Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Οι «παρτενοπέι» έρχονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης»!

Εκτός από την Πενιαρόλ, ακόμη ένας μεγάλος σύλλογος της Ευρώπης αυτή την φορά, βρίσκεται προ των πυλών του «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο λόγος για την Νάπολι, με την οποία οι «κίτρινοι» έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα στις 22 Αυγούστου στο Χαριλάου. Μια είδηση, την οποία είχαν αποκαλύψει πριν λίγες εβδομάδες τα ιταλικά ΜΜΕ, και η οποία επιβεβαιώνεται και από πλευράς του Άρη.
Οι «παρτενοπέι», λοιπόν, αναμένεται να πατήσουν το…πόδι τους στο θρυλικό «Κλεάνθης Βικελίδης» και να γίνουν και αυτοί «μάρτυρες» της «κολασμένης» ατμόσφαιρας που δημιουργούν οι οπαδοί των «κίτρινων». Όσον αφορά τον κόσμο του Άρη, είναι λογικό επόμενο να νιώθει ικανοποίηση για το γεγονός, ότι θα δει από κοντά τους τριταθλητές Ιταλίας και ένα σύνολο, το οποίο αποτελείται από μια πλειάδα αστέρων, τους οποίους όλος ο πλανήτης θα τους παρακολουθήσει στο ερχόμενο Champions league.
To μόνο που περιμένει για να… ξεσηκωθεί, είναι η επίσημη ανακοίνωση, η οποία δεν θα αργήσει να αναρτηθεί στο επίσημο site της ΠΑΕ. Πάντως η αλήθεια είναι, ότι οι φίλοι του Άρη δεν πρέπει να έχουν παράπονο, καθώς θα έχουν την τύχη να δουν από κοντά δυο μεγάλα φιλικά παιχνίδια. Αρκεί βέβαια να κυλήσουν όλα ομαλά, και να «κλείσει» οριστικά το ματς με τους «Ναπολιτάνους».  metrosport gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: