Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Πηγαίνει για το «μπαμ» ο Άρης

Έτοιμος για μια μεγάλη μεταγραφή παρουσιάζεται ο  Άρης. Οι «κιτρινόμαυροι» προσπαθούν να κάνουν το μεγάλο κόλπο με τον Ρόλαντ Λίντς.  Ο 30χρονος αρχηγός της Αούστρια Βιένης και πρώτος σκόρερ του αυστριακού πρωταθλήματος με 21 γκολ σίγουρα θα αποτελούσε ένα πολύ καλό γρανάζι στην μηχανή θεάματος που θέλει να φτιάξει ο Σάκης Τσιώλης.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν τον παίκτη ως δανεικό, καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013, ενώ το συμβόλαιο που έχει για την επόμενη σεζόν, δεν ξεπερνάει τις 250.000 ευρώ, που είναι μέσα στις δυνατότητες του Άρη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρόλαντ Λιντς γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου 1981 και έχει ύψος 1,85μ. Την περασμένη σεζόν είχε 36 συμμετοχές με 21 γκολ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις Στουρμ Γκρατς, Γκρασχόπερς, Μπράγκα και Μποαβίστα.

Ο Λιντς έχει αντιμετωπίσει τρεις φορές τον Άρη και έχει πετύχει δύο γκολ. Τη σεζόν 2007-08 για το Κύπελλο UEFA, όταν έπαιζε στην Μπράγκα, είχε πετύχει γκολ στο 1-1, ενώ πέρυσι με την Αούστρια, είχε σκοράρει στη ρεβάνς του 1-1. Στο ματς του «Κλ. Βικελίδης» η αυστριακή ομάδα είχε χάσει με 1-0 The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: