Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Γραμμένος: «Θα διαφυλάξουμε την αξιοπιστία μας»


grammenos-620x350

Με αφορμή την ύπαρξη παιχνιδιών από το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας σε στοιχηματική ιστοσελίδα ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Ευάγγελος Γραμμένος, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για το θέμα.
«Το προηγούμενο σαββατοκύριακο διαπιστώθηκε ότι στοιχηματική εταιρία ανάρτησε αγώνες της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας στο διαδίκτυο.Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να διαφυλάξουμε την αξιοπιστία των πρωταθλημάτων μας. Επικοινωνήσαμε και με τους αθλητικούς και με του πολιτικούς φορείς, αλλά και με τα αστυνομικά όργανα για το ζήτημα. Θα αναβάλλουμε τα πρωταθλήματα μας αν χρειαστεί. Θα δούμε πως θα πορευτούμε τις επόμενες ώρες ανάλογα με τον αν η συγκεκριμένη εταιρία να κάνει το ίδιο πράγμα που είναι «δυναμίτης» για την αξιοπιστία της κατηγορίας», ανέφερε ο κ. Γραμμένος.
Στη συνέχεια μιλώντας για το τι μπορεί να κάνει η ΕΠΣΜ για το θέμα: «Δεν έχουμε πολλές δυνατότητες μόνο μια και καταλυτική λύση και αυτή είναι να μην γίνουν τα πρωταθλήματα.Θα το κάνουμε όσες φορές χρειαστεί, αλλά πιστεύω ότι η πολιτεία και αρμόδια όργανα θα κάνουν αυτό που πρέπει».
Τελειώνοντας είπε: «Εδώ μιλάμε για ερασιτεχνισμό και συμμετέχουν αρκετά μικρά παιδιά.Απέναντι στη λογική του κέρδους εμείς ως ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να αντισταθούμε».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: