Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Τους έβγαλε τα μάτια ο Αβραάμ…!

Δύο κατάσκοποι της Μπορντό, αλλά και η Λιλ στο Βελοντρόμ για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με την εθνική ομάδα και είναι συνεπέστατος με τον Ολυμπιακό και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τους έβγαλε τα μάτια ο Αβραάμ…
Και μεταξύ μας βλέποντας τους κεντρικούς αμυντικούς της Μαρσέιγ, της Ντόρτμουντ ακόμη και της Άρσεναλ στον έκτο όμιλο όπου βρίσκονται οι πρωταθλητές Ελλάδας κάθε άλλο παρά περίεργο είναι το να έχει ανοίξει συζήτηση γύρω από το όνομα του "υπαρχηγού" των Πειραιωτών.
Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός είχε τη δική του… κερκίδα την Τετάρτη στο Βελοντρόμ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μπορντό είχε δύο διαφορετικούς σκάουτ στο γήπεδο για τον Αβραάμ. Και ότι ήταν εκεί και η περσινή πρωταθλήτρια, η Λιλ. Μια ομάδα που έχει ταξιδέψει και στην Αθήνα, προκειμένου να παρακολουθήσει τον Έλληνα στόπερ σε δράση.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως άπαντες εντυπωσιάστηκαν από τον άσο του Ολυμπιακού. Και δεν ήταν η πρώτη φορά… Η Μπορντό ψάχνει στόπερ πρώτης γραμμής για τον Γενάρη. Άμεσα δηλαδή. Περιμένει όμως να μάθει το… μπάτζετ της πρώτα και έπειτα να κινηθεί. Η Λιλ μάλλον κοιτάζει τον Αβραάμ με θέα στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Έχει τα μάτια της στραμμένα στον Παπαδόπουλο όμως εδώ και δύο μήνες. Άρα ασχολείται πολύ σοβαρά με την περίπτωση του…
Τι σημαίνουν όλα τα παραπάνω; Μπορεί πολλά, μπορεί και τίποτε. Δικαίωμα των ομάδων είναι να…. κοιτάζουν άλλωστε. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα υποβάλλουν και προτάσεις. Πόσω μάλλον ότι θα είναι σε θέση να δελεάσουν τον Ολυμπιακό, ώστε να αποχωριστεί τον Παπαδόπουλο. Κάτι που είναι δεδομένα πολύ δύσκολο. Από την άλλη στο πλέον ουσιαστικό κομμάτι αυτής της συζήτησης και ο Αβραάμ δεν έδειξε ποτέ να σκέφτεται την προοπτική της Ευρώπης. Εξ ου και το γεγονός ότι μόλις την άνοιξη ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους πρωταθλητές…
Πηγή: Contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: