Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Έπεσε από τα σύννεφα ο Κατσαρής!!

Στο γεγονός πως δεν γνωρίζει για τις κλήσεις στα μέλη της Επιτροπής Διαφάνειας από την πλευρά του ΣΔΟΕ, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Θανάσης Κατσαρής.
Έπεσε από τα σύννεφα ο Κατσαρής
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ μίλησε σχετικά στην εφημερίδα "Goal", σχολιάζοντας και την έκπληξή του για το θέμα:
"Αυτά που μου λέτε είναι πρωτάκουστα και δεν τα γνωρίζω. Δεν βλέπω κανέναν λόγο να κληθούν από το ΣΔΟΕ τα μέλη της Επιτροπής Διαφάνειας και δεν έχω ενημερωθεί για κάτι τέτοιο. Γιατί να τους καλέσει; Τι περισσότερο μπορούν να πουν; Από τη στιγμή που αυτοί απλά ενημερώθηκαν από τον ορκωτό λογιστή που έκανε τον έλεγχο για το πόρισμα στο οποίο κατέληξε.
Γιατί, για παράδειγμα, δεν έχω κληθεί εγώ ο ίδιος, που ήμουν και ο παραλήπτης του πορίσματος για να δώσω εξηγήσεις; Αλλωστε, το ΣΔΟΕ έχει ήδη στα χέρια του και το πόρισμα του ορκωτού λογιστή που έκανε τον έλεγχο για την Επιτροπή Διαφάνειας αλλά και το πόρισμα του προηγούμενου τακτικού ελέγχου που έγινε στην ΠΑΕ.
Πιστεύω ότι όλα αυτά δεν ευσταθούν. Αλλωστε και πριν από δύο ημέρες έγινε και πάλι έλεγχος από υπαλλήλους του ΣΔΟΕ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο δεύτερος μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και ούτε από αυτόν προέκυψε κάτι, τουλάχιστον όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω. Θεωρώ ότι οι έλεγχοι αυτοί είναι ως ένα βαθμό τακτικοί και έχω τις αμφιβολίες μου για το αν γίνονται τελικά με παρέμβαση κάποιου εισαγγελέα"

Δεν υπάρχουν σχόλια: