Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

30/11 τα εξ αναβολής της Football League!!


images

Την επόμενη Τετάρτη 30 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι τέσσερις αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής της Football League.
Αναλυτικά:
Το πρόγραμμα των εξ αναβολής αγώνων της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE έχει ως εξής:
Τετάρτη 30 Νοεμβρίου
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΦΩΚΙΚΟΣ: 15:00
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: 15:00
ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: 17:00 (OTE TV)
ΛΑΡΙΣΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: 19:00 (ΟΤΕ TV)

πηγή: metrosport.gr

Μαρκόπουλος: «Χρειάζεται προσοχή και υπομονή»


markopoulos-diloseis-pao-paok-105-65

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μιλώντας στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στο παιχνίδι της ομάδας με το Ρέθυμνο, τονίζοντας ότι οι Κρητικοί είναι μια πολύ καλή ομάδα που χρειάζεται μεγάλη προσοχή, ενώ επεσήμανε πως οι παίκτες του έχουν αποκτήσει πλέον ψυχολογία μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες που πέτυχαν.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Το Ρέθυμνο είναι ένα καλό και δουλεμένο σύνολο, παρουσιάζει πληρότητα σε όλες τις θέσεις, βγάζει πάρα πολύ ενέργεια η ομάδα τους μέσα στο γήπεδο, έχουν πολύ καλές επιλογές τόσο στο λόου ποστ, όσο και σε ανοιχτό γήπεδο και με την άμυνά τους προσπαθούν να βγάλουν την αντίπαλη ομάδα έξω από τους στόχους της.
Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή και πολύ μεγάλη υπομονή για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που θα παρουσιάσει το παιχνίδι ώστε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα.
Είναι αλήθεια ότι προερχόμαστε από δύο νίκες, αυτό είναι θετικό στοιχείο, γιατί οι παίκτες μπαίνουν με πολύ καλύτερη διάθεση και ψυχολογία στο γήπεδο, αλλά από την άλλη πλευρά υπάρχουν και οι απώλειες της ομάδας που είναι μεγάλες. Προσπαθούμε να τις αναπληρώσουμε με τους υπόλοιπους παίκτες και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε».

πηγή: metrosport.gr

Γραμμένος: «Θα διαφυλάξουμε την αξιοπιστία μας»


grammenos-620x350

Με αφορμή την ύπαρξη παιχνιδιών από το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας σε στοιχηματική ιστοσελίδα ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Ευάγγελος Γραμμένος, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για το θέμα.
«Το προηγούμενο σαββατοκύριακο διαπιστώθηκε ότι στοιχηματική εταιρία ανάρτησε αγώνες της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας στο διαδίκτυο.Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να διαφυλάξουμε την αξιοπιστία των πρωταθλημάτων μας. Επικοινωνήσαμε και με τους αθλητικούς και με του πολιτικούς φορείς, αλλά και με τα αστυνομικά όργανα για το ζήτημα. Θα αναβάλλουμε τα πρωταθλήματα μας αν χρειαστεί. Θα δούμε πως θα πορευτούμε τις επόμενες ώρες ανάλογα με τον αν η συγκεκριμένη εταιρία να κάνει το ίδιο πράγμα που είναι «δυναμίτης» για την αξιοπιστία της κατηγορίας», ανέφερε ο κ. Γραμμένος.
Στη συνέχεια μιλώντας για το τι μπορεί να κάνει η ΕΠΣΜ για το θέμα: «Δεν έχουμε πολλές δυνατότητες μόνο μια και καταλυτική λύση και αυτή είναι να μην γίνουν τα πρωταθλήματα.Θα το κάνουμε όσες φορές χρειαστεί, αλλά πιστεύω ότι η πολιτεία και αρμόδια όργανα θα κάνουν αυτό που πρέπει».
Τελειώνοντας είπε: «Εδώ μιλάμε για ερασιτεχνισμό και συμμετέχουν αρκετά μικρά παιδιά.Απέναντι στη λογική του κέρδους εμείς ως ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να αντισταθούμε».

πηγή: metrosport.gr

Βιεϊρίνια: «Πρώτα η Κέρκυρα, μετά η Τότεναμ»


vierinia

Στο πλαίσιο της καμπάνιας για την πρόληψη των αθλητικών τραυματισμών, που υποστηρίζει το «Αθλητικό Metropolis» και η εφημερίδα «Metrosport» ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μετά το τέλος της φωτογράφησης μίλησε στην εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο για το εγχείρημα αυτό, τον αυριανό αγώνα με την Κέρκυρα, αυτόν της Πέμπτης με την Τότεναμ, αλλά και την εθνική Ελλάδας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος άσος:

Για τη φωτογράφηση στην οποία συμμετείχε:

«Ευχαριστήθηκα τη φωτογράφηση, βέβαια μου είναι πολύ πιο εύκολο να βρίσκομαι στο γήπεδο, εκεί διασκεδάζω περισσότερο, από το να ποζάρω μπροστά σε ένα φωτογραφικό φακό. Όπως θυμάστε όλοι, είχα κάποια προβλήματα τραυματισμών και είμαι υπερήφανος που είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας, που κάθε αθλητής πρέπει να τη στηρίξει. Πρέπει να γίνεται οργανωμένη δουλειά, ορισμένες ομάδες δεν έχουν την υποστήριξη που χρειάζεται».
Για το ότι έγινε πρόσφατα πατέρας ενός υγιούς κοριτσιού και αν αυτό, τον… κρατάει ξάγρυπνο:
«Η σύζυγός μου δεν κοιμάται τόσο πολύ, αλλά εγώ αυτή την εβδομάδα κοιμάμαι μια χαρά, το μωρό δε με ενοχλεί. Είμαι ευτυχισμένος που έγινα μπαμπάς και το απόγευμα ασχολούμαι αρκετά με το μωρό μου. Είχαμε προγραμματίσει αυτή την αλλαγή, είχαμε τη διάθεση να κάνουμε ένα παιδί και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Η ψυχολογία μου έχει ανέβει, αλλά πάντοτε στο γήπεδο προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Σίγουρα θα επιδράσει θετικά και θα είμαι πιο ανεβασμένος».
Για την εθνική Πορτογαλίας, αλλά και της Ελλάδας:

«Το ότι δεν έπαιξα δεν είναι ευχάριστο, αλλά είναι ωραίο να είσαι στους 23 παίκτες της εθνικής Πορτογαλίας. Χαίρομαι που είμαι στην οικογένεια της εθνικής, είμαι υπερήφανος που κάνω προπόνηση με το Ρονάλντο και τόσο μεγάλους παίκτες. Έχω ξαναπεί ότι παράλληλα είμαι υπερήφανος που θέλουν πολλοί να παίξω στην εθνική Ελλάδας. Όπως έχω ξαναπεί, όμως αυτή τη στιγμή δεν έχω κάτι τέτοιο στο μυαλό μου. Έχω το μυαλό μου στον ΠΑΟΚ και θα το δω αργότερα, δεν με απασχολεί αυτή τη στιγμή».

Για τη νίκη επί του Παναιτωλικού και τη συνέχεια με την ομάδα του τον ΠΑΟΚ:

«Αισθανόμαστε καλύτερα τώρα, γιατί μετά τα αρνητικά αποτελέσματα ήταν σημαντικό το ότι κερδίσαμε για την ψυχολογία μας και επίσης το ότι παίζουμε θέλουμε να κερδίσουμε μπροστά στο κοινό μας».
Για τον αγώνα με την Τότεναμ και την προοπτική να σκοράρει, όπως είχε κάνει ο Ζήσης Βρύζας με την Άρσεναλ:
«Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε τον αγώνα με την Κέρκυρα και μετά από αυτό θα σκεφτούμε την Τότεναμ. Έχω δει το γκολ που έχει βάλει ο Βρύζας με την Άρσεναλ, το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε και ας βάλει κι άλλος το γκολ».
Στο Αθλητικό Metropolis μίλησε και η Υπεύθυνη Εταιρικής Ευθύνης & Επικοινωνίας Ομίλου METROMEDIA, Τάνυα Κυριακίδου: «Ο Αντελίνο ήταν πολύ καλός και μάλλον θα πρέπει να αρχίσει να σκέπτεται να κάνει και…καριέρα μοντέλου. Υπάρχει παγκόσμια ευαισθητοποίηση σχετικά με τους τραυματισμούς των αθλητών που μπορεί να είναι και οριστικοί για την καριέρα τους. Η αγωνία όλων είναι να αντιμετωπιστεί με την πρόληψη. Ο όμιλός μας υποστηρίζει αυτό το εγχείρημα με τη φωτογράφηση αθλητών, η οποία θα φιλοξενείται κάθε Τετάρτη στην εφημερίδα Metrosport», τόνισε μεταξύ άλλων. 

πηγή: metrosport.gr

Με Κλάους δεξιά και Παπάζογλου κορυφή!!

Δοκιμές με εκπλήξεις έκανε ο Λάζλο Μπόλονι στην προπόνηση της Παρασκευής και ενόψει του ματς με την Κέρκυρα...
Με Κλάους δεξιά και Παπάζογλου κορυφή
Ο Κώστα Χαλκιάς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας θα τοποθετηθεί ο Αραούχο Έτο, ενώ στο αριστερό θα παραμείνει ο Κώστας Σταφυλίδης, ο οποίος τα πήγε καλά εναντίον του Παναιτωλικού.
Στο κέντρο της άμυνας, θα παραμείνουν οι Σωτήρης Μπαλάφας και Στέλιος Μαλεζάς, οι οποίοι τα πήγαν πολύ καλά.
Στη μεσαία γραμμή, μία αναμένεται να είναι η αλλαγή, με τον Κοστίν Λαζάρ να παίρνει τη θέση του Γιώργου Φωτάκη ο οποίος χρειάζεται ανάσες. Ο Πάμπλο Γκαρσία θα είναι δίπλα του, ενώ ο Ζουλιάνο Σπαντάσιο θα είναι δεκάρι.
Εντωμεταξύ στην επίθεση, αναμένεται να γίνει ο πειραματισμός της εβδομάδας από τον Μπόλονι που δεν χάνει ευκαιρία να δουλεύει πράγματα στη ροή των αγώνων. Ο Στέφανος Αθανασιάδης θα παίξει στα δεξιά, έτσι ώστε να πάρει κάποιες ανάσες ο Σαλπιγγίδης που παίζει συνεχώς.
Ο Μπόλονι δεν προτιμά τον Γιώργο Γεωργιάδη, προφανώς γιατί ο 24χρονός μεσοεπιθετικός είναι ντεφορμέ, ενώ στη κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Θανάσης Παπάζογλου ενώ στα αριστερά ο Άντρε Βιείρίνια.
Πηγή: paok24.gr

Nέοι φόροι και ψαλίδι στους μισθούς ως το 2015...!!

Θυσίες που ξεπερνάνε τα 16 δισ. ευρώ, με νέες αυξήσεις στους φόρους αλλά κυρίως περικοπές στους μισθούς, φέρνει το επικαιροποιημένο Μεσοπρόθεσμο για την τετραετία 2012 – 2015.
Nέοι φόροι και ψαλίδι στους μισθούς ως το 2015...
Το νέο Μεσοπρόθεσμο που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών κρύβει πρόσθετα μέτρα ύψους13,74 δισ. ευρώ για την τριετία 2013 -2015, τα οποία μέχρι στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστα.
Στόχος είναι να εισπράττονται 53-56 δισ. κάθε χρόνο από φόρους (τα περισσότερα το 2015 με 55,8 δισ. έναντι 54,4 δισ. το 2012 και 51,3 δισ. φέτος). «Φωτιά» παίρνουν οι άμεσοι φόροι στο εισόδημα που προβλέπεται να αυξηθούν κατά 3,6 δισ. ευρώ το 2012 (στα 24,2 δισ. ευρώ).
Μικρότερα έσοδα (κυρίως λόγω ύφεσης και λιγότερο από φοροελαφρύνσεις) αναμένονται τη διετία 2013-2014, όπου οι άμεσοι φόροι θα μειωθούν σε περίπου 22,5 δισ. ευρώ ενώ θα απογειωθούν και πάλι στα 24 δισ. ευρώ το 2015.
«Τσεκούρι» πέφτει στις κρατικές δαπάνες, με το λειτουργικό κόστος του να περιορίζεται στα 13,7 δισ. ευρώ το 2015, έναντι 17,5 δισ. ευρώ το 2011. Οι ΔΕΚΟ θα συνεχίσουν όμως να παράγουν υψηλά ελλείμματα, της τάξεως των 572 εκατ. το 2012, 453 εκατ. το 2013, 396 εκατ. το 2014 και 388 εκατ. το 2015. Οι αμοιβές των εργαζομένων τους όμως θα μειωθούν από 490 εκατ. ευρώ φέτος σε 460 το 2012, σε 380 εκατ. το 2013, σε 275 το 2014 και 330 εκατ. το 2015.
Οι Κοινωνικός Προϋπολογισμός αποκαλύπτει ότι επιχορηγήσεις προς τα ασφαλιστικά Ταμεία μειώνονται κατά 3,7 δισ. ευρώ. Το κονδύλι της κοινωνικής ασφάλισης καταλήγει στα 13,7 δισ. ευρώ το 2015 από 17,5 δισ. ευρώ φέτος.
Το νέο Μεσοπρόθεσμο ενσωματώνει και τις ελαφρύνσεις από το «κούρεμα» 50% των ομολόγων: οι δαπάνες για τους τόκους προβλέπεται να μειωθούν στα 13,2 δισ. ευρώ το 2015, έναντι 16,38 δισ. ευρώ φέτος.
Την ίδια στιγμή με την εφαρμογή του Προγράμματος Ανταλλαγής Ομολόγων (PSI+) μειώνεται και κατά 50% το χαρτοφυλάκιο ομολόγων των 206 δισ. ευρώ που διατηρούν τράπεζες και ασφαλιστικά Ταμεία.
Πηγή: newsIt.gr

Το πουλί του Ροναλντίνιο!!

Χθες ήταν ο Διαμαντίνιο, προχθές ήταν ο Φετφατζίνιο, σήμερα ο Ροναλντίνιο. Παραέξω, τη μία μέρα ο Μέσι, την άλλη ο Φαν Πέρσι, την παράλλη ο Φαν Προπέρσι. Κάθε μέρα, ένα άλλο πρόσωπο, ένας άλλος «ήρωας»... Ο Miltos, o νταλικέρης σχολιάζει.
Το πουλί του Ροναλντίνιο
Στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στον αθλητισμό γενικότερα, αλλά και σε άλλες πτυχές της καθημερινότητας. Όπου υπάρχουν Μέσα, σε κάθε περίπτωση. Ο νέος πρωθυπουργός, ο κωμικός που σε κάνει να γελάς, ο κοσμικός με τον οποίο λες «υπάρχουν και χειρότερα», η σελέμπριτι με τα καινούργια βυζιά «και μη χειρότερα», μια βιομηχανία παραγωγής «προσώπων της ημέρας» σε μια κοινωνία που έχει πάψει -ίσως και να ντρέπεται- να κοιτά το πρόσωπό της στον καθρέφτη.
Η αλήθεια είναι πως κάποιοι όντως αξίζουν, δικαιούνται, τον τίτλο του προσώπου της ημέρας ή του «ήρωα» (προσοχή στα εισαγωγικά, γιατί ο ηρωισμός προϋποθέτει συνήθως κίνδυνο της σωματικής ακεραιότητας για την προάσπιση κάποιου ιδανικού). Ωστόσο, στην εποχή κατά την οποία οι ώρες «παράγονται» με το κιλό ή με την ώρα, ανάλογα τη ζώνη της τηλεθέασης, τις πωλήσεις των εφημερίδων, την ακροαματικότητα των ραδιοφώνων και τα στατιστικά του ίντερνετ, κάπου η μπάλα χάνεται. Κάποιοι αδικούνται, κάποιοι καπελώνονται, κάποιοι παίρνουν μεγαλύτερο κομμάτι πίτας (ή πίτσας και μπίρας) από αυτό που δικαιούνται ή δεν δικαιούνται καθόλου.
Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Ο ανθρωπιστής Μπέκαμ!!

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ προπονήθηκε με την ομάδα ποδοσφαίρου των παρολυμπιακών αγώνων της Εθνικής Αγγλίας.
Ο ανθρωπιστής Μπέκαμ
Στους παρολυμπιακούς αγώνες οι ποδοσφαιριστές είναι τυφλοί ενώ ο τερματοφύλακας είναι ο μοναδικός που μπορεί να μην έχει εκατό τοις εκατό απώλεια όρασης. Ο άσος των ΛΑ Γκάλαξι βρέθηκε σε προπόνηση της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας και βίωσε και εκείνος την εμπειρία του να μην μπορείς να δεις τη μπάλα, καθώς προπονήθηκε με μάσκα.

Φανερά συγκινημένος ο 36χρονος μέσος δήλωσε στη The Daily Telegraph: «Ήταν μια φανταστική εμπειρία το να προπονούμε με την ομάδα των Παρολυμπιακών της Μεγάλης Βρετανίας καθώς ποτέ άλλοτε δεν έχω δει ή συμμετάσχει σε αγώνα τυφλού ποδοσφαίρου. Είναι μια πραγματική κληρονομιά στην ποιότητα των Παρολυμπιακών αθλητών μας. Ο χαρακτήρας και η αποφασιστικότητα που μας έδειξαν κάνοντας το αυτό κάθε μέρα με κάνει περήφανο που είμαι Βρετανός».

Ο Μπέκαμ μάλιστα εκτέλεσε και τρία πέναλτι, στέλνοντας το ένα πλάγια, το άλλο πάνω απ' το δοκάρι και το τρίτο και τελευταίο στα δίχτυα. Ο αρχηγός της Παρολυμπιακής ομάδας, Ντέιβ Κλάρκ δήλωσε: «Το να περνάμε τη μέρα κάνοντας προπόνηση με ένα παγκοσμίου κλάσης παίκτη όπως ο Μπέκαμ ήταν μια φανταστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ».

"Να βγάζει τα μάτια του στο γήπεδο και στο... κρεβάτι"!

Με αφορμή το "πικάντικο" βίντεο που διέρρευσε με τον Ροναλντίνιο, ο Βλάσης Τσάκας δήλωσε "ας βγάζει μάτια στο γήπεδο και στο κρεβάτι»! Τι είπε για τον οικονομικό έλεγχο, τον Σισέ και τον Τζίγγερ...
"Να βγάζει τα μάτια του στο γήπεδο και στο... κρεβάτι"!
Ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα Αλ Σαούντ ήταν για άλλη μια φορά απολαυστικός σε δηλώσεις που έκανε στον "Sentra 103,3"! Σχολίασε λοιπόν για τον Ροναλντίνιο πως «ας βγάζει μάτια στο γήπεδο κι ας τα βγάζει και στο κρεβάτι του», αναφέρθηκε στην άφιξη του Πρίγκιπα «δεν θα είναι με τον ΟΦΗ, θα έρθει μια καθημερινή να μιλήσει με Τζίγγερ, παίκτες», ενώ για τον Σισέ σχολίασε πως «ο Παναθηναϊκός ψάχνει για επιθετικό, θα κάνω μια κουβέντα μαζί του μήπως καταστεί δυνατό να γυρίσει υπό προϋποθέσεις».
Αναλυτικά:
Για την πορεία του ελέγχου: «Περιμένω τον κ. Πετρόπουλο σε καμιά ώρα, μιάμισι για να έχω τις αρχικές εκτιμήσεις. Δεν είναι κακή η εικόνα που έχω ως τώρα για τον έλεγχο. Λίγο πάνω, λίγο κάτω είναι αυτά που περιμένουμε.
Τη Δευτέρα θα έχω την έκθεση, το αργότερο την Τρίτη. Συνεχίζουμε ό,τι έχουμε πει, με απόλυτη τραπεζική δέσμευση επιδεικνύουμε τα χρήματα και περιμένουμε την τροπολογία. Δεν θα περιμένουμε και μια ζωή όμως… Αυτό που μας καίει είναι ο Γενάρης να μας βρει ιδιοκτήτες. Θέλουμε τέλος Δεκέμβρη να είμαστε διοίκηση».
Για το αν κολλήσει η τροπολογία: «Εχει τεθεί το πλάνο β' υπ' όψιν του πρίγκιπα, το εξετάζουμε και νομιμοποιούμε μια παρατυπία αν δεν περάσει η τροπολογία. Επειδή του ΜοU τελειώνει στις 22 Δεκέμβρη, όλα παίζουν με βάση εκείνη την ημερομηνία».
Για το αν υπάρχει περίπτωση να κάνει πίσω ο πρίγκιπας αν δεν περάσει η τροπολογία: «Όχι…».
Για τον τρόπο της καταβολής των 15 εκατ. ευρώ: «Μιλάμε για διατραπεζική συναλλαγή από τράπεζα σε τράπεζα. Η εκάστοτε τράπεζα για λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα πει είμαι έτοιμη να καταβάλω 15 εκατ. με αυτούς κι αυτούς τους όρους. Πολύ απλό, πολύ συνηθισμένο. Πριν βγάζετε συμπεράσματα να ρωτάτε. Η τράπεζα που παραλαμβάνει το έμβασμα θα είναι ελληνική».
Για τον Ασίς: «Ο Ασίς είναι στη Ρώμη, Κυριακή θα έρθει. Θα τον προσκαλέσω στο γήπεδο».
Για τον Σισέ: «Με πληροφόρησαν για τον Σισέ. Αν βρεθούμε θα κάνουμε και μια κουβεντούλα γενική… Πέρασε από τον Παναθηναϊκό, άφησε το στίγμα του, η ομάδα θέλει επιθετικό γιατί όχι υπό προϋποθέσεις…».
Για τα «κίτρινα» δημοσιεύματα για τον Ροναλντίνιο: «Εντεκα τηλέφωνα με έχουν πάρει από εφημερίδες και σάιτ βραζιλιάνικα. Αυτοί δεν το πάνε στο «κίτρινο», ρωτάνε για το ενδεχόμενο μεταγραφής.
Το άλλο είναι μια προσωπική στιγμή, δικό του θέμα το τι κάνει στο κρεβάτι του. Αν στο γήπεδο βγάλει μάτια, ας τα βγάλει και στο κρεβάτι του όπως στο γήπεδο».
Για την ΚΑΕ: «Όχι δεν έχουμε κάνει καμιά κουβέντα. Το καλοκαίρι αν όλοι είμαστε καλά μέχρι τότε, θα μιλήσουμε. Αυτή τη στιγμή μας καίει η μεταβίβαση της ΠΑΕ. Κι εγώ είμαι μόνος εδώ. Βοηθούν τα εν δυνάμει μέλη του Δ.Σ., σιγά-σιγά αρχίζουμε κι οργανωνόμαστε. Ας τελειώσουμε με τη μπάλα και βλέπουμε».
Για την άφιξη του πρίγκιπα: «Δεν έχει προγραμματιστεί τίποτα. Δεν θα είναι εδώ με τον ΟΦΗ. Θα επιλέξουμε μια καθημερινή. Να έχουν γίνει όλα, να πάει στην Παιανία μετά τον Τζίγγερ, να δει και τα παιδιά να μιλήσει μαζί τους.
Θα βρεθεί η λύση με το που μπουν τα λεφτά. Ελπίζω να μπούμε με τον α' τρόπο γιατί κι ο β' ναι μεν είναι νομότυπος, αλλά δημιουργεί προβλήματα ηθικής τάξης».

"Καμία κόντρα με την ΕΠΟ ο Ηρακλής"!

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Τάκης υπογράμμισε πως ουδέποτε υπήρχε κόντρα με την ΕΠΟ και ότι αυτό δημιουργήθηκε για τις αποφάσεις που πάρθηκαν εις βάρος των κυανόλευκων...
"Καμία κόντρα με την ΕΠΟ ο Ηρακλής"!
Αναλυτικά όσα δήλωσε στο "Αθλητικό Metropolis":
Για το αν υπάρχει κόντρα με την ΕΠΟ:«Έχει βγει η φήμη ότι ο Ηρακλής ενοχλεί την ΕΠΟ και ότι υπάρχει βεντέτα από πλευράς ΕΠΟ προς τον Ηρακλή. Αυτή η βεντέτα που λένε όλοι δεν υπάρχει, αλλά ούτε και ο Πιλάβιος έχει προσωπική κόντρα με μένα. Ούτως ή άλλως πέρσι είχαμε τη μεγαλύτερη μείωση σε πρόστιμα σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ομάδες. Φιλοξενήσαμε 16 ομάδες της Σούπερ Λίγκας σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα και κανένας δεν παραπονέθηκε ποτέ για το οτιδήποτε.
Ο Ηρακλής τιμωρήθηκε από μια παράνομη επιτροπή που δεν έχουμε μάθει μέχρι σήμερα τι έχει απογίνει και από ένα παράνομο δικαστήριο. Ο Πιλάβιος δεν έχει κάτι μαζί μου, απλώς αυτή η καραμέλα καλύπτει όλα τα εγκλήματα της ΕΠΟ κατά της ομάδας. Είναι η τελευταία δικαιολογία της ΕΠΟ ότι παρουσίασα απαξιωτική συμπεριφορά προς το μέρος της και είναι μια πάρα πολύ καλή δικαιολογία για αυτά που έκαναν. Η ΕΠΟ δεν ακούστηκε για 20 μέρες και ξαφνικά έβγαλε μια φωτοτυπία με την οποία έπεσε ο Ηρακλής».
Για το λόγο που δεν έκανε μήνυση κατά του Πιλάβιου για δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων της ΠΑΕ:«Δεν θέλω να αναφερθούμε σε αυτό το γεγονός γιατί ξέρουμε ότι έγινε μία συζήτηση κάποια στιγμή με ανθρώπους της ομάδας και τον Πιλάβιο για να αποχωρήσω και η ομάδα ως αντάλλαγμα να ορθοποδήσει. Έτσι έκανα πίσω. Αναγκάστηκα να κάνω αυτό που ήθελε ο Πιλάβιος. Έχω ταλαιπωρηθεί πολύ σε προσωπικό επίπεδο».
Για το αν θα είναι μάρτυρας στο CAS:«Έχω καλεστεί ως μάρτυρας της υπόθεσης στο CAS και καλά θα κάνει ο Ηρακλής να μην αποσυρθεί μέχρι να βρει το δίκιο του».
Για το λόγο για τον οποίο βγήκε προς τα έξω ότι έχει κακές σχέσεις με τον Πιλάβιο:«Ξαφνικά επειδή η ΕΠΟ αντιλήφθηκε το λάθος με τον Ηρακλή για να αποφύγει τη λαϊκή κατακραυγή, εφευρέθηκε η καραμέλα της βεντέτας με σκοπό ο Ηρακλής να κάνει πίσω».
Για το λόγο που δεν έγινε η αύξηση κεφαλαίου που απαιτούνταν:«Αν διαβάσετε το σκεπτικό γιατί δεν πήρε άδεια δεν θα καταλάβετε ποια είναι η αιτιολόγηση. Ήμασταν λίγες μέρες πριν την έγκριση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, όμως πήγαμε σε μια επιτροπή (σ.σ. δευτεροβάθμια) που είχε παράνομη σύνθεση, κάτι που μάθαμε στη συνέχεια ότι συνέβη και με την πρωτοβάθμια επιτροπή. Η κατηγορία ήταν για έλλειψη καθαρής θέσης. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το λόγο για τον οποίο δεν έδωσαν αδειοδότηση. Δεν εντυπωσιάζει το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε ακόμη αν το Διαιτητικό Δικαστήριο έχει χαρακτήρα τρίτου βαθμού ή όχι»;
Για το αν άφησε χρέη η διοίκηση την περίοδο που ήταν ο ίδιος πρόεδρος:«Ο Ηρακλής το Μάιο για να τακτοποιήσει το θέμα της περσινής αδειοδότησης αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει χρήματα που ήταν για την επόμενη χρονιά προκειμένου να πάρει άδεια. Από κει και πέρα η διοίκηση πέρσι πλήρωσε και οφειλόμενα σε παίκτες όπως ο Μπούρμπος ή ο Μιλάνο για να μην κινδυνεύσει με αφαίρεση βαθμών. Το ποσό για οφειλόμενα σε ποδοσφαιριστές ανέρχονταν γύρω στα 1.315.000. Αυτό βαραίνει τη διοίκηση Πρωτοδικείου. Όμως εγώ εξηγώ πως δημιουργήθηκαν τα χρέη».
Για το αν υπάρχουν ανεκπλήρωτες οφειλές στην Εφορία:«Η τελευταία οφειλή κατατέθηκε στην Εφορία στις 25 Μαΐου. Υπόλοιπα όμως σε μια χρονιά κρίσης είναι φυσικό να υπάρχουν χωρίς να έχουν εξοφληθεί. Ήταν αδύνατο να καλύψουμε όλες τις εκκρεμότητες».
Για τις οφειλές στην ΕΠΟ: «Ο Ηρακλής τα τρία χρόνια πριν τη διοίκηση Πρωτοδικείου χρωστούσε 750.000 ευρώ στην ΕΠΟ και με την περσινή διοίκηση κατέθεσε στην ΕΠΟ 500.000 ευρώ».
Για τον Σαμαβάρι:«Ο κ. Σαμαβάρι είχε εκκρεμότητες με το ελληνικό δημόσιο και δεν ξέρω που βρίσκεται, αφού δεν έχω επικοινωνία μαζί του. Για το τι θα γίνει με την υπόθεσή του θα το κρίνει η δικαιοσύνη».
Για το μαγικό… χέρι που επικαλέστηκε ότι έβαλε την πλαστή ενημερότητα στο φάκελο του Ηρακλή:«Δεν ήταν από την πλευρά του Ηρακλή, ήταν από την πλευρά της ΕΠΟ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η ΕΠΟ δεν έκανε και έναν έλεγχο τον Αύγουστο όταν είχαν γίνει και οι μεταγραφές. Την αβλεψία της ΕΠΟ την πλήρωσε ο Ηρακλής. Το ποιος ευθύνεται συγκεκριμένα για την πλαστή ενημερότητα δεν το ξέρω, αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Όσο για τον κ. Καραγκιόζη που απολύθηκε από την ΕΠΟ δεν τον γνωρίζω».
Για το αν υπήρχε γνήσια ασφαλιστική ενημερότητα:« Γνήσια ασφαλιστική ενημερότητα την περίοδο που βγήκε προς τα έξω το έγγραφο με τη πλαστή δεν υπήρχε. Το νούμερο των χρημάτων που χρειαζόμασταν εκείνο το διάστημα ήταν 60.000- 70.000 ευρώ».
Για το πως έγιναν μεταγραφές χωρίς ασφαλιστική ενημερότητα: Υπήρξε μια συζήτηση με την ΕΠΟ τον Ιανουάριο και μας έδωσαν την έγκρισή τους, καθώς έβλεπαν πως ήμασταν τυπικοί στις υποχρεώσεις μας, Συγκεκριμένα μίλησα με τον κ. Παυσανία Παπανικολάου. Γενικά είχαμε μια άριστη συνεργασία με την ΕΠΟ. Πληρώναμε κανονικά όλες τις τακτικές μας υποχρεώσεις όταν έπρεπε. Τον Ιανουάριο κρίθηκε από τον προπονητή της ομάδας σκόπιμο να προχωρήσουμε σε μεταγραφές».
Για το ποιο ήταν το μεγαλύτερο λάθος του:«Το μεγαλύτερο λάθος που έκανα ήταν ότι δεν αντιλήφθηκα έγκαιρα το πόσο αδυσώπητο ήταν το απέναντι τοπίο».
Για τον λόγο που ψήφισε υπέρ του Βαγγέλη Μαρινάκη στις εκλογές της Σουπερ Λιγκ:«Ο Ηρακλής δεν ήταν ποτέ ενταγμένος σε κάποιο άρμα. Κόντρα στις θεωρητικά μεγάλες ομάδες κέρδισε 15 βαθμούς πέρσι, ενώ αν ήταν σε κάποιο άρμα δεν θα κινδύνευε. Τον κ. Μαρινάκη τον ψήφισα γιατί υπήρχε αδιέξοδο όσον αφορά το θέμα του προέδρου της Λίγκας. Όσον αφορά τις υπόλοιπες ψηφοφορίες κοίταξα να δω τι συμφέρει τον Ηρακλή».

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η Εθνική βόλεϊ ανδρών!!

Η Ελλάδα ηττήθηκε 3-1 από τη Γερμανία για το προολυμπιακό τουρνουά και αποκλείστηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά από τους Ολυμπιακούς αγώνες!
Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η Εθνική βόλεϊ ανδρών
Η Ελλάδα παραδόθηκε στους Γερμανούς και έχασε με κάτω τα χέρια, αφού ο Τζούριτς με 16 πόντους πάλευε μόνος του.
Τα σετ: 22-25, 25-16, 25-16, 25-15

"Eμείς θα έρθουμε να νικήσουμε, γιατί σεβόμαστε τη διοργάνωση"...

Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από τον αγώνα Ολυμπιακός-Άρσεναλ και ο ισχυρισμός πως οι Άγγλοι θα πάνε στο "Καραϊσκάκη" για... τουρισμό, ενόχλησε τον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος τόνισε πως οι "κανονιέρηδες" θα έρθουν για τη νίκη...
"Eμείς θα έρθουμε να νικήσουμε, γιατί σεβόμαστε τη διοργάνωση"...
«Το μόνο που θα πω είναι ότι ακόμα θέλουμε να κερδίσουμε τον αγώνα και να σεβαστούμε την διοργάνωση. Είμαστε η Άρσεναλ και θέλουμε να μας σέβονται γι' αυτό. Δεν προσθέτει πίεση το να παίζουν παίκτες που είτε είναι στον πάγκο, είτε προέρχονται από τραυματισμό, αλλά φυσικά θα είναι πιο προσεκτικοί», ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού της Άρσεναλ.
Ο Αλσατός στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο γεγονός πως οι Λονδρέζοι δεν έχουν χάσει ακόμα στη διοργάνωση, λέογντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχουμε χάσει ούτε ένα παιχνίδι ακόμα και πιστεύω ότι είχαμε ένα πολύ δύσκολο όμιλο».
Πηγή: katimagiko.gr

Την ξέρει τη... μοίρα του ο Ντεσάμπ!!

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ "παίζει το κεφάλι του" στο ντέρμπι της Μαρσέιγ με την Παρί Σεν Ζερμέν με τον ίδιο να δηλώνει οτι είναι προετοιμασμένος για το ενδεχόμενο να απολυθεί...
Την ξέρει τη... μοίρα του ο Ντεσάμπ
«Ξέρω πως αυτό είναι κομμάτι της δουλειάς μου, υπάρχει συνέχεια αυτή η απειλή. Το γνωρίζω», τόνισε ο Γάλλος τεχνικός και συνέχισε:
«Εχει συμβεί σε άλλους προπονητές οι οποίοι μάλιστα είχαν καλά αποτελέσματα, όπως ο Φάμπιο Καπέλο στην Ρεάλ. Η κατάσταση είναι πολύπλοκη τόσο για την ομάδα όσο και για μένα αλλά η προσωπική μου κατάσταση δεν είναι προτεραιότητα».
Ο Γάλλος τεχνικός, σε αντίθεση με τα δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου, θεωρεί πως η «ανταρσία» του Ζινιάκ δεν αναστάτωσε την υπόλοιπη ομάδα.
«Προετοιμαζόμαστε για το κρίσιμο ματς που μας περιμένει. Τα παιχνίδια της ΟΜ με την ΠΣΖ πάντα έχουν ένα ξεχωριστό χρώμα και εμείς πρέπει να ανταποκριθούμε.
Ξέρουμε πως βρισκόμαστε στην 10η θέση και συναντάμε την Παρί, η οποία είναι το φαβορί για τον τίτλο βάση της οικονομικής της ισχύς και της θέσης της στην βαθμολογία.
Υπάρχουν όλα τα συστατικά για ένα σπουδαίο ματς και θα πρέπει να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία για την πόλη και τους οπαδούς τη ομάδας».
Πηγή: sentra-goal.gr

Ας τους χαρούμε, όσο τους έχουμε...!

Πολλοί Ελληνες μπασκετμπολίστες έφυγαν για άλλες πολιτείες - ο καθένας για διαφορετικούς λόγους - όμως οι καλύτεροι έμειναν στην Ελλάδα. Και όσο είναι εδώ και παίζουν στις ομάδες μας, μπορούμε να καμαρώνουμε και να χαιρόμαστε εις διπλούν... Σχολιάζει ο Σπύρος Καβαλιεράτος.
Ας τους χαρούμε, όσο τους έχουμε...
Γιατί δεν μπορεί να μην καμαρώνουμε για όλους όσοι αγωνίζονται στο εξωτερικό, αλλά είναι κάτι διαφορετικό όταν τους βλέπουμε να παίζουν για την Ελλάδα ή για τις ελληνικές ομάδες. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Βασίλης Σπανούλης υπενθύμισαν σε όλους ότι αυτή η χώρα διαθέτει κορυφαίους μπασκετμπολίστες και παρά την κρίση, οι δύο καλύτεροι έμειναν εδώ, για να οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.
Την ίδια ώρα ο Σχορτσανίτης έκανε ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα, ο Φώτσης το πάλεψε για το διπλό στο Τελ Αβίβ, αλλά κι αυτός και ο Μπουρούσης έχουν πέσει πάνω στον Γκαλινάρι, που στο μάθημα της πάσας, προφανώς άκουσε... πάστα. Βασιλειάδης, Μαυροειδής και Κατσικάρης έπεσαν πάνω στον Σπανούλη αυτή την Τετάρτη, όμως πριν από μία εβδομάδα είχαν λώβει τη Βιτόρια, με ηγέτη τον Βασιλειάδη. Ο Ζήσης έχασε με τη Σιένα αλλά αυτό δεν λέει τίποτα, ο δε Σφαιρόπουλος, στο πλάι του Γιόνας Καζλάουσκας στην ΤΣΣΚΑ, αγνοεί τη λέξη ήττα.
Δυστυχώς η κατάσταση στην Ελλάδα είναι τέτοιοι που πολλοί εξαιρετικοί Ελληνες αναγκάστηκαν να ξενιτευτούν. Είχε συμβεί και μετά το 2002 κάτι αντίστοιχο, αλλά κάποια στιγμή όλοι τους γύρισαν πίσω. Αυτό θα συμβεί και στην προκειμένη περίπτωση. Χρειάζεται υπομονή, μέχρι οι ελληνικές ομάδες να βρουν τις ισορροπίες τους στο οικονομικό κομμάτι. Αλλά όσο κι αν έχουν αποδυναμωθεί ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, παραμένουν ψηλά. Ειδικά ο Παναθηναϊκός, που βρίσκεται - έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα - ένα επίπεδο πάνω από τον αιώνιο αντίπαλο. Και ο Διαμαντίδης με τον Σπανούλη έκαναν την μπασκετική Ευρώπη να στρέψει το βλέμμα της προς την μεριά μας. Η δε... Διαμαντιάδα κάνει ρεκόρ σε κτυπήματα στο βίντεο που έχει ανεβάσει η Ευρωλίγκα. Τέτοιες φάσεις, θυμίζουν ότι το μπάσκετ είναι το πιο όμορφο άθλημα... Το πιο συναρπαστικό. Από την άλλη, το one man show του Σπανούλη βάζει σε σκέψεις. Μήπως το μπάσκετ δεν είναι τόσο ομαδικό άθλημα τελικά;
Οπως και να έχει, η εμφάνιση των δύο σπουδαίων παικτών, μας έκανε να θυμηθούμε μια ατάκα που είχε πει τον περασμένο Μάιο ο Θοδωρής Παπαλουκάς: "Χαρείτε το, όσο το έχετε, γιατί έρχονται δύσκολες μέρες". Ο ίδιος έφυγε, όπως και άλλοι πολλοί, αλλά υπάρχουν μπασκετικές βραδιές που το χαιρόμαστε. Οπως την Τετάρτη και την Πέμπτη.
ΥΓ: Τα ονόματα του Καλντερόν και του Χιλ ακούγονται όλο και περισσότερο για τον Ολυμπιακό. Υπάρχει μπόλικο παρασκήνιο στην υπόθεση, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ούτε καν το ότι θα γίνει μεταγραφή.
ΥΓ1: Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να διαπράξει έγκλημα. Να αφήσει τον Σλούκα να φύγει! Ο Ιβκοβιτς δεν τον πιστεύει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ πρέπει να φύγει, στα 21 του χρόνια. Οχι τίποτα άλλο, θα φύγει και από την Ελλάδα. Ο Σλούκας, ο Καλάθης, ο Παπανικολάου, ο Κουφός, ο Μάντζαρης, ο Κατσίβελης είναι παιδιά που μπορεί να φτάσουν ή και να ξεπεράσουν τον Διαμαντίδη, τον Σπανούλη, τον Παπαλουκά, τον Μπουρούση, τον Σόφο, τον Φώτση. Ε, δεν πρέπει να φεύγουν κιόλας από μικροί.
ΠΗΓΗ: superbasket.gr

Ο Μουρίνιο ήθελε τον Γκουαρντιόλα!

Στο τσακ δεν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπάρτσα ο μισητός Ζοζέ Μουρίνιο. Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης ήθελε μάλιστα για βοηθό του τον Πεπ Γκουαρδιόλα!
Ο Μουρίνιο ήθελε τον Γκουαρντιόλα!
Ο 48χρονος τεχνικός υπήρξε βοηθός των Μπόμπι Ρόμπσον και Λουίς Φαν Χάαλ στην ομάδα της Καταλονίας, φτάνοντας μάλιστα ένα βήμα πριν την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Μπλαουγκράνα. Στη λίστα με τους πιθανούς βοηθούς του Μουρίνιο βρισκόταν και ο Γκουαρδιόλα.

Ο αντιπρόεδρος της Μπάρτσα, Μαρκ Ίνγκλα, δήλωσε για την περίπτωση του Πορτογάλου τεχνικού: «Ο Μουρίνιο μας είχε δείξει τη φιλοσοφία του. Ένα κλασσικό 4-3-3 και τους ανθρώπους που ήθελε στο τεχνικό του τιμ. Μας πρότεινε τον Γκουαρδιόλα, τον Λουίς Ενρίκε, τον Σέρχι και τον Φερέρ για πιθανούς βοηθούς του».

Να σημειωθεί πως αυτές οι δηλώσεις διαψεύδουν τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, που είχε δηλώσει πως ο Μουρίνιο δεν θα βρισκόταν ποτέ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Καταλονίας.
πηγή: sportdog.gr

Άντε, τέλειωσε και ο έλεγχος...!!

Οι ορκωτοί λογιστές που είχε ορίσει η πλευρά του Πρίγκιπα Σουλτάν τελείωσαν τον οικονομική έρευνα στα βιβλία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τώρα... show me the money!
Άντε, τέλειωσε και ο έλεγχος...
Μπορεί να καθυστέρησε για 5 ημέρες, αλλά τελικά ο οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ από τους ορκωτούς λογιστές του Πρίγκιπα, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή. Νωρίς το απόγευμα αποχώρησαν από τα γραφεία στο Μαρούσι, χωρίς να ζητήσουν νέα παράταση, κάτι που σημαίνει οτι το έργο που τους είχε ανατεθεί τελείωσε.
Έτσι, αν δεν έχει υπάρξει κάποιο πρόβλημα, τότε ο Σαουδάραβας θα πρέπει την Τετάρτη, σύμφωνα με τις εξαγγελίες του Βλάση Τσάκα να εμφανίσει τα 15 εκατομμύρια που απαιτεί η συμφωνία που έχει γίνει με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Για να δούμε...
Πηγή: leoforos.gr

Με τρέλα και ''Μπάνε'' στη φανέλα!

Επετειακές φανέλες του Μπάνε Πρέλεβιτς από τον τελικό της Γενεύης και την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1991, θα διατίθενται πλέον από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Με τρέλα και ''Μπάνε'' στη φανέλα!
Πρόκειται για ρέπλικες όπως ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου της ΚΑΕ. Η μπουτίκ λειτουργεί στο PAOK Sports Arena στην κεντρική είσοδο του γηπέδου.
Η μπουτίκ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα λειτουργήσει και το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011 στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο και οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν, εκτός από την φανέλα του Πρέλεβιτς και τα αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ με την εγγύηση και την ποιότητα της STAMION.
πηγή: sportdog.gr

Με 4-2-3-1 και χωρίς... Καφέ!!

Στην αρχική 11άδα της ΑΕΚ που θα παρατάξει στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό φανέρωσε ο Νίκος Κωστένογλου στην προπόνηση της Παρασκευής, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ''κιτρινόμαυρων'' για το ματς του Σαββάτου.
Με 4-2-3-1 και χωρίς... Καφέ!
Ο Έλληνας προπονητής θα προτιμήσει το 4-2-3-1, ένα σύστημα που είχε ακολουθήσει και στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ο Αραμπατζής θα υπερασπιστεί την εστία της Ένωσης, ενώ η αμυντική τετράδα θα αποτελείτε από τα αριστερά προς τα δεξιά, από τους Καράμπελα, Μανωλά, Κάλα, Κοντοέ.
Μάκος και Βάργκας θα παίξουν αμυντικά χαφ με τον Κάρλος να παίζει επιτελικός μέσος πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Λυμπερόπουλο. Στις πτέρυγες, ο Μπέλεκ θα παίξει δεξιά και ο Λεονάρντο αριστερά.

Μέσα και ο "Χαρι"!

Ο Άγγελος Χαριστέας θα δώσει κανονικά το «παρών» στο ματς του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ, καθώς φαίνεται πως ξεπέρασε το πρόβλημά του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.
Μέσα και ο "Χαρι"!
Μετά την τελευταία προπόνηση, ο Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή για το σπουδαίο ματς της Κυριακής.
Πρόκειται για τους: Μπαμόγκο, Μπλάζιτς, Μπουμάλ, Καμαρά, Τσενάμο, Ντολεζάι, Ετζενγκέλε, Ρότσα, Αναστασιάδη, Γκόλια, Θεοδωρίδη, Καραμαλίκη, Κουτρομάνο, Κούσα, Μητρόπουλο, Μουμίν, Παλαιολόγο, Σιόντη, Χαριστέα.
Οι Μπελεβώνης, Μπαμπανιώτης, Άντι, Δέντσας, Μεζάκ, Σέγε, Παππάς, θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου (26/11 ώρα 9:30GR) στο EMILEON SportCenter. Οι Πασάς, Μεταξούλης, Σμίλτος, Καπνόπουλος, Ζέρης, προπονήθηκαν με την ομάδα Κ20, με την οποία θα αγωνιστούν το μεσημέρι του Σαββάτου.
Στο μεταξύ, οι οπαδοί του Παναιτωλικού ετοιμάζονται για το μεγάλο αυτό παιχνίδι για το οποίο η Αστυνομία θα εφαρμόσει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, ενώ οι θύρες θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα που είναι προγραμματισμένη για τις 19:30.

Πέντε μήνες στον... καρατέκα Σίτσερο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γκάμπριελ Σίτσερο, ο σέντερ μπακ της Λανς, τιμωρήθηκε με ποινή 5 μηνών από την ΠΟ της Γαλλίας για την ενέργεια του να... κλωτσήσει έναν παράγοντα της  Μπαστιά στον μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα στις 19/10 για το πρωτάθλημα της Β` Εθνικής στη Γαλλία...
Πέντε μήνες στον... καρατέκα Σίτσερο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Καλά μυαλά...

πηγή: sportdog.gr (κλικ πάνω στην εικόνα)

"Να βοηθήσω ακόμα περισσότερο"

Ο Τζουλιάνο Σπαντάτσιο στο περιθώριο της βράβευσης του για το γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και ανακηρύχθηκε το καλύτερο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, τόνισε πως ελπίζει στο μέλλον να βοηθήσει ακόμα περισσότερο τον ΠΑΟΚ.
"Να βοηθήσω ακόμα περισσότερο"
«Είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που έχω κάνει από τότε που ήρθα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, ελπίζω μετά από αυτό το γκολ και το βραβείο να βοηθήσω περισσότερο τον ΠΑΟΚ».

Στη συνέχεια των δηλώσεών του ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι «θα προσπαθήσω να πετύχω κι άλλα όμορφα γκολ, με μοναδικό γνώμονα να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πραγματοποιήσει τους στόχους του. Θα δουλέψω ακόμα πιο δυνατά για να κερδίσω μια θέση στην ενδεκάδα».
Για τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ του, είπε: «Οταν ήρθα εδώ, γνώριζα από την Πορτογαλία τον Βιεϊρίνια και είπα ότι όταν πετύχω γκολ, θα το πανηγυρίσω μαζί του. Είναι ένας μεγάλο παίκτης, μού έδωσε μια καλή πάσα και πέτυχα ένα όμορφο γκολ».
Για το ματς με την Κέρκυρα, δήλωσε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη».

Έρχεται το... πριγκιπικό νομοσχέδιο!!

Τρίτη και...13 (Δεκεμβρίου) θα περάσει από τη Βουλή ο νέος αθλητικός νόμος που προβλέπει κατάργηση του άρθρου 69 του νόμου 2725/99 (απαγορεύεται να αγοράσει αθλητική ανώνυμη εταιρεία όποιος δεν έχει την ελληνική ιθαγένεια).
Έρχεται το... πριγκιπικό νομοσχέδιο!
Οπότε ανοίγει ο δρόμος για τον Πρίγκιπα Αλ Σαούντ να αποκτήσει τον Παναθηναϊκό...
Πηγή: dikisprorts.blogspot.com

Ούτε παράδοση ούτε Φαλκάο!!

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Γκρεγκόριο Μανθάνο, δήλωσε πως ο Φαλκάο δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό ντέρμπι της Μαδρίτης.
Ούτε παράδοση ούτε Φαλκάο
Οι φίλοι της Ατλέτικο ήλπιζαν πως το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τους θα προλάβαινε να αναρρώσει από τον τραυματισμό στο πόδι και να αγωνιστεί στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, αλλά ο προπονητής των «Ροχιμπλάνκος» ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δε θα συμβεί.

«Δεν είναι εκατό τοις εκατό έτοιμος και δεν αξίζει το ρίσκο καθώς έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για τη φετινή σεζόν», ήταν τα λόγια του 55χρονου τεχνικού.

Ο Φαλκάο, που έχει σημειώσει οχτώ τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, προστίθεται στις ήδη υπάρχουσες απουσίες των Αντόνιο Λόπες, Σίλβιο και Τιάγκο που επίσης λείπουν λόγω τραυματισμών. Η Ατλέτικο βρίσκεται στην ένατη θέση με 16 βαθμούς και δεν έχει κερδίσει τη συμπολίτισσα της εδώ και δώδεκα χρόνια, δηλαδή για 21 σερί παιχνίδια.

πηγή: sportdog.gr

Δεν έρχεται πρίγκιπας στην ΑΕΚ, αλλά βασιλιάς. Των... Ζουλού!

Με ειρωνική διάθεση για μια ακόμα φορά η Original 21 σχολιάζει τα τεκταινόμενα στην ΑΕΚ και το ταξίδι του Σταύρου Αδαμίδη προς ανέρευση επενδυτών. Την Παρασκευή ο οργανωμένος σύνδεσμος φιλάθλων της ΑΕΚ προέβη στην αποκάλυψη που είχε προαναγγείλει το βράδυ της Τετάρτης! Ποιος είναι δηλαδή ο υποψήφιος επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται να εμπλακεί στην ''κιτρινόμαυρη'' ΠΑΕ.
Δεν έρχεται πρίγκιπας στην ΑΕΚ, αλλά βασιλιάς. Των... Ζουλού!

«Ούτε Άραβας, ούτε Ρώσος, ούτε Αμερικάνος, ούτε καν ένας Μπόμπ... Βασιλιάς λέμε έρχεται

Βασιλιάς των ΖΟΥΛΟΥ λέμε έρχεται!
Άραγε για πόσο ακόμη θα μας πουλάνε ....ελπίδες Αδαμίδης, Α-μέτοχοι και οι στημένοι δημοσιογράφοι τους με μπιχλιμπίδια, χάντρες και καθρεπτάκια!

Ούγκα ούγκα...», αναφέρει το ποστ στην επίσημη ιστοσελίδα της Original...
Μέσα στην ειρωνεία, έτσι;

Τζωρτζ Μπεστ: O έκπτωτος άγγελος του ποδοσφαίρου!!

Κάποιοι ποδοσφαιριστές μένουν στην ιστορία ως καλοί, κάποιοι ως σπουδαίοι. Για ελάχιστους όμως μπορεί να αποδοθεί με μία λέξη, η αξία τους. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
Τζωρτζ Μπεστ: O έκπτωτος άγγελος του ποδοσφαίρου
Ο Τζορτζ Μπεστ δεν υπήρξε απλά «καλός» ή «κορυφαίος» ή «σπουδαίος», ή «εξαιρετικός». Ήταν μοναδικός. Οπως έγραφε και το τηλεγράφημα του σκάουτερ Μπομπ Μπίσοπ στον αείμνηστο Ματ Μπάσμπι μόλις είδε τον πιτσιρικά Τζορτζ σε ένα ματς στο Μπέλφαστ «βρήκα μία αληθινή ιδιοφυία». Οι υπερθετικοί βαθμοί των σκάουτερς για τα διάφορα ταλέντα που βλέπουν συνήθως είναι υπερβολικοί. Στην προκειμένη περίπτωση απλά αποτύπωναν την πραγματικότητα!
Οταν είχε μπει στο νοσοκομείο, για την τελευταία μάχη με τον θάνατο, σκέφτηκα πως στην ζωή του είχε τελικά τα πάντα. Τα πάντα; Όχι ακριβώς. Του έλειπε ένα πράγμα, η αυτοσυγκράτηση, ωστόσο ποιος είπε πως οι ήρωες μας οφείλουν να είναι ατσαλάκωτοι; Χωρίς αδυναμίες, χωρίς λάθη, χωρίς τα ανθρώπινα εκείνα συναισθήματα που γεννούν τα πάθη. Απλόχερα πάντως οι μοίρες του έδωσαν ταλέντο και ο ίδιος το εκμεταλλεύτηκε όταν έγινε ο πρώτος σούπερσταρ στην ιστορία του αθλήματος. Ποτέ όμως δεν έφτασε τον εαυτό του στα άκρα. Ολα τα έκανε τόσο απλά. Ή τουλάχιστον έμοιαζαν έτσι κάθε φορά που τον έβλεπες στο γήπεδο!
Ως ποδοσφαιριστής ήταν από εκείνη την -προς εξαφάνιση πλέον- σπάνια ράτσα που παίζει με το κεφάλι ψηλά! Η εικόνα του την ώρα που κοντρόλαρε τη μπάλα, έργο τέχνης. Η τελευταία πινελιά που έμπαινε από έναν αρτίστα πάνω στον καλύτερο έργο του ήταν η ικανότητα του να κάνει το απρόβλεπτο. Στην εποχή της ασπρόμαυρης τηλεόρασης ο Μπέστ ξεχώριζε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Προσέδιδε χρώμα σε αυτό που έβλεπες με την ανεξάντλητη παλέτα του. Οι καλλιτέχνες στο ποδόσφαιρο είναι λίγοι. Αυτός ήταν ένας από αυτούς.
Τον έμαθα, παιδάκι ακόμη, μέσα από τις μεταδόσεις της κρατικής τηλεόρασης κάθε Σάββατο απόγευμα. Μερικές φορές νόμιζες πως βαριόταν μέσα στο γήπεδο. Και επάνω που πίστευες πως δεν έπαιζε πια, έπαιρνε την μπάλα και έκανε το απίστευτο. Το αδιανόητο. Αυτό που χρειαζόσουν τρία ριπλέι για να αντιληφθείς.
Ο Μπεστ όμως αδίκησε τον εαυτό του. Γιατί ουσιαστικά ότι έκανε και για αυτά τον θυμόμαστε τα πέτυχε έως τα 26 του χρόνια! Αν το συνειδητοποιήσει κανείς μένει άλαλος! Από το 1974 ουσιαστικά η καριέρα του είχε τελειώσει. Το πικρό αντίο στο «Ολντ Τράφορντ» λίγο μετά την Πρωτοχρονιά συνοδεύτηκε από τον υποβιβασμό της ομάδας μόλις έξι χρόνια μετά τη μαγική νύχτα στο Γουέμπλει. Τότε που ο Μπεστ πήρε τημπάλα και περασε και τον τερματοφύλακα στην παράταση, βάζοντας τις βάσεις για να πάρει (με αντίπαλο τη Μπενφίκα) η ομάδα του το πρώτο Κύπελλο Πρωταθλητριών για αγγλικό σύλλογο.
Ο Μπεστ σε ηλικία 16 ετών έκανε ήδη πράγματα και θάματα με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων». Μέχρι την μέρα που πέταξε μαύρη πέτρα στο Μάνστεστερ κανείς δεν αμφισβητούσε πως ήταν ο μόνος Βρετανός που το όνομα του έμπαινε δίπλα στον Πελέ, τον Κρόιφ, τον Μπεκενμπαουερ. Αλλά πιθανότατα του έλειπε αυτό που κάνει κάποιους ηγέτες: η ικανότητα να βάζει τη λογική πάνω από το συναίσθημα. Αυτό δεν ταίριαζε με την ιδιοσυγκρασία του Μπεστ.
Έξω από το γήπεδο άλλωστε ήτα εξίσου ασυγκράτητος. Μοντέλο, επιχειρηματίας, με ακριβά αμάξια, με τις ωραιότερες γυναίκες πάντα δίπλα του. Τέσσερις Μις Κόσμος πέρασαν από το πλευρό του, με μία εξ αυτών να παραιτείται ακόμη και του τίτλου της για να μείνει κοντά του! Μόνιμα τον έβλεπες με μία σαμπάνια, μία μπίρα, ένα ποτήρι κρασί στο χέρι και αυτό του έφαγε και το κεφάλι!
Κάποτε σε ένα εκρηκτικό μίγμα αλλαζονείας και χιούμορ υποστήριξε πως αν είχε γεννηθεί άσχημος κανείς δεν θα μιλούσε για τον Πελέ. Υπερβολικό; Μπορεί. Αλλά στα αλήθεια πιο ολοκληρωμένο παίκτη με τα δύο πόδια, μήπως δεν είδαμε τελικά ξανά;
Είχε φανατικούς φίλους όπως και εχθρούς για την προσωπικότητα του αλλά κανέναν που να μην παραδεχόταν την τεράστια αξία του με την μπάλα στα πόδια.
Σήμερα δεν θα ήταν απλά σούπερσταρ αν έπαιζε. Θα ήταν αληθινός Θεός! Το 1996 όταν στον ΣΠΟΡ FM έκανα μία εκπομπή για τα 40 χρόνια της Χρυσής Μπάλας, τον έψαχνα σχεδόν μία εβδομάδα μέχρι να μιλήσουμε. Το παράπονο του έκδηλο για το πόσο εύκολα κάποιος γίνεται σταρ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. «Μία ντρίμπλα και όλοι τους προσκυνάνε. Αυτά τα έκανα εγώ κάθε εβδομάδα!» ήταν τα λόγια του. Ποιός διαφωνεί αλήθεια; Όταν ο Μπεστ ντρίμπλαρε έμοιαζε σαν να μην είχε γόνατα! Οι απότομες αλλαγές την κίνηση με στροφή…180 μοιρών που άφηναν τους δύσμοιρους αμυντικούς στήλη άλατος, η εκπληκτική επιτάχυνση με τη μπάλα, ήταν στοιχεία που τον έκαναν ξεχωριστό!
Τον γνώρισα πρώτη φορά το 1990 στο Λονδίνο. Είχα μάλιστα την ευκαιρία να είμαι ο μόνος Ελληνας δημοσιογράφος που παραχώρησε δύο συνεντεύξεις. Στην πρώτη που δημοσιεύτηκε τότε στην «ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ», η κουβέντα μαζί του μου έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό. Και θυμάμαι την ατάκα «Είμαι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου όταν είμαι ξεμέθυστος. Αλλα επειδή όταν πίνω δεν θυμάμαι τίποτα είμαι βέβαιος πως γίνομαι ο χειρότερος μπάσταρδος!».
Όταν πέθανε σαν σήμερα πριν έξι χρόνια, έγραφα στη SPORTDAY πως το να αναλύσεις με λέξεις αυτά που έβγαζε πάνω στο χορτάρι είναι ουτοπικό γιατί είναι φτωχό το λεξιλόγιο για να περιγράψει την χορευτική αρτιότητα του Κορτές, τη μαγική φωνή του Καρέρας, την ερμηνευτική ικανότητα του Σερ Αλεκ Γκίνες, την ιδιοφυή εικαστική αντίληψη της αρχιτεκτονικής του Γκαουντί. Αυτά δεν τα εξηγείς. Απλά τα απολαμβάνεις.
Ο Μπεστ υπήρξε ο έκπτωτος Άγγελος του ποδοσφαίρου και η φλόγα του θρύλου που θα συνοδεύει για πάντα το όνομα του θα παραμείνει ασβεστη στο περασμα του χρόνου!
Πηγή: aixmi.gr

Αποβολή στο δίλεπτο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιούνγκ Χο Λι της Αλ Ιτιφάκ μπήκε αλλαγή στο 88:00` και αποβλήθηκε μόλις στο... 89:34 με απευθείας κόκκινη κάρτα για αγκωνιά, καταγράφοντας φυσικά μία από τις γρηγορότερες αποβολές για παίκτες που έχουν μπει αλλαγή!!
Αποβολή στο δίλεπτο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χιλ ο επικρατέστερος!!

Ο Τζορτζ Χιλ είναι ο πρώτος υποψήφιος στη λίστα του Ολυμπιακού και φαντάζει φαβορί για να αποκτηθεί προσπερνώντας τους άλλους ΝΒΑers που έχει εξετάσει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Χιλ ο επικρατέστερος
Τον τελευταίο μην ο «Ντούντα» έχει ξεκοκαλίσει πολλές λίστες παικτών από το ΝΒΑ για να ενισχύσει την περιφέρεια του και ο Τζορτζ Χιλ φαίνεται πως είναι ο επικρατέστερος για να ανεβάσει τον Ολυμπιακό επίπεδο.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με πολλούς παίκτες τις τελευταίες ημέρες, αλλά αυτός που ξεχωρίζει είναι ο 25χρονος γκαρντ που έχει τριετή θητεία στο ΝΒΑ με τους Σαν Αντόνιο Σπερς.
Το κασέ του είναι κοντά στα οικονομικά δεδομένα του Ολυμπιακού (αμείβονταν με 1,1 εκατ. δολάρια ετησίως πέρυσι και τη σεζόν 2011-12 θα έπαιρνε 2 εκατ. δολάρια) και αν δεν ήθελε να μπει όρος ΝΒΑ out στο συμβόλαιο του, τότε οι Πειραιώτες θα προχωρούσαν πιο γρήγορα τη μεταγραφή του.
Από τη λίστα του Ίβκοβιτς πάντως, δεν έχουν φύγει ονόματα παικτών όπως ο Χοσέ Καλντερόν, Γκάρι Νιλ και Μπεν Γκόρντον.
Πηγή: katimagiko.gr

Μπορεί κανείς ν’ ανάψει το φως;

Παίρνουμε την έκτη δόση, παίρνουμε και την έβδομη που είναι η πρώτη του νέου δανείου, παίρνουμε δανεικά απρόσκοπτα, κουρεύουμε το χρέος και συνεχίζουμε…
Μπορεί κανείς ν’ ανάψει το φως;
Γράφει η Μαρία Σπυράκη.
Και μετά;
Αυτό είναι για όλους μας το σενάριο της ανακούφισης. Γι αυτό το “ουφ” μετά την υπογραφή Σαμαρά ήταν εφάμιλλο με το “ουφ” που ακολούθησε τη συγκρότηση της κυβέρνησης Παπαδήμου και γι΄αυτό φαίνεται ότι θα ακολουθήσουν και άλλα παρόμοια “ουφ” μόλις εγκριθεί η δανειακή σύμβαση, όταν με το καλό ολοκληρωθεί το “κούρεμα” και η ανταλλαγή των ομολόγων.
Και μετά;
Για πόσο καιρό ακόμη η αίσθηση ότι αποφύγαμε τα χειρότερα θα μπορεί να καλύπτει την πραγματικότητα που βιώνουμε;
Δεν πτωχεύσαμε. Ούτε φαίνεται πως θα αναγκαστούμε να ανταλλάξουμε με το γείτονα τα μακαρόνια που έχουμε στο ντουλάπι με λίγα αυγά από το χωριό. Όμως, η ουσία του προβλήματος παραμένει εδώ σε όλης της τη …μεγαλοπρέπεια.
Φτάσαμε στο γκρεμό. Με ευθύνη δική μας, με ευθύνη των πολιτικών μας, με ευθύνη των δανειστών μας. Η ευθύνη δείχνει ήδη να επιμερίζεται. Το ερώτημα είναι πού θα πάμε από τώρα και πέρα.
Η δουλειά της κυβέρνησης Παπαδήμου είναι πολύ συγκεκριμένη. Να κουρέψει το χρέος, να ψηφίσει τον προϋπολογισμό, να ανακτήσει όσο είναι δυνατόν το κύρος της χώρας στο εξωτερικό αλλά και να αντιμετωπίσει τα αυτονόητα -όπως είναι ο εξωδικαστικός συμβιβασμός με τη SIEMENS ώστε οι φορολογούμενοι να μη συνεχίσουμε να πληρώνουμε τους επτά (!!!) πανέτοιμους σταθμούς του Μετρό που δεν μας εξυπηρετούν γιατί λείπουν τα συστήματα ρύθμισης της κυκλοφορίας.
Και μετά; Ξαναρωτάω.
Ποιος είναι ο δρόμος που θα πορευτούμε; Πώς θα πάρουμε ανάσα; Πώς θα αρχίσουμε ξανά να σχεδιάζουμε τη ζωή μας και όχι να μετράμε τα δανεικά ως το τέλος του μήνα;
Η απάντηση δεν είναι καθόλου εύκολη. Τα όνειρα ανθίζουν πάνω στα συλλογικά οράματα και εμάς όλα αυτά μας τέλειωσαν βίαια μπροστά στην απειλή της χρεωκοπίας.
Και μετά;
Ποιό θα είναι το αφήγημα της συλλογικής μας έμπνευσης ;
Ποιά θα είναι η συμμετοχή μας στην Ελλάδα που εκ των πραγμάτων θα προκύψει από τα ερείπια της κρίσης;
Στο ερωτήματα καλούνται να απαντήσουν πρώτα απ΄όλους τα δύο μεγάλα κόμματα, αλλά δεν δείχνουν να τους απασχολεί. Στο ΠΑΣΟΚ οι κορυφαίοι μοιράζουν τα ιμάτια της εξουσίας και ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα, στη ΝΔ οι πολλοί αντί να χρησιμοποιήσουν αυτή την περίοδο ως άσκηση ρεαλισμού επιχειρούν να διατηρήσουν το αντιμνημονιακό ένδυμα -έστω και κουρελιασμένο- και να το εμφανίζουν σαν φράκο.
Για την ταμπακιέρα ποιός θα μιλήσει; Τι θα κάνουμε μόλις η κυβέρνηση Παπαδήμου τελειώσει τη δουλειά;
Θα συνεχίσουμε «τρεις το λάδι τρεις το ξύδι» περιμένοντας τους επενδυτές του κ. Ράινχενμπαχ να έρθουν να μας σώσουν, όταν οι τιμές στη χώρα θα είναι ελκυστικές; Όπερ σημαίνει “μπιρ παρά” στην καθομιλουμένη των γειτόνων μας;
Θα εκπονήσει κανένας από εκείνους που ζητούν την ψήφο μας ένα αξιόπιστο και ρεαλιστικό σχέδιο που θα βασίζεται στην ελληνική πραγματικότητα και θα δείχνει έστω ένα μονοπάτι για την έξοδο από την κρίση;
Θα παρουσιάσει κανένας σε συνεργασία με τις δυνάμεις του τόπου που παλεύουν κάθε μέρα, διότι υπάρχουν και τέτοιες, ένα σχέδιο ανάταξης για την Υγεία,την Παιδεία, τη Δημόσια Διοίκηση;
Εν ολίγοις, υπάρχει κανένας που μπορεί να ανάψει το φως σ΄ αυτό το λαβύρινθο του τρόμου που ζούμε όλοι μαζί; Όποιος νομίζει ότι μπορεί ας βγει να το πει τώρα.
Πηγή: aixmi.gr

Ο ορισμός του... επιθετικού μάρκετινγκ! (ΦΩΤΟ)

Το περίφημο ελληνικό "δαιμόνιο" είναι χρόνια μπροστά, όταν μιλάμε για θέματα μάρκετινγκ και διαφήμισης...
Ο ορισμός του... επιθετικού μάρκετινγκ! (ΦΩΤΟ)
Πηγή: lifo.gr

Big Μac, ο μεγαλύτερος εν Ελλάδι απατεώνας, γράφουν οι Γερμανοί!

Ως σύμβολο της διαφθοράς στην Ελλάδα χαρακτηρίζει τον Μάκη Ψωμιάδη γερμανικό δημοσίευμα, το οποίο αναλύει τον βίο του “Μάκαρου” από την εποχή που ήταν πρόεδρος της ΑΕΚ μέχρι τη σύλληψή του στα Σκόπια!

Big Μac, ο μεγαλύτερος εν Ελλάδι απατεώνας, γράφουν οι Γερμανοί!
Συγκεκριμένα η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Bild έχει ποστάρει θέμα με τίτλο: «Αυτός είναι ο μεγαλύτερος απατεώνας της Ελλάδας» και φυσικά από κάτω φιγουράρει η φωτογραφία του Big Mac με πούρο στο στόμα!
Βλέπεται οι ξένοι εκτός από τις εκατοντάδες κατηγορίες που μας προσάπτουν (μέσα σε αυτή και ο απατεώνας), είναι και αυτή της ανοχής ανθρώπων που πλούτιζαν με παράνομες πράξεις. Ο Ψωμιάδης στο θέμα της γερμανικής εφημερίδας, χαρακτηρίζεται σύμβολο της διαφθοράς στην Ελλάδα, γι' αυτό ο σκύλος έβαλε μπροστά τις γερμανικές του γνώσεις και σας παραθέτει τι γράφτηκε στη Bild.
«Ο Μάκης Ψωμιάδης είναι ο μεγαλύτερος απατεώνας στην Ελλάδα και για πολλά χρόνια η φιγούρα του είναι σύμβολο της διαφθοράς! Είναι γιος ενός ιερέα, έκανε το ένα έγκλημα μετά το άλλο και δεν έχει λογοδοτήσει ποτέ για κανένα από αυτά!
Ως ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικών ομάδων στην Ελλάδα, είναι ένας άνθρωπος που συμπεριφερόταν σας θεός! Ο πρώτος σύλλογος που είχε ο Ψωμιάδης ήταν η ΑΕΚ και αργότερα αγόρασε τον Α.Ο. Καβάλας αφού αποχώρησε από την ομάδα των Αθηνών», γράφει αρχικά το δημοσίευμα της Bild.
Στη συνέχεια οι Γερμανοί αναφέρουν το περιστατικό που είχε ο Ψωμιάδης με την βραδινή επίσκεψη στην οικία του Ντέμη Νικολαΐδη, το 2003! «Με τους παίκτες του κάθε άλλο παρά δειλός ήταν. Επισκέφθηκε τον επιθετικό της ομάδας του και τον απείλησε ότι θα του σπάσει τα πόδια αν δεν κόψει τη συνήθεια να ξενυχτάει και δεν πηγαίνει για ύπνο νωρίτερα», αναφέρεται χαρακτηριστικά!
Ακολούθως η Bild σημειώνει ποιες κατηγορίες βαραίνουν το μητρώο του Ψωμιάδη: «Ποινικό μητρώο: λαθρεμπόριο, εκβιασμοί, απαγωγές, δωροδοκία, απάτη, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα χρήματος».
Μάλιστα υπάρχει και κορυφαίο σχόλιο για τις παραπάνω κατηγορίες! «Μπορεί ο Big Mak να προσεύχεται κάθε μέρα, αλλά οι πράξεις του δεν υποστηρίζουν την ευλάβεια του.
Το άρθρο, κάνει αναφορά στον χαρακτηρισμό ''νονός'' που είχε αποδοθεί στον Ψωμιάδη από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τονίζοντας ότι καταδικάστηκε σε φυλάκιση αρκετές φορές, αλλά δεν έχει εκτίσει την τιμωρία ποτέ, αφού πάντα βρισκόταν ένας «ελεήμων» δικαστής».
Καταλήγοντας, οι Γερμανοί πληροφορούν τους αναγνώστες τους ότι ο Ψωμιάδης είχε ένταλμα σύλληψης από την Ιντερπόλ και ότι συνελήφθη στα Σκόπια!

"Είμαστε μεγάλη ομάδα και θέλουμε να το δείχνουμε"

Σε κλίμα συγκίνησης ο Γιαννώτας παρέλαβε το βραβείο.
"Είμαστε μεγάλη ομάδα και θέλουμε να το δείχνουμε"
Ο Γιάννης Γιαννιώτας παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της περασμένης αγωνιστικής.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΑΡΗ, παραλαμβάνοντας το βραβείο από τα χέρια του κλινήρη, Στέφανου Γιώρη, τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ο δεύτερος πατέρας μας. Ότι και να πω είναι λίγο. Δε θέλει λόγια για να περιγράψεις αυτή τη στιγμή" ανεφερε αρχικά ενώ για το που αφιερώνει το βραβείο: "Στον κύριο Στέφανο και στην οικογένειά μου".
Η ανοδική πορεία της ομάδας πρέπει να επιβεβαιωθεί και με σερί νικών για τις οποίες τόνισε ο νεαρός: "Αυτή τη στιγμή πιστεύω πως η ομάδα θα βρει το δρόμο της. Είμαστε μεγάλη ομάδα, θέλουμε να το δείχνουμε κάθε Κυριακή. Παρότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε στην αρχή, θα προσπαθήσουμε για να χαρίσουμε χαρά στον κόσμο μας".
Γιώρης: "Θα πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα"
Ο υπέυθυνος των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Στέφανος Γιώρης, αν και νοσηλεύεται ήταν αυτός που έδωσε το βραβείο σε ένα "δικό" του παιδί, τονίζοντας βουρκωμένος:
"Είμαι πολύ συγκινημένος που αυτά τα παιδιά είναι δικά μου. Είναι και καλοί χαρακτήρες εκτός από παίκτες. Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον και είναι κι άλλα που ακολουθούν.
Είναι όλοι τους ένας κι ένας. Αγαπούν την ομάδα, είναι παιδιά του Άρεως . Είμαι 100 τοις εκατό σίγουρος πως μπορούν να παίξουν στην πρώτη ομάδα, όπως ο Κατίδης και άλλα παιδιά. Το έχει πια αποδείξει ο Γιαννιώτας.
Ήθελα πάρα πολύ να κρατήσω το Γιάννη στον ΑΡΗ. Έκανε τεράστια θυσία ο πατέρας του αλλά και ο ίδιος ο Γιάννης που επί πέντε χρόνια τον έφερνε στο γήπεδο από την Αρναία. Και άλλα παιδιά έχουν προσπαθήσει πάρα πολύ, όπως ο Κατίδης, ο Νταμαρλής".
Για την πορεία της πρωταθλήτριας ομάδας Κ20 υπογράμμισε: "Ακόμη υπάρχουν και μικρότεροι, που ανέβηκαν τώρα στην Κ-20 και τα πάνε πάρα πολύ καλά. Θα τους διαλύσουμε όλους και φέτος. Να το ξέρετε, θα το πάρουμε το πρωτάθλημα.
Λέω τη λέξη ΑΡΗΣ και ζωντανεύω".

Καταλήγοντας έκανε την πρόβλεψη: "Είμαι εκατό τοις εκατό σίγουρος πως ο Γιάννης θα σκοράρει και κόντρα στον Πανιώνιο. Τον ξέρω και το πιστεύω. Είναι πολύ καλός παίκτης. Πρόπερσι τον Καπίνο, τον ‘γονάτισε’ με τα γκολ που πέτυχε".
Στη βράβευση έδωσε το παρόν και ο Γιώργος Κατίδης συμπαίκτης και κολλητός του Γιαννιώτα ενώ την ΠΑΕ εκπροσώπησε ο Αντώνης Ζαμπέτας. allaboutaris com

Ζαγοράκης -"Γιατί ο Ολυμπιακός κι όχι εμείς;"

Ο Ζαγοράκης μίλησε (τηλεφωνικά) σε έντονο ύφος στον γγ. Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή και τελικά απέσπασε το "Ο.Κ." για να πάνε οπαδοί του "Δικεφάλου" στα Γιάννινα.
"Γιατί ο Ολυμπιακός κι όχι εμείς;"
Aφού, βέβαια, προηγουμένως είχε δοθεί η άδεια στους φίλους του Ολυμπιακού να πάνε στην Τρίπολη...
"Από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι δεν έχει εκδοθεί απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων για τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός", είχε ανακοινωθεί κι αυτό οδήγησε στη σημερινή επικοινωνία του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον γ.γ. Αθλητισμού.
Μάλιστα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είπε στον Πάνο Μπιτσαξή ότι "γιατί αυτοί παίρνουν εισιτήρια και πάνε παντού; Εμείς τι είμαστε; Οι κακοί της υπόθεσης; Αν θέλεις μπορούμε να αλλάξουμε και χώρα για να μπορούμε να παίρνουμε εισιτήρια…".
Μετά λοιπόν από αυτές τις σκληρές εκφράσεις ο γγΑ έδωσε το "Ο.Κ." για μετακίνηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα για το ματς με τον ΠΑΣ (12η αγωνιστική).
Επίσης ο επικεφαλής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είπε στον Μπιτσαξή ότι πρέπει να μιλήσει με την αστυνομία και να μη συμβεί το τραγικό περιστατικό, που είχε προαναγγελθεί στη σχετική σύσκεψη ανάμεσα στις τρεις πλευρές (ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Αστυνομία).
Συνολικά λοιπόν θα βρεθούν 650 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα, μια κι έτσι είχε συμφωνηθεί αρχικά ανάμεσα στις δύο ΠΑΕ.

"Να βοηθήσω ακόμα περισσότερο"

Ο Τζουλιάνο Σπαντάτσιο στο περιθώριο της βράβευσης του για το γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και ανακηρύχθηκε το καλύτερο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, τόνισε πως ελπίζει στο μέλλον να βοηθήσει ακόμα περισσότερο τον ΠΑΟΚ.
"Να βοηθήσω ακόμα περισσότερο"
«Είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που έχω κάνει από τότε που ήρθα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, ελπίζω μετά από αυτό το γκολ και το βραβείο να βοηθήσω περισσότερο τον ΠΑΟΚ».

Στη συνέχεια των δηλώσεών του ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι «θα προσπαθήσω να πετύχω κι άλλα όμορφα γκολ, με μοναδικό γνώμονα να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πραγματοποιήσει τους στόχους του. Θα δουλέψω ακόμα πιο δυνατά για να κερδίσω μια θέση στην ενδεκάδα».
Για τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ του, είπε: «Οταν ήρθα εδώ, γνώριζα από την Πορτογαλία τον Βιεϊρίνια και είπα ότι όταν πετύχω γκολ, θα το πανηγυρίσω μαζί του. Είναι ένας μεγάλο παίκτης, μού έδωσε μια καλή πάσα και πέτυχα ένα όμορφο γκολ».
Για το ματς με την Κέρκυρα, δήλωσε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη».

Πέντε ερωτήματα από την «Αρης-Ενότητα» με αφορμή την αγωγή



aris-enotita-620x350Ο συνδυασμός «Άρης-Ενότητα» με αφορμή την αγωγή που κατατέθηκε εναντίον του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Φίλων Άρη από τους Λάμπρο Σκόρδα και Ισαάκ Ξανθόπουλο πήρε θέση με μακροσκελή ανακοίνωσή του και θέτει πέντε ερωτήματα, μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση, όπως δημοσιεύτηκε στο σάιτ του συνδυασμού.

«Με αφορμή την αγωγή που κατατέθηκε εναντίον του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ από δύο μέλη του Σωματείου, θα θέλαμε να σχολιάσουμε τα κάτωθι:

 Σε ότι αφορά το συνδυασμό μας, θα επαναλάβουμε ότι κατά την περίοδο πριν τις εκλογές, πέρα από τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ, τα οποία ζητήσαμε και δεν λάβαμε, δεν λάβαμε ούτε τους εκλογικούς καταλόγους όταν τους ζητήσαμε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης, γεγονός το οποίο δημοσιοποιήσαμε στους φιλάθλους του ΑΡΗ. Μετά τις εκλογές ζητήσαμε από το Διοικητικό Συμβούλιο τον κατάλογο των μελών, τον οποίο επίσης αρνήθηκαν να μας δώσουν, ανακοινώνοντας μας την απόφαση αυτή στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Ιουνίου.

Παράλληλα, όλο αυτό το διάστημα έχουμε συγκεντρώσει ένα ογκώδες υλικό, έντυπο και ηχητικό, βάσει του οποίου θα μπορούσαμε να προβούμε σε δεκάδες μηνύσεις και αγωγές προκειμένου να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας από τις ύβρεις, τις προσβολές και την κοροϊδία που κατά κόρον και εξακολουθητικά δεχτήκαμε. Αποφασίσαμε να μην προβούμε σε καμία δικαστική ενέργεια αφενός γιατί δεν επιθυμούσαμε να προσβάλουμε το αποτέλεσμα των εκλογών και να χαρακτηριστούμε «εκδικητικοί» και αφετέρου γιατί οι δικαστικές αίθουσες δεν είναι για μας ο δρόμος για αλλαγές στον ΑΡΗ.

Σχετικά με την κατατεθείσα αγωγή, δηλώνουμε αναρμόδιοι να την κρίνουμε. Ασκήθηκε ένα νόμιμο δικαίωμα από τα μέλη και κανένας δεν μπορεί να παραιτήσει το οποιοδήποτε μέλος από τα δικαιώματα του. Για τη νομιμότητα του αιτήματος της αγωγής αρμόδια πλέον είναι τα Δικαστήρια. Ωστόσο, μας έχει προκαλέσει εντύπωση η αντιμετώπιση του θέματος της αγωγής από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΛΦΑ και προκύπτουν ερωτήματα μέσα από τις τοποθετήσεις των μελών του ΔΣ και της ανακοίνωσης του φορέα.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν:

1.     Είναι όλα τα μέλη του Σωματείου της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ ισότιμα; Έχουν όλα τα μέλη την ίδια δυνατότητα πρόσβασης στα στοιχεία του Σωματείου; Αν ναι, τότε γιατί αρνηθήκατε τη χορήγηση αυτών των στοιχείων και φτάνουμε σε σημείο να κατατίθενται αγωγές εναντίον σας;

2.     Μετά την παραλαβή της αγωγής από τον δικαστικό επιμελητή, ήρθατε σε επαφή με τα δύο μέλη ή με τον πληρεξούσιο δικηγόρο τους προκειμένου να επιτευχθεί κάποια συμφωνία και να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις ώστε να αποφευχθεί η δυσάρεστη δημοσιότητα ή προτιμήσατε να ετοιμάσατε αμέσως μία ανακοίνωση;

3.     Για ποιον λόγο δημοσιοποιήσατε τη συγκεκριμένη αγωγή, σε μια περίοδο που το ηθικό των φιλάθλων μας άρχισε επιτέλους να αναπτερώνεται;

4.     Γιατί εξακολουθείτε να μη σέβεστε κανέναν από όσους έχουν διαφορετική άποψη από τη δική σας και συνεχίζετε τις προσωπικές σας κόντρες με άλλα μέλη, ξεχνώντας τον θεσμικό ρόλο που κατέχετε; Νωπές είναι ακόμα οι μνήμες από τις πρόσφατες Γενικές Συνελεύσεις, κατά τις οποίες επιτρέπατε τους λεκτικούς προπηλακισμούς εναντίον μελών του Σωματείου, καθώς και εναντίον μας στη Συνέλευση του Ιουνίου.

5.     Είστε ικανοποιημένοι από τον αριθμό των συνειδητοποιημένων μελών της Λέσχης; Ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός έγινε από τον κύριο Νικολαΐδη, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Στην τελευταία Συνέλευση, κατά την οποία θα γινόταν συζήτηση για καταστατικές αλλαγές, οι συμμετέχοντες ήταν 512. Είστε ικανοποιημένοι από αυτόν τον αριθμό; Εμείς δηλώνουμε απογοητευμένοι.

Και συνεχίζουμε με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας εχθές, και πιο συγκεκριμένα με την προσφυγή ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας, ο οποίος σύμφωνα με τα ρεπορτάζ διεκδικεί ένα σεβαστό ποσό από την περσινή χρονιά.

Τίθενται σοβαρά ζητήματα από αυτή την προσφυγή. Αρχικά τίθεται θέμα αξιοπιστίας της Διοίκησης σχετικά με τις δηλώσεις που έκαναν κάποια μέλη της. Σύμφωνα με τον κύριο Σαρρή και τις δηλώσεις που έκανε σε παρέμβασή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης μας, όλοι οι παίκτες ήταν πληρωμένοι κανονικά. Τα γεγονότα όμως τον διαψεύδουν, καθώς, σύμφωνα με την προσφυγή που κατατέθηκε, αποδεικνύεται πως η ΠΑΕ οφείλει χρήματα σε ποδοσφαιριστή από την περσινή χρονιά. Είναι άραγε ο μόνος;

Γιατί έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις ο κύριος Σαρρής; Γνώριζε ο ίδιος ως μέλος της Διοίκησης ότι οι παίκτες ήταν απλήρωτοι ή είχε διαφορετική ενημέρωση; Ή μήπως ο ποδοσφαιριστής που έκανε την προσφυγή είναι πληρωμένος και διασύρει το όνομα του Συλλόγου;

Ο δε Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ δήλωνε στη Συνέλευση ότι η τελευταία χρήση θα έχει κέρδη προ φόρων πάνω από 700.000 €. Πώς είναι δυνατόν να έχουμε κέρδη και να έχουμε και απλήρωτους ποδοσφαιριστές; Η δική μας λογική αδυνατεί να το κατανοήσει.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης γνώριζε τίποτα για το θέμα, ή για οποιοδήποτε άλλο παρόμοιας υφής θέμα τυχόν υπάρχει; Αν γνώριζε, τι έκανε γι’ αυτό; Γιατί δεν μας ενημέρωσε προεκλογικά; Γιατί δεν ενημέρωσε τα μέλη της Λέσχης; Τι έλεγχο έκανε και τι μας παρουσίασε τελικά στη Γενική Συνέλευση;

Τέλος, έχει πραγματοποιήσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΛΦΑ έλεγχο για τον φετινό προϋπολογισμό της ομάδας; Γνωρίζει εάν και κατά πόσο αυτός είναι εφαρμόσιμος; Έχει ελέγξει αν οι κινήσεις της Διοίκησης συνάδουν με τις περσινές πολύ σωστές επισημάνσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης; Γνωρίζει πόσο είναι το μπάτζετ της ομάδας; Και αν ναι, πότε σκοπεύει να μας ενημερώσει;

Καλούμε τη Λέσχη να ενημερώσει τα μέλη και τους φιλάθλους του ΑΡΗ για την κατάσταση που επικρατεί και να σταματήσει να αντιμετωπίζει τις όποιες φωνές ακούγονται σαν «γραφικές» και «ενοχλητικές». Η απαξίωση των μελών μόνο αρνητικές συνέπειες έχει στην εικόνα της Λέσχης.

Καλούμε επίσης τη Λέσχη να επιδεικνύει τα αντανακλαστικά που επέδειξε στο θέμα της αγωγής σε σημαντικότερα ζητήματα, σε θέματα που «καίνε» τον Σύλλογο στην παρούσα φάση και όχι σε αγωγές που θα συζητηθούν και θα τελεσιδικήσουν μετά από χρόνια.

Τελειώνοντας, καλούμε τον κόσμο να ανανεώσει από την 1η Ιανουαρίου τη συνδρομή του στο Σωματείο. Προτρέπουμε επίσης και όλους όσους δεν είναι μέλη, να προσέλθουν, να εγγραφούν στη ΛΦΑ, να καταθέσουν την άποψή τους, να απαιτήσουν όσα δικαιούνται και να επηρεάσουν τις εξελίξεις με την παρουσία τους και τη δράση τους.

Ο μεγάλος ΑΡΗΣ δεν μπορεί παρά να βγει νικητής όταν όλοι σταθούμε δίπλα του, με τόλμη, ζήλο και παρρησία και όταν θα γνωρίζει επακριβώς τι έχει να αντιμετωπίσει».

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!


Buona sera, φίλες και φίλοι. Παρασκευή σήμερα με αρκετά ματς ύστερα από τους αγώνες του Champions League μεσοβδόμαδα!! Ξεχωρίζει το ντέρμπι Ουντινέζε-Ρόμα (και λόγω βαθμολογίας)!! Δίνω μικρό προβάδισμα στην Ουντινέζε αν και τελευταία έκανε γκέλα μέσα στην Πάρμα, αλλά πιστεύω ότι θα πέσουν γκολ και θα έρθει το over!! Θα εμπιστευτώ Μετς και Ακαδέμικα αφού οι αντίπαλοί τους δεν πείθουν ενώ θα ρισκάρω με το ματς Σατορού-Ανζέ ότι θα ρθει το over λόγω του ότι σκοράρουν ανελλιπώς καθώς και ότι στο ματς Στάνταρ Λιέγης-Μαλίν θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες!!  

Avanti να δούμε τι έχουμε (σε ελεύθερη επιλογή):


ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΡΟΜΑ OVER(2,5)(1,93)
ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ-ΜΑΛΙΝ  G/G(1,77)
ΜΕΤΣ-ΑΜΙΑΝ   1(1,95)
ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ-ΜΠΕΪΡΑ ΜΑΡ  1(2,11)
ΣΑΤΟΡΟΥ-ΑΝΖΕ  OVER(2,5)(2,27)

Οι αποδόσεις είναι της Goalbet.com (στην εικόνα Federica Ridolfi)
Ci vediamo di nuovo! Ciao bella!!