Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Ο ανθρωπιστής Μπέκαμ!!

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ προπονήθηκε με την ομάδα ποδοσφαίρου των παρολυμπιακών αγώνων της Εθνικής Αγγλίας.
Ο ανθρωπιστής Μπέκαμ
Στους παρολυμπιακούς αγώνες οι ποδοσφαιριστές είναι τυφλοί ενώ ο τερματοφύλακας είναι ο μοναδικός που μπορεί να μην έχει εκατό τοις εκατό απώλεια όρασης. Ο άσος των ΛΑ Γκάλαξι βρέθηκε σε προπόνηση της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας και βίωσε και εκείνος την εμπειρία του να μην μπορείς να δεις τη μπάλα, καθώς προπονήθηκε με μάσκα.

Φανερά συγκινημένος ο 36χρονος μέσος δήλωσε στη The Daily Telegraph: «Ήταν μια φανταστική εμπειρία το να προπονούμε με την ομάδα των Παρολυμπιακών της Μεγάλης Βρετανίας καθώς ποτέ άλλοτε δεν έχω δει ή συμμετάσχει σε αγώνα τυφλού ποδοσφαίρου. Είναι μια πραγματική κληρονομιά στην ποιότητα των Παρολυμπιακών αθλητών μας. Ο χαρακτήρας και η αποφασιστικότητα που μας έδειξαν κάνοντας το αυτό κάθε μέρα με κάνει περήφανο που είμαι Βρετανός».

Ο Μπέκαμ μάλιστα εκτέλεσε και τρία πέναλτι, στέλνοντας το ένα πλάγια, το άλλο πάνω απ' το δοκάρι και το τρίτο και τελευταίο στα δίχτυα. Ο αρχηγός της Παρολυμπιακής ομάδας, Ντέιβ Κλάρκ δήλωσε: «Το να περνάμε τη μέρα κάνοντας προπόνηση με ένα παγκοσμίου κλάσης παίκτη όπως ο Μπέκαμ ήταν μια φανταστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: