Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

«Ευκαιρία κάθαρσης»

Eυκαιρία κάθαρσης χαρακτήρισε ο Απόστολος Παπουτσάκης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6  τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει, ώστε «ο κάθε ανεκδιήγητος να μη χαλάει στους υπόλοιπους τη χαρά του ποδοσφαίρου». 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Παπουτσάκης: 

Για την υπόθεση των στημένων: «Είναι μια κακή περίοδος για το ελληνικό ποδόσφαιρο, η οποία όμως μπορεί να γίνει αιτία να μπουν κάποιες βάσεις από το κράτος και την UEFA, ώστε να εξαφανιστούν τέτοια φαινόμενα. Ξέρουμε ότι αυτά είναι πράγματα που (σε κάποιο βαθμό) γίνονταν και θα γίνονται. Το θέμα, όμως, είναι να τα κάνουμε εξαίρεση και όχι κανόνα. Όλοι -ο καθένας από τον τομέα του- πρέπει να βοηθήσουμε σε αυτή την κατεύθυνση. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά για τον κόσμο και δεν πρέπει να επιτρέπεται σε κάθε ανεκδιήγητο να του τη χαλάει». 

Για την επικύρωση της βαθμολογίας από τη Σούπερ Λίγκα: «Ο κανονισμός λέει ότι η επικύρωση της βαθμολογίας πρέπει να γίνει 2-3 μέρες μετά τη λήξη του πρωταθλήματος. Εμείς -καλώς ή κακώς- δεν το κάναμε αυτό, περιμέναμε μέχρι σήμερα, με αποτέλεσμα να φτάσουμε σε αδιέξοδο. Υπάρχουν κάποιες συμβάσεις που πρέπει να τηρήσουμε και στις οποίες υπάρχει δικαίωμα υπαναχώρησης από την άλλη πλευρά -όπως αυτή με τη NOVA. Αν δεν προχωρούσαμε στην απόφαση της επικύρωσης, κινδυνεύαμε να χάσουμε τα χρήματα από τα τηλεοπτικά». 

Για τους στόχους του Εργοτέλη: «Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να παρουσιαζόμαστε κάθε χρόνο και δυνατότεροι. Το δείχνει η πορεία μας όλα αυτά τα χρόνια, άλλωστε. Τελικός στόχος μας είναι κάποια στιγμή να βγούμε στην Ευρώπη. Κι αν δεν μπορούμε φέτος, ελπίζω ότι μέχρι την επόμενη σεζόν θα το καταφέρουμε».


Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: