Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Όταν η Άρσεναλ παίζει με τα "δεύτερα"...

Μόνο δύο φορές τα τελευταία 10 χρόνια η Άρσεναλ έπαιξε στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων έχοντας ήδη κατακτήσει την πρώτη θέση! Το gazzetta.gr παρουσιάζει τις τελευταίες δέκα «αυλαίες» των «Κανονιέρηδων» στους ομίλους.
Όταν η Άρσεναλ παίζει με τα "δεύτερα"...
Η νίκη του Ολυμπιακού στο Βελοντρόμ επί της Μαρσέιγ έβαλε για τα καλά την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο παιχνίδι της πρόκρισης. Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν από την Ντόρτμουντ να κόψει βαθμούς από την Μαρσέιγ την τελευταία αγωνιστική, κάτι που δείχνει πιθανό αν ληφθεί υπόψη η αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων, ενώ παράλληλα θέλει νίκη επί της αδιάφορης Άρσεναλ, η οποία έχει ήδη προκριθεί ως πρώτη, στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Το gazzetta.gr θυμίζει τι έχει κάνει η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων στις δέκα προηγούμενες διοργανώσεις. Μπορεί οι «Κανονιέρηδες» να έχουν τακτικές παρουσίες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά μόνο δύο φορές έχουν πάει να παίξουν το τελευταίο ματς έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση. Και τις δύο, δεν έχουν κερδίσει!
Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: