Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Ο Ολυμπιακός διχάζει τους Παναθηναϊκούς!

Άντε τώρα και να είσαι Παναθηναϊκός. Τι θέλεις; Να περάσει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη ή να μείνει έξω; Να έρθει εδώ η Άρσεναλ με τις ρεζέρβες, να τον κερδίσει και να έρθει τελικά τέταρτος και τελευταίος στον όμιλό του; Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.
Ο Ολυμπιακός διχάζει τους Παναθηναϊκούς!
Είναι δύσκολο, όμως, το ερώτημα. Σε διχάζει σαν προσωπικότητα! Και δεν κάνω καθόλου πλάκα.
Από τη μία λες, «άντε ρε που θα προχωρήσει ο γαύρος στην Ευρώπη, για να έχουν να μας λένε μετά. Άσε που μπορεί να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και να έχει μετά καμία καλή κλήρωση και να φτάσει στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ. Κι ύστερα ποιος τους πιάνει».
Από την άλλη λες, «καλά την έχω βγάλει μέχρι τώρα. Σκοτώνεται αυτός στο Τσάμπιονς Λιγκ κι είμαι εγώ πρώτος κι ωραίος. Άλλη μία γκέλα να κάνει, θα πάω στους συν τέσσερις κι άντε να με πιάσει. Ας τον να συνεχίσει να παίζει και τον Φλεβάρη στην Ευρώπη, να το σιγουρέψω το πρωτάθλημα. Να πάω εγώ του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ, να είμαι μάγκας και να έχω και τα λεφτά, χωρίς να περιμένω τον πρίγκιπα του Τσάκα».
Έτσι είναι φίλοι μου. Πλάκα πλάκα έτσι ακριβώς είναι. Από τη μία σε πονάει που ο Ολυμπιακός μπορεί να προχωρήσει στην Ευρώπη και δη να προκριθεί στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ για τρίτη στη σειρά συμμετοχή του, από την άλλη παρακαλάς να προχωρήσει για να έχεις πιο πολλές ελπίδες να πάρεις το πρωτάθλημα, για μόλις 3η φορά τα 16 τελευταία χρόνια.
Βέβαια, εδώ είναι κι η μεγάλη μαγκιά του Ολυμπιακού. Αφενός μεν να προχωρήσει στην Ευρώπη, αφετέρου δε να το πάρει και φέτος. Μπορεί; Εδώ είναι πάντως η μεγάλη μαγκιά.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: