από 30 λεπτά η αστυνομία αποφάσισε να φτιάξει έναν διάδρομο για να αποχωρήσει ο Γάλλος, αν και οι φίλοι της Λάτσιο κατάφεραν να «σπάσουν» την ανθρώπινη αλυσίδα και να τον προσεγγίσουν ξανά! Ο 29χρονος φορ μπήκε, τελικά, στο αμάξι που θα τον μεταφέρει για να κάνει τα ιατρικά τεστ που χρειάζεται, αλλά και εκεί οι οπαδοί της Λάτσιο δεν τον άφηναν να φύγει, σκαρφαλώνοντας σε παρμπρίζ και καπό…

Δεν υπάρχουν σχόλια: