Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Μέσα και ο "Χαρι"!

Ο Άγγελος Χαριστέας θα δώσει κανονικά το «παρών» στο ματς του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ, καθώς φαίνεται πως ξεπέρασε το πρόβλημά του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.
Μέσα και ο "Χαρι"!
Μετά την τελευταία προπόνηση, ο Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή για το σπουδαίο ματς της Κυριακής.
Πρόκειται για τους: Μπαμόγκο, Μπλάζιτς, Μπουμάλ, Καμαρά, Τσενάμο, Ντολεζάι, Ετζενγκέλε, Ρότσα, Αναστασιάδη, Γκόλια, Θεοδωρίδη, Καραμαλίκη, Κουτρομάνο, Κούσα, Μητρόπουλο, Μουμίν, Παλαιολόγο, Σιόντη, Χαριστέα.
Οι Μπελεβώνης, Μπαμπανιώτης, Άντι, Δέντσας, Μεζάκ, Σέγε, Παππάς, θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου (26/11 ώρα 9:30GR) στο EMILEON SportCenter. Οι Πασάς, Μεταξούλης, Σμίλτος, Καπνόπουλος, Ζέρης, προπονήθηκαν με την ομάδα Κ20, με την οποία θα αγωνιστούν το μεσημέρι του Σαββάτου.
Στο μεταξύ, οι οπαδοί του Παναιτωλικού ετοιμάζονται για το μεγάλο αυτό παιχνίδι για το οποίο η Αστυνομία θα εφαρμόσει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, ενώ οι θύρες θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα που είναι προγραμματισμένη για τις 19:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια: